Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural: The Animation | Τα Anime επεισόδια

To Supernatural: The Animation (スーパーナチュラル・ザ・アニメーション ) είναι μια Ιαπωνική Anime σειρά βασισμένη στο δικό μας Supernatural.

Στις 9 Ιουνίου 2010, η επίσημη ιστοσελίδα του Ιαπωνικού Warner Bros. ανακοίνωσε την Anime έκδοση του Supernatural με τίτλο Supernatural: The Animation σε παραγωγή του διάσημου στούντιο Anime Madhouse.

Οι Shigeyuki Miya και Atsuko Ishizuka είναι συμπαραγωγοί στη σειρά, με τον Eric Kripke να συγκαταλέγεται ως δημιουργός του project. Ο Masao Maruyama είναι ο εκτελεστικός παραγωγός, σε σενάριο Naoya Takayama και τον Takahiro Yoshimatsu στην σχεδίαση των χαρακτήρων. Πρωταγωνιστές στο Γιαπωνέζικο είναι οι Yūya Uchida και  Hiroki Touchi, ως οι φωνές των Σαμ και Ντιν αντίστοιχα.

Η πρώτη σεζόν έχει 22 επεισόδια. Βλέπουμε μέσα σε αυτήν, την ζωή των Winchesters όταν ήταν ακόμα παιδιά, ενώ εξερευνούμε και δευτερεύοντες χαρακτήρες. Τα 2 πρώτα επεισόδια δημοσιεύτηκαν από την Warner Home Video σε Blu-ray και DVD στην Ιαπωνία στις 12 Ιανουαρίου 2011. Τα επόμενα 3 στις 2 Φλεβάρη και τα υπόλοιπα στις 6 Απριλίου. Στις 26 Ιουλίου 2011 η Warner Home Video κυκλοφόρησε την σειρά και στην Βόρεια Αμερική.

Ο Jared Padalecki έδωσε την φωνή του ως Σαμ στην Αγγλική έκδοση της σειράς, ενώ ο Jensen Ackles μόνο για τα 2 τελευταία επεισόδια λόγω έλλειψης χρόνου. Ο Andrew Farrar δίνει την φωνή του ως Ντιν στην Αγγλική για τα πρώτα 20 επεισόδια.

Φωνές Cast και Χαρακτήρων

Ιαπωνικό

 • Yûya Uchida ως Sam Winchester
 • Hiroki Touchi ως Dean Winchester
 • Takashi Taniguchi ως Bobby Singer
 • Takaya Hashi ως John Winchester
 • Mie Sonozaki ως Jessica Moore

Αγγλικό

 • Jared Padalecki ως Sam Winchester
 • Andrew Farrar ως Dean Winchester
 • Harry Standjofski ως Bobby Singer
 • Alain Goulem ως John Winchester
 • Angela Galuppo ως Jessica Moore
 • Jensen Ackles ως Dean Winchester (Τελευταία 2 επεισόδια)

Τα επεισόδια μπορείτε να δείτε online παρακάτω:

Επεισόδιο 1. Ονομάζεται «The Alter Ego» και είναι το γνωστό μας «1×06 – Ski

Επεισόδιο 2. Ονομάζεται «Roadkill» και είναι το γνωστό μας «2×16 – Roadkill»

Επεισόδιο 3. Ονομάζεται «Home» και είναι το γνωστό μας «1×09 – Home«

Kλικ εδώ για τα επόμενα 5 στην επόμενη σελίδα!

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
 • Joanna

  Παιδιά, αρχικά να σας συγχαρώ για την καταπληκτική δουλεία που έχετε κάνει, κάνετε και ελπίζω να συνεχίσετε να κάνετε σε αυτό το site. Είναι ένα από τα πληρέστερα και αναλυτικότερα που έχω δει γενικά και θεωρώ το καλύτερο σε από άποψη οργάνωσης και υλικού!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Το άνιμε είναι αρκετά καλό, δείχνει περισσότερο την παιδική ηλικία των αγοριών από ότι η σειρά, αν και έχει και μερικές αλλαγές, οι οποίες είναι ας πούμε, στοιχεία που το κάνουν ‘άνιμε’. Για παράδειγμα στο τέλος του επεισοδίου 21 της 2ης σεζόν…Άπλα ως φάν των άνιμε σας συμβουλεύω να το δείτε και στα Ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους. Αν το δείτε στα Ιαπωνικά να έχετε υπόψη οτι μετά τους τίτλους τέλους (που είναι ένα μέρος του λατρεμένου Cary on my wayward son από τους Kansas!!!) υπάρχει μια ακόμα σκηνή!
  Ορίστε το link για το site. Μπορείτε να διαλέξετε όποια έκδοση σας αρέσει!

  (Αγγλικά μεταγλωτισμένο)
  https://kissanime.to/Anime/Supernatural-The-Animation-Dub

  (Ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους!)
  https://kissanime.to/Anime/Supernatural-The-Animation-Sub

Top