Recap – Supernatural 1×22 – Devil’s Trap

Must Try

Orestis
Orestishttp://supernaturalgreece.gr/
Όλα ξεκίνησαν στις 22/04/11 όταν η απόφαση για ένα ήρεμο blog σχετικά με τη σειρά Supernatural πήρε σάρκα και οστά. Η συνέχεια γνωστή. Πρωτοπορία σε events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις αγαπημένες μας σειρές και το Supernaturalgreece.gr είναι πλέον γεγονός. Γίναμε χιλιάδες, γίναμε η πιο όμορφη ιντερνετική οικογένεια. Το 2015 παρευρέθηκα στο συνέδριο της Ρώμης γνωρίζοντας από κοντά το cast του Supernatural.

Ξεκινάμε να θυμηθούμε το Season Finale της 1ης σεζόν! Review – 1×22:

dean 1x22 - Devil’s Trap
Ο Ντην τηλεφωνεί στον πατέρα του όμως στην γραμμή είναι… η Μεγκ! Η Δαίμονας τον ενημερώνει ότι δολοφόνησε τον Τζον και ότι έρχεται για να πάρει το Κολτ. Έτσι τα αδέρφια αποφασίζουν να φύγουν από την κρυψώνα τους και να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον κύριο… Μπόμπι Σίνγκερ!
impala 1x22 - Devil’s Trap
Ο Μπόμπι Σίνγκερ γνωρίζει τα αδέρφια και τον Τζον χρόνια χωρίς όμως οι 2 τους να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Μένουν 3 σφαίρες από το Κολτ και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ο Μπόμπυ τους μαθαίνει αρκετά πράγματα σχετικά με τους δαίμονες, μέχρι στο σημείο όπου η Μεγκ κάνει την εμφάνισή της!
meg Devil’s Trap 1x22 - Devil’s Trap
Ο Ντην όμως την παγιδεύει στο κλειδί του Σολομώντα! Έτσι σιγά σιγά ξεκινάει η ανάκριση καθώς η Δαίμονας επιμένει ότι ο Τζον είναι νεκρός. Ο Μπόμπυ ενημερώνει τα αδέρφια ότι ένα κορίτσι βρίσκεται σε αυτό το σώμα που κατέχει η Μεγκ και αν την εξορκίσουν, θα πεθάνει! Μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίζουν ότι ένας τρόπος υπάρχει να πάρουν πληροφορίες : με εξορκισμό!
meg 1x22 - Devil’s Trap
Ο Σαμ ξεκινάει σιγά σιγά τα λόγια του εξορκισμού και η Μεγκ βασανίζεται ώσπου λέει ότι ο Τζον είναι ζωντανός και τον κρατάνε Δαίμονες. Ο Σαμι τελειώνει τον εξορκισμό και στέλνει πίσω στην Κόλαση την Μεγκ! Το κορίτσι μέσα της είναι ζωντανό και δίνει πληροφορίες στα αδέρφια όμως λίγα λεπτά μετά, αφήνει την τελευταία της πνοή.
 1x22 - Devil’s Trap
Ο Σαμ και ο Ντην, μετά από μια διαφωνία για το αν πρέπει να πάρουν το Κολτ μαζί τους ή όχι, βρίσκουν το κτίριο που είναι ο Τζον και εκεί νικάνε κατά κράτος 2 Δαίμονες. Ντύνονται πυροσβέστες για να μπουν στο κτίριο ώστε να μην τους καταλάβει κανείς. Βρίσκουν τον Τζον και του ρίχνουν αγιασμένο νερό για να σιγουρευτούν ότι δεν τον κατέχει Δαίμονας. Αφού τον σώζουν, τους ακολουθεί ένας Δαίμονας και χτυπάει πολύ άσχημα τον Σάμι.
demon colt 1x22 - Devil’s Trap
Ο Ντην όμως έχει πάρει κρυφά το Κολτ και σκοτώνει τον Δαίμονα σώζοντας τον Σαμι. Όλοι μαζί πηγαίνουν πίσω στην κρυψώνα τους και ανασυντάσσονται. Ο Ντην φοβάται ότι ο πατέρας του θα τσαντιστεί μαζί του επειδή χαράμισε μια σφαίρα, ο Σαμ έχει αρκετούς μώλωπες σε όλο του το πρόσωπο και ο Τζον συνέρχεται. Όμως συγχωρεί τον Ντην και του λέει πόσο περήφανος είναι.
azazel john yellow eye demon 1x22 - Devil’s Trap
Ο Ντην καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πατέρα του. Όντως μέσα σου είναι ο κιτρινομάτης Δαίμονας ο οποίος είναι έτοιμος να δολοφονήσει τα αδέρφια. Πληγώνει άσχημα τον Ντην όμως ο Τζον τον σώζει καθώς για λίγα δευτερόλεπτα μπόρεσε να κατέχει τον Δαίμονα. Ο Σαμ με το Κολτ τον πυροβολεί στον πόδι. Χάνει την δύναμη του και ο Τζον παρακαλάει τον γιο του να τον πυροβολήσει στην καρδιά. Ο Σαμ διστάζει, και ο Δαίμονας φεύγει!
azazel john yellow eye demon 1x22 - Devil’s Trap
Ενώ οδηγούνται όλοι στον νοσοκομείο μέσα στην Ιμπάλα, ο Σαμ και ο Τζον διαφωνούν για την κατάληξη της ιστορίας. Μένει μία σφαίρα στον Κολτ αλλά η οικογένεια είναι ενωμένη. Μέχρι που μια νταλίκα τους χτυπάει το αμάξι. Όλοι φαίνονται σε άσχημη κατάσταση. Την νταλίκα φυσικά την οδηγούσε ένας Δαίμονας.
john 1x22 - Devil’s Trap
Βαθμολογία επεισοδίου : 10/10
Quote Επεισοδίου :
Dean : What’s happening? Is there a fire?
Firefighter : Sir, you have to stand back.

Dean : Well, I got a Yorkie upstairs and he pees when he’s nervous.

 

- Advertisement -spot_img

1 COMMENT

Subscribe
Notify of
guest

1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Amalia
Amalia
19 May 2014 19:42

Σε σχέση με τα φινάλε που ήρθαν στην πορεία, αυτό νομίζω ήταν το πιο χαλαρό! 😛 Ναι, το cliffhanger που δείχνει τους 3 Winchesters στο τρακαρισμένο Impala ήταν το πιο χαλαρό! Καταραμένοι σεναριογράφοι, δεν έχετε καταφέρει να μας πεθάνετε 9 χρόνια τώρα με τόσα cliffhangers!

- Advertisement -

Latest

More Articles Like This