Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > 11×10 – The Devil in the Details – Trailer

11×10 – The Devil in the Details – Trailer

Tο πρώτο trailer του καναλιού CW για το επεισόδιο The Devil in the Details.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Amalia

  Αυτά τα χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα θα είναι πραγματικές σκηνές του επεισοδίου;; χαχα Αν ναι, παίζει να ειναι και το πιο παλαβό πραγμα που έχουν κάνει μέχρι τώρα! 😛

  • Μαρία

   Έχω την εντύπωση ότι ο Λούσιφερ τους έχει παγιδέψει σε κάποιο είδος βασανιστηρίου, γιατί νομίζω πως είναι αυτός που είναι ντυμένος σαν Άγιος Βασίλης.

   • Amalia

    Ναι, όντως αυτος πρέπει να είναι Αη Βασίλης! Γιατι όμως εμένα το όλο σκηνικό μου θυμίζει Trickster?? Βρε λες;; 😉

    • Μαρία

     Τον Trickster, δεν τον είχα σκεφτεί. Υπάρχει η πιθανότητα να είναι ζωντανός, αλλά γιατί να θέλει να κάνει τέτοια πλάκα στον Κράουλι και τη Ροβένα; Γιατί να διαλέξει τη μορφή του Λούσιφερ και όχι τη δική του; Όντως, είναι αστεία η σκηνή, ειδικά με την έκφραση του Κράουλι και την κούκλα του Σαμ, αλλά δεν πιστεύω πως είναι αυτός. Επίσης, ο Κράουλι έφερε από το κλουβί τον Λούσιφερ, ο οποίος είδε τι έχει κάνει ο Κράουλι με την κόλαση και δε φάνηκε να είναι ευχαριστημένος με αυτό.

 • Sofia

  Τι έγινε ρε παιδιά, θα έχουμε χριστουγεννιάτικο επεισόδιο και δε το ξέρουμε; 😛

  • Amalia

   Και μάλιστα κατόπιν εορτής! 😛

Top