25/02 γράφουμε αποκριάτικη ιστορία και στην Θεσσαλονίκη!

0
2

Μετά τον αποκριάτικο πανικό που προκαλέσαμε στου Ψυρρή της Αθήνας στις 18/02(βίντεο και φωτογραφίες εδώ), ανεβαίνουμε στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη όπου μεταφέρουμε την γιορτή στο Silver Dollar στις 25/02 στις 21:00.
Λεπτομέρειες:

Το μεγάλο comeback έρχεται και στην Θεσσαλονίκη στις 25/02/2017 και ώρα 21:00. Που άλλου; Στο γνωστό μας Silver Dollar. Ετοιμάστε στολές, έρχονται διαγωνισμοί, δώρα, Karaoke και πολύ χορός!

Ντυθείτε -Cosplay- (αν το επιθυμείτε) κάποιον χαρακτήρα από οπουδήποτε θέλετε και ελάτε να… κάψουμε τον καρνάβαλο!

Θα παιχτούν ροκ τραγούδια, θα υπάρξουν βίντεο από σειρές στις τηλεοράσεις του μαγαζιού και από κάποια ώρα και μετά και μετά αποκριάτικα μεγάλα κομμάτια για πολύ χορό και κέφι!

Θα υπάρξει Cosplay διαγωνισμός. Διευκρινήσεις:

1) Τα Cosplay του πάρτι, δεν είναι υποχρεωτικό να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Όσοι, όμως, πάρουν μέρος μπορούν να ντυθούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλουν.
2) Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να στείλετε e-mail στο info@supernaturalgreece.gr, ή μήνυμα στην facebook σελίδα μας(κλικ εδώ). Στο μήνυμα σας θα πρέπει να περιλαμβάνονται το ονοματεπώνυμό σας, ο χαρακτήρας που θα κάνετε Cosplay και μια φωτογραφία του χαρακτήρα τον οποίο θα υποδύεστε.
3) Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να γράψετε ένα σχόλιο από κάτω.

Για το καραόκε:

1) Αν έχετε κάποιο τραγούδι στο νου σας, στείλτε το μας σε μήνυμα! Διαφορετικά θα υπάρξει μια λίστα με κομμάτια από τα οποία θα διαλέξετε εκείνη την ώρα ποιο επιθυμείτε να πείτε!
2) Αν ένα κομμάτι ειπωθεί από κάποιον, οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν να το τραγουδήσουν ξανά. Οπότε καλό θα ήταν να βιαστείτε να το… καταχωρήσετε με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο Info@supernaturalgreece.gr.

Χορηγός επικοινωνίας: Cosplayers//GR