Τρομακτικές Ιστορίες : γαβγίσματα από το υπερπέραν!

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Η γιαγιά του Mike είχε κάποτε ένα σκύλο. Ήταν ένα ασπρόμαυρο  όμορφο collie που το έσκασε από το σπίτι και πέθανε σε ηλικία 2 ετών μετά από επίθεση άγριων ζώων. Στην πραγματικότητα όμως ο σκύλος αυτός δεν έφυγε ποτέ…

Ο Mike μια μέρα βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του και καθόταν στο σαλόνι ενώ οι άλλοι έλειπαν. Γύρισε το κεφάλι του και κοίταξε προς την κουζίνα όταν ξαφνικά είδε πατημασιές σκύλου στο  δάπεδο και ένα ασπρόμαυρο σκυλί να φεύγει. Η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή και υπέθεσε πως θα είχε μπει κάποιος σκύλος από τη γειτονιά.

Όταν η γιαγιά επέστρεψε στο σπίτι, το αγόρι της είπε για το σκύλο. Κατευθύνθηκαν στην κουζίνα μαζί και βρήκαν στο πάτωμα μια κούτα με παλιά παιχνίδια του σκύλου που είχαν κάποτε στο σπίτι και πλέον τα κρατούσαν για να τον θυμούνται. Όλα ήταν ριγμένα κάτω!Ήταν σαν κάποιος να είχε παίξει με αυτά…

Την επόμενη μέρα, ενώ ο Mike καθόταν στο σαλόνι με τη γιαγιά του είδαν έξω από τη μπαλκονόπορτα το σκύλο να κάθεται στο γρασίδι και να τους κοιτάζει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται! Μετά από λίγο η γιαγιά όπως καθόταν στην πολυθρόνα της, ένιωσε ένα βάρος πάνω στα πόδια της, σαν να είχε ανέβει ο σκύλος και να καθόταν στην αγκαλιά της. Μετά από λίγο το βάρος υποχώρησε και ακούστηκαν ελαφρά βήματα να απομακρύνονται! Τις επόμενες μέρες συχνά άκουγαν γαβγίσματα μέσα στο σπίτι και η γιαγιά τις νύχτες ενώ κοιμόταν ένιωθε κάτι να πηγαίνει να ξαπλώνει στο κάτω μέρος του κρεβατιού, όπως έκανε ο σκύλος της όσο ζούσε!

Φαίνεται πως αυτός ο σκυλάκος δε θέλησε να εγκαταλείψει ποτέ τα αφεντικά του! Ούτε και ο ίδιος ο θάνατος δεν τον έκανε να πάψει να τους είναι πιστός!

Subscribe
Notify of
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα