Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Επιστρέφουν τουλάχιστον 3 χαρακτήρες στη σειρά!

Επιστρέφουν τουλάχιστον 3 χαρακτήρες στη σειρά!

To TVLine και ο Ausiello μας προσφέρουν απλόχερα Χριστουγεννιάτικα… νέα και μας λένε ότι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες θα επιστρέψουν στη σειρά για την 12η σεζόν της.

Ausiello: Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για επιστροφή του Jim Beaver, αλλά πρόκειται να δούμε γνώριμα πρόσωπα στην 12η σεζόν. Ανάμεσά τους: η κυνηγός Eileen Leahy, η Claire Novak και η Σερίφης Donna Hanscum. Ο Andrew Dabb είπε: “Προφανώς, χτίζουμε τους Βρετανούς κυνηγούς, αλλά επίσης θα ξαναδούμε Αμερικανούς κυνηγούς, κάποιος από αυτούς έχουμε πολύ καιρό να τους δούμε.”

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Επιτέλους! Το νέο που περιμενα! Την είχα συμπαθήσει πολύ την Eilleen πέρσι και ηθελα πολύ επιστροφη! 🙂

    • ovelix

      Ω, ναι! Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και το γεγονός ότι αυτή η σειρά μετά από 12 χρόνια συνεχίζει να περνάει θετικά μηνύματα μας κάνει όχι μόνο να την αγαπάμε περισσότερο αλλά και να την εκτιμάμε περισσότερο…
      SUPERNATURAL till the day I die!

Top