Αποτελέσματα ψηφοφορίας: Το καλύτερο επεισόδιο της 12ης σεζόν

4
5

Οι ψηφοφορίες μας για την 12η σεζόν έκλεισαν και σας παρουσιάζουμε το καλύτερο επεισόδιο της περασμένης χρονιάς, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις:

Με ποσοστό 56,1% το Season 12 Finale ανακηρύχθηκε δίκαια το πιο ωραίο επεισόδιο του Supernatural για την περίοδο 2016-2017. Ακολουθεί το 12×12 Stuck in the Middle (With You) που έκανε θραύση και με την εισαγωγή των νέων πλασμάτων της Κόλασης φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον κοινού.

Το μεγάλο περσινό φινάλε, όμως, δεν μπορούσε να σταματηθεί. Δικαίως είναι όχι απλά το καλύτερο της 12ης σεζόν, αλλά και ένα από τα καλύτερα και πιο καλογραμμένα επεισόδια ολόκληρου του Supernatural. Μπορεί για 13η συνεχή χρονιά η σειρά να συνεχίσει σε αξιοπρεπή επίπεδα; Θα είναι το φετινό τέλος και το οριστικό; Το σίγουρο είναι ότι το φινάλε του Supernatural πλησιάζει και πλέον θα μετράμε αντίστροφα για τον επίλογο μιας θρυλικής σειράς, μιας σειράς που συμμάδεψε και άλλαξε την ιστορία του υπερφυσικού όπως την ξέραμε στην τηλεόραση. Μια σειρά που θα θυμόμαστε για μια ζωή. Και που ξέρετε; Ίσως μια μέρα σε αρκετά χρόνια ξαναβρεθούμε και πάλι για μια νέα Supernatural αρχή.

Ως τότε; Απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο των επεισοδίων που έρχονται γιατί ούτε το Supernatural θα κρατήσει για πάντα.

Καλή μας σεζόν και fingers crossed για 14η σεζόν και τα 300 επεισόδια!