Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Νέα για την φετινή σεζόν! Special χαρακτήρας φέτος θα είναι ο Κας

Νέα για την φετινή σεζόν! Special χαρακτήρας φέτος θα είναι ο Κας

Supernatural -- "The Bad Seed" -- Image SN1101B_0246.jpg -- Pictured: Misha Collins as Castiel -- Photo: Diyah Pera /The CW -- © 2015 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

1 μήνα και λίγο παραπάνω πριν την νέα σεζόν, το EW μας δίνει κάποια τελευταία νέα:

“Ο Ντιν, η Μαίρη και ο Κας είναι στο κυνήγι για να σώσουν τον Σαμ κάτι το οποίο θα βλέπουμε στα 3 πρώτα επεισόδια,» λέει ο Andrew Dabb. «Όταν ξανασμίξουν όλοι μαζί, θα πάρουν διαφορετικά μονοπάτια καθώς έχουν διπλή απειλή με τους Ανθρώπους των Γραμμάτων και τον Εωσφόρο να βρίσκονται εκεί έξω. Όλοι θέλουν ένα κομμάτι του έκπτωτου Αγγέλου, και περισσότερο ο Κράουλη, που θα προσπαθήσει να ξαναπάρει πίσω την Κόλαση και να πάρει εκδίκηση από τον Λούσι που τον ξεφτίλισε. Οι αδελφοί της Lady Toni, ίσως αποδειχθούν σύμμαχοι κάποιες φορές όταν θα υπάρχει κάποιο μεγάλο πρόβλημα. Ο Σαμ και ο Ντιν θα δουλέψουν μαζί τους. Άλλες φορές θα είναι εναντίον τους.»

11x23 alpha and omega mary winchester

«Εν τω μεταξύ, η επιστροφή της Mama Winchester θα κάνει ευτυχισμένα τα αδέρφια και θα την δούμε να προσαρμόζεται σε έναν κόσμο με αγγέλους και σύγχρονη τεχνολογία. Και μιας και μιλάμε για αγγέλους; Η 12η σεζόν θα είναι πιο «προσωπική» για τον Κας και θα δούμε ιστορίες γι’αυτόν και θα εξερευνήσουμε λιγάκι το παρελθόν του,» λέει ο παραγωγός.

BONUS SPOILER!: “Φέτος θα επικεντρωθούμε περισσότερο στον κόσμο των κυνηγών, έτσι λοιπόν θα δούμε κάποιους αγαπημένους από το παρελθόν να επιστρέφουν,» τελειώνει ο Dabb.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
Top