Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Comic Con > Αν οι αγαπημένοι σας stars έκαναν cosplay, τί μεταμφίεση θα διάλεγαν; {video}

Αν οι αγαπημένοι σας stars έκαναν cosplay, τί μεταμφίεση θα διάλεγαν; {video}

Το Cosplaying δεν είναι πια μόνο για τους fans, είναι και για τους celebrities! Από τότε που ο Daniel Radcliffe εμφανίστηκε ως Spider-Man στο Comic-Con του San Diego, έγινε προφανές ότι μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood θα μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένα και να παριστάνουν τους αγαπημένους τους ήρωες της ποπ-κουλτούρας στο λαοφιλές event. 

Γι′αυτό το Zap2it ρώτησε τους πρωταγωνιστές διάφορων σειρών, από The 100 και το Arrow του CW, μέχρι το φετινό χιτάκι Outlander και τα πολυαναμενόμενα Supergirl και Heroes Reborn, ποιά στολή θα φορούσαν, αν ήξεραν ότι δεν θα τους αναγνωρίσει κανείς στους διαδρόμους του Comic-Con.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγόρια του Supernatural από τη συνέντευξη! Ο Jared θα διάλεγε έναν πολυαγαπημένο του χαρακτήρα από το Star Wars, o Misha προτείνει ένα ομαδικό SuperWhoLock (!), ενώ ο πονηρούλης Jensen μας αφήνει με την απορία! (Να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στο Comic-Con του 2016, πάντως, παιδιά! 😉 )

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top