Ο επίλογος της ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ βραδιάς. Η δύναμη των Fandoms…

7
2

1901538_625561967492487_1420685123_n

Προσπαθώ εδώ και ώρες να βρω λέξεις που να χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο πάρτι, και δεν μπορώ να βρω ούτε μία! Η ανταπόκριση όλων σας ήταν φανταστικά απίστευτη και το μόνο που έχω να πω είναι ότι η δύναμη των Fandoms στην Ελλάδα είναι μοναδική.

Το μαγαζί είχε γεμίσει από την αρχή και οι στολές όλων ήταν μοναδικές. Ο projectορας πήρε φωτιά από τις αγαπημένες μας σειρές και ο χορός μαγνήτιζε την ήδη υπάρχουσα TVAddicted ατμόσφαιρα!

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι γνωριστήκαμε όλοι, λίγο πολύ, μεταξύ μας! 200 άτομα; Ε, σχεδόν και τα 200! Και οφείλω να ομολογήσω ότι αισθανόμουν ότι γνωριζόμασταν όλοι από κοντά. Αυτό το πάρτι ήταν οικείο, κι ας είμαστε οι περισσότεροι ξένοι μεταξύ μας. Ήταν «ζεστό», σαν Family.

Τόσες μα τόσες διαφορετικές σειρές/ταινίες εκεί μέσα. Supernatural, Sherlock, The Vampire Diaries, Doctor Who, Game Of Thrones, Teen Wolf κτλ κτλ κτλ. Όλες όμως διασκέδαζαν το ίδιο σαν μια παρέα όλο το μαγαζί! Cause family, don’t end with blood!

tumblr_inline_molwbrSQYJ1qz4rgp

Φαντασμαγορική, εκπληκτική και πανέμορφη παρουσία από τα κορίτσια του The Vampire Diaries – Greek Fan Page ஜ, που πραγματικά «στόλισαν» με την γοητεία τους και τον χορό τους το event μας. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε και στο επόμενο!!

Υ.Γ1: Τις φωτογραφίες του event μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας εδώ.

Υ.Γ2: Το χω πει ξανά και θα το βροντοφωνάζω όσο υπάρχει το Supernatural Greece. Ό,τι κι αν γίνεται, είμαστε η καλύτερη ιντερνετική οικογένεια και η καλύτερη συντροφιά…

By Orestis