About Us

Το supernaturalgreece.gr αντιπροσωπεύει μια φιλόδοξη προσπάθεια, για τις αγαπημένες μας ξένες σειρές. Στόχος μας η ενημέρωσή σας και προπάντων η διασκέδασή όλων μας μέσα από τις συζητήσεις και τα άρθρα μας.

– Όλα ξεκίνησαν στις 22 Απριλίου 2011 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά, στο supernatural-greek blog . H Supernatural Family όμως μεγάλωνε επικίνδυνα και μέσα σε λίγους μήνες, Blog, Facebook και Twitter κατακλύστηκαν από εκατοντάδες κόσμο που έμελλαν να γίνουν χιλιάδες!

– Στις 21 Μαΐου 2012 είχε έρθει η ώρα για μια τεράστια αλλαγή. Το Supernatural Greece εξελίσσεται και δημιουργείται το πρώτο Site για ξένες σειρές στην Ελλάδα. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε Events σε όλη την Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

– Μέσα στο 2013, 2 μεγάλες ακόμα σειρές προστίθενται στη δομή του Site μας. Doctor Who και Sherlock, 2 από τις μεγαλύτερες σειρές παγκοσμίως και το Supernaturalgreece.gr συνεχίζει να μεγαλώνει ως οικογένεια με δώρα, εκπλήξεις, ενημέρωση και πάρτι κάθε χρόνο. Και να είστε σίγουροι, πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε όσο μας ενώνει η ίδια τρέλα.

– Στις 28 Ιουνίου 2014, η Νόνη αναλαμβάνει 4η σειρά για το Site μας και δεν είναι άλλη από την μοναδική τρέλα του Arrow…

Supernaturalgreece.gr

Αρθρογράφοι

 

Δημητρίου Ορέστης – Sawyer

Ξεκίνησα στην κυριολεξία από τον μηδέν. Η λατρεία μου για τις σειρές ξεκίνησε το 2009 με την παγκοσμίου φήμης τηλεοπτική σειρά LOST. Μαραθώνιοι επί μαραθώνιων και όταν το τεράστιο αυτό φαινόμενο έριξε την αυλαία του, το κενό μέσα μου δεν μπορούσε να το καλύψει τίποτα. Η πρώτη σου σειρά είναι, όπως λέω συνήθως, το «ξεπαρθένιασμα» ως TV ADDICTED και τίποτα δεν μπορεί να στο πάρει. Η τεράστια ομάδα του μεγαλύτερου – τότε – blog για σειρές, LOST – PATH, άρχισε να διαλύεται και η «παρέα» έπαιρνε σιγά σιγά το δρόμο της, ο καθένας στη δική του σειρά.

Η αρχή στον όμορφο και επικίνδυνο δρόμο των blogs έγινε με το Mr. Sunshine, τη νέα σειρά του λατρεμένου από τα Φιλαράκια Matthew Perry. Τα φτερά μου κόβονται λίγους μήνες μετά, όταν η σειρά κόβεται από το ABC μετά από μόλις 9 επεισόδια. Δεν το έβαλα κάτω. Προσπάθησα να βρω μια σειρά για να επουλώσω την πληγή από την απώλεια του LOST. Όλοι τότε μιλούσαν για το The Vampire Diaries και είπα να την προσπαθήσω. Απέτυχα παταγωδώς, με την σειρά να με απογοητεύει και να μην μπορώ να την συνεχίσω. Την ίδια ώρα, το V, παιζόταν στο ABC για την 2η του σεζόν και η απόπειρα μου για το 2ο μου blog πέφτει και πάλι στο κενό, καθώς η σειρά ακυρώνεται από το κανάλι!

