Ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο SUPERNATURAL!!!

21
7

christos_vasilopoulos

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ SUPERNATURAL!!! Ο Χρήστος Βασιλόπουλος συνεχίζει την ανοδική πορεία του ως ηθοποιός, και μετά την επιτυχημένη στροφή του από το Banshee, έρχεται στην παρέα του Σαμ και του Ντιν!

Ο Έλληνας ηθοποιός θα υποδυθεί έναν νέο hunter, ο οποίος θα είναι από την χώρα μας και θα λέγεται Bill Tsikopoulos. Ο παραγωγός της σειράς, Jim Michaels (επίσης ελληνικής καταγωγής κατά το 25%), σύστησε τον ηθοποιό στην παραγωγή και αφού πέρασε από audition πήρε τον ρόλο που, όπως δήλωσε ο ίδιος δήλωσε, θα είναι σημαντικός για την 11η σεζόν. Ο χαρακτήρας του Χρήστου θα είναι ένας Man of Letters από την Ελλάδα και θα εισαχθεί στο αποψινό 17ο επεισόδιο της 10ης σεζόν. Όπως μάθαμε στο 16ο από την ανάκριση της Ροβένα, υπάρχουν κι άλλοι Men of Letters σε όλον τον κόσμο και έτσι θα δούμε τον Έλληνα ηθοποιό να παίρνει το μέρος των Winchesters σε μια μάχη δίχως προηγούμενο εναντίον των μαγισσών. Πληροφορίες του EW αναφέρουν ότι η Ροβένα θα «καθαρίσει» τον γιο της Κράουλη και θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον Λούσιφερ και την Αποκάλυψη. Ο Ντιν όμως δεν θέλει να φύγει από την μέση ο Βασιλιάς της Κολάσεως και γι’αυτό είδαμε και στο τρέιλερ να τα βάζει με την μάγισσα.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστώ την παραγωγή του Supernatural για αυτήν την μεγάλη ευκαιρία, πάντα θα ήθελα να γίνω ένας Winchester{Γέλια}. Το Supernatural είναι μια πολύ μεγάλη σειρά και του χρόνου θα γίνει η μεγαλύτερη σειράς φαντασίας σε ολόκληρο τον κόσμο από άποψη επεισοδίων. Δεν θέλω να πω πολλά για τον χαρακτήρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Supernatural Greece για την στήριξη και για την μεγάλη αγάπη προς την σειρά. Τα λέμε στο αποψινό επεισόδιο και μείνετε συντονισμένοι!»

ΥΓ: Άντε και καλό μήνα να ‘χουμε…