Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > «Ο Sam αρχίζει να συνειδητοποιεί ποιος του στέλνει τα οράματα.» {Video}

«Ο Sam αρχίζει να συνειδητοποιεί ποιος του στέλνει τα οράματα.» {Video}

Η συνέντευξη έγινε ενώ τα επεισόδια βρίσκονταν στο 11×10, το οποίο είναι το πρώτο που θα προβληθεί μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων. Ο Jared Padalecki και ο Jensen Ackles, μίλησαν στο The TV Addict, για το mid-season finale και την επιστροφή του Ιανουαρίου.

«Τα επεισόδια 11×09 και 11×10 είναι τα αγαπημένα μου επεισόδια εδώ και πολύ καιρό»,  λέει ο Padalecki στο βίντεο. «Δεν περίμενα τα αδέρφια να φτάσουν εκεί, τουλάχιστον μέχρι το season finale, αλλά πήγαμε κατευθείαν κατά πάνω του. Και τα αδέρφια είναι παλεύουν ο ένας δίπλα στον άλλο ενάντια στο Σκοτάδι, στην προσπάθεια να να καταλάβουν τι θα χρειαστεί να κάνουν.»

«Ο Sam αρχίζει να εξερευνά τα οράματα», λέει ο Ackles. Και αρχίζει να συνηδητοποιεί ποιος του τα στέλνει και γιατί. Ουσιαστικά το παίρνει πάνω του, χωρίς ο Dean να ξέρει τίποτα, αλλά φυσικά ο Dean θα ακολουθήσει. Αλλά αυτό δημιουργεί μερικές ενδιαφέρουσες συνεργασίες.»

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.
Top