Ο Jared Padalecki δηλώνει ενθουσιασμένος με την 13η σεζόν του Supernatural

0
1

Ο Σαμ φαίνεται, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της 13ης σεζόν, να θέλει να προστατέψει τον Τζακ, έως ότου τουλάχιστον βγάλει μια άκρη μαζί του. Είναι καλός; Είναι κακός; Κι όμως ο… μικρός μόλις γεννήθηκε.

Ο Jared Padalecki σχολιάζει το γεγονός ότι ο Σαμ θα είναι αυτός που θα προστατεύει τον μικρό. «Ναι ο Τζακ μπορεί να είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την Πύλη του παράλληλου σύμπαντος και να σώσουν τα αγόρια της μητέρα τους, αλλά ο Σαμ δεν βλέπει μόνο αυτό. Βλέπει τον εαυτό του στον Τζακ. Του θυμίζει την 4η σεζόν όπου ο Σαμ έπινε δαιμονικό αίμα και ήταν επιλογή του. Ο Ντιν πίστευε ότι ήμουν ένα τέρας και αυτό πιστεύει και τώρα για τον Τζακ. Ήμουν στη θέση του Τζακ και ξέρω πως νιώθει. Και ο Σαμ δεν είχε κανέναν να τον κατευθύνει τότε, ενώ ο Τζακ ίσως έχει τον Σαμ τώρα.» 

Ο Jared συνεχίζει: «Μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες στο Supernatural είναι όταν ο Σαμ ένιωθε διαφορετικός ή ήταν καταδικασμένος να είναι διαφορετικός. Έγραψα στους σεναριογράφους (φέτος) ότι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με το σενάριο και με το πως θα γυρίσουμε πίσω σε αυτήν την πλευρά του Σαμ.»