Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Θα επιστρέψει ο Bobby Singer στην 13η σεζόν του Supernatural;

Θα επιστρέψει ο Bobby Singer στην 13η σεζόν του Supernatural;

To finale της περασμένης σεζόν μας άνοιξε μεγάλες πόρτες για την επιστροφή πολλών αγαπημένων χαρακτήρων που είναι νεκροί στον κόσμο του Supernatural(εκτός από τον Τζον, και στον παράλληλο κόσμο ο Τζον είναι πτώμα). Η Πύλη που άνοιξε(καταλάθος??) ο Τζακ οδήγησε την Μαίρη και τον Εωσφόρο σε ένα παράλληλο, μεταποκαλυπτικό σύμπαν. Προς έκπληξή μας, ο Bobby Singer είναι ολοζώντανος και μπορεί να μην γνώριζει τους Winchesters, του βοήθησε όμως να κλείσουν την Πύλη.

Οι παραγωγοί του Supernatural μας έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό ότι θα επιστρέψουν χαρακτήρες που είναι νεκροί (όπως αυτός) χωρίς όμως πολλές επεξηγήσεις. Τι θα συμβεί όμως με τον Bobby που τον έχουμε ήδη δει; “Ο Jim [Beaver] είναι ένας άνθρωπος που αν μπορέσουμε να τον φέρουμε πίσω, θα το κάνουμε, ” λέει ο παραγωγός Robert Singer.

Ο Andrew Dabb προσθέτει: “Μετά το πρώτο μισό της σεζόν, έχουμε σκοπό να δούμε περισσότερο τον Μεταποκαλυπτικό κόσμο και να τον εξερευνήσουμε. Πως είναι, τι είναι, πως ζουν εκεί οι άγγελοι, οι δαίμονες αλλά και οι άνθρωποι. Ελπίζουμε να δούμε και πάλι τον Bobby με αυτόν τον τρόπο και φυσικά περισσότερους χαρακτήρες. Αλλά προσέχετε, η σειρά δεν είναι μεταποκαλυπτική και δεν θα ξεφύγουμε από την Ιμπάλα και το καταφύγιό μας. Γιατί; Γιατί οι δρόμοι σε εκείνον τον κόσμο δεν είναι καλοί και δεν μπορείς να φέρεις ένα αυτοκίνητο σε αυτόν,” προσθέτει γελώντας ο Dabb.

Πάντως εδώ που τα λέμε είναι μια πολύ καλή προοπτική να επιστρέψει ο Bobby οριστικά στο Supernatural. Όταν λοιπόν κλείσει οριστικά η Πύλη του παράλληλου σύμπαντος, οι σεναριογράφοι πρέπει να έχουν τον Bobby από την σωστή πλευρά, την πλευρά του δικού μας σύμπαντος.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Angelous

    ΄Ορεστη απο το στομα σου και στων σεναριογραφων το αυτι μου εχει λειψει απιστευτα ο μπομπυ! ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να τον φερουν ξανα στην σειρα και ευχομαι να το κανουν, ανυπομονω για την συνεχεια.

  • FuckingKingOfFuckingHell

    Mακαρι να γυρισει στη δικη μας γη ο Μπομπυ και να συνεργαζεται με τα αδερφια, δηλαδη να κανει πολλες εμφανισεις οπως και παλια.

Top