Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Supernatural > Seasons > Season 13 > 13x10 - Spin Off Pilot Wayward Sisters > Wayward Sisters: Πώς θα κολλήσει η Donna στο spin-off;

Wayward Sisters: Πώς θα κολλήσει η Donna στο spin-off;

Αν σας την έχει σπάσει που δεν είδαμε την Brianna Buckmaster (aka Donna Hunscam) ακόμα στη 13η σεζόν του Supernatural, σας έχω καλά νέα: η χυμώδης και χαμογελαστή σερίφης θα επιστρέψει για τον backdoor πιλότο του Wayward Sisters, αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί οι φετινές τις εμφανίσεις!

Ο showrunner Andrew Dabb αποκάλυψε πως η εμφάνισή της στο επεισόδιο ακριβώς μετά το Wayward Sisters θα έχει μεγαλύτερη σημασία για το χαρακτήρα της. «Θα δούμε τη Donna πολύ στο επεισόδιο 11, το οποίο οδηγεί το χαρακτήρα της κάπου που δεν την έχουμε ξαναδεί. Την αλλάζει λίγο και θέτει τις βάσεις, αν είμαστε τυχεροί και το Wayward Sisters προχωρήσει, για το επόμενο στάδιο της ζωής της. Όλες τις άλλες τις είδαμε πιο πριν, και με την Donna θα το κλείσουμε ένα επεισόδιο μετά, αλλά έτσι φτάνουν όλοι αυτοί [οι γυναικείοι χαρακτήρες] σε ένα σημείο που, αν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμες για αυτό το επόμενο κεφάλαιο.»

πηγή

Share, fellow hunter!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrShare on Google+Email this to someone
Amalia
Ανακάλυψα το Supernatural το 2008 και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Άρχισα να γράφω για το Supernatural Greece το καλοκαίρι του 2014. Δυο πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εμένα: λατρεύω τον Dean και τις αναφορές στην ποπ-κουλτούρα!
Top