Review – Supernatural – 12×12 Stuck in the Middle (With You)

Καλύτερα Επεισόδια του Supernatural

Sofia
Sofia
Χάζευα πολλά χρόνια το Supernatural στην τηλεόραση χωρίς να ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά δεν είχα κάτσει ποτέ να τη δω ολόκληρη. Όταν το έκανα ήταν λίγο ανάποδο αφού είδα την 8η σεζόν πρώτα και μετά την έπιασα απ'την αρχή. Την λάτρεψα αμέσως και ήταν αυτή που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο των ξένων σειρών. Ανακάλυψα το Supernatural Greece λίγους μήνες αργότερα και μπήκα στην ομάδα σχεδόν αμέσως. Όσες σειρές και να δω, καλύτερες ή χειρότερες, το Supernatural θα είναι πάντα το NO.1 στην καρδιά μου. Επίσης δεν θα καταφέρω ποτέ να διαλέξω ανάμεσα στο τρίο Ντιν/ Σαμ/ Καστιέλ.

Review – Supernatural – 12×12 Stuck In The Middle (With You)

Η Mary και ένας φίλος της κυνηγός με το όνομα Wally, συναντούν τον Sam, τον Dean και τον Cas για να τους βοηθήσουν σε μια υπόθεση με έναν δαίμονα. Μια υπόθεση που είναι σχετικά απλή. Ή έτσι φαίνεται. Συνεννοούνται για το σχέδιο σε ένα φαστφουντάδικο που ο Cas μάλιστα έχει και ένα φλερτάκι (που παίζει να μην το κατάλαβε καν) και μπαίνουν στο σπίτι του ενώ εκείνος λείπει. Ετοιμάζονται να τον πολεμήσουν με ειδικές σφαίρες, το μαχαίρι της Ruby, την αγγελική λεπίδα και διάφορα άλλα κόλπα που έχουν μάθει κατά καιρούς, όμως όχι απλά αποτυγχάνουν παταγωδώς, αλλά ο Castiel τραυματίζεται θανάσιμα αφού όχι μόνο ο δαίμονας είναι πανίσχυρος αλλά μπορεί να εμφανίσει ένα όπλο, συγκεκριμένα μία λόγχη από το πουθενά.

Όπως μαθαίνουμε αργότερα, ο δαίμονας αυτός είναι ένας από τους Πρίγκιπες της Κόλασης που έχουν απομείνει, και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν και ο Azazel, εξού και τα κίτρινα μάτια που μοιράζονται. Οι Πρίγκιπες της Κόλασης είναι δαίμονες, σμιλευμένοι από τον ίδιο τον Εωσφόρο και ο σκοπός τους ήταν να οδηγήσουν τις στρατιές της Κόλασης εναντίων του Παραδείσου. Τη λόγχη με την οποία τραυμάτισε τον Cas, του την είχε δώσει ο Crowley λίγο μετά την ήττα του Lucifer στο τέλος της 5ης σεζόν, ως τιμητικό δώρο της διαδοχής του σε Βασιλιά της Κόλασης. Την λόγχη του ίδιου του αρχάγγελου Μιχαήλ, που είχε την ιδιότητα να σκοτώνει όποιον αγγίζει με μία όμως ιδιαιτερότητα. Τους κακούς τους σκοτώνει ακαριαία και τους καλούς βασανιστικά, μέχρι που να σαπίσουν. Όμως εκείνος δεν ήθελε την θέση. Είχε πάψει να ενδιαφέρεται όπως και οι υπόλοιποι Πρίγκιπες. Οπότε έδωσε την θέση του στον Crowley, και κάπως έτσι εκείνος από απλά Βασιλιάς των Σταυροδρομιών, έγινε ολόκληρος Βασιλιάς της Κόλασης. Όμως ήθελε κάτι σαν αντάλλαγμα. Ήθελε απλώς την ησυχία του. Αυτός και οι υπόλοιποι Πρίγκιπες ήθελαν απλώς να μην τους ενοχλήσει κανείς. Και αν τους ενοχλούσε κάποιος ήταν στον λαιμό του Crowley.

Αφού οι Winchesters λοιπόν έχουν φωλιάσει σε ένα στάβλο, ανήμποροι και με τον Cas να αργοπεθαίνει, εκείνος τους παρακαλάει να τρέξουν να σωθούν. Τους λέει ότι είναι οι οικογένεια του, ότι τον άλλαξαν προς τον καλύτερο, ότι μαζί τους έχει περάσει τις πιο όμορφες στιγμές της μακράς ζωής του, ότι τους αγαπάει και δεν θέλει τις τελευταίες του στιγμές να τους δει να πεθαίνουν. Αλλά εκείνοι δεν φεύγουν από δίπλα του. Θα παλέψουν να τον σώσουν και ας πέσουν μαζί. Ο Crowley από την άλλη προσπαθεί να πείσει τον Ραμιέλ (το όνομα του Πρίγκιπα) ότι οι Winchesters είναι πολύτιμοι σύμμαχοι και προσπαθεί να κάνει μαζί του μια καινούρια συμφωνία αλλά εις μάτην. Εξάλλου εκείνος δεν ενδιαφέρεται πλέον για τον Παράδεισο και την Κόλαση. Θέλει απλώς την ησυχία του και να πάρει πίσω αυτό που του έκλεψαν οι Winchesters. Τα αγόρια όμως δεν του έκλεψαν κάτι. Οπότε κάνουν αυτό που ξέρουν. Πολεμάνε. Τι μπορεί να σκοτώσει όμως έναν Πρίγκιπα της Κόλασης; Μα φυσικά το ίδιο του το όπλο. Ή πιο σωστά, η Λόγχη του Μιχαήλ.

Σκοτώνουν λοιπόν τον Ραμιέλ. Ο Cas όμως συνεχίζει να πεθαίνει και τώρα μάλιστα έχει φτάσει στο τελικό στάδιο. Ο Crowley έχει μια ιδέα. Η δύναμη της λόγχης βρίσκεται στους ρούνους που ναι σκαλισμένοι πάνω της και μέσα της. Οπότε αν σπάσει… Και κρακ μα μια κίνηση σπάει η λόγχη και ο Castiel θεραπεύεται. Πόσο θεραπεύτηκε όμως; Λέτε να πήρε πίσω τα φτερά του;

Τι άραγε έλεγε ωστόσο ο Ραμιέλ όταν κατηγορούσε τους Winchesters ότι του έκλεψαν κάτι; Η Mary λοιπόν όπως αποκαλύπτεται, όλη αυτή την ώρα δούλευε για τους Άγγλους Ανθρώπους των Γραμμάτων. Είχε πάει εκεί για να κλέψει ένα αντικείμενο από έναν δαίμονα αλλά κανείς δεν ήξερε (ή τουλάχιστον έτσι είπαν) τι ήταν πράγματι αυτός ο δαίμονας. Οπότε πήρε στον λαιμό της τον Wally και παραλίγο τον Cas ή ακόμα και κάποιο από τα παιδιά της. Τι ήταν αυτό το αντικείμενο; Το Colt. Ναι καλά διαβάσατε, το Colt! Το δεύτερο δώρο του Crowley στον Ραμιέλ για την άνοδο του σε Βασιλιά, που προφανώς είχε κρατήσει και φυλάξει πίσω από ένα πίνακα του αρχάγγελου Μιχαήλ.

Και η έκπληξη του επεισοδίου; Ο Crowley δίπλα στον θρόνο του έχει ένα κλουβί με τον Εωσφόρο μέσα του. Και φυσικά μαντέψτε! Με το σώμα του Pellegrino!
Ήταν απλά καταπληκτικό το επεισόδιο. Είναι το δεύτερο επεισόδιο που σκηνοθετεί ο Richard Speight Jr. μετά το Just My Imagination και ήταν πολύ ιδιαίτερο με όλα αυτά τα μπρος – πίσω, τις επικεφαλίδες και τις μουσικές. Από τα καλύτερα επεισόδια σε θέμα σκηνοθεσίας, ίσως και το καλύτερο. Το μόνο που μου κακοφάνηκε είναι το πόσο εύκολα έσπασε η λόγχη, αλλά είναι αμελητέο. Εξάλλου την έσπασε ο Βασιλιάς της Κόλασης.

Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα με τους Πρίγκιπες. Επιτέλους λύθηκε και το μυστήριο του γιατί ο Azazel είχε κίτρινα μάτια. Επίσης προσπαθούσε με τα ιδιαίτερα παιδιά που έφτιαχνε, να πετύχει ακριβώς τον σκοπό που δημιουργήθηκε ο ίδιος.  Να τα οδηγήσει εναντίων του Παραδείσου. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι το πόσο γρήγορα πέθανε ο Ραμιέλ. Ήθελα να τον έχουμε να μας παιδεύει λίγο ακόμα αλλά ήταν λογικό να τον σκοτώσουν. Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε τα αδέρφια του κάποια στιγμή. Γιατί όμως δεν τους έψαξε ο Lucifer; Εντάξει μπορεί να μην ήθελαν οι ίδιοι να πάρουν μέρος σε όλο αυτό, αλλά τουλάχιστον εκείνος δεν έπρεπε να προσπαθήσει να τους πάρει κοντά του;

Κάτι μου βρωμάει με τους Άγγλους. Όπως είπε και ο Wally, δε μπορεί να έρχονται με ανοιχτές αγκάλες και δώρα φέροντες και να μην θέλουν κάτι ως αντάλλαγμα. Απλώς έχω την αίσθηση ότι αυτό το τίμημα θα είναι πολύ βαρύ. Μπορεί ο τρόπος τους να είναι δραστικός αλλά είναι πλήρως φασιστικός. Εξάλλου δεν είναι όλα τα τέρατα κακά.  Νομίζω το σημαντικότερο που θα στερήσουν στους Αμερικάνους κυνηγούς είναι η ελευθερία κινήσεων και σκέψης. Η Mary δεν καταλαβαίνω γιατί το κρύβει ότι συνεργάζεται με τους Άγγλους. Και γιατί τους εμπιστεύεται τυφλά; Καταλαβαίνω ότι φοβάται την αντίδραση των αγοριών αλλά αυτό που κάνει είναι καλύτερο; Σίγουρα δεν είναι κακιά απλά ενώ βγάζει κάτι πολύ badass δείχνει πολύ αθώα μερικές φορές. Και μετά από όλα αυτά, και τον θάνατο του Wally στον λαιμό της τι κάνει; Δίνει το Colt στον Ketch. Μακάρι να βάλει λίγο μυαλό γιατί μέχρι τώρα μόνο μπελάδες έχει φέρει.

Η έκπληξη (μπα όχι και τόσο) ήταν ο Crowley. Είδαμε το πως έγινε βασιλιάς (υπέροχα τραγελαφικό αν με ρωτάτε), υπερασπίστηκε τα αγόρια ενώ μπορούσε απλά να φύγει και έσωσε τον Cas από βέβαιο θάνατο. Αυτό πέρα από το, δεδομένο για μένα, ότι νοιάζεται γι αυτούς κι ας το παίζει βαρύς και ασήκωτος, δείχνει πόσο τους εκτιμάει. Όπως είπε και ο ίδιος, κάθε φορά που έρχεται “το τέλος του κόσμου”, ένας Winchester θα τον σώσει. Είναι απαραίτητοι οι Winchesters σε αυτήν τη Γη.

 

  • Παραδεχτείτε το. Όλοι φοβηθήκαμε κάποια στιγμή ότι όντως θα πεθάνει ο Cas.
  • Luci is baaaack! Mark Pellegrino! <3 Το ερώτημα είναι πώς βρέθηκε εκεί. Αλλά ίσως όταν τον έδιωξαν οι Winchesters με αυτό το “αυγό” να πήγε στο κλουβί και έτσι να τον βρήκε ο Crowley.
  • Όσο υπάρχει μυθολογία σε αυτόν τον κόσμο, άλλο τόσο θα υπάρχουν και ιδέες για το Supernatural. Έχουμε φτάσει 12η σεζόν και υπάρχουν τέτοιες επεισοδιάρες. Ακούτε haters;
  • Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Misha Collins. Ήταν απλώς τέλειος. Τον Dean τον λυπόταν η ψυχή σου όταν φοβόταν για τον Cas.
  • Λατρεύω το ότι επέστρεψε το Colt. Δε μπορεί να μην ξαναβλέπαμε ένα τόσο ισχυρό όπλο. Το θέμα είναι… τώρα θα το ξαναδούμε;

Βαθμολογία επεισοδίου: 10/10

[poll id=”190″]

82 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

82 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ncis merlin like
ncis merlin like
17 February 2017 07:57

ΡΕ ‘ΣΕΙΣ, ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;! ΤΙ WTF ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;! ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ! ΤΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!! Λοιπόν, ηρεμίες τώρα, για να μπορέσουμε να γράψουμε το review. Έχουμε και λέμε (Ένα σεντονάκι θα το υποστείτε… 😛):

Ξεκινάμε ήσυχα και ωραία με τον Ketch (Καλά ξεκινήσαμε…). Τον έχουμε να κοιτάει κατ’ευθείαν στην κάμερα και να ζητάει να του πούμε την ιστορία μας (Όσο νόημα βγάζει αυτό για αρχή.) Μετά έχουμε αυτό που είδαμε στο sneak peak, σκηνή εστιατορίου να θυμίζει απίστευτα – και να είναι, κιόλας – family time + ένας φίλος. Πολύ αστεία σκηνή, με τον Dean να μπαίνει σε big brother mode, όταν την πέφτει η σερβιτόρα στον Κας, να του εξηγεί πώς να την πλησιάσει (και να του κάνει και κονέ 😉) , μετά να τσακώνονται Σαμ-Ντιν μεταξύ τους για τον λόγο που η σερβιτόρα είναι καλό να μυρίζει φαγητό, ο δε Κας να προσπαθεί να καταλάβει τι παίζει από την αρχή της σκηνής, ο Γουάλι (ο άλλος κυνηγός) να χώνεται κι αυτός στη συζήτηση και να ΄χεις μία Mama Winchester να βάζει τα παιδιά σε τάξη (“Sorry, Mom” 😝). Ωραία και καλά μέχρι εδώ. Μετά ξεκινάει η non-linear αφήγηση που, όπως λένε οι παραγωγοί, είναι εμπνευσμένο από τον Quentin Tarantino και αρχίζει λίγο η wacky πλευρά του σημερινού αριστουργήματος. (Καλή ιδέα, αλλά ένα κομματάκι παραπάνω δουλειά την ήθελε. Όχι ότι δεν τους βγήκε καλά στο επεισόδιο, αλλά, εντάξει, όταν έχει επαναλαμβανόμενες σκηνές λες και βλέπεις flashback, σου χτυπάει λίγο στο μάτι.)

Αυτό που μου άρεσε πολύ, από πλευρά ιστορίας, ήταν η εισαγωγή των Πριγκίπων της Κόλασης στη μυθολογία του Supernatural (δεν περίμενα να μπει αυτό το κομμάτι καθόλου, λόγω focus στους αγγέλους-δαίμονες. Αλλάζει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι την Κόλαση του SPN. Τέλος πάντων) Το ΑΠΙΘΑΝΟ plot twist με το παρελθόν να μας χτυπάει την πόρτα στην μορφή του Azazel (η Μαίρη κατατρομοκρατημένη από αυτή την ‘επίσκεψη’) και να μας εξηγεί ότι ήταν ένας Πρίγκιπας της Κόλασης το έκανε πιο ‘πικάντικο’, ας το πούμε, το επεισόδιο.

Μαθαίνουμε, επίσης, πώς ο Crowley έγινε Βασιλιάς της Κόλασης. Ο τρόπος διαδοχής του θρόνου ήταν του στυλ ‘όλοι οι καλοί χωράνε’. Έχεις έναν Ραμιέλ (Πρίγκηψ της Κολάσεως) να μην τον νοιάζει κανένας και τίποτα (Μέτατρον, κανείς;) και να δίνει τον θρόνο στον πρώτο τυχόντα δαίμονα – στην περίπτωσή μας, ο Crowley. Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να λείπει μία, τουλάχιστον, συμφωνία – σήμα κατατεθέν του Crowley, ως πρώην Βασιλιάς των Σταυροδρομιών: Παίρνει εκείνος τον θρόνο, αλλά, σε αντάλλαγμα, δεν θα πρέπει να ενοχλήσει κανείς τον Ραμιέλ. (Εδώ που τα λέμε, σιγά μη δεν έχωναν την ουρά τους οι BMoL, από την αρχή λες “Κάτι δεν πάει καλά…”)

Όλοι ετοιμάζονται για τον ερχομό του Ραμιέλ πίσω στην καλύβα του και παθαίνουν την πλάκα του αιώνα. Δαιμονική παγίδα, out. Μαχαίρι της Ρούμπι, nada. Αγγελική λεπίδα, γιοκ. Και αρχίζουν οι ερωτήσεις… Τι ‘ναι τούτος; Από πού μας ήρθε και η κυριότερη, πώς τον ξεκάνουμε; Δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε πολύ, γιατί ο Ραμιέλ εξιτάρεται με την ιδέα το ότι υπάρχει ένας άγγελος στο δωμάτιο και απομονώνει Κας-Μαίρη από τα αγόρια και επιτίθεται στον Κας. Φαινομενικά ηττημένος ο Κας, ο Ραμιέλ συνεχίζει προς την Μαίρη, η οποία βλέπει τα κίτρινα μάτια του και παθαίνει την φρίκη που αναφέραμε πιο πάνω. Πάλι, δεν προλαβαίνουμε να αντιδράσουμε (αν και, μια έκπληξη την παθαίνεις) λόγω επιτιθέμενου Κας. Δίνει την ευκαιρία στην Μαίρη να την κάνει μ’ελαφρά και μετά από λίγο βλέπεις τον ίδιο να εκσφενδονίζεται από το παράθυρο. Έρχονται και οι δαίμονες του Crowley για να διατηρήσουν τη συμφωνία κι έχεις το κερασάκι στην τούρτα. Βρε, τι κάνουμε τώρα, την πατήσαμε, μ’αυτό το σκεπτικό στο μυαλό μας, συνεχίζουμε να βλέπουμε τον Πρίγκιπα να λυσσάει να πληγώσει τον Κας, και να τα καταφέρνει με το να μπίξει τη λόγχη του Μιχαήλ (δώρο του Crowley, εντωμεταξύ) στο πλευρό του Κας. Η σκηνή αυτή… Ήμουν του στυλ ‘Αμάν…’. Μαθαίνουμε ότι αν τραυματιστεί δαίμονας από αυτήν, καταστρέφεται μια κι έξω, ενώ αν χτυπήσει άγγελο, το θύμα έχει αργό και βασανιστικό θάνατο – όπως είδαμε και στη συνέχεια.

Και, προτελικά, έχουμε ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΤΕΡΗ ΣΚΗΝΗ EVER μεταξύ αργοπεθαμένου Κας, Ντιν, Σαμ και Μαίρης. Έμεινα κάγκελο (κι έπαθα κι ένα brainfreeze, ειλικρινά.) Ο Κας, στις τελευταίες του στιγμές (όπως πιστεύει, και όλοι μας), να ζητάει ευχαριστώ από τους Winchesters για ό,τι περάσανε μαζί, να τους λέει ότι οι στιγμές του μαζί τους ήταν οι καλύτερες της ζωής του, να συνέχιζει αναφέροντας ότι εκείνοι είναι η οικογένειά του και να λέει, τραγικά πιστεύω, ότι τους αγαπάει όλους τους (Καλά, στο “Σ’αγαπώ” που τους είπε ένιωσα ένα ρίγος, πραγματικά. Βούρκωσα. Με ξέκανε ο μονόλογος. Α, ρε Κας, τι μας κάνεις και τι τραβάς κι εσύ…) Αλλά επειδή είναι ο φύλακας άγγελος που ξέρουμε όλοι ότι είναι, τους παρακαλάει να φύγουν κι ότι, έστω και σε μια απέλπιδα προσπάθεια για εκείνον, θα κρατήσει τον Ραμιέλ απασχολημένο αρκετά έτσι ώστε να αποδράσουν. Η άρνηση του Ντιν τα λέει όλα. Επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οικογένεια, θα μείνουν μαζί του, γιατί δεν αφήνουν ποτέ κανέναν δικό τους πίσω. Ο Κας, εννοείται, προσπαθεί να τους κάνει να φύγουν, για να μπορέσουν να δώσουν τη μάχη μια άλλη μέρα. Τα λόγια του Σαμ δείχνουν ξεκάθαρα τι νιώθει: “We are fighting. We’re fighting for you, Cas.” Η Μαίρη, πλήρες ράκος, ήταν λες και έβλεπε ένα από τα παιδιά της να αργοπεθαίνει (Και το επιβεβαιώνει η ίδια αυτό το συναίσθημα, όταν μιλάει στον Ketch: “…I almost lost one of my boys.”).

Αυτό που ήταν πιο απρόβλεπτο, κι από την ίδια την πλοκή, ήταν ότι ο CROWLEY έσωσε τη ζωή του Κας. *mind-blown O_O* Έλα μου; Πώς; Τι έγινε τώρα; Τη μεγαλύτερη χάρη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στους Winchesters εκείνη τη στιγμή την έκανε ο Βασιλιάς της Κόλασης. Άλλο ένα καλό plot twist για το επεισόδιο (και, μάλλον, έχουμε build-up για το Family Feud, αυτή τη φορά, από την μεριά του Crowley. Έξυπνη κίνηση των σεναριογράφων, στήνοντας το επόμενο επεισόδιο και, ταυτόχρονα, είναι μέσα στην πλοκή του σημερινού.)

Τελικώς, έχουμε την Μαίρη να δίνει το COLT (TO COLT, ΡΕ ‘ΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ 2η (;) ΣΕΖΟΝ!!!!) στον Ketch (δεν μ’αρέσει που πηγαίνει το πράγμα) και να την έχουμε σε full protective-mama-bear mode, να απειλεί τους BMoL, αφού “κόντεψε να χάσει ένα από τα αγόρια της”. Άλλη μια ατάκα, η οποία μ’έστειλε αδιάβαστη, με την απλότητά της, αλλά να κρύβει τόσο πολύ συναίσθημα από πίσω…

Το σημερινό επεισόδιο ήταν καθαρά οικογενειακό. Δεν ήταν 2 αδέλφια, η μητέρα τους και ο καλύτερός τους φίλο. Είχες 3 αδέλφια, τα οποία υπέφεραν που έβλεπαν ο ένας τον άλλον πληγωμένο (συναισθηματικά ή/και σωματικά) και μια μάνα που μετάνιωνε που πρόδωσε – κατά κάποιο τρόπο – τα παιδιά της κι η οποία υπήρχε περίπτωση να χάσει και το 3ο της ‘παιδί’.

(Είμαι σίγουρη ότι λείπουν μερικά στοιχεία από το σημερινό review μου. Στείλτε μου ποια μπορεί να είναι αυτά και πώς σας φάνηκαν.)

Βαθμολογία: 10/10 (ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑΡΑ, ΛΕΜΕ!!!!)

