Αφιέρωμα | Top-10 εισαγωγές χαρακτήρων στο Supernatural

5
162

Με αφορμή την εντυπωσιακή γέννηση του Jack και το ωραίο cliffhnager που μας άφησε στο φινάλε της 12ης σεζόν, σας ετοίμασα μια λίστα με άλλους 10 χαρακτήρες των οποίων η εισαγωγική σκηνή ήταν ποικιλλοτρόπως αξιομνημόνευτη.

Σημείωση: Η λίστα που ακολουθεί είναι προσωπική και αποτελείται από χαρακτήρες που έχουν εμφανιστεί στη σειρά παραπάνω από μια φορές. 

#10 Pestilence

Η πιο σιχαμένη εισαγωγή χαρακτήρα κέρδισε την 10η θέση στη λίστα με τις θεαματικότερες πρώτες εμφανίσεις στο Supernatural. Με το κατάλληλα χρωματισμένο αμάξι του, ο Καβαλάρης του Λοιμού, ξεκινάει το ταξίδι του στις ΗΠΑ κάνοντας μια στάση σε ένα επαρχιακό μινι-μάρκετ, το σημείο-μηδέν της… αποκαλυπτικής επιδημίας του. 


#9 Alastair

Ο αρχι-βασανιστής της Κόλασης κάνει επίδειξη δύναμης στην πρώτη του (εντυπωσιακή) εμφάνιση. (Spoiler alert: ακολούθησαν κι άλλες 😉 ) 


#8 Dean Winchester

Εντάξει, το παραδέχομαι ότι είναι σαν να κλέβω παγκάρι βάζοντας ένα από τα δυο αδέρφια στην λίστα, αλλά, βρε παιδιά, είναι και λίγο δύσκολο να παραβλέψεις την αναδρομική επικότητα του «Dad’s on a hunting trip and hasn’t been home in a few days«, δεν νομίζετε; 


#7 Lilith

Μαύρα μάτια κάναμε να δουμε τη Lilith στη σειρά και η δαιμόνισσα έκανε την πρώτη της γκράντε εμφάνιση στο mid-season finale της 3ης σεζόν, στο σώμα ενός μικρού κοριτσιού, αφήνοντάς μας όλους κάγκελο!


#6 Crowley

Από την πρώτη του κιόλας στιγμή στη σειρά ο Crowley μας έδειξε ότι δεν είναι ένας δαίμονας σαν όλους τους άλλους…


#5 Benny

Η 8η σεζόν ξεκίνησε με μια από τις πιο wtf σκηνές, όπου ο Dean (άρτι αφιχθείς από το Καθαρτήριο) φαίνεται να έχει γίνει κολλητάρια με ένα βαμπίρ!


#4 Leviathan Cas

Χάρη στην… αρρωστημένα καταπληκτική ερμηνεία του Misha Collins η εισαγωγή των Λεβιάθαν στη σειρά ήταν άκρως εντυπωσιακή!

 


#3 Charlie

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες που γέννησε η πένα των σεναριογράφων του Supernatural είχε μια υπερχαριτωμένη εισαγωγή, με μουσική υπόκρουση το Walking on Sunshine των Katrina and the Waves.


#2 Castiel

Η πρώτη επαφή του fandom μας με τους αγγέλους έγινε με ΑΥΤΗ τη σκηνάρα — είναι δυνατόν να μην την βάλεις όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή;


Τιμητική μνεία: Ramiel

Πριν πάμε στο No1, να δούμε έναν χαρακτήρα ο οποίος έχασε μια επίσημη θέση στη σημερινή λίστα μόνο και μόνο γιατί εμφανίστηκε σε ένα και μοναδικό επεισόδιο. Η εισαγωγή του όμως ήταν εξαιρετική, όπως και η σύντομη εμφάνισή του στο Stuck In The Middle (With You). Η κάμερα ακολουθεί τα βήματά του καθώς περπατάει αργά προς το σπίτι του, σφυρίζοντας Βέρντι, χωρίς να ξέρει ότι του έχουν στήσει ενέδρα. Κι όμως κάτι σου λέει ότι ο τύπος είναι πολύ badass και κάθε βήμα του είναι απειλή, όχι προς τον ίδιο, αλλά προς τους διώκτες του… 


#1 Death

Ξεκινήσαμε τη σημερινή λίστα με έναν Καβαλάρη της Αποκάλυψης, και, όπως φαίνεται, θα την κλείσουμε με έναν… Η καλύτερη εισαγωγή χαρακτήρα στο Supernatural ανήκει δικαιωματικά στον Θάνατο. Σκάει μύτη μέσα στο γκρι Cadillac του, με μουσική υπόκρουση το O Death και η τρίχα παραμένει κάγκελο και τα 70 δευτερόλεπτα που διαρκεί η σκηνή… 

Περιμένω τις δικές σας επιλογές στα σχόλια παρακάτω! Εσείς ποιά άλλη εισαγωγή χαρακτήρα ξεχωρίσατε;