TV Guide ’17: Πρώτα νέα για την 13η σεζόν! (Μεγάλα Spoilers)

10
0

Το περιοδικό TV Guide έχει για εξώφυλλό του το αγαπημένο Supernatural και οι πρώτες συνεντεύξεις για την 13η σεζόν είναι γεγονός.

Behind the scenes από την 12η σεζόν και συνέντευξη του Richard Speight Jr. για την σκηνοθεσία του σε επεισόδια της περασμένης περιόδου.

Οι επόμενες 2 σελίδες «κοσμούνται» από… ευκολάκι quiz με 12 ερωτήσεις, όσες και οι σεζόν του Supernatural. Για δείτε. Μπορείτε να το λύσετε;

Και πάμε σε μια μεγάλη συνέντευξη για την 12η και 13η σεζόν και σε αυτήν θα εμβαθύνουμε. Ο Andrew Dabb, παραγωγός του Supernatural, και ο Mark Pellegrino, Lucifer, απαντούν σε καυτά ερωτήματα:

 1. TVG: Ο Εωσφόρος έχει πλέον έναν έφηβο γιο, τον Τζακ, ένα πλάσμα μισό άνθρωπο μισό άγγελο και είναι Νεφελίμ. Πως θα επηρεαστεί ο Διάβολος;
  MP: Θέλει να είναι καλός πατέρας, ειδικά που ο Εωσφόρος δεν είχε κάτι τέτοιο με τον Θεό. 
 2. TVG: Πριν γεννηθεί, ο Τζακ άνοιξε μια τρύπα στο σύμπαν όπου συνδέεται ο κόσμος μας με ένα εναλλακτικό σύμπαν, ένα Αποκαλυπτικό κόσμο. Πόσο δυνατός είναι;
  MP: Ο Εωσφόρος πιστεύει ότι με την κατάλληλη προπόνηση, μπορεί να γίνει άπειρα δυνατός, που σημαίνει ίσος με τον Θεό και την Αμάρα. Ελπίζω να μην πάρει τον δρόμο τους. 
 3. TVG: Το φινάλε της 12ης σεζόν ήταν σοκαριστικό ακόμα και για το Supernatural. Θα είναι σαν Reboot η νέα σεζόν;
  AD: Ναι. Δεν ξέρω αν είχαμε άλλο φινάλε τόσο αιματηρό και με τόσα πτώματα. Η ιστορία του Εωσφόρου μας βάζει στο τι θέλουμε να εξερευνήσουμε στην 13η σεζόν. Έχουμε ξαναδεί παράλληλες πραγματικότητες αλλά όχι κάτι τόσο extreme. 
 4. TVG: Τι θα εξερευνήσουμε;
  AD: O Jack είναι το παιδί του Εωσφόρου, η Μαίρη είναι μαζί με τον Εωσφόρο στον παράλληλο κόσμο της Αποκάλυψης, ενώ ο Κας, ο Κράουλη και η Ροβίνα φαίνεται να είναι νεκροί. Το έδαφος είναι γόνιμο για την 13η σεζόν.
 5. TVG: Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες είναι νεκροί για τα καλά;
  AD: Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά νεκρός στο Supernatural αλλά δεν λέω ότι σώνει και καλά θα επιστρέψουν όλοι – τουλάχιστον για λίγο.
 6. TVG: O Sam & o Dean πρέπει να προσέξουν τον ορφανό από μητέρα Τζακ. Πρόκειται να μεταγγίσουν την αγγελική του χάρη ώστε να τον κάνουν περισσότερο άνθρωπο;
  AD: Σωστή ερώτηση, γιατί αν το κάνουν τότε ο Τζακ θα χάσει δύναμη και δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πύλη για να φέρουν πίσω την Μαίρη. Τα αγόρια θα διαφωνήσουν για αυτό το θέμα.
 7. TVG: Θα μάθουμε γρήγορα εάν ο Τζακ είναι κακός σαν τον πατέρα του;
  AD: Είχε κακή πηγή αλλά είναι… καθαρός. Δεν είναι από την φύση του κακός. Θα δούμε τους Winchesters στην 13η σεζόν σαν γονείς.
 8. TVG: Πως θα είναι οι Σαμ και Ντιν σαν γονείς;
  AD: Δεν έφεραν κάποιο παιδί στον κόσμο ηθελημένα αλλά μόλις τον δουν σαν άνθρωπο και όχι σαν εργαλείο, θα αναπτύξουν δεσμούς. Όμως, τι κάνεις όταν μπορεί να διαλύσει ένα βουνό ή να ανοίξει μια τρύπα στο σύμπαν απλά και μόνο με τα δάχτυλά του; Όποιος τον ελέγχει, ελέγχει πολλά. Είναι μια κινούμενη, ομιλούμενη πυρηνική βόμβα.  
 9. TVG: Ο Κας είχε οράματα για έναν κόσμο παραδεισένιο και πίστευε ότι ο υιός του Εωσφόρου θα τον φέρει. Έλεγε ψέμματα ο Τζακ για να προστατέψει την μητέρα του;
  AD: Ο Κας το πίστευε αλλά του έδειχνε το αγέννητο παιδί αυτό που ήθελε; Όπως είπε, είμαστε στο Supernatural.
 10. TVG: Ο Αποκαλυπτικός Κόσμος δεν είναι καθόλου παραδεισένιος. Όμως εκεί είδαμε ζωντανό τον Bobby Singer!
  AD: Το ωραίο με μια εναλλακτική πραγματικότητα είναι ότι μας επιτρέπει να φέρουμε πίσω πολλούς χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας του Supernatural μπορεί εκεί να έχει μια τελείως διαφορετική ζωή. Θα δούμε μια ζώνη πολέμου που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί!
 11. TVG: Αν ο Σαμ και ο Ντιν φέρουν την μητέρα τους πίσω στην δική μας Γη, μπορεί να έρθει και ο Εωσφόρος έτσι;
  AD: Ναι και υπάρχουν κι άλλοι μεγάλοι παίχτες, όπως ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ πιο κακός απ’όσο τον έχουμε δεί.

Τέλος συνέντευξης και σίγουρα το ερχόμενο ΣΚ θα έχουμε περισσότερα νέα για την 13η σεζόν στο Comic Con. Για… ξεκινήστε τις δικές σας θεωρίες σιγά σιγά!