Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ο Jared Padalecki δηλώνει ενθουσιασμένος με την 13η σεζόν του Supernatural

Ο Jared Padalecki δηλώνει ενθουσιασμένος με την 13η σεζόν του Supernatural

Ο Σαμ φαίνεται, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της 13ης σεζόν, να θέλει να προστατέψει τον Τζακ, έως ότου τουλάχιστον βγάλει μια άκρη μαζί του. Είναι καλός; Είναι κακός; Κι όμως ο… μικρός μόλις γεννήθηκε.

Ο Jared Padalecki σχολιάζει το γεγονός ότι ο Σαμ θα είναι αυτός που θα προστατεύει τον μικρό. «Ναι ο Τζακ μπορεί να είναι το κλειδί για να ανοίξουμε την Πύλη του παράλληλου σύμπαντος και να σώσουν τα αγόρια της μητέρα τους, αλλά ο Σαμ δεν βλέπει μόνο αυτό. Βλέπει τον εαυτό του στον Τζακ. Του θυμίζει την 4η σεζόν όπου ο Σαμ έπινε δαιμονικό αίμα και ήταν επιλογή του. Ο Ντιν πίστευε ότι ήμουν ένα τέρας και αυτό πιστεύει και τώρα για τον Τζακ. Ήμουν στη θέση του Τζακ και ξέρω πως νιώθει. Και ο Σαμ δεν είχε κανέναν να τον κατευθύνει τότε, ενώ ο Τζακ ίσως έχει τον Σαμ τώρα.» 

Ο Jared συνεχίζει: «Μία από τις αγαπημένες μου ιστορίες στο Supernatural είναι όταν ο Σαμ ένιωθε διαφορετικός ή ήταν καταδικασμένος να είναι διαφορετικός. Έγραψα στους σεναριογράφους (φέτος) ότι ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με το σενάριο και με το πως θα γυρίσουμε πίσω σε αυτήν την πλευρά του Σαμ.»

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top