Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Το αφεντικό του Supernatural ανοίγει τα χαρτιά του για τη συνέχεια της 11ης σεζόν

Το αφεντικό του Supernatural ανοίγει τα χαρτιά του για τη συνέχεια της 11ης σεζόν

11x10 - The Devil In The Details dean cage samΟ εκτελεστικός παραγωγός του SupernaturalJeremy Carver μίλησε στο TVLine και στο EW για τη συνέχεια της 11ης σεζόν, την Amara, το Θεό, τον Εωσφόρο, τον Μιχαήλ και τον Adam, και φυσικά τη σχέση των αδερφιών.

Τελευταία φορά που είδαμε την Amara, ‘πατάχθηκε’ από τους αγγέλους. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο μυστήριο, αλλά τι μπορείς να πεις για τη συνέχεια της;

Το ερώτημα είναι: Μπορεί η δύναμη των αγγέλων να νικήσει ένα ον με τη δύναμη του Θεού;

Μου αρέσει αυτό. Και μιλώντας για την Amara, έχουμε δει ότι τέρατα διαφόρων ειδών, να σχηματίζουν μικρούς στρατούς, και προφανώς, ο Sam και ο Dean ζητούν βοήθεια από απίθανα μέρη. Μπορεί η παρουσία του Σκότους να βάλει όλα τα άλλα τέρατα στην ίδια ομάδα;

Αυτό θα το ανακαλύψουμε σε λίγο. Έχουμε δει σίγουρα κάποια από αυτά μέχρι σήμερα. Τώρα θα δούμε κυρίως κάποιους από τους σημαντικότερους χαρακτήρες μας στην ίδια ομάδα, τουλάχιστον προσωρινά. Κυριαρχεί η όλη λογική των άσπονδων συμμάχων, και νομίζω μπορούμε να περιμένουμε να το δούμε αυτό να συνεχίζει. Αυτή είναι μια οντότητα, δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος να την αντιμετωπίσεις, και θα χρειαστούν συμμαχίες και προδοσίες ανάμεσα σε φίλους και εχθρούς, έστω για να μπορέσουν να ξεκινήσουν να το αντιμετωπίζουν αυτό το πλάσμα.

Supernatural Season 11 SpoilersΦάνηκε σαν η Amara να είναι έτοιμη να ‘φάει’ την ψυχή του Dean, αλλά μετά είτε άλλαξε γνώμη ή δεν ήταν ικανή να το κάνει. Τι συνέβη; 

Αυτό θα το αφήσουμε στους θεατές να το αποφασίσουν. Είμαστε ευχαριστημένοι αυτή τη στιγμή με το να το αφήσουμε ως έχει, γιατί αποτελεί μέρος της πολύπλοκης σχέσης που έχουν αυτοί οι δύο. 

Η Amara έδωσε στον Dean πολλές πληροφορίες όσον αφορά τον αδερφό της, το Θεό. Τι ρόλο θα παίξει ο Θεός, αν παίξει;

Η ιδέα του Θεού, και το «που είναι ο Θεός;» και το «Θα εμφανιστεί;» είναι ερωτήματα που παραμένουν και θα εξεταστούν πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θα δούμε κάθε έναν από τους πρωταγωνιστές μας να οδηγείται σε νέα μέρη εξαιτίας της απουσίας του Θεού. Όσο περισσότερο φαίνεται ότι ο Θεός δεν θα εμφανιστεί, τόσο πιο έντονα θα προσπαθήσουν οι χαρακτήρες να βρουν τρόπους να λύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους. 

Ήταν πάντα στα σχέδιά σας να αποκαλυφθεί η Amara ως αδελφή του Θεού;

Ναι. Όταν χτίζαμε το χαρακτήρα, ψάχναμε τρόπους να την κάνουμε πιο οικεία. Αυτόματα δίνει ανθρώπινα χαρακτηριστικά σε μια απόκοσμη δύναμη το να υπάρχει αδερφικός ανταγωνισμός, και φυσικά δημιουργεί και τον παραλληλισμό με τον αδερφικό δεσμό των Sam και Dean.  Για εμάς, ταιριάζει με όλα τα θέματα και όλα όσα έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε με το κοινό τα τελευταία 11 χρόνια.