«Πρέπει να δεις Supernatural. ΠΡΕΠΕΙ. Η σειρά είναι φοβερή. Δεν θα το μετανιώσεις. Είναι πολλές σεζόν αλλά  θα το ευχαριστηθείς.» Ο κόσμος των blogs με είχε μαγέψει και είπα «ας γίνει το κακό.» Η συνέχεια γνωστή και οι λεπτομέρειες πιο πάνω. Το Supernatural Greece είναι ο λόγος που μπορώ να υπερηφανεύομαι και είμαι τόσο ευτυχισμένος για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσω αυτού. Το ευχαριστώ προς όλους σας είναι λίγο…

Το 2011 δημιουργήθηκε από εμάς το Radio_Supernatural, η πρώτη ραδιοφωνική εκπομπή στην Ελλάδα για τις αγαπημένες μας ξένες σειρές.

H τρέλα συνεχίστηκε στο Site μας όταν μπήκαν για τα καλά στη ζωή μου το Doctor Who και ο μεγαλοπρεπής Sherlock.

Top 5 αγαπημένων σειρών:

1) LOST
2) Sherlock
3) Supernatural
4) Daredevil
5) Doctor Who

 

 

Φραντζεσκάκη Σαββίνα – Savvina

Η μαγεία για μένα, ξεκίνησε το 2008 με το Prison Break. Όπως ξέρει κάθε TV- Addict, το κενό μετά το τέλος της πρώτης σου σειράς είναι μεγάλο και δύσκολα κάτι μπορεί να το γεμίσει. Το PB θα είναι πάντα ξεχωριστό για μένα. Αλλά μετά το τέλος του, έπρεπε να βρω κάτι να το αντικαταστήσω..

Και εδώ, μπαίνει στη ζωή μου το Supernatural. Ένα ζεστό, καλοκαιρινό βράδυ αϋπνίας, πέφτω πάνω σε ένα επεισόδιο στο Starκαι λέω ‘’εδώ είμαστε’’. Βλέπω όσους κύκλους είχαν βγει μονορούφι, και μετά ακολουθώ το πρόγραμμα του ενός επεισοδίου τη βδομάδα. Άλλη μια σειρά που γίνεται σημαντική για μένα. Αλλά και πάλι, κάτι έλειπε. Γίνομαι φοιτήτρια, και έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο, συνεχίζω να γεμίζω το πρόγραμμα μου με σειρές. Dexter, Alcatraz, Fringe, Mentalist, Merlin, και πολλές άλλες.

Μέχρι που μια μέρα πέφτω πάνω σε ένα άρθρο του Doctor Who στο Tumblr. ‘’Τι είναι τούτο;’’ ήταν η πρώτη μου σκέψη. Το προσπερνάω. Η σειρά όμως δεν έφευγε από το μυαλό μου. Έτσι την ξεκινάω μαζί με μια φίλη, και εδώ αρχίζει πραγματικά η μαγεία. Βλέπω και ξαναβλέπω τα επεισόδια, αρχίζω να ψάχνω για τα classics, βλέπω την ταινία του 1996, ψάχνω τα classicseriesγια να τα δω και αυτά, και βυθίζομαι όλο και πιο πολύ στον κόσμο της σειράς..

Έβλεπα ήδη αρκετές σειρές, οπότε άκουγα και τη ραδιοφωνική εκπομπή των παιδιών Radio_SeriesKillers. Έτσι, και μέσα από το Supernatural Greece βλέπω πως υπάρχει μια καινούργια Ελληνική σελίδα στο facebook για το Doctor Who, το Tardis in Greece. Όταν μετά από λίγο καιρό ο Ορέστης ζητάει διαχειριστές, αρπάζω την ευκαιρία να ασχολούμαι ακόμα περισσότερο με μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Του λέω για μερικές ιδέες που είχα, όπως αφιερώματα σε παλιούς Doctors, το TARDIS, Villains, και άλλα. Η συνέχεια νομίζω φαίνεται..

Ευχαριστώ αυτές τις σειρές για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τις στιγμές που μου χάρισαν… και εσάς, γιατί με την στήριξη σας μας βοηθάτε να συνεχίζουμε..

