Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Οι σειρές που έρχονται από τον Μάιο στο Netflix

Οι σειρές που έρχονται από τον Μάιο στο Netflix

Αποτέλεσμα εικόνας για netflix tv shows

Ετοιμαστείτε για πολλούς τηλεμαραθώνιους το Μάιο και τον Ιούνιο! Μέσα στο διάστημα αυτών των δυο μηνών, το αμερικανικό Netflix αναμένεται να προσθέσει πολλές σειρές στις streaming υπηρεσίες του.

Πρώτα και καλύτερα είναι φυσικά τα Netflix Originals (οι παραγωγές του ίδιου του καναλιού). Στις 30 Μαΐου θα γίνει άμεσα διαθέσιμη η 5η σεζόν του House of Cards, ενώ 10 μέρες μετά, στις 9 Ιουνίου, θα προβληθεί η 5η σεζόν του έτερου μεγαθηρίου του καναλιού, Orange is the New Black. Άλλες πολυαναμενόμενες Netflix-σειρές που θα δούμε σύντομα είναι τα Sense8, Master of None, Unbreakable Kimmy Schmidt, και Bloodline.

Αποτέλεσμα εικόνας για netflix supernatural

Μαζί με τις νέες σεζόν των Netflix Originals, θα προστεθούν δέκα νέες σεζόν των σειρών του καναλιού CW, μεταξύ των οποίων η 3η σεζόν The Flash, η 5η σεζόν Arrow, η 3η σεζόν Jane the Virgin, και η 12η σεζόν Supernatural!

Εκτός από τα CW shows, μερικές ακόμη σειρές του ABC που θα μπουν στο πρόγραμμα του Netflix είναι τα Marvel’s Agents of SHIELD (s4), Scandal (s6), και Grey’s Anatomy (s13).

ΠΗΓΗ

 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia

Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!

Top