Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Radio_SeriesKillers S04E02
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Rei-chen-bach
  Ράϊ-χεν-μπαχ
  Γερμανικά είναι.
  Δεν χρειάζεται να σπας κάθε φορά τις σιαγόνες σου με αυτό που προσπαθείς να πεις αντί αυτού.

  • Amalia

   «You know, there’s about a million other ways you could have said that..» -_-

   • O_o
    Surely there are. Should I try one more time?

    • Amalia

     Όκεϊ, θα στο κάνω και λιανά για να το καταλάβεις.

     Το έχεις κάνει σαφές πολλές φορές οτι ξέρεις γερμανικά και μπράβο σου! Το να είσαι
     όμως αγενής με κάποιον επειδή δεν ξέρει να προφέρει μια λέξη μιας γλώσσας που
     δεν κατέχει, τι σε καθιστά; Έξυπνο γλωσσομαθη; Δεν θα το έλεγα…

     Καλές οι διορθώσεις και πρέπει να γίνονται για να γινόμαστε καλύτεροι αρθρογράφοι και άνθρωποι, αλλά η ξερολίαση είναι κακό πράγμα, αγαπητέ μου…

     • Έχω σχέσεις με την Γερμανία ίσως περισσότερο από όσο θα ήθελα, ή με συμφέρει να παραδεχτώ, στην εποχή που ζούμε κιόλας. Δεν έχω καθόλου σκοπό να προβάλλω το γεγονός.

      Αυτό στο οποίο αποσκοπώ είναι να τον σοκάρω, ώστε να σταματήσει να δυσκολεύεται τόσο πολύ ώστε να καταφέρει να εκπληρώσει μια λάθος εντύπωση, για κανένα λόγο.
      Πολύ κακό για το τίποτα και για κανένα λόγο. Εξήγησα πόσο εύκολο είναι το σωστό και μετά προσπάθησα να τον αναστατώσω.

      Ζητώ συγγνώμη από τον φίλο Ορέστη, για τον τρόπο μου. Συχνά δεν καταλαβαίνω τον αντίκτυπο που προκαλώ στους γύρω. Ευχαριστώ Αμαλία που με βοηθάς να βελτιωθώ ως άνθρωπος.

     • Amalia

      Να τον σοκάρεις και να τον αναστατώσεις; o.O Για κάτι που δεν ήξερε; Εσένα έτσι σε έκαναν οι δασκαλοι και οι καθηγητές σου όταν σε μάθαιναν καινούργια πράγματα; -_-

     • Αν κάνω λάθος κάτι το οποίο είναι/πιθανώς είναι βλαβερό ή επικίνδυνο, χωρίς να το γνωρίζω, μου έχει συμβεί κάποιες φορές.
      Δεν σπούδασα κανένα από τα 2 προαναφερόμενα επαγγέλματα. Ι don’t know any better :S
      Το σχολείο ήταν το χειρότερο πράγμα με την μακρύτερη διάρκεια που έχω περάσει στην ζωή μου. Από Ελληνικά σχολεία, ούτε απ’ έξω δεν θέλω να περνάω, αν έχω την δυνατότητα.

     • Amalia

      Νομίζω πλατιάζουμε χωρίς νόημα τωρα… Αν δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου τη διαφορά του «διορθώνω κάποιον για να μάθει το σωστό» και του «κοροιδεύω κάποιον επειδή κάνει κάτι λάθος», δεν μπορώ να στη μάθω εγώ απο εδω… Πάντως να ξέρεις οτι δεν χρειάζεται να σπουδάσεις παιδαγωγικά για να τη μάθεις τη διαφορα.

     • Αφού δεν μπορώ να καταλάβω καν αν κορόϊδεψα ενώ μιλούσα σοβαρά, και δεν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος από εδώ, σημαίνει πως είμαι τόσο στούρνος που στην περίπτωσή μου χρειάζεται να σπουδάσω.
      Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια επιτυχία στην χρήση της ικανότητας του να ερμηνεύουν σωστά τα συναισθήματα των άλλων, ή την συναισθηματική συνέπεια των πράξεων/λόγων τους στους άλλους. Εγώ παραδέχομαι πως έχω σχεδόν καθόλου.

     • Amalia

      Δεν είναι κάτι που το μαθαίνεις παπαγαλία από κάποιο βιβλίο. Είναι περισσότερο κοινωνική δεξιότητα παρά γνώση το να καταλαβαίνεις πότε προσβάλεις τον άλλον και πότε όχι.
      Όταν δεν είσαι σίγουρος αν κάτι που γράφεις ή λες είναι καφρίλα, ξανακοίταξέ το και σκέψου πως θα ένοιωθες εσύ αν απευθυνονταν σε εσένα…

     • Με όλα αυτά που άκουγα για κάποια χρόνια καθημερινά στην ζωή μου, από κάποια στιγμή και μετά άρχισα να γελάω με όλα και να μην στενοχωριέμαι καθόλου. Το έχω χάσει σχεδόν τελείως. Αν το σκεφτώ καμιά 10αριά φορές το καταλαβαίνω.
      Επίσης, όταν κάποιος μου λέει κάτι στα αστεία, εγώ θα απαντήσω σοβαρά τις περισσότερες φορές. Έχω μια φίλη με την οποία αυτό συμβαίνει συνέχεια. Με τρελαίνει! (Αυτή είναι και ένας από τους ανθρώπους που μου λέει συνήθως «Αυτό που είπες, να μην το ξαναπείς, είναι άσχημο.)Το είχαν πάρει πρέφα και κανά 2 άλλοι συμφοιτητές μου. 1 είχε δηλώσει ότι το έκανε επίτηδες. Αρεσκόταν λέει να βλέπει τις αντιδράσεις/μορφασμούς μου :p
      Δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά υποθέτω που θα έρθω σε δύσκολη θέση για κάτι που είπα.

      Αφού, όπως καταλαβαίνεις, τα έχω πιάσει τα λεφτά μου με τις κοινωνικές μου δεξιότητες, προσπαθώ να τις καλύψω με γνώση σχετική με τον πολιτισμό μας και κάποιες διαφορετικές πολιτισμικές ομάδες που ίσως να έχω να αντιμετωπίσω.
      Όταν έλεγα ότι σε ευχαριστώ, δεν έκανα πλάκα.

Top