Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Promo #2 – 11×04 (Μεγάλο Spoiler!)

Promo #2 – 11×04 (Μεγάλο Spoiler!)

Promo #2 – 11×04 (Μεγάλο Spoiler!)

https://www.youtube.com/watch?v=bVOG_lbmJms  ΤΕΡΑΣΤΙΟ SPOILER περιέχει το βίντεο! Αν το παγώσετε στο 0:08 θα διαπιστώσετε ότι ο ηθοποιός Matt Cohen επιστρέφει, πιθανότατα για μια cameo εμφάνιση. Άραγε ως John Winchester ή Michael; Μήπως απλά είναι κάποιο όραμα; Γιατί λέει «Darkness is coming«; Ίδωμεν…   Από την άλλη, ο ηθοποιός έδωσε τις διευκρινίσεις του λέγοντας ότι είναι μια κομμένη σκηνή από την 5η σεζόν όταν έπαιζε τον Μιχαήλ και απλά θα την δούμε στο επεισόδιο. Τον πιστεύουμε ή όχι;    

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Δεν ξέρω πολλά hints τελευταία για το Κλουβί.

  11×01 ξυπνάνε
  11×02 όραμα Σαμ
  11×04 Αυτό.

  3/4 δεν είναι και άσχημα…

  • Eleftheria

   o naii

  • Giorgos Gouts

   και εχει κυκλοφορησει και αυτη η φωτο και λες »ΠΩΠΩ ΚΑΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ» XD

   • Jim Chai

    yeap , that’s a cage 😉

   • Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πάντως ότι είναι το κλουβί. Αδυνατώ να πιστέψω ότι έδωσαν ένα τόσο μεγάλο σπόιλερ

    • Μαρία

     Όπως έγραψες παραπάνω, το κλουβί έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Γιατί να μη το δείξουν; Εννοείται πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι συγκεκριμένα αυτό, αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο στο ένατο επεισόδιου του κύκλου, το οποίο είναι συνήθως το mid season finale και έχει τίτλο «O brother where are thou?»

 • Μαρία

  Η συγκεκριμένη σκηνή φαίνεται να διαδραματίζεται νύχτα, μέσα σε αυτοκίνητο. Σίγουρα είναι μέσα στο Ιμπάλα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι όραμα ή ανάμνηση.

 • Dimitris St

  Είτε γυρίστηκε τώρα η σκηνή αυτή είτε πριν 5 χρόνια,το γεγονός ότι επέλεξαν να την προβάλουν στην τρέχουσα σεζόν,μετά από αρκετές αναφορές στο Κλουβί και τους Μιχαήλ-Εωσφόρο μόνο στα 3 πρώτα επεισόδια,μόνο τυχαίο δεν είναι.

Top