(Ένα τρανό μπράβο για τους ήρωες που διάβασαν το σεντόνι 😂 💪👏🏻)

Joanna
Joanna
17 February 2017 11:30

Το κολτ το είδαμε και στην 5η σεζον, όταν προσπάθησαν τα αγόρια να σκοτώσουν τον Λούσι με αυτό. Και εδώ είναι που κόλλησα. Ο Σαμ και ο Ντιν δεν έχουν από τότε το όπλο?? Πού βρέθηκε στο σπίτι του Πρίγκιπα της Κόλασης?

ncis merlin like
ncis merlin like
17 February 2017 14:10
Reply to  Joanna

Γι’αυτό μπήκε και το ερωτηματικό, δεν ήμουν σίγουρη. Thanks!😊

Τώρα που το λες, θυμήθηκα τη σκηνή που πυροβολούν τον Εωσφόρο με αυτό. Εκείνη τη στιγμή, όμως, αν δεν απατώμαι, ήταν που καλούσε τους Καβαλάρηδες. Μέσα, μήπως, στην αναμπουμπούλα χάθηκε και το Κολτ; (Αν και δεν είμαι σίγουρη αν πρώτα πυροβόλησαν τον Εωσφόρο και μετά τον Azazel, ή το ανάποδο…)

Joanna
Joanna
17 February 2017 17:32

Πρώτα είναι ο Αζαζελ, τον οποίο σκοτώνει ο Ντιν στην 2η σεζον. Μετά το όπλο το κλέβει η Μπέλα, και μετά η Μπέκι μαζί με τον τότε προφήτη Τσακ, λένε στα αγόρια που είναι κρυμμένο το όπλο. Τα αγόρια μαζί με την Ελεν και την Τζο πάνε να το πάρουν, με σκοπό να πολεμήσουν τον Λουσι. Ο Ντίν πυροβολεί αλλά ο Λούσι δεν πεθαίνει. Παρόλα αυτά, νομίζω πως στο 1ο επεισόδιο της 6ης σεζον, όταν ο Ντιν ανοίγει το πορτ παγκάζ της Ιμπάλα, βλέπουμε το παλιό δερμάτινο μπουφάν του και το Κολτ. Θα περιμένω το άρθρο των παιδιών όμως, ίσως να ξεχνάμε κάτι!!

ncis merlin like
ncis merlin like
17 February 2017 17:35
Reply to  Joanna

Thanks για την διευκρίνηση! (Όταν κάνεις binge-watching 11 σεζόν μέσα σε 1,5 μήνα, κάνεις σαρδάμ και μερικά πράγματα 😅😜)

Romar Moria
Romar Moria
17 February 2017 10:20

Και γαμω το επεισοδειο Wow απλα wow…..Η σεζον αυτη γινετε ολο και καλυτερη,παιρνω πισω οτι ειπα για νωριτερα επεισοδια.

Igna1993
Igna1993
17 February 2017 13:34

Παιδιά ξεχνάτε τον Luci Dog. Η εκδίκηση του crowley που για κάποιο λόγο ημουν σίγουρος ότι θα το κάνει!!

Μαρία
Μαρία
17 February 2017 17:23

ΟΥΑΟΥ!!! Έχω χάσει τα λόγια μου… Τι να πρωτογράψω γι’αυτό το επεισόδιο, γιατί η λέξη καταπληκτικό πιστεύω πως δεν μπορεί να το περιγράψει. Μέσα σε 40 λεπτά έγιναν τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα! Πρώτο απ’όλα, υπάρχουν κι άλλοι σαν τον Κιτρινομάτη, οι οποίοι θα είναι εξοργισμένοι με τους Γουίντσεστερς, έπειτα ξαναεμφανίστηκε το Κολτ και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο Κράουλι έχει φυλακισμένο στη Γη τον Λούσιφερ!! Κι είμαστε μονάχα στα μισά του κύκλου!
Χαίρομαι πάρα πολύ που έζησε ο Κας και με συγκίνησε για ακόμη μία φορά ο λόγος του προς τους Γουίντσεστερς. Όντως έχει αλλάξει μετά από τα τόσα χρόνια που βρίσκεται δίπλα τους και είναι όλοι τους πλέον μία οικογένεια. Επίσης, μου άρεσε το γεγονός ότι ο Κράουλι σκέφτηκε αυθόρμητα και έσπασε επιτόπου το δόρυ, σώζοντας τη ζωή του Κας. Για μια στιγμή νόμισα πως θα την πάρει και θα εξαφανιστεί, αλλά όχι. Με εξέπληξε ευχάριστα, αν και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσει η συγκεκριμένη συμπεριφορά προς τους Γουίντσεστερς και τον Κας.
Επίσης, φανταζόμουν πως ο ερχομός της Μαίρης θα έφερνε προβλήματα στον Σαμ και τον Ντην, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα ήταν κάτι τέτοιο. Εκτός του ότι συνεργάζεται πίσω από την πλάτη τους με τους Ανθρώπους των Γραμμάτων, πήγε και τους έμπλεξε πάλι με δαίμονες ίδιας δύναμης με τον Κιτρινομάτη. Βέβαια, και η ίδια δεν ήξερε στην αρχή τι συνέβαινε, αλλά όταν είδε πώς είχε η κατάσταση, συνέχισε να σιωπεί. Δεν λέω πως ο Σαμ και ο Ντην δεν έχουν κάνει λάθη ή δεν έχουν πει ψέμματα με τεράστιες συνέπειες και απώλειες αθώων ζωών, αλλά οι ενέργειες της μητέρας τους μέχρι τώρα έχουν φέρει μόνο καταστροφή. Κι τους έκρυψε και το Κολτ, το οποίο είχε χαθεί στο 5.10 και για να το βρουν και να το χρησιμοποιήσουν σκοτώθηκαν η Έλεν και η Τζο. Και τώρα σκοτώθηκε κι ο Γουάλι, και παραλίγο να πεθάνει ο Κας.
Απορώ πως η Μαίρη ακόμη εμπιστεύεται τους Ανθρώπους των Γραμμάτων. Αποκλείεται να μην ήξεραν ποιος είχε κρυμμένο το Κολτ. Αυτοί διατυμπανίζουν συνεχώς πως ξέρουν τους πάντες και τα πάντα. Της είχαν πει ακριβώς πού να ψάξει για το όπλο. Είναι χαζή αν δεν καταλαβαίνει πως την χρησιμοποίησαν και τη θεωρούν αναλώσιμη, και ψάχνουν κάθε ευκαιρία να ξεφορτωθούν την ίδια και τους γιους της που σίγουρα τούς θεωρούν – το λιγότερο – ανίκανους και μπελάδες.
Όσον αφορά στον Κράουλι, μου άρεσε που έδειξαν πώς ανέλαβε την κόλαση μετά το τέλος της πέμπτης σεζόν, αλλά είμαι περίεργη για το πώς κατάφερε να φυλακίσει τον Λούσιφερ στη Γη και μάλιστα μέσα σε σώμα (ο Μαρκ Πελλεγκρίνο ήταν;;). Πάντως ο Λούσιφερ αρχίζει σιγά σιγά να τού βάζει ιδέες για τον Σαμ και τον Ντην, παρόλο που μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Κράουλι, όπως είπε, φαίνεται να τους θεωρεί χρήσιμους.
Επιπλέον, επέκτειναν κι άλλο την ιεραρχία των δαιμόνων. Πολύ ωραία ιδέα από πλευράς σεναριογράφων, η οποία, μαζί με την επανεμφάνιση του Κολτ, μού θυμίζει αρκετά τον πρώτο κύκλο. Ελπίζω μονάχα να μην καταλήξουν όλα σαν την ιστορία της Άμπαντον, η οποία εμφανίστηκε δυναμικά στην όγδοη σεζόν, αλλά τη χάλασαν στην ένατη, με την ανόητη καμπάνια για το ποιός θα διοικούσε την κόλαση.
Πάντως, δεν ξέρω αν είμαι σωστή, αλλά εφέτος παρατηρώ πως τα επεισόδια της κύριας πλοκής έχουν να κάνουν, προς το παρόν, με τις ενέργειες του Κας, του Κράουλι και της Μαίρης, και όχι του Σαμ και του Ντην. Όλες τις προηγούμενες φορές, εκτός του έκτου κύκλου, ο Σαμ και ο Ντην επηρεάζονταν κυρίως από τις δικές τους πράξεις. Όχι ότι τρίτοι χαρακτήρες δεν τους επηρέαζαν, όμως οι ενέργειές τους γίνονταν παρασκηνιακά, οπότε δεν είχαν την ίδια βαρύτητα με αυτές των αδερφών. Με λίγα λόγια, τα αδέρφια κινούσαν τα νήματα της ιστορίας τους. Όμως, σ’άυτόν τον κύκλο βλέπω τη συμβολή όλων των υπολοίπων στην ιστορία του Σαμ και του Ντην. Δεν εννοώ πως τα αδέρφια δεν έχουν μερίδιο στην πλοκή, αλλά το ότι χτίζεται κάτι από τους υπόλοιπους χαρακτήρες, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στα αδέρφια και αυτό με φοβίζει.

Constantinos V.
Constantinos V.
17 February 2017 18:10
Reply to  Μαρία

Ο Pellegrino ήταν(λογικά όπως ” φάνηκε ” έστω και λίγο).Αυτό με τη Μαίρη με βάζει σε υποψίες,μήπως σιγά σιγά φανεί το γιατί την έφεραν πίσω,η συνεργασία με τους ΒΑτΓ πίσω απτην πλάτη τους,το Κόλτ και οι συναντήσεις με τα μέλη τους δε μου φαίνεται και πολύ αθώο.Επίσης,είναι λίγο άγνωστο απο μεριάς σεναριογράφων για το ΠΩΣ ξέρουν τα ΠΑΝΤΑ,ακόμα και το σημείο όπου κρυβόταν το Κολτ.Οι κιτρινομάτηδες τι ρόλο παίζουν στη συνέχεια,θα ναι οι ” επιπτώσεις ” της αθέτησης της συμφωνίας με τη Μπίλυ,αν όχι τότε δεν έχουμε δει ακομα τα χειρότερα? Το Κολτ στα χέρια των Βρετανών μόνο σε καλό δε μπορεί να χρησιμεύσει,εξάλλου το αναζητεί και ο Κράουλη,ο δε Λουσιφερ του βάζει ιδέες(αραγε θα χουμε μάχη αδελφών με Κράουλη?Δεν ξερω αν θα μ αρεσε να το δω αυτό).Μόνο τα τελευταία 4,έχουν να κάνουν με αυτούς τους 3,θεωρητικά η πλοκή και ο κακός θεωρούνταν ο Εωσφόρος,τώρα θεωρητικά μιας και ”δεν υπάρχει ” θα ναι το Νεφελίμ που προορίζεται για κακός της 13ης,άρα ποιος μένει? Μαλλον ποιοί,οι Βρετανοί. Ακόμα δεν ξέρουμε και αν θα μαθουμε ποτέ,τι απέγινε ο Μιχαήλ.

Μαρία
Μαρία
17 February 2017 18:58

Οι Άνθρωποι των Γραμμάτων παρόλο που υπόσχονται έναν κόσμο χωρίς υπερφυσικό στοιχείο, το μόνο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής είναι η δημιουργία περισσότερων προβλημάτων. Κι αρχίζω να πιστεύω πως όλα αυτά τα αντικείμενα που κατέχουν, όπως το μαγικό αβγό από το 12.08 και αυτό που βοήθησε τη Μαίρη να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο χθεσινό επεισόδιο, είναι κλοπιμαία και έχουν χαθεί αρκετές ζωές για να βρεθούν στα χέρια τους. Πατάνε επί πτωμάτων για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και η Μαίρη είναι ανόητη που δεν το βλέπει.
Δεν νομίζω πως οι επιπτώσεις, για τις οποίες μίλησε η Μπίλυ, είναι οι νέοι Κιτρινομάτηδες. Αυτοί είναι αποκλειστικά πρόβλημα που δημιούργησε η συνεργασία της Μαίρης με τους Ανθρώπους των Γραμμάτων. Όσον αφορά στις επιπτώσεις από το σπάσιμο της συμφωνίας, δεν έχει διευκρινιστεί κάτι ακόμα, το έχουν αφήσει εντελώς φλου.
Ναι, στα τελευταία τέσσερα επεισόδια έχουν παίξει και οι τρεις μεγαλύτερο ρόλο, απλώς τα συνδυάζω με το πρώτο μέρος του κύκλου, όπου συνεχώς έριχναν υπόννοιες για τις δυνάμεις του Σαμ εξαιτίας του δαιμονικού αίματος. Όλα αυτά μαζί μού φαίνονται αρκετά περίεργα, ειδικά τώρα που εμφανίστηκαν καινούριοι Κιτρινομάτηδες που έχουν βλέψεις στο παιδί του Λούσιφερ.

Constantinos V.
Constantinos V.
18 February 2017 21:28
Reply to  Μαρία

Εγώ όπως αναφερθηκε και στο review αναρωτιέμαι αν ο Κας πήρε κ τα φτερά πίσω κατα τη διάρκεια της θεραπείας.Διάβασα πως ο Κας θα ναι αρκετά δυνατός για να πολεμίσει το νεφελίμ…είδωμεν.

Joanna
Joanna
17 February 2017 23:18

Παιδιά καλησπέρα!! Ήθελα πολύ να περιμένω το άρθρο των παιδιών πριν γράψω σχόλιο, αλλά τελικά δεν κρατήθηκα! Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά!!

Λοιπόν…. Για εμένα το επεισόδιο ήταν απλά απίστευτο. Πολύ καλό απο πολλές απόψεις. Δεν σημένει οτι δεν είχε κάποια σημεία λίγο περίεργα, αλλά γενικά μου φάνηκε φοβερό.

Αρχικά έχουμε την μη-γραμμική αφήγηση ‘αλά Ταραντίνο’ συνοδευόμενη από το κατάλληλο soundtrack από πίσω. ‘Εδώ πρέπει να πώ πως αν και οι επαναλαμβανόμενες σκηνές βοηθούσαν στην κατανόηση του χρόνου στον οποίο γίνονταν το κάθε τι, ήταν αρκετές και μου φάνηκε λίγο κουραστικό. Παρόλα αυτά, σαν ιδέα ήταν καλή και ταίριαζε στο επεισόδιο!

Μετά, έχουμε τον ‘Πρίγκιπα της Κόλασης’ με τα κίτρινα μάτια. Το θέαμα τους μου έφερε ανατριχίλα και ο ηθοποιός ήταν πολύ καλός στην δουλεία του, θύμιζε τον Αζαζελ σε κάποια σημεία. Μου άρεσε τρελά που εμφάνιζε το δόρυ του από το τίποτα, πολύ καλό εφέ. Τώρα, δεν ξέρω αν θα δούμε και άλλους σαν και αυτόν, μας είπε δυο άλλα ονόματα… Οπότε μπορεί… Εγώ θα ήθελα πάντως!! Πολύ όμορφη επέκταση στην μυθολογία της σειράς πάντως!! έτσι, πάμε γερά!!

Όσον αφορά τον Κράουλι, το πως έγινε βασιλιάς οκ, εντάξει καλό ήτανε. Αυτό που μου άρεσε πολύ, ήταν που με τον δικο του τρόπο υπερασπίστηκε τα αγόρια… Παραδέχτηκε, ποιος, ο Βασιλιάς της Κόλασης, πως οι Γουιντσεστερς έχουν σώσει τον κόσμο πολλές φορές και πως δεν γίνεται να τους χάσουν απο συμμάχους. Ομιλία δυνατή με τον δικό της τρόπο, που μας δείχνει για άλλη μια φορά αυτό που είχε πει ο Τσακ, οτι δηλαδή την Γη την προστατεύουν ο Σαμ και ο Ντιν. (Τώρα πια και ο Κας….!!!) Τέλος, εκεί που σπάει το δόρυ και σώζει τον αγαπημένο μας άγγελο, έμεινα λίγο. Ο Βασιλιάς της Κόλασης σώζει τον, κάποτε ισχυρό, μα τώρα αδύναμο και ετοιμοθάνατο άγγελο… (Και δεν είναι η πρώτη φορά….)

Έπειτα, πάμε στους Σαμ και Ντιν… Πολεμούν καλά, και οι δυο, και όταν ο Σαμ σκότωσε τον Ραμιέλ, ξετρελάθηκα. Άλλο ένα πιθανό κλείσιμο ματιού στο ότι ο Σαμ θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο φέτος… Πολεμούν λοιπόν, και αρνούνται πεισματικά να φύγουν, ακόμα και αν το να μείνουν, θα τους στοιχίσει την ζωή τους. Για ακόμα μια φορά, βλέπουμε το πόσο αγαπούν τον Κας, και λένε ανοιχτά, και οι δυο, πως είναι μέλος της οικογένειάς πλέον. Πολύ καλό παίξιμο από τον Τζένσεν, έβλεπες πόνο και αγονία στο ύφος του, όπως έβλεπες και τρόμο στο πρόσωπο του Τζερεντ, όταν η Μαιρη του λέει πως ο δαιμόνιας είχε κίτρινα μάτια…

Και κάπως έτσι, η φλυαρία μου μας φέρνει στον Κας… Στον Κας, που κατά την ταπεινή μου άποψη έπαιζε πολύ καλά… Ο Κας, ο οποίος σε έναν ανατριχιαστικό μονόλογο, γεμάτο συναίσθημα ανθρώπινο, παρακαλεί τα αδέλφια να φύγουν, καθώς δεν θέλει οι τελευταίες του στιγμές να σπαταληθούν στο να του δει να πεθαίνουν για χάρη του. Λέει πως είναι οικογένειά του, πως τους αγαπά, και πως από όλη την πολύ, πολύ μακριά ζωή του, οι καλύτερες στιγμές που έζησε ήταν αυτές με τον Σαμ και τον Ντιν… Και ναι, έχει κάνει λάθη, ναι έχει προκαλέσει την πτώση των αγγέλων, έχει πει ‘ναι’ στον Λουσι… Μα τάρα τον βλέπουμε να βογκά από τους πόνους, και να δίνει έναν τέτοιο μονόλογο…. Νομίζω πως τον συγχωρώ λοιπόν…

Αυτόν τον συγχωρώ λοιπόν, αλλά για την Μαίρη δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Εμπιστεύεται τους ΒΑΤΓ στα τυφλά, μόνο και μόνο, γιατί η ζωή που βρήκε δεν είναι σαν και αυτή που είχε στον Παράδεισο… (“When is life about what you want?”) Σοβαρά τώρα? Για αυτό κόντεψε να τους σκοτώσει όλους? Τι καλά… έτσι ξέρω και γω να αντιμετωπίζω τα προβλήματα….

Παρόλα αυτά έγω είμαι σχεδόν σίγουρη πως ο Κας την κατάλαβε. Κατάλαβε σίγουρα πως του είπε ψέματα οτι τάχα μου είχε πάει τουαλέτα (καλά, την ατάκα του Κας την παραβλέπω…) γιατί αν θυμάστε καλά, μπορεί να αισθανθεί αν κάποιος του λέει ψέματα. Και έπειτα, αφού είχαν γλυτώσει απο του Χάρου τα δόντια, ο Κας είναι εκείνος που πρώτος ρωτά για το τι εννοούσε ο Ραμιέλ, όταν είπε πως κάτι ου είχαν κλέψει.

Ψέματα λοιπόν, η Μαιρη κάνει τα δυο πράγματα που οι Γουιντσεστερς ξέρουν να κάνουν καλύτερα. Κυνηγά και λέει ψέματα. Και αυτό χτυπά άσχημα, γιατί ο Σαμ και ο Ντιν είναι καλά μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό. Είχαν μετά από τόσα χρόνια, καταλάβει πως τα ψέματα κάνουν μόνο κακό.
Αλλά η Μαίρη δεν χαμπαριάζει. Το παίζει σκληρή στον Κετς, και δεν αμφιβάλλω πως εννοεί όσα είπε. Παρόλα όμως τα όσα έγιναν, παρόλο το γεγονός ότι κόντεψαν να πεθάνουν όλοι τους, η Μαίρη δίνει στον Κέτς τα κλοπιμαία…

Και πάμε στα κλοπιμαία. Το Κολτ. Λάτρεψα το ότι το ξαναείδαμε, θυμήθηκα τον Τζον και το πόσο αγώνα είχε κάνει για να το πάρει, με σκοπό να εκδικηθεί την μνήμη της Μαίρης. Και τώρα η ίδια, το παραδίδει άνευ ερωτήσεων σε κάποιους που δεν ξέρει… Ειρωνεία που έχει η ζωή ε?

Και αν και το ρώτησα και πιο πάνω αυτό, βρε παιδιά, έγω δεν κατάλαβα γιατί ο Κράουλι είχε το Κολτ, που το βρήκε? Ο Ντιν το είχε, είμαι σίγουρη…. Και μιας και γύρισα στον Βασιλιά της Κόλασης, πάμε και στο τι κατοικίδιο προτίμα… Σκυλάκι it is, και τι σκυλάκι κιόλας… Δεν ξέρω πως και γιατί ο Λουσιφερ είναι εκεί που είναι.(Μαρκ οέ! οέ! οέ!!!) Μάλλον θα μάθουμε πάντως. Μακάρι να τον δούμε ξανά!
Ένα είναι σίγουρο όμως…
Η εκδίκηση, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Βαθμός: 9/10!
Να έχετε, ενα τέλειο ΣΚ!!

Sawyer Orestis
19 February 2017 14:07
Reply to  Joanna

Φοβερό review ΜΠΡΑΒΟ! Καταπληκτικό. Σκέψου να μας στείλει κάποιο άρθρο review για κάποιο επεισόδιο όταν θελήσεις…

Εκει με το Κολτ το ίδιο σκέφτηκα και εγώ με τον καημένο τον John. Πόνεσε η ψυχή μου.

Ο Ντιν χρησιμοποίησε το Κολτ στο 5χ10 στον Λούσι και εκεί το χάσανε (αν δεν κάνω λάθος). Από τότε νομίζω δεν το έχουμε ξαναδεί στο παρόν. Οπότε ο Κράουλη που προφανώς έβλεπα τα πράματα από μια σοβαρή απόσταση, έκλεψε το Κολτ για σκοπούς προστασίας.

Μικρή η βαθμολογία σου θαρρώ 😛

Joanna
Joanna
19 February 2017 18:58
Reply to  Sawyer Orestis

χαχα ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, η αλήθεια είναι πως όταν μου αρέσει κάτι, θέλω να γράψω για αυτό και να το αναλύσω! Απλά έτυχε και είχα έμπνευσή για αυτό το επεισόδιο. Πάντως χίλια ευχαριστώ για την πρόταση, αν τύχει και μου αρέσει ξανά έτσι επεισόδιο, που μάλλον θα τύχει, θα στείλω το άρθρο μου σε σας πριν το ποσταρώ σαν σχόλιο.
Οσον αφορά τον βαθμό, δεν έβαλα δέκα για δύο λόγους.
1) Οι επαναλαμβανόμενες σκηνές.
2) Το ότι η Μαίρη έκλεψε το Κολτ. Θέλω να πώ, για την 1η και 2η σεζόν, το όπλο ήταν πολύ σημαντικό, μιας και μόνον αυτό σκότωνε δαίμονες και είχαν μόνο 6 σφαίρες, ενώ τώρα φτιάχνουν και άλλες άμα θέλουν. Δεν λεω, χάρηκα που το είδαμε, και ναί, μόνον 5 πράγματα δεν μπορεί να σκοτώσει, αλλά δεν ξέρω σε τι θα χρησιμεύσει, μιας και δεν είναι τόσο ‘μοναδικό’ πια.

Όσο για το πότε είδαμε τελευταία φορά το όπλο, το έψαξα, ήταν στο επεισόδιο 18 της 6ης σεζόν που το χρησιμοποιεί ο Ντιν (Έκεί που έχουν πάει πίσω στο χρόνο και ο Ντίν είναι ντυμένος καουμπόι!) Το όπλο του πέφτει από τα χέρια, και μένει εκεί, ενώ ο Κας φέρνει στο παρόν τα αδέλφια. άρα, το ‘μάζεψε’ ο Κράουλι.

Sawyer Orestis
20 February 2017 11:01
Reply to  Joanna

Το είδαμε μεν στο 6×18 αλλά ήταν στο παρελθόν.

Εκεί ο Σαμ βρίσκει τον Κολτ και με το πιστόλι σκοτώνουν τον Φοίνικα και το όπλο το αφήνουν πίσω στο παρελθόν. Οπότε ο Κράουλη το μάζεψε στο 5×10

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
8 April 2017 11:58
Reply to  Joanna

Πραγματικα πρεπει να γραψεις και να στειλεις ενα αρθρο, και συγκεκριμενα review, ωστε να δημοσιευτει στην ιστοσελιδα! Ως ανερχομενος φιλολογος 🙂 🙂 {Δεν νομιζω βεβαια να περασω στο πανεπιστημιο 🙂 😉 }
εχω να παρατηρησω οτι ο τροπος με τον οποιο συνεδεες τις πραγραφους ηταν εκπληκτικος! Ακομη ο λογος σου κατακλυζεται απο μια…μια…δεν ξερω αλλα η ροη του ηταν καταπληκτικη 🙂 😛
Και εμενα με νευριασε η μητερα που δεν αποκαλυφθηκε στο τελος, περα απο το γεγονος οτι εξαιτιας της παραλιγο να πεθανουν οι γιοι της, ο Κας, ενω επισης πεθανε ο Γουολι. Ομως χαιρομαι πραγματικα που εμπιστευτηκε τους Βρετανους και συνεργαστηκε μαζι τους! Νομιζω οτι οι Αμερικανοι κυνηγοι ειναι πολυ εγωιστες για να συνειδητοποιησουν οτι μπορουν να σωσουν παρα πολυ κοσμο με την βοηθεια των αντιστοιχων Βρετανων. Βεβαια ισως εχουν δικαιο που ειναι επιφυλακτικοι, διοτι μπορει ”καποιο λακο να κρυβει η φαβα”.

