Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Σεναριογράφος του Supernatural θα γράψει το κόμικ «Silk»

Σεναριογράφος του Supernatural θα γράψει το κόμικ «Silk»

400px-Silk-1-Cover-Dave-Johnson

Είναι μια υπέρ-ήρωας και υπάρχουν μεγάλοι κακοί και μεγάλα γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπίσει – αλλά θέλουμε να επικεντρωθούμε στο πως ισορροπεί την ζωή της από τα προσωπικά της. Πως είναι να ζεις με την Spidey-Sense; Πως κρατάς τη δουλειά σου όταν κάποιες φορές πρέπει να τα παρατήσεις όλα και να σώσεις τον κόσμο;– Robbie Thompson, Comic Book

Η Marvel ανακοίνωσε μια νέα σειρά από Comics Silk στο Comic Con της Νέας Υόρκης τον Οκτώβριο του 2014, το οποίο θα γράψει ο σεναριογράφος του Supernatural Robbie Thompson σε σκίτσο από την Stacey Lee.
Το Silk παρουσιάζει την Cindy Moon, το κορίτσι που τσιμπήθηκε από μια ραδιενεργή αράχνη την ίδια μέρα με τον Πίτερ Πάρκερ.

Υπάρχουν ήδη φήμες (Οκτώβριος του 2014) ότι Cindy Moon θα έχει δικές της ταινίες μαζί με άλλες γυναίκες από το σύμπαν του Spiderman.

Ο Robbie Thompson ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάρβελ με την Lady Spider, μια μικρή ιστορία του Νοεμβρίου «Spider-Verse» #1 anthology. source.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.
http://supernaturalgreece.gr/
Top