Πρώτη αφίσα για την 13η σεζόν στο SDCC 2017!

7
0

Ψιλό γαζί μας κοροϊδεύουν εκεί στο CW. Η αφίσα για την 13η σεζόν του SDCC 2017 είναι ολόιδια(!) με την περσινή του Supernatural και δείχνει πόσο ερασιτεχνικό και γελοίο κανάλι είναι. Όχι απλά δεν πρόλαβε να φτιάξει κάποια καινούρια για την νέα σεζόν αλλά πήρε την ήδη υπάρχουσα της 12ης και της έκανε ένα απλό photoshop. Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας (κλικ εδώ για της 12ης) η μόνη αλλαγή είναι ότι αφαιρέθηκε ο Κράουλη και ο Κας πήγε ένα βήμα πιο μπροστά.

Το CW δείχνει για μια ακόμη φορά ότι δεν θέλει να δαπανήσει λεφτά για την σωστή προώθηση του Supernatural και έχει ρίξει όλο το βάρος στους παραγωγούς της σειράς. Δεν προωθεί τις σειρές του, δεν στοχεύει σε μεγάλα deals για αύξηση του marketing και της χρηματοδότησης, δεν αυξάνει το budget, δεν φέρνει μεγάλους ηθοποιούς και είναι ανίκανο να φτιάξει μια απλή αφίσα.

Πόσο μικρό κανάλι μπορεί να είσαι ώστε να μου δίνεις μια αφίσα της 12ης σεζόν και απλά να μου γράφεις από κάτω «Season 13»;

Αντίθετα, δείτε το FOX πόσο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ life – sized φτερά έφτιαξε για την προώθηση της σειράς του, «Lucifer», όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να το… παίξει άγγελος με μια απλή φωτογραφία: