Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > «To 11×04 είναι ένα “ερωτικό γράμμα για την Impala”»

«To 11×04 είναι ένα “ερωτικό γράμμα για την Impala”»

Baby dean 11x04Μικρά spoilers για την συνέχεια της 11ης σεζόν και για το 11×04 με τίτλο Baby:

Κανένα στοιχείο για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας με τίτλο “Baby”; Καμία αδερφική στιγμή που περιμένουμε; 
Ausiello: Η Vlada Gelman που είδε το επεισόδιο, μου είπε αποκλειστικά επειδή είμαι το αφεντικό της, ότι είναι ένα “ερωτικό γράμμα για την Impala” και έχει “μια έκπληξη που θα ενθουσιάσει τους χρόνια fans”. Αναφέρει επίσης, ότι μπορεί να υπερυφανεύεται για “αρκετές υπέροχα μουσικές στιγμές, μια μάλλον οδυνηρή συζήτηση μεταξύ των αδελφών στο αγαπημένο τους αυτοκίνητό και τη πρώτη εμπειρία του μωρού με παρκαδόρο!”

Τίποτα πιθανά ρομαντικά ειδύλλια για τους Winchesters σε αυτή τη σεζόν;
Ausiello: Ο Ντιν θα εμπλακεί σε ένα απροσδόκητο (αν και μονόπλευρο) ειδύλλιο στο 11ο επεισόδιο, όταν τα αδέρφια θα ερευνήσουν μια δολοφονία σε ένα κομψό γηροκομείο. Μία από τις κατοίκους – η αυθάδης, αναιδής 60χρονη Mildred –  φλερτάρει εξωφρενικά τον Jensen Ackles, και από ότι ακούω είναι ξεκαρδιστικό. Και εντελώς καυτό. Αυτή είναι η ιστορία αγάπης που οι Supernatural fans λαχταρούν.

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Sofia

Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ’την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Top