Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Αυτοκτονικές τάσεις από μέλη του Fandom μας μετά από διαδικτυακές επιθέσεις!

Αυτοκτονικές τάσεις από μέλη του Fandom μας μετά από διαδικτυακές επιθέσεις!

dean hugs sam

ΣΟΚ προκαλούν τα όσα έχουν συμβεί στο Tumblr και συγκεκριμένα στην Supernatural Family. Επίθεση μίσους από ανώνυμο, αυτοκτονικές τάσεις από τα μέλη και απόλυτη στήριξη από τους ηθοποιούς μας.

Από τις 26/12 συμβαίνουν ανώμαλα και διεστραμμένα πράγματα (για μια ακόμη φορά) στο Tumblr. Συγκεκριμένα, ανώνυμος αποφάσισε να το παίξει μάγκας, επειδή προφανώς βαριέται την ζωή του (ή επειδή είναι αυτός). Αφορμή; Το τίποτα! Στόχος; Η Supernatural Family και συγκεκριμένα άτομα με κάποια προβλήματα υγείας. Ο ανώνυμος εξαπέλυσε σφοδρή ψυχολογική επίθεση, με αποτέλεσμα τα άτομα να έχουν αυτοκτονικές τάσεις και δυστυχώς τα νέα να μην είναι καθόλου καλά. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Tumblr, 2 άτομα αυτοκτόνησαν και άλλα τόσα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ευχόμαστε τα τελευταία νέα να μην ισχύουν. To Supernatural Wiki, παρ’όλα αυτά, αναφέρει ότι τα accounts έχουν χακαριστεί και κανένας θάνατος δεν έχει επιβεβαιωθεί!

Θέση στην όλη κατάσταση έχουν πάρει και πολλοί ηθοποιοί του Supernatural, ενώ σχεδόν κάθε Supernatural ομάδα σε Facebook, Twitter και Tumblr προσπαθούν να ενισχύσουν ψυχολογικά τα άτομα και είναι ανοιχτοί σε στήριξη! Η οικογένεια αυτή μπορεί να πλήττεται από εμφυλίους συχνά, αλλά έχει δείξει πως είναι πολύ δυνατή και ενωμένη όσο καμιά.

Μπορείτε να δείτε εδώ ποιοι δέχθηκαν την επίθεση και χρειάζονται την στήριξή μας.

 

tumblr bullying supernatural family Παραπάνω μπορείτε να δείτε φωτογραφία με κάποια από τα Hate σχόλια. Θυμηθείτε! Είμαστε όλοι μαζί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Για ό,τι χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με Supernatural Greece, είτε σε Facebook/Twitter είτε στο supernaturalgreece@hotmail.gr

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • ΛΙΜΠΕΡΤΙ

    Γιατι τοσο μισος στον κοσμο;

  • Μαρία

    Αν είναι δυνατόν!!! Πώς μπορεί κάποιος να λέει τέτοια απαίσια πράγματα στον συνάνθρωπό του; Αυτά δεν πρέπει να λέγονται καν σαν αστεία, πόσο μάλλον σοβαρά! Μακάρι οι άνθρωποι που δέχτηκαν αυτά τα μηνύματα να είναι καλά στην υγεία τους!

  • To tumblr είναι το πιο ηλίθιο και επιβλαβές site που γνωρίζω. Σε ποιό άλλο σύμπαν feedάρονται ανώνυμοι έτσι… Υπάρχει πολύ ψέμα, υποκρισία και πόνος, άλλοτε πραγματικός, αληθοφανής ή υπερβάλλον στο site. Παίζει και το σενάριο να ήθελαν κάποιοι να γίνουν tumblr famous *εμετικό*

Top