Joanna
Joanna
8 April 2017 16:25

Ω, ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, η αλήθεια είναι ότι πάντα μου άρεσε να γράφω όσο πιο σωστά μπορούσα ένα κείμενο, αλλά μου είναι σχετικά δύσκολο, μιας και έχω πρόβλημά με την ορθογραφικά. Αν δεν υπήρχε ο διορθωτής το κείμενό δεν θα διαβαζόταν…
Όσον αφορά τον εγωισμό των Αμερικάνων κυνηγών, νομίζω πως και οι Βρετανοί δεν είναι καλύτεροι. Τουλάχιστον στην Αμερική, οι κυνηγοί δεν είναι πιόνια κανενός…

Α, να μην ξεχάσω, σπουδάζεις φιλόλογος? Μπράβο!

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
9 April 2017 17:07
Reply to  Joanna

Ομως το γεγονος οτι ειναι πιονια εφερε ως αποτελεσμα να σωθουν πολυ περισσοτεροι ανθρωποι. Ακομη δεν πιστευω οτι οι Βρετανοι κηνυγοι ειναι εγωιστες, αλλα αντιθετως οι αντιστοιχοι Αμερικανοι αδυνατουν να συνειδητοποιησουν οτι θα εχουν καλυτερο εξοπλισμο και αποτελεσματικοτερες μεθοδους τα οποια θα οδηγησουν στο να σωθει πολυς κοσμος!

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
9 April 2017 17:08

Α, και οχι, δεν σπουδαζω φιλολογος. Απλως θελω να περασω φιλολογος 🙂

Eleni Linaki
Eleni Linaki
18 February 2017 00:07

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΠΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
Εκεί που νόμιζα ότι θα είναι ένα βαρετό επεισόδιο που θα μας πηγαίνει μπρος-πίσω στο χρόνο, έγινε ενδιαφέρον αφού μάθαμε για τους “πρίγκιπες της κόλασης” και πως έγινε Βασιλιάς ο Κραουλι ( καταπληκτικός σε αυτό το επεισόδιο!). Έχω αρχίσει να θέλω να ρίξω μπουνιά στη Μαίρη αφού μέχρι στιγμής ότι κάνει μόνο μπελάδες προκαλεί. Τέλος είμαι περίεργη να μάθω πως ο Κραουλι φυλάκισε τον Λουσιφερ!!!

Sawyer Orestis
20 February 2017 11:05
Reply to  Eleni Linaki

Λογικά φυλακίστηκε μετά το 12×08

ncis merlin like
ncis merlin like
22 February 2017 00:22
Reply to  Sawyer Orestis

Ναι, αλλα η αλήθεια είναι, στη Γη τι ρόλο βαράει; Οι πιθανότητες μετά τον… ‘εξορκισμό’ (;) – θα το πω ‘εξορκισμό’ – από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν είτε χώθηκε στο Κλουβί ή το ‘σκασε μ’ελαφρά (που είχα μια υποψία ότι αυτό έπαιζε). Οπότε πώς στο καλό είναι φυλακισμένος σε γήινο κελί υπό τον CROWLEY;! (Με την έννοια ότι, ο Εωσφόρος, είναι, όπως και να το κάνουμε, δυνατότερος από εκείνον, πώς στην ευχή είναι σ’αυτή την κατάσταση; Και στη Γη, κιόλας, που έτσι και το σκάσει αυτός, ζήτω που καήκαμε.)

Sawyer Orestis
22 February 2017 12:01

Τα χεις μπερδέψει. Ο Κράουλη ήταν στην Κόλαση εκεί που είδαμε ήταν το “βασίλειό” του. Οπότε λογικό να βρίσκεται εκεί ο Λούσι 😉
Και λογικά αυτο το κλουβί είναι κάποιο παρόμοιο με το 11×09

Μαρία
Μαρία
22 February 2017 13:00
Reply to  Sawyer Orestis

Κι όμως στην Γη είναι. Η αίθουσα που βλέπουμε συνεχώς με τον ”θρόνο” ανήκει στο εγκατειλημένο άσυλο που ο Κράουλι είχε την Αμάρα ως παιδί. Εάν παρατηρήσεις υπάρχουν παράθυρα στην αίθουσα από τα οποία μπαίνει φως και σε παλιότερα επεισόδια φαίνονται και σκιές δέντρων. Από τη δέκατη σεζόν και μετά, το άσυλο βλέπουμε και όπως εξήγησε ο Ντην στον Σαμ πέρυσι, του Κράουλι δεν του αρέσει η κόλαση.

Sawyer Orestis
22 February 2017 16:28
Reply to  Μαρία

Με πιάνεις αδιάβαστο λοιπόν. Θενξ για την διόρθωση. Δεν την θυμόμουν την λεπτομέρεια που γράφεις στο τέλος.

ncis merlin like
ncis merlin like
22 February 2017 20:37
Reply to  Sawyer Orestis

Αυτό που είναι πάνω στη Γη, λέω, επειδή δεν αντέχει την Κόλαση, μένει εκεί. Εκεί έχει και τον Εωσφόρο. Αυτό εννοείς;

Sawyer Orestis
23 February 2017 11:13

Don’t worry θα εξηγηθούν όλα σιγά σιγά

Sawyer Orestis
18 February 2017 00:56

Το επεισόδιο απλά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ, ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Δεν το περιμέναμε και έγιναν όλα μα όλα αυτά!!! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ!!!

– Prince of Hell, υπάρχουν κι άλλοι και για να υπάρχουν κι άλλοι μάλλον θα τους δούμε κι αυτούς.
– Λούσι ΙΣ ΜΠΑΑΑΑΑΑΚ!!! Ναι! Δεν γινόταν να ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα.
– Η ερμηνεία του Μίσα είναι για Έμμυ. Απλά για έμμυ. Τόσο υπέροχος…
– Το Κολτ ΓΥΡΙΣΕ! Και το σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες και λέω σιγά μην το ξαναδούμε αυτό ποτέ ξανά. Ο Κράουλη τελικά το είχε περιμαζέψει…

Πρόκεται για επεισόδιο που μπαίνει στα Top 5 της σειράς και προφανώς το καλύτερο της 12ης μέχρι τώρα. Η σκηνοθεσία του Richard ήταν αψεγάδιαστη και από έναν άλλον πλανήτη. Για μένα το καλύτερο επεισόδιο της σειράς σκηνοθετικά.

12 σεζόν και έχουμε τέτοιες επεισοδιάρες. Δεν περιγράφω άλλο…
ΥΓ: 20/10
ΥΓ2: “No, you listen to me. You — Look, thank you. Thank you. Knowing you, it… it’s been the best part of my life. And the things that… the things we’ve shared together, they have changed me. You’re my family. I love you. I love all of you. Just please… please, don’t make my last moments be spent watching you die. Just run. Save yourselves.” ΤΟΣΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ
ΥΓ3: Είχα πολλά χρόνια να δω επεισόδιο (πέρα των φινάλε) και να έχω τόση αγωνία παρ’ότι ήξερα ότι κανείς τους δεν πεθαίνει…

ncis merlin like
ncis merlin like
18 February 2017 01:05
Reply to  Sawyer Orestis

O Misha, πραγματικά, ήταν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ!!! Δεν έχω σταματήσει να βλέπω αυτή τη σκηνή, παρά το ότι με κάνει ένα συναισθηματικό ράκος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ! (Αυτήν είδα μόλις τώρα 😂) Έτσι και συνεχίσουμε να έχουμε τέτοιες επεισοδιάρες και ερμηνειάρες (από τον Jensen στο 12×11, τώρα το ακριβώς επόμενο του να έχει ένα τέτοιο διαμάντι για σκηνή και ερμηνείες υψίστου επιπέδου), δεν μας βλέπω να την βγάζουμε άθικτοι την σεζόν… Επικούρα το σημερινό, απλά επικούρα…

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:19

Κάτσε και έχει μείνει ο Jared τώρα….

ncis merlin like
ncis merlin like
19 February 2017 14:43
Reply to  Sawyer Orestis

Για να ολοκληρωθεί το σετ, ε; 😂 Στο 12×13; Λες; Ωχ, Τσακ μου… Αν συνεχίσουν έτσι, θα πάθω τίποτα με τόσο fangirlιασμα…

Sawyer Orestis
19 February 2017 15:41

Η Αλήθεια είναι ότι γενικά η σεζόν νομίζω μέχρι τώρα είναι Cas-Centric

ncis merlin like
ncis merlin like
19 February 2017 15:47
Reply to  Sawyer Orestis

Ε, κάτι έπρεπε να γίνει σε σχέση με τον Κας ΚΑΠΟΙΑ στιγμή. Είχαμε ήδη – αν δεν απατώμαι – μία Dean-centric (Καθαρτήριο) και μία Sam-centric (Άψυχος Σαμ). Και τώρα έχει αρχίσει και γίνεται πιο ενεργό μέλος της… δεν θα πω ‘ομάδας’, θα πω ‘οικογένειας’ ο Κας, οπότε, θαρρώ, καιρός ήτανε. Και υπάρχει τεράστια πιθανότητα να δούμε να αναπληρώνεται η Χάρη του ή και να δούμε τα φτερά του (που θα είναι κάτι μεγαλειώδες για την ανάπτυξη του χαρακτήρα, οπότε so far, so good).

Sawyer Orestis
20 February 2017 11:04

Κοίτα:

1η – Winchesters
2η – Sam
3η – Dean
4η – Sam
5η – Lucifer
6η – Μισή Σαμ μισή Κας
7η – Σαμ
8η – Κυρίως Σαμ η αλήθεια είναι
9η – Μισή Σαμ μισή Ντιν
10η – Ντιν
11η – Δεν είχαμε centric σεζόν νομίζω.
12η – Ευελπιστώ να είναι Κας

ncis merlin like
ncis merlin like
20 February 2017 23:40
Reply to  Sawyer Orestis

Ωραιότατο το διάγραμμα κι απ’ό, τι βλέπω, ναι, με το ζόρι είχαμε Κας. Ας ελπίσουμε να είναι, όντως, Cas-centric η φετινή σεζόν. Αν και, απ’ό, τι έχω καταλάβει, από αυτά που διαβάζω από την ιστοσελίδα (Κας δυνατότερος για αντιμετώπιση Νεφελίμ – – >ανάπτυξη χαρακτήρα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ) και από τα ίδια τα επεισόδια (Βλέπε το επικό 12×12, καθώς και τα 12×09, 12×10 και τα επερχόμενα 12×19 ή/και 12×20), μάλλον οι ελπίδες μας για τη φετινή σεζόν δεν θα πάν χαμένες. Μήπως, άρα, έχουμε και μια πιο δυνατή παρουσία του Κας, γενικά, στην 13η;

Maxi
Maxi
18 February 2017 02:33

love me some supernatural shit!
τι ήταν αυτό μάνα μου;
ακολουθεί σαχλή παρομοίωση…. το σουπερνατουραλ είναι ο ενδιαφέρον τύπος που γνωρίζεις κοντά στα είκοσι. Εκεί που δεν το περιμένεις τον ερωτεύεσαι. Περνάει ο καιρός, φεύγει ο έρωτας αλλά εσύ μένεις… απορείς γιατί. Μέχρι που συνειδητοποιείς ότι μένεις από συνήθεια. Έχεις αγαπήσει αυτόν τον τύπο κι ας μην σε εξιτάρει όσο πρώτα. Μετά από χρόνια…. μπαμ… κάνει κίνηση και τον ερωτεύεσαι πάλι από την αρχή!

maryjoanna spn
maryjoanna spn
18 February 2017 02:53

ΑΦΩΝΗ!!!!!!! Η σειρά φέτος τα σπάει αν αυτό έγινε στη μέση της σεζόν τι θα δούμε άραγε ως το τέλος?

