Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > TV Guide ’17: Πρώτα νέα για την 13η σεζόν! (Μεγάλα Spoilers)

TV Guide ’17: Πρώτα νέα για την 13η σεζόν! (Μεγάλα Spoilers)

Το περιοδικό TV Guide έχει για εξώφυλλό του το αγαπημένο Supernatural και οι πρώτες συνεντεύξεις για την 13η σεζόν είναι γεγονός.

Behind the scenes από την 12η σεζόν και συνέντευξη του Richard Speight Jr. για την σκηνοθεσία του σε επεισόδια της περασμένης περιόδου.

Οι επόμενες 2 σελίδες «κοσμούνται» από… ευκολάκι quiz με 12 ερωτήσεις, όσες και οι σεζόν του Supernatural. Για δείτε. Μπορείτε να το λύσετε;

Και πάμε σε μια μεγάλη συνέντευξη για την 12η και 13η σεζόν και σε αυτήν θα εμβαθύνουμε. Ο Andrew Dabb, παραγωγός του Supernatural, και ο Mark Pellegrino, Lucifer, απαντούν σε καυτά ερωτήματα:

 1. TVG: Ο Εωσφόρος έχει πλέον έναν έφηβο γιο, τον Τζακ, ένα πλάσμα μισό άνθρωπο μισό άγγελο και είναι Νεφελίμ. Πως θα επηρεαστεί ο Διάβολος;
  MP: Θέλει να είναι καλός πατέρας, ειδικά που ο Εωσφόρος δεν είχε κάτι τέτοιο με τον Θεό. 
 2. TVG: Πριν γεννηθεί, ο Τζακ άνοιξε μια τρύπα στο σύμπαν όπου συνδέεται ο κόσμος μας με ένα εναλλακτικό σύμπαν, ένα Αποκαλυπτικό κόσμο. Πόσο δυνατός είναι;
  MP: Ο Εωσφόρος πιστεύει ότι με την κατάλληλη προπόνηση, μπορεί να γίνει άπειρα δυνατός, που σημαίνει ίσος με τον Θεό και την Αμάρα. Ελπίζω να μην πάρει τον δρόμο τους. 
 3. TVG: Το φινάλε της 12ης σεζόν ήταν σοκαριστικό ακόμα και για το Supernatural. Θα είναι σαν Reboot η νέα σεζόν;
  AD: Ναι. Δεν ξέρω αν είχαμε άλλο φινάλε τόσο αιματηρό και με τόσα πτώματα. Η ιστορία του Εωσφόρου μας βάζει στο τι θέλουμε να εξερευνήσουμε στην 13η σεζόν. Έχουμε ξαναδεί παράλληλες πραγματικότητες αλλά όχι κάτι τόσο extreme. 
 4. TVG: Τι θα εξερευνήσουμε;
  AD: O Jack είναι το παιδί του Εωσφόρου, η Μαίρη είναι μαζί με τον Εωσφόρο στον παράλληλο κόσμο της Αποκάλυψης, ενώ ο Κας, ο Κράουλη και η Ροβίνα φαίνεται να είναι νεκροί. Το έδαφος είναι γόνιμο για την 13η σεζόν.
 5. TVG: Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες είναι νεκροί για τα καλά;
  AD: Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά νεκρός στο Supernatural αλλά δεν λέω ότι σώνει και καλά θα επιστρέψουν όλοι – τουλάχιστον για λίγο.
 6. TVG: O Sam & o Dean πρέπει να προσέξουν τον ορφανό από μητέρα Τζακ. Πρόκειται να μεταγγίσουν την αγγελική του χάρη ώστε να τον κάνουν περισσότερο άνθρωπο;
  AD: Σωστή ερώτηση, γιατί αν το κάνουν τότε ο Τζακ θα χάσει δύναμη και δεν θα μπορούσε να ανοίξει την πύλη για να φέρουν πίσω την Μαίρη. Τα αγόρια θα διαφωνήσουν για αυτό το θέμα.
 7. TVG: Θα μάθουμε γρήγορα εάν ο Τζακ είναι κακός σαν τον πατέρα του;
  AD: Είχε κακή πηγή αλλά είναι… καθαρός. Δεν είναι από την φύση του κακός. Θα δούμε τους Winchesters στην 13η σεζόν σαν γονείς.
 8. TVG: Πως θα είναι οι Σαμ και Ντιν σαν γονείς;
  AD: Δεν έφεραν κάποιο παιδί στον κόσμο ηθελημένα αλλά μόλις τον δουν σαν άνθρωπο και όχι σαν εργαλείο, θα αναπτύξουν δεσμούς. Όμως, τι κάνεις όταν μπορεί να διαλύσει ένα βουνό ή να ανοίξει μια τρύπα στο σύμπαν απλά και μόνο με τα δάχτυλά του; Όποιος τον ελέγχει, ελέγχει πολλά. Είναι μια κινούμενη, ομιλούμενη πυρηνική βόμβα.  
 9. TVG: Ο Κας είχε οράματα για έναν κόσμο παραδεισένιο και πίστευε ότι ο υιός του Εωσφόρου θα τον φέρει. Έλεγε ψέμματα ο Τζακ για να προστατέψει την μητέρα του;
  AD: Ο Κας το πίστευε αλλά του έδειχνε το αγέννητο παιδί αυτό που ήθελε; Όπως είπε, είμαστε στο Supernatural.
 10. TVG: Ο Αποκαλυπτικός Κόσμος δεν είναι καθόλου παραδεισένιος. Όμως εκεί είδαμε ζωντανό τον Bobby Singer!
  AD: Το ωραίο με μια εναλλακτική πραγματικότητα είναι ότι μας επιτρέπει να φέρουμε πίσω πολλούς χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας του Supernatural μπορεί εκεί να έχει μια τελείως διαφορετική ζωή. Θα δούμε μια ζώνη πολέμου που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί!
 11. TVG: Αν ο Σαμ και ο Ντιν φέρουν την μητέρα τους πίσω στην δική μας Γη, μπορεί να έρθει και ο Εωσφόρος έτσι;
  AD: Ναι και υπάρχουν κι άλλοι μεγάλοι παίχτες, όπως ο αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ πιο κακός απ’όσο τον έχουμε δεί.