Ο καημένος ο Sam ήταν πεπεισμένος ότι αυτά τα οράματα προερχόταν από τον Θεό, και τώρα είναι παγιδευμένος στο Κλουβί με τον αληθινό αυτουργό της κατάστασης. Αυτή η εμπειρία θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για να χάσει ο Sam την πίστη του στο Θεό;

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση και είναι κάτι που σίγουρα θα συνεχίσει να σκέφτεται ο Sam. Όπως το βλέπω εγώ, αυτή η εμπειρία θα αλλάξει τον Sam, ίσως τον στρέψει από την αισιοδοξία προς τον ρεαλισμό τις επερχόμενες εβδομάδες. Αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.

11x09-lucifer-cage-2Πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Εωσφόρο όταν λέει ότι αυτός έστειλε τα οράματα στον Sam;

Θα τον εμπιστευόμουν σε αυτό, ναι.

Θα πρέπει να ανησυχούμε το ότι ο Εωσφόρος μπορεί ακόμα να μπει στο κεφάλι του Sam;

Νομίζω η άμεση ανησυχία του Sam αυτή τη στιγμή είναι ότι το θέμα δεν είναι ότι ο Εωσφόρος είναι μέσα στο κεφάλι του, αλλά δύο μέτρα μακριά του και μπορεί να μπει στο κεφάλι του με ένα πολύ πραγματικό και πολύ πειστικό τρόπο, για να κάνει ότι θέλει ο Εωσφόρος να κάνει.

Γνωρίζουμε ο Sam έχει ένα δέσιμο με τον Εωσφόρο, και τώρα η Amara φίλησε τον Dean. Αυτές οι συνδέσεις θα δημιουργήσουν τριβές μεταξύ των αδελφών; Μιλήσατε πολύ στην αρχή της σεζόν για το πώς είναι στην ίδια ομάδα.

Νομίζω ότι αυτό που λέγαμε στην αρχή της σεζόν, είναι ότι τα αγόρια φέτος έχουν τα ίδια θέλω. Υπάρχουν πάντα μυστικά της στιγμής. Νομίζω τελικά, έχουμε δει και τους δύο να έρχονται κοντά και να παραδέχονται την αλήθεια. Δεν βλέπω αναγκαστικά μια ρωγμή στη σχέση τους. Νομίζω υπάρχουν διαφορές απόψεων, που βασίζονται σε πραγματικά τρωτά σημεία, και που και οι δύο είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με τον άλλον. Δεν είναι τόσο σκοτεινό, όσο ο Sam να φεύγει στη μέση της νύχτας με την Ruby. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του δεύτερου μισού της σεζόν, είναι πιο ενωμένοι από ό,τι έχουμε δει έως τώρα, το οποίο μας αρέσει.

Supernatural Season 11 AdamΑπό τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Κλουβί, οι fans αναρωτιούνται τι συνέβη στους Μιχαήλ και Adam. Είναι αυτό κάτι με το οποίο θα ασχοληθείτε ή εστιάσατε περισσότερο στους Sam και Lucifer;

Η σειρά θα αγγίξει αυτή την ιστορία, μόνο λίγο σε αυτή τη φάση. Αυτό θα γίνει για κανα δυο διαφορετικούς λόγους, τους οποίους θα μπορούσα να εξηγήσω καλύτερα στο τέλος της σεζόν κι όχι τώρα. Αλλά θα υπάρξει συζήτηση για αυτό αμέσως μετά το διάλειμμα. Θα δώσουμε στο κοινό ένα update για το τι συνέβαινε μέχρι τώρα στο Κλουβί, αλλά γενικά η εστίαση είναι στους Sam και Lucifer. 

Θα υπάρξουν συνέπειες από το θάνατο του Θανάτου;

Ναι. Αλλά όχι άμεσα. Αυτό αρχίζει να φαίνεται στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μετάφραση/επιμέλεια κειμένου: Amalia & Sofia

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top