«Έχουμε τρία πολύ δυνατά επεισόδια για τον Castiel» ανακοίνωσε ο Andrew Dabb!

0
0

Εάν κατά τη γνώμη σας το πρώτο μισό της 12ης σεζόν του Supernatural δεν είχε πολύ αγγελική δράση, θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα νέα!

«Έχουμε τουλάχιστον τρία πολύ δυνατά επεισόδια για τον Castiel«, ανακοίνωσε ο executive producer Andrew Dabb στο TVLine. Το πρώτο που θα παίξει 2 Φεβρουαρίου «παρουσιάζει ένα χαμένο κεφάλαιο από την ιστορία του Castiel».
“Οι τηλεθεατές ξέρουν εδώ και καιρό ότι ο Cas ήταν μέρος του τάγματος που παρακολουθούσε την Γη. Ήταν ο τύπος που έβγαλε τον Dean Winchester από την Κόλαση. Τώρα θα κάνουμε μια μικρή αλλαγή πάνω σε αυτό και θα πούμε μια χαμένη ιστορία από το παρελθόν του, που περιλαμβάνει την [guest star] Alicia Witt” ως Lily Sunder, μια παλιά εχθρό του Cas.

“Αργότερα έχουμε ένα άλλο επεισόδιο, το 19, που εστιάζει πολύ στον Cas από μια άλλη πλευρά”, προσθέτει ο Dabb.
Αναγνωρίζει το ότι να δώσει στον Castiel και σε κάποιους άλλους series regulars χρόνο, με τον Lucifer να ψάχνει νέο δοχείο, τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων ενεργούς και την επιστροφή της Mary Winchester, είναι μια πράξη ισορροπίας.
“Νομίζω κάναμε πολύ καλά που κρατήσαμε τον Crowley και τον Castiel ζωντανούς, αλλά σίγουρα οι νέοι χαρακτήρες μας τρώνε λίγο χρόνο”, παραδέχεται ο Dabb.

“Έπρεπε να στριμώξουμε πολλά σε αυτά τα οκτώ επεισόδια”, συνεχίζει. «Προχωρώντας στο πρώτο μέρος της σεζόν μέρος την ανησυχίας μας ήταν ότι… ορισμένα άτομα, ειδικά ο Castiel και ο Crowley, θα έχουν λιγότερο χρόνο καθώς καθιερώναμε νέους χαρακτήρες και τους βάζαμε στην ιστορία.” Αλλά αυτό θα αλλάξει στο δεύτερο μισό της σεζόν.“Έχουμε περισσότερο χρόνο”, λέει ο Dabb. “Αυτοί οι χαρακτήρες πρόκειται να έρθουν στο προσκήνιο για πολύ περισσότερο.”

Προηγούμενο άρθροJensen Ackles και Jason Manns τραγουδάνε Χριστουγεννιάτικα!!!
Επόμενο άρθροPromo Photos – 12×09 First Blood
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.