Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Supernatural Fun fact | Συγγενείς κι εραστές στο cast

Supernatural Fun fact | Συγγενείς κι εραστές στο cast

Όπως ξέρουμε το Supernatural είναι μια οικογένεια, και κάποιες φορές αυτό είναι κυριολεκτικό! Στα 13 χρόνια που παίζει η σειρά, έχουν υπάρξει κάμποσες περιπτώσεις όπου συγγενείς (είτε εξ αίματος είτε εξ αγχιστείας) έχουν συνεργαστεί. Γονείς, παιδιά, σύζυγοι, αρραβωνιάρες… Πάμε να τους δούμε όλους!

Σχετική εικόνα

Η Eugenie Ross-Lemming, μια από τους παλιότερους σεναριογράφους του Supernatural, είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, Robert Singer.

sandra-mccoy

H ηθοποιός Sandra McCoy, που έπαιξε τη δαιμόνισσα του σταυροδρομιού στο επεισόδιο Bedtime Stories της 3ης σεζόν ήταν η τότε-αρραβωνιαστικιά του Jared Padalecki. Το ζευγάρι ήταν μαζί 3 χρόνια και χώρισαν το 2008.

Πάντα του άρεσαν οι πετίτ καστανούλες του Jared από ότι φαίνεται, ε; Το 2009, στα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Supernatural, γνώρισε και ερωτεύτηκε την μελλοντική σύζυγό του, Genevieve Cortese. [Διαβάστε εδώ περισσότερα.]

charlie_father_son

Στο επεισόδιο Criss Angel Is a Douche Bag της 4ης σεζόν, οι ηθοποιοί που παίζουν το ρόλο του Charlie, John Rubinstein και Michael Weston (σε μεγάλη και μικρή ηλικία αντίστοιχα), είναι πατέρας και γιός στην πραγματικότητα!

title_card

Η βραβευμένη σεφ Caitlin Mayo, που δημιούργησε το intro του επεισοδίου Season Seven, Time For A Wedding με την τούρτα που εκρήγνυται, είναι κόρη του Michael Mayo, μέλους του συνεργείου του Supernatural.

sam_marin

Η ηθοποιός Kacey Rohl, που έπαιξε το ρόλο της Marin στο επεισόδιο The Born-Again Identity της 7ης σεζόν, είναι η κόρη του σκηνοθέτη του Supernatural, Mike Rohl.

ackles_father_son

Ο ηθοποιός Alan Ackles που έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο επεισόδιο Heartache της 8ης σεζόν, είναι πατέρας του Jensen Ackles. (Το καταλάβατε από το όνομα ε; 😛 ) Το συγκεκριμένο επεισόδιο, μάλιστα, το σκηνοθέτησε ο Jensen.

10x03_Soul_Survivor_Max_Sheppard_demon_cameo

Στο Soul Survivor της 10ης σεζόν  είδαμε φευγαλέα τον Max Sheppard, γιο του Mark Sheppard (Crowley), να κάνει μια uncredited εμφάνιση ως δαίμονας στο παρασκήνιο που έχει στα χέρια του κάποια έγγραφα.

10x03_Soul_Survivor_Gino_Valerie_demon_cameo

Στο ίδιο επεισόδιο, ο αδερφός της Danneel Ackles (γυναίκας του Jensen), Gino Graul, και η ανιψιά της, Valerie, κάνουν επίσης μια uncredited εμφάνιση ως δαίμονες στην αίθουσα του θρόνου.

Στη 13η σεζόν ήρθε η σειρά της ίδιας της Danneel Ackles να κάνει εμφάνιση στη σειρά του συζύγου της

TB to my first day on set of SPN They take things very seriously here. More to come. #spnfamily 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ danneelackles512 στις

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top