To Supernatural στις 10 πιο κατεβασμένες σειρές του 2011/2012

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Πρώτο και με διαφορά είναι το Game Of Thrones! Την τριάδα κλείνουν 2 μεγάλες κωμωδίες, το How I Met Your Mother και το TBBT. Τo House έφτασε στο μεγάλο φινάλε του και αναδείχτηκε 4ο. Το Supernatural κατέχει μια άκρως τιμητική θέση, αυτής της 10ης.

6 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

6 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
stratosD
stratosD
11 years ago

apo to poio mikro kanali, einai kai ta downloads ksepernane twn seirwn megalwn kanaliw…

stratosD
stratosD
11 years ago

apo to poio mikro kanali einai, kai ta downloads ksepernane seires megalwn kanaliw…

CHRISANTHI ZARNAKOUPI
CHRISANTHI ZARNAKOUPI
11 years ago

mpravo tou mporei na mhn to vlepoun polloi pou legame gia tis thle8easeis alla telika to katevazoun oloi.kai teleutaia apo oti vlepoume to spn apodeiknei oti einai mia kalh seira pou akoma exei tou fans ths.erwthsh twra auto einai mono gia thn amerikh h se oses xwres provaletai h seira?

Axilleaso6
Axilleaso6
11 years ago

Paidia pou mporw na dw oles tis mexrei twra seires me ellhnikous subs…. ??
Eyxarhstw

Mikro_kako
Mikro_kako
11 years ago

Great job!!! ΠΑιδιά βλέπω SPN εδ’ω και τέσσερα χρόνια πιστά μέσω onternet Φυσικά!!! Φέτος το star ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου, βάζοντας όλους τους κύκλους με τη σειρά έως και τέλος έβδομης. Αν και η ώρα ήταν ολίγον εξαντλητική τους παραδέχομαι. Επιτέλους πήαν χαμπάρι πως το SPN στην Ελλάδα έχει πάρα πολλούς φαν! Συγχαρητήρια για το site σας είναι εξαιρετικό και πλουσιότατο. Έχω μπει και συμμετάσχει σε δεκάδες site Αμερικάνικα της αγαπημένης μας σειράς. ΜΕ ειλικρίνεια σας λέω πως ανήκετε στα τοπ 10 όλως των χωρών. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι και ευχαριστούμε που μας δώσατε τόπο και στο ελληνικό διαδίκτυο να απολαμβάνουμε το SPN!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!

SupernaturalGreece
SupernaturalGreece
Reply to  Mikro_kako
11 years ago

 Nα σαι καλά φίλε μου ευχαριστούμε!! 🙂

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Περισσότερα Άρθρα