Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Νέο βιβλίο με τίτλο «Supernatural: Mythmaker»

Νέο βιβλίο με τίτλο «Supernatural: Mythmaker»

Η έφηβη Renee Mendez είναι μία ταλαντούχα καλλιτέχνης που ζει σε μια μικρή πόλη του Illinois. Λατρεύει να σχεδιάζει τα παράξενα πράγματα που υπάρχουν στα όνειρα της, χωρίς να καταλαβαίνει ότι όταν τα απεικονίζει στο χαρτί, ζωντανεύουν στον πραγματικό κόσμο. Αυτοί οι θεοί αρχίζουν να αναζητούν λάτρεις και να τσακώνονται για την υπεροχή, σκοτώνοντας ανθρώπους και ο ένας τον άλλον μέχρι να κυριαρχήσει κάποιος από αυτούς. Ο Sam και ο Dean φτάνουν στην πόλη για να ερευνήσουν τους φόνους και τα “θαύματα” που κάνουν αυτοί οι θεοί, σκοτώνοντας μερικούς στην πορεία. Οι δύο τελευταίοι θεοί ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση, από την οποία μόνο ο ένας θα επιβιώσει. Τα αδέρφια πρέπει να βρουν ένα τρόπο να σταματήσουν τον πόλεμο πριν καταστραφεί ολόκληρος ο κόσμος.

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Tim Waggoner, κυκλοφόρησε 26 Ιουλίου του 2016 και βρίσκεται ανάμεσα στα επεισόδια 10×08 Hibbing 911 και 10×09 The Things We Left Behind.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • Romar Moria

  Ενδιαφερουν ακουγετε,αν και εχω ακουσει οτι τα προηγουμενα Supernatural βιβλια δεν ειναι και πολυ καλα.

  • Alexis Ketas

   Ευχαριστώ για το Link. Με ποιον τρόπο πλήρωσες στο bookdepository?

   • Romar Moria

    Με πιστωτικη καρτα.

 • Anastasia

  Απ όλα τα βιβλία ποιο θεωρείται το καλύτερο?γνωρίζουμε?

 • Romar Moria

  Μολις σημερα παρελαβα το βιβλιο απο το courier!!!
  Οταν το τελειωσω θα κανω ενα μινι review εδω στα σχολια.

Top