Press Release – 10×12 – About a Boy

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

200th episode dean breaking fourth wallΕπίσημη περίληψη του 10×12 – About a Boy:

Ο ΝΤΙΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ–  Θέλοντας να να βγάλει τον Ντιν έξω από το καταφύγιο, ο Σαμ βρίσκει μια υπόθεση όπου άνθρωποι εξαφανίζονται αφήνοντας πίσω τους μόνο τα ρούχα τους. Ο Σαμ και ο Ντιν υποψιάζονται νεράιδες ή αγγέλους, αλλά η αλήθεια αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύ πιο συγκλονιστικό. Ο Χάνσελ (Mark Acheson), από την ιστορία του Χάνσελ και της Γκρέτελ, απαγάγει ανθρώπους και τους μετατρέπει σε νεότερους για να εξευμενίσει την κακιά μάγισσα (Lesley Nicol). Δυστυχώς, ο Ντιν μαθαίνει αυτή τη πληροφορία με τον δύσκολο τρόπο αφού γίνεται το επόμενο θύμα του Χάνσελ και επανέρχεται στον 14χρονο εαυτό του.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 3 Φεβρουαρίου και είναι σκηνοθετημένο από τον Serge Ladouceur και γραμμένο από τον Adam Glass.

 

10 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

10 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Sawyer Orestis
9 years ago

WEIRD o_O

Amalia
Amalia
Reply to  Sawyer Orestis
9 years ago

Και λίγα λες! Θα τον παίζει ο Jensen τον 14χρονο; Τότε κωμικο θαναι το επεισόδιο! Θα γελάσουμε! 🙂

Μαρία
Μαρία
Reply to  Amalia
9 years ago

Ίσως συμβεί όπως στο 5.07, στο οποίο το σώμα του Ντιν είχε μετατραπεί στον ηλικιωμένο εαυτό του, χωρίς εκείνος να αισθάνεται ότι έχει μεγαλώσει. Όμως, εάν ο Ντιν σε αυτό το επεισόδιο μετατραπεί στον 14χρονο εαυτό του και επηρεαστεί παράλληλα η συμπεριφορά του, τι θα γίνει με το σημάδι του Κάιν;

Amalia
Amalia
Reply to  Μαρία
9 years ago

Ξαναδιαβάζοντας την περιγραφή, λογικά θα γίνει αυτο που λες: το σώμα και το πνεύμα (;) του Ντιν θα επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν στα 14. Αυτο σημαίνει οτι το Σημάδι θα φύγει; Κι αν δεν φύγει πόσο μπορεί να το ελέγξει ένας έφηβος; Ή μήπως αυτό είναι το μυστικο; Ως 14χρονο αγόρι, ο Ντιν δεν είχε κάνει όλα αυτά που τον κατέστησαν ως ενήλικα “άξιο” να λάβει το Σημάδι… Άρα μήπως το Σημάδι “απενεργοποιηθεί” επειδή δεν έχει το σκοτάδι του Ντιν να τραφεί; Χμ… Ακόμα και να μην είναι κωμικό, ανυπομονώ για αυτό το επεισόδιο!