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
18 February 2017 04:48
Reply to  maryjoanna spn

Τον Archangel Michael?

Marianna Winchester
Marianna Winchester
18 February 2017 21:53
Reply to  GeorgeBest_37

Δεν ξέρω αν το πες για πλάκα αυτο, ή το ‘χεις διάβασει κάπου• απλά να ξέρεις ότι ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! (αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα πάω Θετική, υπόσχομαι)
😉 😁😁😁😁

😲😲😲😲😲😲😲😲

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
8 April 2017 12:05

Χαχαχαχα μην το κανεις, μην πας θετικη 🙂 Καλη ειναι και η θεωρητικη, που ειμαι εγω :). Και η τεχνολογικη καλη ειναι 🙂
Παντως δεν νομιζω να εμφανιστει σε αυτη την σεζον!

Marianna Winchester
Marianna Winchester
8 April 2017 16:05

Ρε ειμαι σε τεράστιο δίλημμα ποια κατεύθυνση να πάω..😭😭😭😭 Τέλος πάντων άκυρο αυτο 😌

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
8 April 2017 16:12

Πρωτη Λυκειου εισαι, ετσι? Και εγω πρωτη ειμαι, αλλα νομιζω οτι θελω θεωρητικη. Καλη τυχη με την επιλογη!

Marianna Winchester
Marianna Winchester
8 April 2017 18:19

Ευχαριστω και…ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ο,τι κανουμε. 😀

ncis merlin like
ncis merlin like
22 February 2017 00:15
Reply to  GeorgeBest_37

Αυτό κι αν θ’αφήσει μ@λ@κ@ κόσμο και κοσμάκη…

Sawyer Orestis
22 February 2017 12:00

Μόνο εγώ δεν βρίσκω τον λόγο να επιστρέψει;

ncis merlin like
ncis merlin like
22 February 2017 20:38
Reply to  Sawyer Orestis

Η αλήθεια είναι ότι, αν ο Μιχαήλ επανέλθει, θα έχουμε πάλι τα της Απόκάλυψης – δεν πιστεύω να επαναλάβουν οι σεναριογράφοι μια ολόκληρη σεζόν (την 5η, εννοώ). Από την άλλη, μία βοήθεια, έστω και μικρή, από τον Αρχάγγελο, δεν θα ‘ταν κι άσχημη… Ή να δούμε τι έγινε ο Adam μέσω αυτού (λέτε; 😮), έτσι για το γαμώτο!

Μπαγερν Μοναχου 1900
Μπαγερν Μοναχου 1900
23 February 2017 02:10
Reply to  Sawyer Orestis

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου βρε Ορέστη,ποιος νοιάζεται για τον Κωλο-ποπο Αρχάγγελο Μιχαήλ του Supernatural!!!

Μπαγερν Μοναχου 1900
Μπαγερν Μοναχου 1900
23 February 2017 02:09

Δεν υπάρχει πιο Douchebag και πιο assbutt χαρακτήρας, που δεν προσφερει απολύτως τίποτα στη σειρά (είτε θετικό αλλά είτε αρνητικό) απο τον τηλεοπτικό Archangel Michael του Supernatural, απο τη πρωτη στιγμή που τον είδαμε στο “the song remains the same” πηραμε μια γευση απο το ποσο παπαρας είναι:
-Ξέρεις, τον αδερφό μου,στην ουσία εγώ τον μεγάλωσα, Τον φρόντισα με τρόπο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν και ακόμα τον αγαπάω Αλλά θα τον σκοτώσω γιατί είναι το σωστό και πρέπει να το κάνω.(σοβαρά τώρα ξεστομίζονται τέτοιες κουβέντες για το αδερφό σου, μιλάμε για το μικρό σου αδερφακι βρε ηλιθιε, θα εξαντλησεις κάθε δυνατον μέσο να τον βοηθησεις και εαν χρειαστει θα θυσιασεις τα παντα για τη παρτη του, οπως εχει πραξει παμπολες φορες ο Ντην για τον Σαμι). Ο τυπος εχει ψεδαισθησεις πως είναι ένας καλός γιος που πρατει το θελημα του Θεού αλλά στη ουσία ειναι ενα αβουλο στρατιωτακι, ενας φανατικος που δεν κανει τιποτα να αποτρεψει την αποκαλυψη και απο τη ατακα του που αποκαλει τον Ντην σαν ενα ασήμαντο μικρό ανθρωπάκι φαινεται ξεκαθαρα πως είναι το ιδιο και χειρότερος απο τον Εωσφόρο. Το χειροτερο όλων είναι οτι προσπαθει ατυχως να πείσει τον Ντην πως “Η ελεύθερη βούληση είναι μια ψευδαίσθηση” δηλ. το μεγαλυτερο δωρο του Θεού στους ανθρωπους δεν ισχυει, δεν πειραζει βρε μεγάλε φαε τη χυλοπιτα σου απο τον Ντην, φάε και τη μολότοφ με ιερή φωτιά και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Το απόλυτο ξεβρακωμα πάντως θα έρθει στη 11η σεζόν που ο Θεος(Chuck) θα αδιαφορησει εντελώς για τη παρτη του, Οι αγαπημενοι Αγγελοι του Θεού ανεκαθεν ηταν οι:Εωσφόρος,Καστιέλ και ο Γαβριήλ και οχι το αβουλο στρατιωτακι Μιχαήλ και η γλάστρα ο Ραφαήλ, ουτε καν θα μπει στον κοπο να τον βγαλει απο το κλουβι και όμως καποιοι απο σας εδω μέσα θελετε να τον ξαναδείτε, δεν ξερω τι να πω, αντε λεω εγώ να δουμε κανέναν Γαβριήλ, τον Καστιέλ να τον επιβραβεύει ο Θεός και να τον κάνει Αρχαγγελο και τον Μιχαήλ να ψηνεται στη κολαση στον αιωνα τον απαντα!!!

ncis merlin like
ncis merlin like
23 February 2017 02:27

Δεν είπαμε τίποτα τέτοιο σε σχέση με τους Καστιήλ και Γαβριήλ (πιστέψε με, δεν υπάρχει άτομο που να μην θέλει πίσω τον Γαβριήλ ή να μην επιβραβεύεται ο Κας για ό,τι έχει κάνει), αλλά σε σχέση με την πλοκή και με το πώς έχουν αναπτυχθεί οι χαρακτήρες – στο κομμάτι συναναστροφής τους με τον Μιχαήλ, όσο λίγη και να ήταν – ε, δεν θα μας άφηνε χωρίς έκπληξη η επιστροφή του, έστω και για λίγο.

Μπαγερν Μοναχου 1900
Μπαγερν Μοναχου 1900
23 February 2017 03:00

1) Ζητώ συγνώμη απ’ ολους για το fdfd αλλά κολλησε το πληκτολόγιο μου.

2) ncis merlin like@ καληνυχτα διοτι εχω δουλεια αυριο το πρωι, πάντως θα συνεχισουμε τη υπεροχη συζητηση αυριο, Θεου θελοντος και με τη προυποθεση να μην εμφανιστει ο αληθινος Αρχαγγελος Μιχαηλ και με τιμωρησει για τη αυθαδεια μου προς το προσωπο του, αλλα εχω ελπιδες διοτι ειμαι ενα ασήμαντο μικρό ανθρωπάκι, οπαδος της Μπαγερν και ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ κυριες και κυριοι(αυτο το πεταω σαν μπηχτη για καποιους που συνδυαζουν πάντα τη πολιτικη με το αθλητισμο και που εχουν τη ευκολη δικαιολογια στο στομα: πως για ολα τα δεινα της ελλαδος ευθυνονται μοναχα οι κακοι Γερμανοι και οι κακοι ευρωπαιοι)!!!!

Μπαγερν Μοναχου 1900
Μπαγερν Μοναχου 1900
23 February 2017 03:26

1) Ο Εωσφόρος Mark Pellegrino κυρίως και μετά τα 2 επεισοδια της 11ης σεζον (O Brother Where Art Thou? & The Devil in the Details) είναι το απόλυτο κακό, μπορει να πεταει αληθειες, μπορει επισης να θεωρει τον εαυτο σου σαν θυμα παρα σαν θυτη αλλα ειναι αυτος που παντα ηταν “the ultimate villain” και δεν αξιζει ο χαρακτηρας του τη εξιλεωση, ημαρτον στη τελικη εας κρατηθουν και τα στερεοτυπα, παντα παραμενει ο number 1 κακός, ασχετως εαν ειναι αυτη τη στιγμη στο κλουβι, ακομα και εκει θα τη κανει τη ζημια του, δειτε τι προσεγμενες σποντες πετα στον Κράουλι, και να θυμαστε πως δεν απεχει πολυ η σπίθα να καταληξει σε φωτιά.

ncis merlin like
ncis merlin like
23 February 2017 03:29

Καλά, ναι. Έχει να γίνει της κακομοίρας όταν – γιατί σιγά μην τον αφήσουν εκεί μέσα για πολύ οι σεναριογράφοι – το σκάσει. Αυτό με το δίκιο που λέω ότι έχει, στην προηγούμενη απάντηση μου, εννοώ αυτές τις αλήθειες που αναφέρεις.

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:18
Reply to  maryjoanna spn

Έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη! Ελπίζω να μην απογοητευτούμε…

Red
Red
18 February 2017 04:28

Τι έχουν πάθει φέτος και το ενα επεισόδιο είναι καλύτερο απο το άλλο? 10/10
Η φετινή σεζόν βάζει εύκολα τις προηγούμενες τρείς κάτω και τις πατάει.

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:17
Reply to  Red

Και μη σου πω κιόλας και τις προηγούμενες 6 κάτω. Κι αν συνεχίσει έτσι δεν ξέρω που θα φτάσει!

Constantinos V.
Constantinos V.
18 February 2017 14:34

WOW,ουάου και τα χτυπήματα έρχονται απανωτά.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ επεισόδιο που για να το σχολιάσεις πρέπει να κάνεις ένα δικό σου review για όσα συνέβησαν.Το κάθε flashback ήταν εξαιρετικό,η υπόθεση επίσης,ενώ κάθε στιγμή σ’έπιανε η αγωνία για τη συνέχεια με μια ανυσηχία των πραγμάτων.

