Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Jensen, Danneel & Misha χαρίζουν δώρα και ελπίδα σε άρρωστα παιδιά

Jensen, Danneel & Misha χαρίζουν δώρα και ελπίδα σε άρρωστα παιδιά

Μπορεί η περίοδος Χριστουγέννων για πολλούς από εμάς να είναι χαρά και ευτυχία με τις οικογένειές μας, για άλλους όμως είναι μια υπενθύμιση ότι τα πράγματα μπορούν να παραμένουν δύσκολα σε κάθε γιορτή. Οι Jensen Ackles, Danneel & Misha Collins αποφάσισαν να μοιράσουν χαμόγελα σε άρρωστα παιδιά και δώρισαν κάμερες, φωτογραφίες και ταινίες μέσω του Random Acts στο Canuck Place. Πρόκειται για ένα άσυλο το οποίο φιλοξενεί μόνο παιδιά με σοβαρές ασθένειες και τους προσφέρει πλήρη… παιδική δραστηριότητα ώστε να μπορούν να είναι ξέγνοιαστα με τις οικογένειές τους.

Τα 3 μέλη του cast του Supernatural αποφάσισαν να τυλίξουν μόνοι τους τα δώρα των παιδιών και να προωθήσουν την καμπάνια των Random Acts, ώστε να δωρίζουν περισσότεροι άνθρωποι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
Top