Μαρία
Μαρία
Reply to  Amalia
9 years ago

Δε νομίζω πως το σημάδι θα φύγει. Ο Κας, ως Άγγελος, δεν μπορεί να το εξαφανίσει και θα μπορέσει έτσι απλά να το καταφέρει ένας άνθρωπος (υποθέτω ότι ο Χάνσελ, που θα παρουσιάσουν, θα είναι απλός άνθρωπος, αν και αμφιβάλλω γι’αυτό); Είναι πολύ ισχυρό και πάνω από τις δυνάμεις όλων.
Δεν πιστεύω πως ο Κάιν διάλεξε τον Ντιν μόνο και μόνο επειδή του απέδειξε ότι είναι ικανός να σκοτώσει. Όλους αυτούς τους αιώνες που έχει ζήσει, σίγουρα έχει συναντήσει πάρα πολλούς δολοφόνους. Κι όμως, έδωσε κατευθείαν το σημάδι στον Ντιν. Βέβαια, παίζει σημαντικό ρόλο η γενιά τους και η ιστορία τους, η οποία είναι σχεδόν ίδια – αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Ντιν έσωσε τον αδερφό του αντί να τον σκοτώσει.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τον 14χρόνο Ντιν σε σχέση με τον ενήλικο εαυτό του. Αν και είχε από τότε πολλές ευθύνες για την ηλικία του και είχε ήδη δει και ζήσει πολύ άσχημα πράγματα, ήταν πιο χαρούμενος. Παρ’όλα αυτά δε νομίζω πως επειδή θα αλλάξει το σώμα του, θα αλλάξει και η ψυχική του διάθεση. Όμως, για να πω την αλήθεια, θα ήθελα ο Ντιν να μετατραπεί εντελώς σε έναν 14χρόνο έφηβο. Φαντάσου πόσο αστείο θα είναι να βλέπεις τον Σαμ να προσπαθεί να ελέγξει τον έφηβο αδερφό του και πόσο τραγικό θα είναι ταυτόχρονα, εφόσον εκείνος έχει το σημάδι του Κάιν!

maryjoanna spn
maryjoanna spn
Reply to  Μαρία
9 years ago

Μπορεί απλώς να είναι απενεργοποιημενο το σημάδι η ανάλογα πως θα το παρουσιάσουν να μην υπάρχει καν.

Μαρία
Μαρία
Reply to  maryjoanna spn
9 years ago

Όπως έγραψα και παραπάνω, πιστεύω πως το σημάδι θα παραμείνει ως έχει. Βέβαια, δεν μπορώ να βάλλω το χέρι μου στη φωτιά, γιατί ουσιαστικά αυτό είναι απόφαση των σεναριο-γράφων και όχι δική μου. Πάντως, θα ήθελα να μην εξαφανιστεί έτσι απλά, εξαιτίας ενός ξορκιού ή οτιδήποτε άλλου προκαλέσει την μετατροπή του Ντιν στον 14χρονο εαυτό του. Υποτίθεται πως το σημάδι του Κάιν δώθηκε σ’αυτόν από αρχάγγελο και εκείνος με τη σειρά του το μετάδωσε στον Ντιν. Τόσο καιρό ο Σαμ, ο Ντιν και ο Κας προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο για να το ξεφορτωθούν και δεν έχουν βρει κάτι. Μέχρι και στον Μέτατρον θα στρα-φούν για να βρουν μία λύση. Επίσης, απ’ό,τι φαίνεται στην περιγραφή, νομίζω πως ο Ντιν θα συνεχίσει να είναι ο Ντιν του παρόντος (πνευματικά), αλλά στο σώμα του όταν ήταν 14 ετών. Επομένως, δεν πιστεύω πως το σημάδι θα επηρεαστεί από την αλλαγή.

Ater Animus
9 years ago

Μου μυρίζει spin off.

Amalia
Amalia
Reply to  Ater Animus
9 years ago

Spin-off? Πως θα μπορούσε αυτό να γίνει spin-off?

Ater Animus
Reply to  Amalia
9 years ago

Teen Supernatural. Ούτε θέλω να το σκέφτομαι.
Θα μπορούσε να είναι επεισόδιο spin-off, αφού από την περίληψή του δείχνει να μην εξελίσσει την κύρια πλοκή.
Υ.Γ.: Επειδή υπήρχε ένα debate παραπάνω σχετικά με το σημάδι, η άποψή μου είναι πως ο Dean δεν θα έχει το σημάδι, επειδή δεν το είχε όταν ήταν 14.

Τελευταία Άρθρα

Καλύτερα Επεισόδια The Winchesters

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Περισσότερα Άρθρα