1) Μου άρεσε η ιστορία για το πως ο Κράουλη πήρε το θρόνο(δυσκολεύτηκε αρκετά),οι σεναριογράφοι μας βγάζουν στη φόρα καινούργια σενάρια που δε φανταζόμασταν καν.Ο ” ημιαιος πριγκιψ ”,συγνώμη ο Πρίγκιπας της Κόλασης Ramiel κιτρινομάτης,δημιούργημα του Εωσφόρου,όπως και ο Αζαζέλ,θα υπάρχουν κιάλλοι τέτοιοι?
2) ΚΑΣ.Πόσο συναισθηματικές έβγαιναν οι τελευταίες του στιγμές,γνωρίζοντας πως είναι οικογένεια,τα αδέλφια δεν τον παρατούν και τη συνέχεια την ξερέτε.ΠΑΛΙ,μα παλι δε βλέπω τον ΚΑΣ που ονειρεύομασταν,δείχνει αδυναμία άσχετα το επεισόδιο που είχε να κάνει με ισχυρότερο αντίπαλο.
3)ΜΑΙΡΗ. Ετσι οπως τη χτίζουν,δε μου αρέσει καθόλου.Συμμαχεί πισώπλατα με τους Βρετανούς των Γραμμάτων,το κρύβει απτους γιους της,τους έμπλεξε άθελά της βέβαια σε μια ιστορία που παραλίγο να πέθαινε ο ΚΑΣ,δεν καταλαβαίνω τι παίζει,απτη μία τους απειλεί σε περιπτωση που γίνει παρόμοιο συμβάν.
4) ΣΑΜ – ΝΤΙΝ : Έχω την υποψία ότι ο Σαμ έχει καταλάβει περίπου τι παιχνίδια παίζει η Μαίρη πίσω απτην πλατη τους κατι που ο Ντιν δεν έχει ιδέα. ( Στο τελος βλεπουμε το Ντιν να κρατάει το δόρυ,είναι πλέον χρήσιμο?)
5) ΚΟΛΤ – ΒτΓ : Είδαμε πίσω το ΚΟΛΤ(για μερικά δεύτερα πίστεψα ότι θα βλεπα την πρώτη λεπίδα) τι θα το κανουν οι Βρετανοι των Γραμμάτων? σε τι μπελάδες θα μας βάλουν παλι? Ξέρω οτι το λέω ξανα και ξανα,αλλα για μένα αυτοί είναι οι κακοι της σεζόν. Είπαν στη Μαίρη ότι δεν ήξεραν πως ήταν Δαίμονας ( και καλά) δεν τους πίστεψα,κάτι παίζει. ΚΑΙ ΜΑ ΠΩΣ ειναι δυνατον ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ?? ΠΡΕΠΕΙ οι σεναριογράφοι να μας το εξηγήσουν κάπως ΚΑΙ ΑΥΤΟ
6) ΜΙΧΑΗΛ : Άλλη μια κενή τρύπα των σεναριογράφων. Αναφέρθηκε ότι η Λεπίδα του Μιχαήλ ήθελε να σκοτώσει κάποιον άγγελο,ήταν ο Κας αυτος ο Αγγελος?
7) CROWLEY : Τελευταιος και καλύτερος. ΓΟΥΣΤΑΡΑ τρελά που τους έσωσε(του χρωστάμε και χαάααρη τώρα) και το ΞΕΡΑ ότι κάτι έγινε στο mid-season finale,πρέπει να δωθεί μια απάντηση και εκεί,ως προς τι? Μα φυσικά ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ δεν πήγε ποτέ στο κλουβί αλλά είναι στην Κόλαση,εκεί που ο κράουλη τον κρατάει σα σκυλί. ΈΧΕΙ σχέδιο αραγε,θα του φάνει κάπου χρήσιμος? Τι ξέρει η ROWENA γιαυτό?? (Θυμίζω οταν έφυγε ο Λουσιφερ απτο σώμα του προέδρου Μάνα και Γιος εξαφανίστηκαν) Τέλος, θα χουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ΜΑΧΗ- ΚΡΑΟΥΛΗ – WINCHESTERS????? (ΑΡΑΓΕ,ο Κραουλη τι ξερει για τους ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ?)αναζητά το Κολτ που η Μαιρη πήρε…..τι αποτέλεσμα θα χει για τη συνέχεια?

ΥΓ : Πολλά αναπάντητα ερωτήματα,η αγωνία είναι στα ύψη ,επεισοδιάρα και στα νούμερα τηλεθέασης,μακάρι κάθε επεισόδιο να’ναι έτσι
ΥΓ2 : CAS,εγω μια φορα στη σερβιτόρα,έμπαινα…………. 10/10

ncis merlin like
ncis merlin like
18 February 2017 16:19

Ρε, παιδιά, έχετε παρατηρήσει ότι ο Κας έχει πιάσει τους μονολόγους φέτος και καταλήγουν να είναι τα μεγαλύτερα highlights του επεισοδίου; Θέλω να μάθω πώς τους ήρθε αυτή η ιδεάρα. Like, how does that work?

Maxi
Maxi
18 February 2017 16:44

βαρεθηκαν να τον εχουν γλαστρα-παγκο-κομπαρσο και λενε “ωπ ο Κας! καποτε ηταν ενεργο μελος της κυνετικης ομαδας, μηπως να του βαλουμε να λεει προτασεις με βαρυτητα;”

ncis merlin like
ncis merlin like
18 February 2017 16:46
Reply to  Maxi

Καλύτερα για ‘μας, λοιπόν!😉

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:17
Reply to  Maxi

Όπως ακριβώς τα λες είναι!!!

Amalia
18 February 2017 17:02

Δευτερο συνεχομενο επεισόδιο που με αφήνει άφωνη. Ρε παιδια, πόσο θεικη μπορει να γινει η 12η σεζον; Η ιδέα με τους Πρίγκηπες μου άρεσε πάρα πολύ. Η νεα σεναριογραφικη ομάδα πραγματικά αξιζει πολλά συγχαρητητρια για αυτο που έχει καταφερει φέτος! Τα είπατε εσεις τα υπολοιπα, δεν εχω κατι αλλο να σχολιασω, παω απλα να ξαναδω το επεισόδιο! (Βαθμολογια 100/10)

Constantinos V.
Constantinos V.
18 February 2017 17:34
Reply to  Amalia

Όπως και η ιδέα της επαναφοράς του Κολτ…

Maxi
Maxi
18 February 2017 17:39
Reply to  Amalia

πιστευω οτι το ιδιο επεισοδιο με ιδια πλοκη αν δεν ειχε αυτην την διαφορετικη σκηνοθεσια και ιδιαιτεροτητα θα ηταν εξισου καλο αλλα οχι τοσο αξιοσημειωτο

Constantinos V.
Constantinos V.
18 February 2017 21:29
Reply to  Amalia

Με ΚΑΣ θελω να μαθω τι ακριβως έγινε,πήρε πίσω τα φτερά όταν τον έσωσε ο Κράουλη ή η θεραπεία ήταν της στιγμής?

Amalia
19 February 2017 14:08

Για να ειμαι ειλικρινής δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό ότι με αυτό το σκηνικό θα μπορούσε μα έχει επανέλθει ο Κας καλύτερα από πριν, να έχουν επιστρέψει και τα φτερά του δλδ! Μου αρέσει σαν ιδέα και μακάρι να το μάθουμε γρήγορα! Και φυσικά θα το μάθουμε μέσα από μια εντυπωσιακή σκηνή που θα ανοίξει φτερά! 😉

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:40

Κ εγώ το σκέφτηκα αυτό που λες με τα φτερά του αλλά δεν νομίζω. Αλλωστε οι σεναριογράφοι “χάλασαν” ουσιαστικά τα φτερά των αγγέλων για να κάνουν πιο δύσκολο το έργο τους και να μην πηγαίνει ο Κας κατευθείαν πχ να σώζει τα αδέρφια

Castiel Lover
Castiel Lover
22 February 2017 12:16

Δεν νομίζω ρε παιδιά! Λογικά ήταν θεραπεία μόνο για τη Λόγχη.

Angelous
Angelous
18 February 2017 23:51
Reply to  Amalia

Εκπληκτικο επεισοδιο με ειχε στην ακρη της καρεκλας μου σε ολη την διαρκεια μπορει να πω χαζομαρα η να ειναι πολυ νωρις αλλα εξελισσεται η 12 σεζον στην αγαπημενη μου! θα ηθελα να εξηγησουν βεβαια λιγο την φαση knights of hell vs Princes of hell ειναι πολυ συγκεχυμενο

Amalia
19 February 2017 14:06
Reply to  Angelous

Ναι αυτό χρειάζεται λίγο επεξήγηση, γιατί αυτά τα δυο μοιάζουν πολύ σαν κονσεπτ μεταξύ τους…

Marianna Winchester
Marianna Winchester
18 February 2017 22:02

Καλά εγώ είχα ξεχάσει τελείως ότι το επεισόδιο αυτο το σκηνοθετεί ο Rich, οποτε όταν άρχισε το μπρος-πίσω και τα wild west soundtrack λέω “οπα, κάτι Gabrielικό παίζει εδώ πέρα…”.

Το όλο επεισόδιο εντελώς ΤΣΑΚΙΚΟ.👍👍👏👏

Και..και….ο Mark…ο Mark Pellegrino επέστρεψε . Ε..επ..επεστρεψε. Δεν μπορώ ρεεεεεε ΞΦΝΕΞΔΙΔΝΧΚΔΛΔ.

ΥΓ. Ξέρει κανένας ή μάλλον, παρατήρησε κανένας αν στα opening credits είχαν το ονομα του Pellegrino;;;; Δεν πρόσεξα καθόλου…

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Angelous
Angelous
18 February 2017 23:49

Το εχει στο τελος special appearance by Mark Pellegrino

Sawyer Orestis
19 February 2017 13:16

Ε επίτηδες δεν τον βάλαν στα opening credits 😉

Klaus
Klaus
19 February 2017 22:24

Παρόλο που αλλιώς φανταζόμουν και έλπιζα να κυλισει η 11η σεζόν και η
12η, δηλ. στα μεσα της 11ης σεζόν και στις αρχές της 12ης οι Αρχαγγέλοι
(Μιχαήλ, Εωσφόρος) + τους Γουίντσεστερς και τον Καστιέλ να πολεμούσαν το
σκοτάδι (Αμάρα) και να τρωγανε τα μούτρα τους, και κάπου στα μέσα της
12ης να εμφανιζόταν ο Θεός και να επανέφερε στη ζωή Γαβριήλ και Ραφαήλ
και να δινοταν η μεγαλυτερη μαχη ολων, αντι αυτου το ολο θεμα εκλεισε
καπως βεβιασμενα (κατα τη ταπεινη μου γνωμη πάντα) και αυτο ίσως να
οφειλεται με τη ελευση νεου showrunner. κακα τα ψεματα εξαντλουνται
οι τροποι να κλεισει η σειρά ΕΠΙΚΑ και το 2ο καλυτερο storyline μετα
απο αυτο της αποκαλυψεως είχε διαρκεια μονά μια σεζόν.
Η 12η σεζόν ξεκινησε κάπως χλιαρά BMOL, ο λούσιφερ να τον υποδύεται
ο Ρικ Σπριγκφιλντ που παρολο δεν εχει τις υποκριτικές ικανοτητες του Μαρκ
στο σημειο που αυτογιατρεψε το δοχείο του και εβγαλε τα φτερά του
ήταν επιβλητικος και καπου στο midseason finale ο showrunner και το επιτελειο του
εμας τους δυσπιστους αρχιζουν να μας γλυκαινουν με μια νεα σεναρειακη ιδεα:
παιδί του Εωσφόρου που μάλλον αυτός θα είναι ο Αντίχριστος και θα εχει
μεγαλύτερες δυναμεις απο το παιδακι τον Τζέσι (5η σεζόν), και μετα
τη διακοπή των χριστουγένων τα επεισοδια είναι το ένα καλυτερο απο το άλλο με
αποκορυφωμα το 12χ12, τι να σχολιασω αφου με καλυψατε με τα σχολια σας,
ηταν οντως αριστουργημα, το καλύτερο φετινό και ενα απο τα καλύτερα της
σειράς.

ΥΓ.1 Παίδες μην είστε άδικοι με τη Μαίρη, η παρουσία της και μόνο δίνει ενα
αίσθημα ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ενος γονιού που έστω και εαν εχασε τη εφηβεια
των παιδιών της ελαβε σαν δώρο μια 2η ευκαιρια σπάνιο πράγμα
σ’ αυτη τη σειρα να ζησει στιγμες με τους ενηλικες πια γιους της,
ωραία σαν Κάμπελ είναι αφελής και κάνει λάθη, μα και ο Σάμιουελ Κάμπελ
εκανε επειδη ήθελε τη κόρη του πισω και οι Σαμ, Ντην & Κας
συνεχως εμπιστευονται τα λάθως ατομα.

ΥΓ.2 RESPECT FERGUS Mc LEOD ή αλλιώς Κράουλι είσαι ωραίος μεχρι στιγμης
και ΑΞΙΟΣ σαν βασιλιάς της κόλασης μονο που είναι μοιραιο λάθος να έχεις
σαν κατοικιδιο τον Εωσφόρο και να σου βάζει πονηρες ιδεες
στο μυαλουδακι σου , και επειδη σε κόβω να κινησαι καποια στιγμη εναντιον
των Σαμ & Ντήν και ισως γινεις η αιτια να πεθανει η Μαίρη,
τοτε θα ειναι η στιγμη που θα υπογραψεις τη θανατική σου καταδικη, ειδωμεν.

ΥΓ.3 Μαρκ Πελεγκρινο όντως σου ανηκει ο ρόλος του Εωσφόρου!!!!