Top 5 αγαπημένων σειρών:

1)Prison Break
2)Supernatural
3)Doctor Who
4)Fringe
5)Sherlock

 

 

Μπίσκου Σοφία – Sofia

Έχοντας δει την 8η σεζόν του Supernatural και εμφανώς ενθουσιασμένη, υπέκυψα στις επικλήσεις φίλων να το δω από την αρχή. 7 σεζόν και μια καλή επανάληψη της 8ης σε λιγότερο από ένα μήνα μέσα στη μέση του καλοκαιριού και η τρέλα μόλις είχε ξεκινήσει. Πληροφορίες για τους ηθοποιούς, φωτογραφίες, βίντεο από Convention και fan-made είχαν γίνει καθημερινή μου ασχολία και κάπου εκεί ανακαλύπτω το SuperWhoLock. Φυσικά και δεν γινόταν να μην είμαι μέρος αυτού του μαγικού κόσμου και έτσι βλέπω Doctor Who μονορούφι με τον ενθουσιασμό να με έχει κατακλύσει, και κατευθείαν Sherlock.

Το Game of Thrones και το Arrow ήρθαν σχεδόν αμέσως. Τίποτα όμως δε μπόρεσε να ξεπεράσει την λατρεία μου για τον κόσμο του Supernatural.

Έτσι ανακαλύπτω το Supernatural Greece και αρχίζω να ασχολούμαι σχεδόν καθημερινά, ενθουσιασμένη από την καταπληκτική δουλειά των παιδιών. Λίγο καιρό αργότερα βλέπω ότι ζητάνε διαχειριστές για τη σελίδα στο Facebook και αρπάζω την ευκαιρία. Και εκεί η λατρεία μου, αρχίζει να γίνεται μια μαγευτική καθημερινότητα.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι σειρές και οι σελίδες μας φέρνουν πιο κοντά! Με τη βοήθεια σας δημιουργήσαμε μια μεγάλη οικογένεια που είναι περιττό να αναφέρω πόσο περήφανη είμαι που είμαι μέρος της!

Και φυσικά η τρέλα με τις σειρές δεν τελειώνει εδώ…

Top 5 αγαπημένων σειρών:

 1. Supernatural
 2. Doctor Who
 3. Arrow
 4. Sherlock
 5. Teen Wolf

 

 

Συργουνιώτη Αμαλία– Amalia

H πρώτη μου σειρά, το τηλεοπτικό «ξεπαρθένιασμα» που λέει κι ο Ορέστης, ήταν ο MacGyver στη μακρινή δεκαετία του ’80. Ήμουν δημοτικό κι όταν όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια συζητούσαν για Κάντυ-Κάντυ και Αρκουδάκια της Αγάπης, εγώ άκουγα τα αγόρια από μακριά να συζητάνε για τις περιπέτειες του αγαπημένου μου πολυμήχανου πράκτορα και πόσο ζήλευα! (Πολλά παιδικά τραύματα όπως βλέπετε…) Στη συνέχεια ήρθε το Star κι ανακάλυψα όλες τις σειρές των 90s: από Xena και Charmed μέχρι Highlander και X-Files…

Για να μην τα πολυλογώ, η tv-addicted πορεία μου έχει το μεγαλύτερο σταθμό της το καλοκαίρι του 2008. Μόλις είχα ανακαλύψει το How Met Your Mother και παρακολούθησα τις 3 πρώτες σεζόν του καπάκι, κι έψαχνα άλλη μια σειρά για binge-watching– καλοκαίρι ήταν, καταλαβαίνετε, βαριόμουν (το να διαβάσω για την εξεταστική δεν έπαιζε, φυσικά). Ως φανατική των υπερφυσικών σειρών, είχα βάλει στο μάτι το Supernatural από καιρό και είχε έρθει η ώρα να το ξεκινήσω. Κι όπως ήταν αναμενόμενο κόλλησα! Είδα τις 3 πρώτες σεζόν μέσα σε λίγες μέρες, τις έκανα και μια επανάληψη να τις εμπεδώσω, κι ύστερα έζησα στο πετσί μου για πρώτη φορά την αγωνία ενός καλοκαιρινού hiatus(γνωστό στο fandom μας και ως hell-atus), περιμένοντας τον Οκτώβρη να ξεκινήσει η 4η σεζόν. Τα υπόλοιπα τα ψιλοφαντάζεστε πιστεύω…

