Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Fun Facts > Supernatural Fun Fact | Ο Mark Pellegrino ήταν η δεύτερη επιλογή για τον ρόλο του Castiel

Supernatural Fun Fact | Ο Mark Pellegrino ήταν η δεύτερη επιλογή για τον ρόλο του Castiel

Όλοι μας έχουμε συνδέσει τον Castiel με τον Misha Collins και δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλον στο ρόλο αυτό. Κι όμως, πίσω στο 2008, οι παραγωγοί βρέθηκαν διχασμένοι ανάμεσα σε αυτόν και τον Mark Pellegrino. Μπορεί να επέλεξαν τελικά τον Misha, όμως ο Pellegrino τους είχε κάνει τόσο θετική εντύπωση που, ένα χρόνο μετά, του πρόσφεραν το ρόλο του Εωσφόρου, χωρίς καν να περάσει από οντισιόν! 

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα από το Comic Con 2009, τον Eric Kripke να εξηγεί πως ο Misha κέρδισε το ρόλο του Castiel με απειροελάχιστη διαφορά, στο οποίο ο Misha αποκρίνεται ότι θα μπορούσε να έχει παίξει και τον Εωσφόρο! Η -κατά λάθος- προοικονοιμία στα καλύτερά της! 

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top