Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Fun fact | O Misha και η δηλητηρίαση

Fun fact | O Misha και η δηλητηρίαση

Castiel_Leviathan

Στο συνέδριο Salute to Supernatural του 2011 ο Misha Collins μοιράστηκε την ιστορία της πιο επίπονης σκηνής που έπρεπε να γυρίσει ποτέ. Κι ήταν επίπονη όχι επειδή έπρεπε να κάνει κάποια επικίνδυνη σκηνή ή κάτι τέτοιο, αλλά επειδή ήταν πολύ άρρωστος.

Γύριζαν την σκηνή στην αρχή της 7ης σεζόν όπου ο Castiel κυριεύεται από τα Λεβιάθαν, όταν ο Misha Collins αρρώστησε, όμως τα αυστηρά προγράμματα της τηλεόρασης και η ίδια του η προθυμία για να μην κρεμάσει τους συναδέλφους, δεν επέτρεπαν στον ηθοποιό να καθίσει να αναρρώσει για κάνα-δυο μέρες πριν συνεχίσει το γύρισμα, έτσι ο Misha αναγκάστηκε να την παλέψει.

«Ήταν φριχτό. Έπαθα τροφική δηλητηρίαση κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, το οποίο παθαίνω σπάνια, και ανακατευόμουν πολύ. Πέρασα την περισσότερη ώρα ανάμεσα στις λήψεις, είτε στον καναπέ, είτε στην τουαλέτα. Κοιτούσα συνέχεια τον κουβά (για να κάνω εμετό) αρκετές φορές μέσα στη σκηνή. Και δεν βοηθούσε και το ότι είχα μαύρη γλίτσα να στάζει μέσα στο στόμα μου. Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εμένα δεν μου αρέσει να στάζει μαύρη γλίτσα από το κεφάλι μου. Καταλήξαμε να γυρίσουν κάποιες σκηνές με τον αντικαταστάτη μου.»

Αλλά, καλύτερα, απολαύστε τον να διηγείται, ακόμα πιο αναλυτικά, την ίδια ιστορία στο Supernatural Toronto Con 2011. Άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να τον βλέπεις! 😉


ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top