Κάπου μέσα στο 2012 αρχίζω να ασχολούμαι και με τα ιντερνετικά του fandom (σελίδες στο fb, άρθρα, tumblr, κλπ) και ανακαλύπτω το Supernatural Greece.gr όπου γνωρίζω κι άλλους ‘τρελούς’ που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα για τη σειρά. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο παρόν, όταν μου έγινε η πρόταση από το διαχειριστή Ορέστη να μπω κι εγώ στην ‘οικογένεια’ στην οποία δεν θα μπορούσα παρά να απαντήσω θετικά!

Μπορεί να μην είναι η πιο άρτια σειρά που φτιάχτηκε ποτέ, αλλά για μένα θα είναι πάντα η μεγαλύτερη τηλεοπτική μου αγάπη. Γιατί κάτι πρέπει να το αγαπάς με τα ελαττώματά του. Και το Supernatural το αγαπώ γιατί έχει ψυχή, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που το φτιάχνουν το αγαπούν τόσο πολύ όσο εμείς!

Και πάμε τώρα για τη συνέχεια…

Top 5 αγαπημένων σειρών:

(εδώ τώρα αλήθεια μου βάζετε δύσκολα)

 1. Supernatural
 2. Angel
 3. X-Files
 4. Firefly
 5. Charmed

 

 

 

Ελένη Τσαμίλη / Iro

Από πάντα αγαπούσα τον κινηματογράφο μέχρι που η κολλητή μου με μύησε στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών. Αυτές που κέντριζαν το ενδιαφέρον μου ήταν οτιδήποτε σχετικό με σκοτεινές εποχές, υπερφυσικές καταστάσεις, περιπέτειες και λιγότερο οι επιστημονικής φαντασίας αν και η πρώτη μου…επαφή έγινε με το X-Files. Αργότερα η δεύτερη εμμονή μου, το κλασσικό ροκ, με οδήγησε να αναζητήσω σειρές με ανάλογα μουσικά θέματα. Και έτσι ήρθε η πρώτη γνωριμία με τους αδερφούς Winchester (2007) και από τότε η παθιασμένη σχέση μας συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, αναζητώντας σειρές που θα έκαναν πιο ενδιαφέρουσες τις νυχτερινές καλοκαιρινές βραδιές μου έπεσα πάνω στο Sherlock και αργότερα στο Sons of Anarchy, που η πάλη των πρωταγωνιστών να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ταξιδεύοντας με φόντο υπέροχα μουσικά θέματα, με κέρδισε αμέσως.

Βέβαια, το ενδιαφέρον μου για το υπερφυσικό με οδήγησαν στο True Blood, για τους τρεις πρώτους κύκλους, αφού αργότερα έγινε πολύ…Vampire Dairies! Και ξαναγύρισα στις ανθρώπινες καταστάσεις με το Prison Break με το οποίο ομολογώ ότι κόλλησα.

Όμως, το Supernatural δεν το αποχωρίστηκα ποτέ. Ήταν πάντα ο βασικός άξονας. Και δεν μου ήταν αρκετό που είχα δει τους κύκλους τουλάχιστον δύο φορές τον καθένα, προχώρησα και σε πιο διαστροφικά πράγματα: διάβαζα σενάρια, κρατούσα σημειώσεις προσπαθώντας να δημιουργώ μικρές …ηθογραφίες των πρωταγωνιστών. Μέχρι που κάποια στιγμή έκανα την μαγική κίνηση και γκούγκλαρα Supernaturalgreece. Και βρήκα την…υγειά μου!

