Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Οι πρωταγωνιστές του Supernatural μιλούν για τις ατάκες που λένε συχνότερα στη σειρά

Οι πρωταγωνιστές του Supernatural μιλούν για τις ατάκες που λένε συχνότερα στη σειρά

Επειδή το Supernatural έχει προβάλει πάνω από 250 επεισόδια πια, είναι λογικό να έχουμε κάποιες επαναλήψεις όσον αφορά τους διαλόγους. Σίγουρα έχουμε τις επί τούτου instant-classic ατάκες τύπου «Saving people, hunting things» ή “Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole”, αλλά υπάρχουν και οι λιγότερο επιτηδευμένες -στο σύνολό τους αναπόφευκτες- ατάκες, όπως το να φωνάζει ο ένας αδερφός το όνομα του άλλου, ή κάτι πιο περίπλοκο.

Το EW ζήτησε από τους Misha Collins, Jared Padalecki, και Jensen Ackles να διαλέξουν τις λέξεις/φράσεις που έχουν πει περισσότερο οι χαρακτήρες τους. Δείτε στο βίντεο παρακάτω ποιές διαλέγουν – και ποιές άλλες ατάκες ξεχωρίζουν:

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

 • Η στιγμή που ο Misha μεταμορφώνεται από εαυτός του σε Cas και λεει «Hello, Dean» είναι όλα τα λεφτα! 😀

 • Λου

  θέλω ένα squeeze plush toy του Ντην που να το πατάς και να ακούγεται μια φωνούλα «σαναφαμπιτς».
  Και ένα του Κας να λέει «ασμπατ» και ένα του Σαμ να λέει «ακορντινγκ του δε λορ» και ένα του Μπόμπυ να λέει «ιτζιτς» και ένα του Κράουλι να λέει «χελοου μποις» ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΑΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

  • Andreas Goudelis

   Το balls ξέχασες 😂

  • Mary Kyr

   LOL! want!!!

Top