Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Έρχεται το νέο βιβλίο Supernatural: The Men of Letters Bestiary

Έρχεται το νέο βιβλίο Supernatural: The Men of Letters Bestiary

Οι Men of Letters μπήκαν στη ζωή μας στην 8η του Supernatural, όταν οι Winchesters ανακάλυψαν ότι ο παππούς τους και πατέρας του John, ο Henry, είναι ένας από τους Ανθρώπους των Γραμμάτων που ασχολούνται με το Υπερφυσικό. Το νέο βιβλίο της σειράς έρχεται σύντομα(στις 12 Σεπτεμβρίου 2017) και ονομάζεται «The Men of Letters Bestiary».

Το βιβλίο εστιάζει στην βιβλιοθήκη και στην γνώση των Ανθρώπων των Γραμμάτων και υπογράφει ο Sam Winchester και ο αδερφός του Dean. Θα δούμε τέρατα που είδαμε στην 1η σεζόν του Supernatural, μέχρι και τον ίδιο τον Θεό. Όλα τα πλάσματα που κυνήγησαν οι Winchesters, οι καλοί και… κακοί που συμμάχησαν και το πως θα τα αντιμετωπίσετε. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Marianna Winchester

    Λογικα θα το φερει κανα Public στην Ελλαδα. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Top