Το Φορτηγό του John Winchester

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

john truck

Η πρώτη φορά που βλέπουμε το φορτηγό του Τζον είναι στο επεισόδιο 1×16 Shadow. Μέτα επανεμφανίζετε στο 1×20 Dead Man’s Blood και στο 1×21 Salvation. Τελευταία φορά εμφανίστηκε έξω από την αποθήκη στο Λίνκολν στη Νεμπράσκα που ο Τζον πήγε να συναντήσει την Μεγκ στο Salvation. Είναι ένα step-side GMC Sierra Grande του 1986 και έχει ένα καλά εφοδιασμένο χώρο με όπλα.

John TrunkΤο φορτηγό του Τζον έχει ονομαστεί “Truckzilla” από τους fans. Όταν το φορτηγό που χρησιμοποιούνταν στα γυρίσματα πωλήθηκε, χρησιμοποιήθηκε η περιγραφή “Είναι ένα 4×4 GMC 1981. Η μηχανή του έχει 350 ίππους (ισχυρή λειτουργία) και έχει αυτόματες ταχύτητες. Η εξάτμιση είναι ανοξείδωτη και έχει συρόμενα παράθυρα. Υπάρχει μια κρυψώνα όπλων κάτω από ένα ψευτοδάπεδο και είναι όλα αυτόματα με το πάτημα ενός διακόπτη (δεν περιλαμβάνονται όπλα). Το trans έχει μια διαρροή πετρελαίου αλλά λειτουργεί καλά”.

TruckzillaΤο Truckzilla αγοράστηκε τον Απρίλιο του 2008 από τον χρήστη blacklid του livejournal. Περιγράφει την εμπειρία του να πηγαίνει στο set να πάρει το φορτηγό με το πόστ της “Το ταξίδι μας σε αυτό το μεγάλο κτίριο στο Βανκούβερ, που έχει όλα τα αυτοκίνητα και σκηνικά και πολύ κόσμο και μπαστούνια του χόκεϊ, σωστά;” Το Truckzilla (τώρα γνωστό και ως Zilla) έκανε την πρώτη εμφάνισή του σε con στο Salute to Supernatural Dallas 2008.

Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

Τελευταία Άρθρα

Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα