Καλωσορίσατε στο νέο, ανανεωμένο Supernatural Greece!

6
301

Όπως θα παρατηρήσατε τις τελευταίες ημέρες, εντελώς απροειδοποίητα, το Supernatural Greece άλλαξε «look». Και δεν αλλάξαμε απλά «look» αλλά κάναμε πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας μας. Ας δούμε αναλυτικά όμως ποιες οι αλλαγές, και πως μπορεί να γίνει και πιο… εύκολη η ζωής σας εδώ μέσα.

PC Theme

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά και την αρχική μας σελίδα που πλέον έχετε τα πάντα στο πιάτο σας! Μπορείτε να δείτε τα τελευταία μας άρθρα από όλες τις κατηγορίες, ή να επιλέξετε μεταξύ Season 13/14/Reviews/News/Wayward Sisters. Δεξιά στην sidebar παραμένει το αγαπημένο σας CountDown, ενώ μπορείτε να βλέπετε και τα πιο δημοφιλή άρθρα της εβδομάδας, σύμφωνα με τα δικά σας κλικ.

Λίγο πιο κάτω θα βρείτε τα… Stories. Ολόκληρη την ιστορία και τα πλάσματα του Supernatural, ενώ μπορείτε να διαβάστε και τρομακτικές ιστορίες ή μύθους των πλασμάτων ανά τον κόσμο. Δεξιά θα βρείτε τα επίσημα -υπερπωρωτικαγαμηστερά- trailers που φτιάχνουν οι παραγωγοί του Supernatural.

Παρακάτω θα βρείτε τα πρόσφατα σχόλια των άρθρων, ενώ αριστερά υπάρχουν οι τηλεθεάσεις, και τα… MUST READ άρθρα της ιστοσελίδας μας.

Η αρχική σελίδα μας τελειώνει με άρθρα που σας προτείνουμε εμείς, με τα reviews μας για τα επεισόδια, τη μουσική του Supernatural αλλά και όλα τα άρθρα της ιστοσελίδας μας ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα.

Στο footer (στο… τέρμα κάθε σελίδας/άρθρου/κατηγορίας) θα βρίσκετε την Ιμπάλα στο background αραγμένη, η οποία θα σας δίνει επιλεγμένα άρθρα, δημοφιλή αλλά και τις top κατηγορίες μας. Μπορείτε επίσης να δείτε και σε ποια Social Media έχετε την δυνατότητα να μας ακολουθείτε.

Τα άρθρα μας γίνονται πιο ευανάγνωστα, ενώ στην αρχή του άρθρου μπορείτε να δείτε ένα «ματάκι» που αντιστοιχεί στον αριθμών των φορών που διαβάστηκε ένα άρθρο και δίπλα του τα σχόλια. Στο τέλος κάθε άρθρου υπάρχει ένα Facebook LIKE αλλά και Share για τα Social Media. Στην έκδοση του κινητού θα βρίσκονται 2 επιπλέον κουμπιά, για VIBER & Whatsapp.

Δεξιά κάθε άρθρου θα σας εμφανίζεται ένα «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ» για σχετικά άρθρα, ενώ μια παρόμοια επιλογή υπάρχει στο τέλος κάθε άρθρου «ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ» & «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ».

Το… μαγικό κουμπάκι της ιστοσελίδας μας δεν είναι άλλο από τα… βελάκια! Βρίσκεται κάτω από οπουδήποτε μπορείτε να δείτε ομαδοποιημένα άρθρα. Έτσι μπορείτε να πλοηγηθείτε όσο θέλετε, χωρίς καν να αλλάξετε σελίδα, ενώ έχετε την δυνατότητα να ψάξετε πολύ εύκολα παλαιότερα άρθρα μας!

Και πάμε στην τελευταία μεγάλη μας αλλαγή. Ας πούμε πως μπαίνετε σε μια κατηγορία της επιλογής σας (π.χ. αυτή), μπορείτε να διακρίνετε ότι πλέον είναι σαν να μπήκατε σε διαφορετικό σάιτ το οποίο αποτελείτε μόνο από άρθρα αυτής της κατηγορίας. Στα δεξιά (όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω) μπορείτε να διαλέξετε ΕΣΕΙΣ πως θα σας εμφανίζονται τα άρθρα και να τα ταξινομήσετε σύμφωνα με τη δική σας προτίμηση.

Mobile Theme

Στα smartphones σας θα δείτε τεράστια αλλαγή σε σχέση και με πριν αλλά και με την version των PCs/Tablets. Πλέον τα πάντα είναι πολύ γρήγορα, φορτώνονται εύκολα τα άρθρα αλλά και τα σχόλιά σας. Στην αρχική σελίδα βλέπετε όλα τα τελευταία άρθρα μας! Αν κάνετε κλικ στον φακό τέρμα δεξιά θα μπείτε στην αναζήτησή μας. Αν κάνετε Swipe κλικ τέρμα αριστερά, στις μικρές γραμμές δίπλα από το Logo μας, θα μπείτε στο menu μας για να διαλέξετε τη δική σας κατηγορία.


Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη στήριξή σας και ελπίζουμε με αυτό το Update να γίνουμε για εσάς λίγο περισσότερο μια ζεστή Supernatural Family.


ΥΓ: Τις ερχόμενες ημέρες ίσως δείτε κι άλλες μικροαλλαγές μιας κι εμείς ακόμα ψαχνόμαστε για λεπτομέρειες. Αν δεν σας αρέσει ή δεν σας βολεύει κάτι, πολύ ευχαρίστως να ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις/συμβολές! Enjoy!