Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ο Amell μιλά για Crossover μεταξύ Supernatural & Arrow

Ο Amell μιλά για Crossover μεταξύ Supernatural & Arrow

Ο Stephen Amell είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Arrow, καθώς υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα. Ο ίδιος και ο Jared Padalecki είναι πολύ φίλοι και δεν θα τους χάλαγε να παίξουν μαζί σε κάποιο επεισόδιο.

Φαίνεται όμως ότι του χουν καλαρέσει τα Crossovers του Στέφανου. Και γιατί όχι άλλωστε καθώς η DC κάνει μοναδικό promotion στις σειρές του CW που αφορούν τα comics της και στα crossovers μεταξύ των σειρών της οι τηλεθεάσεις φτάνουν στα ύψη. Έτσι, λοιπόν, ο Amell θέλει να κάνει Crossover και με το Supernatural και δεν διστάζει να το δηλώσει δημοσίως:

Stephen Amell: «Θεέ μου, ελπίζω να γίνει πριν το Supernatural τελειώσει(ας του πει κάποιος ότι παίζει το Arrow να τελειώσει και πιο πριν). Απλά θέλω όμως να δολοφονηθώ φριχτά από, όχι τον Misha Collins, αλλά είτε από τον Jared είτε τον Jensen.»

O Amell παλιότερα είχε κάνει όμοιες δηλώσεις αλλά και φυσικά και posts στο Facebook που δήλωνε ότι θέλει πολύ αυτό το crossover.

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ένα πιθανό crossover σεναριακά στέκει. Στην DC γνωρίζουμε για τα πολλαπλά σύμπαντα, αλλά και την ύπαρξη του Υπερφυσικού μέσω του Constantine. Πόσο ωραίο θα ήταν να βλέπαμε έναν Green Arrow στο σύμπαν του Supernatural που κυνηγά Δαίμονες; Που έχει βέλος με αγιασμό; Εσείς τι λέτε; Ψήνεστε; Να δούμε αν θα ψηθούν και οι παραγωγοί των δύο σειρών.

ΥΓ: Πάντως είναι κρίμα, τώρα που είναι της μοδός τα Crossovers, να μην έχουμε ένα και για το Supernatural.
ΥΓ2: Η αμήχανη στιγμή που οι Winchesters θα καταλάβουν ότι την Black Canary την είχε δαιμονοποιήσει κάποτε η Ρούμπυ. Δείτε εδώ και εδώ δύο άρθρα με περισσότερους ηθοποιούς που έχουνε παίξει και στις δύο σειρές.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Ιωάννα Καματερού

  καλο κροσόβερ του σουπερνατουραλ θα ήταν με το tvd να τους σκοτώσουν όλους να τελειώνουμε 😛

  • Marianna Winchester

   Ή ο Dean να κάνει ομάδα με τον Damon και εκεί να ΔΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… 😂😂

 • Dimitris St

  Θα ήθελα πολύ να δω ένα crossover SPN-Arrow…Αλλά και να μη γίνει ποτέ,δε θα με χάλαγε να βλέπαμε τον Στέφανο σε ένα επεισόδιο του Supernatural ή τους J2 στο Arrow

Top