Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Οι Jensen Ackles και Jared Padalecki μιλούν για το πώς θέλουν να τελειώσει το Supernatural!

Οι Jensen Ackles και Jared Padalecki μιλούν για το πώς θέλουν να τελειώσει το Supernatural!

Promo-Season-1-winchesters

Το Supernatural δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Ειδικά τώρα που ανανεώθηκε για 12η σεζόν. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι Jensen Ackles και Jared Padalecki, δεν έχουν σκεφτεί πως θα ήθελαν οι χαρακτήρες τους να αφήσουν την σειρά.

Ο Jensen είπε: «Αν με ρώταγες στη 1η σεζόν, θα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να τελειώσει με την Αποκάλυψη. Αλλά από την άλλη, δε μπορείς να τελειώσεις τη σειρά με το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Όπως έχουμε εξελιχθεί, νομίζω ότι υπάρχουν διάφορα πολύ ενδιαφέροντα μονοπάτια που θα μπορούσε να πάρει η σειρά. Νομίζω ότι έχουμε πάρει μερικές πολύ καλές αποφάσεις.»

Ο Jared προσθέτει: «Έχει αλλάξει πολύ με τον καιρό. Το μέρος μου που λατρεύει το Butch Cassidy and the Sundance Kidπάντα πίστευε ότι θα ήταν τέλειο να δούμε [στο φινάλε] τα αγόρια εναντίον ανυπέρβλητων εμποδίων, και ενώ θα παγώσει η εικόνα, απλά να ακούμε πράγματα στο παρασκήνιο. Δεν θα ξέρεις αν θα πεθάνουν ή αν θα ζήσουν, αλλά ξέρεις ότι θα φύγουν δοξασμένοι. Και μετά είδα κάποια παλιά επεισόδια. Είδα το ‘Swan Song‘ και τη σκηνή που τα αγόρια κάθονται στο καπό της Impala. Νομίζω ότι θα ήταν ένας ωραίος τρόπος να τελειώσει. Να βλέπουν το τέλος του κόσμου. Ή να μας βλέπετε από το πορτμπαγκάζ να ρίχνουμε όπλα μέσα και να λέμε ότι ‘έχουμε δουλειά να κάνουμε‘. Όλα αυτά, αφήνουν χώρο για διαπραγμάτευση και συζήτηση. Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να δούμε τα αγόρια να ζουν ή να πεθαίνουν. Θα πρέπει να αναρωτιόμαστε.»

Ανεξάρτητα από τις ακριβείς συνθήκες, ο Padalecki λέει ότι υπάρχει ένας πολύ σημαντικός κανόνας: «Τα αγόρια δε μπορούν να σταματήσουν να παλεύουν. Για όσο είναι ζωντανοί, δεν πρόκειται να σταματήσουν να παλεύουν. Θα τους δούμε να συνεχίζουν να κάνουν καλό μαζί. Νομίζω αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος.»

Σύμφωνα με τον Ackles, πολύ πιθανό είναι να μη καταφέρουν και οι δύο να μείνουν ζωντανοί στο τέλος της σειράς: «Ή θα τελειώσει τραγικά ή δε θα τελειώσει τραγικά, και μπορώ να επιχειρηματολογήσω πάνω και στα δύο. Δεν ξέρω που θα πάει. Πάντα πίστευα ότι ο Dean θα κάνει την υπέρτατη θυσία για τον αδερφό του. Υποθέτω ότι αν έπρεπε να διαλέξω κάτι, θα διάλεγα αυτό.»

ΠΗΓΗ

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top