Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 11 > Ο Mitch Pileggi βρέθηκε στα γυρίσματα και οι J2 τον τρολάρουν!

Ο Mitch Pileggi βρέθηκε στα γυρίσματα και οι J2 τον τρολάρουν!

Ο Mitch Pileggi, που είναι γνωστός σε όλους μας ως ο Samuel Campbell, πατέρας της Mary και παππούς των Winchesters, βρέθηκε στα γυρίσματα του Supernatural με την κόρη του, πιθανώς ως απλός επισκέπτης, μιας και τα πλατό του X-files που γυρίζει τώρα, βρίσκονται μάλλον κοντά στα πλατό του Supernatural. Και φυσικά ο Jared και ο Jensen δεν έχασαν ευκαιρία να σπάσουν πλάκα μαζί του, με το να τον μιμηθούν.

@jensenackles impersonation of my dad 👌🏻👍🏻😂 (part 2 is up as well) @mitchpileggi2 @leahwrightt @jarpad #supernatural #jensenackles #jaredpadalecki #samwinchester #deanwinchester

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης ѕєє~ѕαω 🌙 (@sawyer_pileggi) στις

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

 • ovelix

  Χάλια περνάνε αυτοί οι άνθρωποι την ώρα της δουλειάς!
  Τους λυπάμαι… ή μήπως τους ζηλεύω…..?

  • Sofia

   Νομίζω πως τους ζηλεύεις! (Όπως όλοι μας 😛 )

   • ovelix

    Λες ε?
    Κι εγώ έτσι νομίζω!

Top