Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Recent Posts > Supernatural πλάσματα: Ραμιέλ (Ramiel)

Supernatural πλάσματα: Ραμιέλ (Ramiel)

Ιστορία

Ο Ramiel ήταν ένας από τους Πρίγκιπες της Κόλασης, τους οποίους δημιούργησε ο Εωσφόρος αφού έφτιαξε την Λίλιθ και πριν βυθιστεί η Ατλαντίδα. Δημιουργήθηκαν για να ηγηθούν των δαιμονικών στρατών εναντίων του Παραδείσου. Κάποια στιγμή ο Ramiel και τα αδέρφια του, ο Asmodeus και η Dagon παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους στην Κόλαση και αποφάσισαν να ζήσουν ήρεμα στην Γη, με την Κόλαση να διαδίδει φήμες ότι ο Πρίγκιπες σκοτώθηκαν ώστε να εμποδίσουν τους πάντες από το να τους ψάξουν. Οι Πρίγκιπες έχουν κίτρινα μάτια. Ο Ramiel επίσης ήταν συλλέκτης και είχε συγκεντρώσει μια μεγάλη συλλογή από αρχαία και απόκρυφα αντικείμενα. Το σπουδαιότερο αντικείμενο της συλλογής του ήταν η Λόγχη του Μιχαήλ και το Κολτ. Κατά τη διάρκεια που διέμενε στη Γη, ο Ramiel επίσης απολάμβανε το νυχτερινό ψάρεμα.

Δυνάμεις και Ικανότητες

Αδυναμίες

Ο Ramiel στην Παράδοση

Ramiel είναι το όνομα του αγγέλου Watcher στο βιβλίο του Ενώχ. Περιγράφεται ως ο έκτος ηγέτης των 200 έκπτωτων αγγέλων. Ενώ το βιβλίο του Ενώχ θεωρείται αποκρυφικό, ο Ramiel εμφανίζεται και στην Βίβλο, όπου περιγράφεται ως ο άγγελος της ελπίδας, αυτός που φέρνει τα οράματα και οδηγεί τους πιστούς στον Παράδεισο.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top