ΥΓ.4 Dagon που ανέφερε ο Ραμιέλ σαν πρίγκηπας της κόλασης
υπάρχει και σαν ταινία του 2001 απο ιστορία του H.P. Lovecraft
το στορυ ασφαλώς και είναι διαφορετικό και ουδεποτε είχε
ειπωθει πως είναι προγκηπας της κολάσεως.

ΥΓ.5 Η σκηνοθεσία του Richard Speight J.r. αξιζει πολλά μπράβο, όπως
και που ξαναειδαμε το Κόλτ και η λόγχη του Μιχαήλ
(ωραίο και θανάσιμο όπλο όντως) ωραια πινελιά, αντε τέτοια επεισοδια
δώστε μας και εας γινουμε η μακροβιοτερη σειρά στα χρονικά!!!!.

maria papadopoulou
maria papadopoulou
20 February 2017 01:14

‘Ενα απίστευτο επεισόδιο, ένα αριστούργημα, το καλύτερο επεισόδιο εως τωρα για την 12η σεζόν. Καταπληκτική σκηνοθεσία συγχαρητήρια στον Richard Speight Jr.!!!. Το supernatural ως σειρά δεν θα σταματήσει ποτε να μας εκπλήσσει όσες σεζόν και αν περάσουν και όσοι πιστεύουν ότι η σειρά έχει “κουράσει” ας το ξανασκεφτούν μετά από αυτό το επεισόδιο, θα σταθώ όμως κυρίως στον αγαπημένο μου Cas και θέλω να ευχαριστήσω τους σεναριογράφους για όλες αυτές τις συναισθηματικές δηλώσεις του χαρακτήρα που ενώ σε άλλες σεζόν βλέπαμε ελάχιστα φέτος τα είδαμε όλα μαζεμένα ( σιγά παιδιά, θα πάθω κανένα εγκεφαλικό ) και κυρίως ότι δεν σταματούν σε κανένα επεισόδιο να μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικός θεωρείται ο Cas από τα αδέρφια. Δεν σας κουράζω πολύ, να ευχαριστήσω τελευταίο και καλύτερο τον Misha Collins για την μοναδική του ερμηνεία σε αυτό το επεισόδιο, Misha είσαι απλά θεός !!! αυτή η σκηνή βλέπεται ξανά και ξανά https://youtu.be/7BOJLdTLR50

ncis merlin like
ncis merlin like
20 February 2017 02:52

Ένα πράγμα θα πω μόνο: Εκεί που μπορεί να σερφάρω στο ίντερνετ, θα μου ‘ρθει φλασιά να ξαναδώ την σκηνή… και μετά την βλέπω 4-5 φορές ¯_(ツ)_/¯

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
20 February 2017 02:18

Όσο η σειρά συνεχίζει να βγάζει τέτοιες επεισοδιάρες, να μην τελειώσει ποτέ, ρε.-
Εξέλιξη και εμβάθυνση της μυθολογίας, επιστροφή παλιών πραγμάτων και χαρακτήρων και γνωριμία νέων, ανατροπές, δράση… Μέχρι και θάνατο είχαμε.
Και όλα αυτά την ώρα που το επεισόδιο κάνει homage στις ταινίες του Ταραντίνο και κυρίως στο Reservoir Dogs.
Τι άλλο να ζητήσεις κανείς;
ΥΓ. Respect στο λόγο του Cas ξανά, μπορει ο Ανταμ να είναι αδερφος των Γουινστεστερς εξ αίματος, αλλα ο πραγματικος αδερφος τους ειναι ο Καστιέλ De facto λέμε, επισης respect και στη σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ(Γαβριήλ), εγω του δίνω 9.8 και οχι το απόλυτο 10.10 ακόμα, πάντα θα υπάρχουν περιθωρια βελτίωσης!!!

Dimitris St
Dimitris St
21 February 2017 00:37

ΕΠΙΚΟ!!!Τα χετε πει όλα στο review και στα σχόλια,οπότε αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι η 12η σεζόν είναι σίγουρα μέσα στις καλύτερες της σειράς(έχουμε ακόμα 11 επεισόδια βέβαια).Το ένα επεισόδιο είναι καλύτερο από το άλλο!!!Και η σειρά είναι στη 12η(!!!)σεζόν της.Αυτό είναι ανεπανάληπτο και απίστευτο πραγματικά.Δεν πρόκειται να το κάνει καμιά άλλη σειρά αυτό πιστεύω.Να τα βλέπουν οι haters αυτά.

Πραγματικά,όπως και όλοι πιστεύω,έμεινα τρομερά έκπληκτος με τις εξελίξεις-ανατροπές αυτού του επεισοδίου.Δεν το περίμενα να φέρουν πίσω το Κολτ,ούτε να εμβαθύνουν στην ιστορία προέλευσης του Azazel,δηλαδή να εντάξουν τους Πρίγκιπες της Κόλασης.Πολύ καλή και η λεπτομέρεια με τη λόγχη του Μιχαήλ.Πίστευα ότι θα παραμείνει στο παιιχνίδι,αλλά ο Βασιλίας Κράουλι έσωσε τον Κας,και εμάς μας λύτρωσε σπάζοντάς τη.

Highlight του επεισοδίου εννοείται η σκηνή του μονολόγου του Κας στη Winchester family και η ατελείωτη στήριξη Ντιν-Σαμ-Μαίρης προς τον 3ο αδερφό Winchester.

Καλά,οι BMoL από την αρχή δε μας γέμιζαν το μάτι και περιμένω να δω περισσότερα γι’αυτούς,αλλά η Mama-Winchester έχει φέρει πολλούς μπελάδες μέχρι τώρα στη σεζόν.Όχι μόνο συνεργάζεται μαζί τους κρυφά από τα αδέρφια,αλλά τους εμπιστεύεται(κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι τους έδωσε το Κολτ,ένα από τα ισχυρότερα όπλα στο σύμπαν της σειράς),παρόλο που έχουν θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αδερφών(και των τριών)ουκ ολίγες φορές,παρόλο που την έμπλεξαν με τους Πρίγκιπες της Κόλασης και σκοτώθηκε ο Wally.Γενικά,η επιστροφή της Μαίρη έχει φέρει μόνο προβήματα εώς τώρα και θέλω να δω πως θα διαχειριστεί από δω και πέρα τη σχέση της με τα αδέρφια και τη συνεργασία της με τους Βρετανούς.

Σίγουρα θα δούμε και τους άλλους δύο Πρίγκιπες της Κόλασης(δεν αναφέρθηκαν τυχαία),όπως και το Κολτ θα παίξει πιστεύω μεγάλο ρόλο στη συνέχεια,ίσως και για την εξάλειψη της απειλής του Νεφελίμ.Το μόνο που περιμένω πως και πως να αποσαφηνιστεί,όπως και όλοι,κάτι που λογικά θα γίνει στα επόμενα επεισόδια είναι τι έχει γίνει με τη φυλάκιση του Εωσφόρου.Γιατί βρίσκεται στην αίθουσα θρόνου του Κράουλι και όχι στο κανονικό του Κλουβί?Έχει να κάνει με το ξόρκι,ή μήπως κάτι άλλο?Θα μάθουμε πιστεύω σύντομα…

Το πλούσιο-ανατρεπτικό-επικό-καταπληκτικό story σε συνδυασμό με την εκπληκτική σκηνοθεσία,το soundtrack και τη μη-γραμμική αφήγηση έδωσαν αυτό το αριστούργημα!Πρόκειται σίγουρα για το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν ως τώρα,αν και μου άρεσαν πάρα πολύ και τα προηγούμενα.Η σεζόν πάει από το καλό στο καλύτερο και η συνέχεια αναμένεται να μας κόψει την ανάσα.Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και πιστεύω από τα εώς τώρα δείγματα ότι οι παραγωγοί δεν(!!!) θα μας απογοητεύσουν 😉
10/10

Castiel Lover
Castiel Lover
22 February 2017 12:14

Γεια παιδιά! Είμαι καινούργια στην παρέα! Βλέπω Supernatural από την 5η Δημοτικού!!! Πιστεύω από το όνομά μου θα καταλαβαίνετε ποιος είναι ο έρωτας της ζωής μου!!!

Εγώ δεν θα γράψω σεντόνι αλλά ελπίζω να συμφωνήσετε:
Καταρχάς, παρόλο που λατρεύω Tarantino, εμένα μου την έσπασαν αυτά το μπρος-πίσω. Είμαι η μόνη; Όταν ο Ραμιέλ κάρφωσε τον Castiel, παραλίγο να κλάψω! Πρέπει να τον βασανίζουν τόσο πολύ; Αν και μου αρέσει που τον κρατούν ενεργό χαρακτήρα. Η Mary με νευριάζει πολύ! Είναι μέσα στη μιζέρια συνέχεια! Και δεν κατάλαβα γιατί δεν έδωσε το Colt! Έβαλε σε κίνδυνο τα παιδιά της; Πραγματικά ο μονόλογος του Castiel, με συγκίνησε και χάρηκα που έκφρασε τα συναισθήματά του! Ο Crowley εκτιμάει του Winchesters και σώζει τον Castiel; Πραγματικά μου θύμισε γιατί λατρεύω τόσο πολύ αυτόν τον δαίμονα! Επίσης χάρηκα τόσο με την εκδίκηση του Crowley στον Lucifer! Και με την επιστροφή του Pelegrino!

Βαθμολογία: 9,5/10
Υ.Γ: Δεν παίζονται οι παραγωγοί που έβαλαν το όνομα του Pelegrino στο τέλος!
Υ.Γ.2: Μόνο εμένα μου φαίνεται ή σ’αυτήν τη season δεν έχουμε πολύ δράση με εξαίρεση αυτό το επεισόδιο);

Sawyer Orestis
22 February 2017 13:14
Reply to  Castiel Lover

Καλωσόρισες!!!

Απ’ότι κατάλαβα απο το όνομά σου σου αρέσει πολύ ο Cupid 😛
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μπρος πίσω έκανε ξεχωριστό πολύ το επεισόδιο και το κατέστησαν ένα από τα κορυφαία της σειράς 😉

Έχεις δίκιο για την Μαίρη. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τα θελήματά τους. Και μετά απ’όλα αυτά που πέρασαν με τον Πρίγκηπα να παραδόσει κιόλας το Κολτ.

Η αλήθεια είναι προσωπικά δεν έχω θέμα με την δράση. Νομίζω πάνω κάτω είναι η ίδια με τις προηγούμενες σεζόν

Castiel Lover
Castiel Lover
26 February 2017 21:19
Reply to  Sawyer Orestis

Thank you!
Σχετικά με την δράση, προσωπικά δεν μου προκαλεί το ίδιο το ίδιο νεύρο, σε σχέση με άλλες σεζόν.

Μπαγερν Μοναχου 1900
Μπαγερν Μοναχου 1900
23 February 2017 01:02

fdfd

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
8 April 2017 14:34

Το επεισοδιο ηταν προφανως ΤΕΛΕΙΟ 🙂 Απλα το λατρεψα! Δεν βαρεθηκα ουτε στιγμη! Απο την αρχη μεχρι το τελος με ευχαριστουσε συνεχως!
Στο σημειο που απευθυνεται ο Κας στα αδερφια και στην μητερα, λεγοντας τους οτι ειναι οικογενεια του κτλ νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εσας θα το περιμενατε πολυ καιρο αυτο και σιγουρα ηταν απο τις καλυτερες ατακες της σειρας.
Τον Κραουλι τον λατρεψα, οπως παντα…..Ελπιζω να τον εκτιμησουν περισσοτερο τα αδερφια και η μανα τωρα, που εσωσε τον Κας. Παντα τους βοηθουσε και χωρις αυτον δεν θα ειχαν καταφερει τιποτα σχεδον, αλλα τα αδερφια ειναι αρκετα εγωιστικα και σκληροι χαρακτηρες για να το συνειδητοποιησουν!
Ακομη ο πριγκιπας της κολασεως ηταν καταπληκτικος ηθοποιος. Τελος η μητερα με νευριασε στο τελος που δεν αποκαλυφθηκε στους αλλους και γενικα που εξαιτιας της πηγαν αν πεθανουν οι γιοι της και ο Κας( και πεθανε και ο Γουολι), αλλα μαρεσε που εμπιστευτηκε τους Βρετανους και συνεργαζεται μαζι τους! δ

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This