Μετά από παρότρυνση της κολλητής μου έστειλα ένα άρθρο και μετά άλλο και μετά άλλο και η συνέχεια είναι γνωστή. Συγκρίνοντας με άλλα fandom του εξωτερικού το Supernaturalgreece ήταν πληρέστερο και πιο ουσιαστικό και εύστοχο στην ενημέρωση και στους σχολιασμούς. Μόλις η ομάδα μου πρότεινε συνεργασία, η απάντηση ήταν άμεση και θετική. Γιατί το Supernatural ήταν και θα είναι η TOP σειρά της ζωής μου!

Top 5 αγαπημένων σειρών

 1. Supernatural
 2. Sons of Anarchy
 3. Prison Break
 4. Sherlock
 5. True Blood
Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
 • moffat124589076

  Γεια σας παίδες συγχαρητηρια για το site.
  θα ‘ηθελα μια βοήθεια απο τον οποιοδήποτε, αν μπορουσα να κάνω μια ενιαια ταινια ίσως και 2 για τη 1η σεζον θα χρησιμοποιουσα τα συγκεκριμενα επεισοδια
  Season 1, Episode 1: Pilot
  Season 1, Episode 6: Skin
  Season 1, Episode 9: Home
  Season 1, Episode 11: Scarecrow
  Season 1, Episode 12: Faith
  Season 1, Episode 14: Nightmare
  Season 1, Episode 16: Shadow
  Season 1, Episode 20: Dead Man’s Blood
  Season 1, Episode 21: Salvation
  Season 1, Episode 22: Devil’s Trap
  μπορειτε να μου πειτε τι να προσθεσω τι να αφαιρέσω ώστε να υπάρχει κάποιο νόημα
  απαντηστε μου στα εξης email maul_gr@yahoo.com, maul_gr@windowslive.com
  σας παρακαλώ είναι ανάγκη χρειαζομαι τη βοήθεια σας!!!

 • Luna Park

  Μπράβο σας!!

  Ευχαριστούμε για όλα και μακάρι να χουμε κι αλλές σεζον να τα λέμε! Εγώ δυο πράγματα δε ξεχάσω που με συνδέουν με τη σειρά:

  1ο) τυχαίο επισόδειο (στο Σταρ πάντα!) καλοκαίρι 2007 και απο τότε κόλημα σταθερό μ ολα τα πάνω και τα κάτω

  και 2ο) τυχαια ανακάλυψη (καλοκαίρι πάντα επίσης!) του supernatural blog τότε ακομα…
  Να στε καλά παιδιά!

  Im proud of you!!

  χρυσάνθη

  • Α είσαι από τους παλιούς fans του Supernatural Greece 😉
   Εμείς ευχαριστούμε για την στήριξή σας!

 • Moffat1245

  Αμαλία μας ξυπνας φοβερες αναμνησεις με το Highlander(Αν και αγαπημενος μου Highlander θα είναι πάντα ο Κονορ) με X-Files Λύκειο, Απο το 1996 και μετά Buffy, Angel(αυτη είναι η 2η πιο αγαπημενη μου σειρά μετα το Supernatural), και ακολουθουν Prison Break, Spartacus.
  υ.γ. και για τους νοσταλγους μιας παλιοτερης εποχής: Knight Rider, Captain power and the soldiers of the future and Friday the 13th tv series.

  • Amalia

   To Angel εγω προσωπικά το θεωρώ καλύτερο της Buffy (γι’αυτο και κέρδισε τη 2η θέση στην 5άδα μου), πιο ενήλικο και πολύ πιο σκοτεινό. Είναι μια σειρά που αν και παλιά πρέπει να την δει κάποιος.

