Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > S13: Επεισόδιο της 12ης προοικονομεί για την ερχόμενη σεζόν!

S13: Επεισόδιο της 12ης προοικονομεί για την ερχόμενη σεζόν!

Τα νέα για την 13η σεζόν είναι λες και προσπαθούμε να πιούμε από πηγή νερού στην έρημο, η οποία έχει στερέψει τα τελευταία 100 χρόνια. Ας κρεμαστούμε λοιπόν από μια νέα δήλωση του Andrew Dabb:

Ο γνωστός Ausiello μας αποκαλύπτει κάτι που ήδη γνωρίζουμε εδώ και μήνες. Κάποιο επεισόδιο της 12ης σεζόν, και συγκεκριμένα το Ladies Drink Free, μας έχει ήδη δώσει στοιχεία για τι μπορεί να έρχεται στην 13η. Ο Robert Singer τότε είχε αναφέρει ότι «θα δούμε κάτι που θα επισκεφτούμε ξανά του χρόνου.» Και φυσικά ο εκτελεστικός παραγωγός Andrew Dabb μας λέει: «Θα είμαστε πιο άνετοι προς συζήτηση στο Comic Con. Έχουμε κάποια πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα που δουλεύουμε για τη νέα σεζόν.»

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
  • Romar Moria

    Υπομονη μεχρι το comic con.

Top