Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > S13: Θα βρει ο Jack κοινό έδαφος με τον Dean;

S13: Θα βρει ο Jack κοινό έδαφος με τον Dean;

Ο Dean Winchester μπορεί να έχει περισσότερα κοινά με το γιο του Εωσφόρου από όσα θα ήθελε να παραδεχτεί — και δεν μιλάμε μόνο για τη συνήθειά τους να καταβροχθίζουν το φαΐ τους σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν και ο μεγάλος Winchester δεν θα ήθελε κάτι άλλο περισσότερο από το να εξαφανίσει το μούλικο του Εωσφόρου από προσώπου Γης, οι δυο τους μοιράζονται το «κοινό χαρακτηριστικό της απώλειας«, σημειώνει η νέα προσθήκη στο κύριο καστ, ο Alexander Calvert, που παίζει τον Jack. Εξάλλου, ο Dean έχασε πρόσφατα τη μητέρα του και τον φίλο του τον Castiel, ενώ ο Jack δεν είχε καν την ευκαιρία να γνωρίσει τον πατέρα που διάλεξε για δικό του πριν ο Cas πεθάνει. «Αυτή είναι μια μεγάλη ομοιότητα που έχουν ο Jack και ο Dean”, οπότε δεν είναι μόνο ο Sam (που κάποτε πολεμούσε τις δικές τους σκοτεινές ορμές) αυτός με τον οποίο μοιράζεται κάποια χαρακτηριστικά ο Jack. «Υπάρχουν κάποιες ωραίες επερχόμενες στιγμές που βλέπω τον εαυτό μου στον Sam, και υπάρχουν και στιγμές που βλέπω τον εαυτό μου στο Dean,» εξηγεί ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Calvert συζητά για τον «απόκοσμο βαθύ δεσμό» με τον Castiel, και αποκαλύπτει πως οι πρωταγωνιστές Jensen Ackles και Jared Padalecki τον καλωσόρισαν στο καστ της σειράς.

Μπήκες στη σειρά στην 13η σεζόν, όπου το καστ έχει πάνω κάτω εδραιώσει τη δυναμική του. Ακούω πως ο Jared και ο Jensen σου ρίχνουν τρελό δούλεμα. Σε βοήθησε καθόλου αυτό για να νοιώσεις ότι ταιριάζεις; 

Έχουν μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Το καστ και το συνεργείο, προφανώς, είναι φοβεροί στο να δουλεύεις μαζί τους. Η μηχανή δουλεύει πολύ καλά. Εγώ θέλω απλά να είμαι αποτελεσματικός. Ωστόσο, έχω υπάρξει αντικείμενο κάποιων φαρσών, και έχω χαλάσει κανα δυο λήψεις από τα γέλια μου. 

Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια συγκεκριμένη φάρσα; 

Αν δείχνει εμένα η κάμερα, ο Jared θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να με κάνει να γελάσω, και τα καταφέρνει τις περισσότερες φορές. Κι εγώ είμαι σε φάση: «Εκεί στο μοντάζ κάνουν φανταστική δουλειά!»

Νομίζω το έχουν συνηθίσει, κρίνοντας από τα gag reels των τελευταίων 12 σεζόν.

Τα είδα τα gag reels. Και είμαι σε φάση: “OK, δεν θα είμαι μόνος μου”.  Είναι καθησυχαστικό αυτό.

Στο πρόσφατο επεισόδιο ο Dean είπε ντόμπρα στον Jack: “Αν έχω δίκιο και φτάσουμε στο σημείο να σε σκοτώσουμε, εγώ θα θα είμαι αυτός που θα το κάνει”. Πως θα το διαχειριστεί αυτό ο Jack στην πορεία;

Νομίζω συνειδητοποιεί την κυκλοθυμία και την αφοσίωση του Dean. Και οι δυο οι Winchesters έχουν δει τόσα πολλά, που ο Dean είναι σίγουρα απειλή για τη ζωή του Jack. Αλλά ταυτόχρονα, ο Sam και ο Dean αποτελούν τις πατρικές φιγούρες του, οπότε δεν έχει και που αλλού να πάει. Εξισορροπεί ανάμεσα στο Sam και τον Dean, με τον Dean και είναι ο πιο συμπονετικός, και ο Dean να είναι σίγουρα πολύ πιο  ανελέητος.

Ο Jack είναι αρκετά ισχυρός, όμως υπάρχει ένα κομμάτι μέσα του που φοβάται τον Dean;

Οπωσδήποτε. Ναι, σίγουρα. Ξαναλέω, ο Dean έχει δει πολλά. Με το χαμό της μητέρας του, το χαμό του Castiel, έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι για αυτόν, νομίζω. Ακόμα κι αν ο Jack έχει αυτές τις δυνάμεις, είναι ακόμη ένα μικρό παιδί και το να έχει κάποιον σαν τον Dean κοντά του, είναι αρκετά τρομακτικό.

Καθώς ο Jack θα μαθαίνει περισσότερα για τον Εωσφόρο, ποια θα είναι τα συναισθήματά του απέναντί του; 

Δύσκολο να το πεις με σιγουριά, επειδή υπάρχει η αναγνώριση ότι είναι ικανός να κάνει πολύ άσχημα πράγματα και να πληγώσει πολλούς ανθρώπους, το οποίο είναι μια τρομερή συνειδητοποίηση. [γελάει] Αυτό. Αλλά, υπάρχει όμως και η ελπίδα από την άλλη μεριά των πραγμάτων με τις υπόλοιπες πατρικές του φιγούρες, τον Sam και τον Dean, [και] με τον Castiel επίσης.

Έχει ο Jack οποιαδήποτε τηλεπαθητική σύνδεση με τον Εωσφόρο; Είναι αυτή μια από τις ικανότητές του;

Όλα είναι πιθανά. Όχι σε αυτή τη φάση, από όσο ξέρω. Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι αυτός και ο Castiel έχουν έναν απόκοσμο, βαθύ δεσμό. Ο δεσμός τους, νομίζω, θα ξεπεράσει τα σύνορα των κόσμων — και αυτό που είναι πολύ γαμάτο στη φετινή σεζόν είναι η εισαγωγή άλλων κόσμων.

πηγή

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top