   Prison Break δεν έχω δει, αλλά to Spartacus σκέφτηκα να το βάλω και στη λίστα να φανταστείς! Υπερνίκησε το Charmed μόνο και μόνο γιατι ήταν ένοχη απόλαυση για πολλά χρόνια! 😛

   Απο τις 80s σειρές που αναφέρεις στο υγ, μόνο το Knight Rider θυμάμαι. Χάσελχοφ και ΚΙΤΤ! Τι μου θύμισες τώρα! 🙂

 • George13

  Παιδια σας παρακαλω χρειαζομαι βοηθεια,α.ποιο επεισοδιο ειναι αναμεσα στο name of the doctor season finale και season 8 episode 1; εννοω πως μολις τελειωσω με το name of the doctor μπορω να ξεκινησω με τη 8η σεζον τρεχουσα η μεσολαβει καποιο εχτρα επεισοδιο ;
  ευχαριστω!!!!

  • Mετά το name of the doctor, θα δεις το the day of the doctor, και μετά το the time of the doctor. Και μετα μπαινεις στην 8η σεζον κανονικα

 • George

  Oresti,amalia και οποιοσδηποτε μπορει να βοηθησει, χρειαζομαι τη βοηθεια σας, αν πρεπει να φτιαξω μια μινι ταινια της 1ης σεζον του σουπερνατσουραλ βασιζομενη με τα επεισοδια που απαρτιζουν το βασικο στορυ του supernatural μοναχα δηλ.(1: Pilot ,6: Skin, 9: Home, 11: Scarecrow, 12: Faith, 14: Nightmare, 16: Shadow 20: Dead Man’s Blood, 21: Salvation, Devil’s Trap)η ερωτηση μου προς εσας ειναι πρεπει να συμπεριλαβω τελικα το 6ο Skin; ποια στοιχεια εχει για τη εξελιξη για τους επομενους κυκλους του βασικο στορυ; επισης το 12 Faith πρεπει να το συμπεριλαβω για τους reapers σωστα;
  υ.γ. σας παρακαλω βοηθηστε με το συντομοτερο!!!!

  • Amalia

   Το Skin κατα τη γνώμη μου πρέπει να το συμπεριλάβεις γιατι είναι τα πρώτα μπλεξίματα των αδερφιών (και ιδιαιτερα του Ντιν) με την αστυνομία. Σε αυτό το επεισόδιο κατηγορείται για κάμποσους φόνους, κάτι το οποίο τον κατατρέχει τουλάχιστον μέχρι την 7η σεζόν όπου οι Λεβιάθαν-κλώνοι μπαίνουν στην λίστα του FBI most wanted.
   To Faith εκτός από τους Reapers που ειναι πολύ σημαντικό στοιχείο της μυθολογίας της σειράς, έχει και ένα άλλο σημαντικό στοιχειο κατά τη γνώμη μου: την θέληση του Σαμ να βοηθήσει τον ετοιμοθάνατο αδερφό του με κάθε τρόπο! Το οποίο φυσικά είναι το theme όλης της σειράς μέχρι και σήμερα!

 • I am Lucifer

  Αργησα λιγο , αλλα θα με υποστειτε! Εκτιμω παρα πολυ την δουλεια που κανετε. Την ιστοσελιδα μου την εδειξε η αδερφη μου το καλοκαιρι που περασε επειδη ελεγε σε ποσο ανεβενε το νεο επεισοδιο!Χαχαχ. Πριν κανα δυο μηνες ηρθα και κολλησα με τα αρθρα του Ορεστη και φυσικα τα καταπληκτικα review της Αμαλιας. Και ο κυριοτερος λογος που εχω κολλησει ειναι επειδη συζηταμε μεταξυ μας και ανταλλασουμε γνωμες και αποψεις. Καλη συνεχεια!

  • Ευχαριστούμε πολύ και καλωσήρθες 🙂

Top