Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Andrew Dabb: «Αυτό θα είναι το πιο meta φινάλε που έχουμε κάνει»

Andrew Dabb: «Αυτό θα είναι το πιο meta φινάλε που έχουμε κάνει»


Στα τελευταία 2 επεισόδια της 12ης σεζόν του Supernatural — που θα προβληθούν back-to-back την Πέμπτη — ο Sam και ο Dean θα αντιμετωπίσουν δυο μεγάλους εχθρούς: τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων (στο 12×22) και τον Εωσφόρο (στο 12×23). Αν και τα επεισόδια στέκονται από μόνα τους σαν ξεχωριστές ιστορίες το κάθε ένα, ο showrunner Andrew Dabb βλέπει το δίωρο φινάλε σαν μια ευκαιρία. “Κλείνουμε πολλές ιστορίες και κάποια storylines θα τελειώσουν σε αυτή τη σεζόν — κάποια για πάντα και κάποια προσωρινά — αλλά, επίσης, αυτό θα μας επιτρέψει θα πάρουμε φόρα για τη 13η σεζόν. Βγαίνοντας από το φινάλε, οι θεατές θα έχουν μια πολύ καλή ιδέα που πάνε τα πράγματα.»

Όσον αφορά το Supernatural, τα περισσότερα φινάλε ανήκουν σε μια από τις δυο κατηγορίες: είτε κάτι επηρεάζει άμεσα τους Winchesters (πχ. ο Dean γίνεται δαίμονας, ή κάποιος από τα δυο αδέρφια πάει στην Κόλαση), είτε γίνεται κάτι που επηρεάζει όλη την ανθρωπότητα (πχ. πέφτουν οι Άγγελοι, ή απελευθερώνεται το Σκοτάδι). Όταν τελειώσει η 12η σεζόν, ο Dabb ελπίζει ότι θα έχουν δημιουργήσει ένα φινάλε που είναι λίγο και από τα δυο. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν και επηρεάζουν άμεσα και σημαντικά τα αγόρια, ενώ ταυτόχρονα, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά, [αν και] όχι με τρόπο που διαγράφει ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα,» εξηγεί ο Dabb. «Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι που θα είναι μια φυσική εξέλιξη αυτού που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά επίσης θα είναι cool και διαφορετικό, και ελπίζω να μας δώσει πολλή ενέργεια μπαίνοντας στην 13η σεζόν.»

Όμως, το τί θα συμβεί στο φινάλε δεν είναι το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί. Είναι και το θέμα του πώς θα συμβεί. Όπως συνέβη σε κάποια από τα καλύτερα επεισόδια που έχουν προηγηθεί, αυτό εδώ θα είναι λίγο meta. «Τα φινάλε, εξ ορισμού, δεν μπορούν να είναι πολύ παλαβά,» λέει ο Dabb. «Αλλά θα σας πω ένα πράγμα: είναι μακράν το πιο meta φινάλε που έχουμε κάνει ποτέ. Έρχονται κάποιες ανατροπές που δεν έχουμε ξανακάνει.»

πηγή

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Castiel Lover

  Δηλαδή;;; Δεν κατάλαβα…Τι πάει να πει meta;;;

   • Castiel Lover

    Αααα…Thanks. Πάλι δεν κατάλαβα αλλλά Thanks!

    • Αχ, αν δεν καταλαβες κι απο το άρθρο που τα έχω αναλυτικα… Το metafiction ειναι περιπλοκη έννοια. Μπορει να σημαινει πολλά πράγματα για το φιναλε. Και ο Dabb δεν λέει κατι χειροπιαστό. Απλά λεει οτι θα είναι meta. Πραγματικά έχω περιέργεια να δω κι εγώ τι ακριβως εννοει!

 • Castiel Lover

  Άσχετο τελείως, αλλά μου έκαναν Follow δύο που έχουν σαν περιγραφή:

  young woman chats sex live request for 1 double All the same, you’ll want to do there
  fine young girls sex friendship love waiting for you here.

  Πώς τις βγάζω από τον λογαριασμό μου;;;
  Και γιατί σε εμένα;;; Δεν έχω καμία σχέση με αυτά…

Top