Συνέντευξη της Danneel Ackles για τον ρόλο της στο Supernatural

0
322

Η σύζυγος του Jensen Ackles, Danneel, είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο του Supernatural στο 13ο επεισόδιο της 13ης σεζόν. Η ίδια μίλησε στο TVLINE και εξηγεί:

TVLINE | Το να είσαι στη σειρά ήταν κάτι που το ήθελες εδώ και καιρό;
Όχι ακριβώς. Όταν η σειρά ξεκίνησε πριν 2 εκατομμύρια χρόνια, εγώ ήμουν στη σειρά One Tree Hill, και ο Jensen ήταν στον Canada. Ήμασταν και οι 2 πολυάσχολοι. Παντρευτήκαμε, κάναμε παιδιά αλλά το Supernatural συνεχιζόταν και κατάλαβα ότι ήταν κάτι που αγαπούσε, ήταν η συνήθειά του. Τώρα όμως, οι Eugenie [Ross-Leming] & Brad [Buckner], εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, μου έκαναν πρόταση για τον χαρακτήρα και ενθουσιάστηκα. Είναι μια badass χαρακτήρας που ξέρει τι θέλει, και την έγραψαν έχοντας εμένα στο μυαλό τους. Ελκύστηκα από αυτό και ήθελα να το δοκιμάσω.

TVLINE | Πέρα του ότι είναι badass, τι άλλο την χαρακτηρίζει;
Είναι μια επιχειρηματική γυναίκα. Είναι μια δυνατή θεραπεύτρια κι αν της αρέσει κάτι θα το κάνει.

TVLINE | Ώστε είναι πραγματικά θεραπεύτρια μέσω της πίστης; Ή είναι σχήμα λόγου; 
Όχι είναι πραγματικά. Είναι πάρα πολύ δυνατή και καταφέρνει και ελκύει την προσοχή του Εωσφόρου. Και έτσι ξεκινούν όλα. Όπου πηγαίνει ο Διάβολος, πηγαίνουν και οι Winchesters.

TVLINE | Γνωρίζει για τον υπερφυσικό κόσμο και τον Εωσφόρο;
Δεν γνωρίζω αν, αρχικά, αυτή είναι υπερφυσικό όν. Ξέρει πόσο δυνατή είναι αλλά μέχρι εκεί.

TVLINE | Πίσω στην 1η σεζόν οι Winchesters έχουν κακή ιστορία με την πίστη. Τι κάνουν για την Sister Jo και τις ικανότητές της;
Για αρχή, νομίζω είναι αρκετά σκεπτικοί. Έχουν δει πολλά όμως. Δεν την κυνηγάνε γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει. Ίσως την χρειαστούν.

TVLINE | Ποιες είναι οι πρώτες της εντυπώσεις τους Σαμ & Ντιν; 
Δεν ενδιαφέρεται και πολύ γι’αυτούς. Ζητούν βοήθεια, εκείνη έρχεται σε συμφωνία μαζί τους γιατί τέτοια γυναίκα είναι.

TVLINE | Οι Jared [Padalecki] & Jensen έχουν μια φήμη για πλάκες στους νεοφερμένους. Έγινε κάτι σε σένα;
Ξέρεις, νομίζω θα μου έκαναν αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν τα κατάφεραν. Δεν είχαν την ευκαιρία μιας και είχα μόνο κανά δυό σκηνές μαζί τους και με άφησαν να συγκεντρωθώ.

TVLINE | Εσύ έχεις μια άλλη οπτική για την σειρά και μια διαφορετική γνώση. Όταν ήρθε η ώρα για τα γυρίσματα, σε εξέπληξε κάτι; 
Με εξέπληξε πόσο κοντός είναι ο Jensen και πόσο ψηλός ο Jared. Πλάκα κάνω. [Γέλια]. Όχι τα πάντα ήταν πολύ επαγγελματικά. Οι πρώτες 2 ή 3 σκηνές που είχαμε ήταν λίγο σουρεαλιστικές. Κάποιες φορές φώναζα τον Jared με το όνομά του π.χ. Αλλά όλα ήταν καλά.


Δείτε εδώ φωτογραφίες από το επεισόδιο.

Δείτε εδώ το trailer.