Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Επιστρέφουν τουλάχιστον 3 χαρακτήρες στη σειρά!

Επιστρέφουν τουλάχιστον 3 χαρακτήρες στη σειρά!

To TVLine και ο Ausiello μας προσφέρουν απλόχερα Χριστουγεννιάτικα… νέα και μας λένε ότι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες θα επιστρέψουν στη σειρά για την 12η σεζόν της.

Ausiello: Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για επιστροφή του Jim Beaver, αλλά πρόκειται να δούμε γνώριμα πρόσωπα στην 12η σεζόν. Ανάμεσά τους: η κυνηγός Eileen Leahy, η Claire Novak και η Σερίφης Donna Hanscum. Ο Andrew Dabb είπε: “Προφανώς, χτίζουμε τους Βρετανούς κυνηγούς, αλλά επίσης θα ξαναδούμε Αμερικανούς κυνηγούς, κάποιος από αυτούς έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε.”

Share, fellow hunter!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
  • Επιτέλους! Το νέο που περιμενα! Την είχα συμπαθήσει πολύ την Eilleen πέρσι και ηθελα πολύ επιστροφη! 🙂

    • ovelix

      Ω, ναι! Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και το γεγονός ότι αυτή η σειρά μετά από 12 χρόνια συνεχίζει να περνάει θετικά μηνύματα μας κάνει όχι μόνο να την αγαπάμε περισσότερο αλλά και να την εκτιμάμε περισσότερο…
      SUPERNATURAL till the day I die!

Top