Τέλος συνέντευξης και σίγουρα το ερχόμενο ΣΚ θα έχουμε περισσότερα νέα για την 13η σεζόν στο Comic Con. Για… ξεκινήστε τις δικές σας θεωρίες σιγά σιγά!

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Orestis

Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με την σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια.

Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης (JIBCON6) γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

http://supernaturalgreece.gr/
 • Romar Moria

  Δηλαδη μπορει να δουμε τον Michael απο το αλλο συμπαν??Το σχολιο του Dabb ειναι ενδιαφερον οσο αφορα αυτο το θεμα.

  • Νομίζω ότι ναι το επιβεβαιώνει η συνέντευξη

 • Καλά, η εικόνα στο περιοδικό με σκότωσε… Όχι, ευχαριστώ δεν θέλω τον θάνατο του Castiel και από άλλα πλάνα…

  Τουλάχιστον μας λένε κάτι…Αυτό που δεν πολυ-θέλω να παίξει είναι με τα εναλακτικά σύμπαντα…Δεν ξέρουμε πώς θα το χειριστούν…Μπορεί να λειτουργήσει ωραία, μπορεί καθόλου… Αλλά θα πρτιμούσα να μην αρχίσουν οι Winchesters να πηδάνε σε διαστάσεις γιατί αν είναι έτσι πάμε για διαστημοσειρά.

  Το Νεφελείμ καλό;;;; Λίγο περίεργο μου φαίνεται, αν και πάντα τρελαίνονται να μπλοφάρουν οι σεναριογράφοι…

  Αν δεν δω τον μεγαλύτερο θρήνο του Dean για τον Castiel στην ιστορία του Supernatural, θα ψιλοσπαστώ. Ναι, θέλω να κλάψει, να πονέσει και εμείς να το δούμε…

  Επίσης, ο Lucifer καλός πατέρας…Για τα δεδομένα του, μάλλον ο «καλός» πατέρας θα είναι ο ίδιος με τον «διαβολικό» Εωσφώρο…

  Πείτε με γκρινιάρα, αλλά δεν θέλω τον Sam καιι τον Dean να γίνουν γονείς… Καλά, καλύτερα βέβαια αυτοί, γιατί μετά από το σοκ που νόμιζα πως ο Castiel θα γίνει αποκλειστικός πατέρας… Το σοκ που νόμιζα πως θα έχουμε τον Castiel να αλλάζει πάνες και να νταντεύει ένα μωρό…Τρυφερό δεν λέω, αλλά από πολεμιστής του Θεού, νταντά μιας «πυρηνικής βόμβας»…Να μου λείπει…Για λίγο ναι…Ευτυχώς που το «παιδί» μεγάλωσε και δεν θα τους δούμε να αλλάζουν πάνες… @disqus_kyvrUQTbKQ:disqus

  Θα χαρώ αν γυρίσει η Rowena, μιας και ο Mark ξεκαθάρισε πως δεν…

  Μια ερώτηση: Στον αποκαλυπτικό κόσμο, πώς το φεραν οι συνθήκες και δημιουργήθηκαν στο έδαφος αυτές οι κουφές κολώνες σαν αγγελικά σπαθιά ένα πράγμα…Ιδέες παρακαλώ…

  @marien_winchester_cas_probably:disqus Περιμένω θεωρίες…Πρόσεξε, γιατί τώρα έρχομαι πηγμένη στο Tumblr και σε άλλα forum, και έχω ακούσει ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ… 😝(καλά, μην γελιόμαστε οι δικές σου είναι οι καλύτερες που έχω ακούσει….)

  • Marianna Winchester

   Οπα, δεν κατάλαβα, θεωρείες για ποιο πράγμα;;

   • Για 13η σεζόν….

    • Marianna Winchester

     Πααααλι θα τα λέμε αυτά;;!!!! Μέχρι στιγμής ξέρεις τι έχω στο μυαλό μου, αν μου ρθει και τίποτα άλλο θα σε ενημερώσω άμεσα!

     • Ααα…να σου πω… Θέλω φρέσκιες ιδέες… Κάνε Update και πες μου…

  • Μου αρέσει η ιδέα των παράλληλων συμπαντων ( μήπως τώρα την δούμε και λίγο «fringe»παιδιά ?) μόνη μου ένσταση πάντα είναι ότι δεν θέλω με τίποτα εναλακτικό Cas ως τον μοναδικό Cas που θα βλέπουμε απο εδω και στο εξης και θα συμφωνήσω οτι δεν θέλω τους Sam, Dean και Castiel να γίνουν γονείς του Νεφελίμ αν και σίγουρα ο Cas θα προσπαθήσει να τον φέρει με το μέρος του καλού

  • FuckingKingOfFuckingHell

   Mπαα εγω θελω πολυ να γινουν γονεις ο Σαμ και ο Ντην. Κατι διαφορετικο επιτελους!

   • Μόνο που το σκέφτομαι ξενερώνω…

Top