Review 20ου επεισοδίου της 8ης σεζόν στην επιστροφή Supernatural!!
O Ντιν ξυπνάει μυστηριωδώς στο 1951, έχοντας στολή στρατηγού του αμερικάνικου στρατού και όλοι γύρω του είναι σκοτωμένοι. Τι να συμβαίνει άραγε;
24 ώρες πριν, ο Σαμ και ο Ντιν βρίσκονται στο νέο τους σπίτι με τον Σαμ να βρίσκεται σε άσχημη σωματική κατάσταση μετά και την 2η δοκιμασία. Ο Ντιν του λέει ότι χρειάζεται ξεκούραση καθώς δεν έχει αντανακλαστικά, δεν μπορεί να περπατήσει καλά, ενώ και το σώμα του σπαρταράει και δεν μπορεί να πετύχει ούτε τον στόχο του. Η Τσάρλι κάνει την εμφάνισή της και έχει μια υπόθεση για τα αδέρφια όπου μαζί με τον Ντιν αρχίζουν να την ερευνούν. Ο Σαμ μένει πίσω μετά από εντολή του αδερφού του, χωρίς προφανώς να τον ακούσει.
H Τσάρλι φαίνεται τόσο καιρό να προσπαθεί να γίνει κυνηγός αλλά μόνο εύκολο δεν είναι. Έχει φτιάξει μια λίστα με τέρατα στο τάμπλετ της και εντυπωσιάζει τον Σαμ. Αλλά για μια ακόμη φορά το ημερολόγιο του Τζον θα τους ξελασπώσει καθώς έχουν να κάνουν με ένα περίεργο είδος Τζίνι. Τα μάτια του είναι λαμπερά μπλε, περνάνε ως άνθρωποι, μόνο που τα συγκεκριμένα αφήνουν τα θύματά τους με τα όργανα σαν ζελέ και όταν δηλητηριάζουν το θύμα τους, αφήνουν ένα μπλε αποτύπωμα χεριού. Τα αδέρφια υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την Τσάρλι και το σιγουρεύουν όταν δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους.
Το τζίνι κάνει την εμφάνισή του στην Τσάρλι όπου την απαγάγει. Εν τω μεταξύ, ο Σαμ και ο Ντιν ακολουθούν τα ίχνη της Τσάρλι και βρίσκουν ότι συνδέεται με ένα νοσοκομείο στο οποίο κάνει συνεχώς δωρεές. Ο Ντιν πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου βρίσκει μια κοκκινομάλλα γυναίκα σε κώμα. Του εξηγούν ότι η κ. Μίντλετον χτυπήθηκε σε τροχαίο πριν 16 χρόνια όταν η Τσάρλι ήταν 12 ετών. Ο άντρας της απεβίωσε, εκείνη όμως έμεινε φυτό από τότε.
Το Τζίνι μυρίζεται τον φόβο της Τσάρλι και την βάζει στον χειρότερό της εφιάλτη. Οι Σαμ και Ντιν φτάνουν εκεί και σκοτώνουν το τέρας. Δίνουν το αντίδοτο στην Τσάρλι αλλά δεν φαίνεται να ξυπνάει. Ο Ντιν αποφασίζει να μπει στον εφιάλτη της. Την βρίσκει και προσπαθούν να σωθούν αλλά έχουν κολλήσει σε μια λούπα, σε ένα βρόγχο. Ο μόνος τρόπος για να σωθούν από αυτόν τον εφιάλτη και οι 2, είναι να καταφέρει να πει αντίο στην μητέρα της η Τσάρλι όπου θεωρεί υπεύθυνο τον εαυτό της για ό,τι συνέβη. Η Τσάρλι τα καταφέρνει! Εν τω μεταξύ, υπάρχει και 2ο τζίνι αλλά ο Σαμ καταφέρνει και το σκοτώνει.
H Τσάρλι αποφασίζει ότι πρέπει να πει και το πραγματικό αντίο στην μητέρα της. Αποχαιρετά τον καταπονημένο Σαμ αλλά και τον Ντιν λέγοντάς του “Σ’αγαπώ”. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή στην 9η σεζόν θα την ξαναδούμε. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, και αποχαιρετά την μητέρα της διαβάζοντάς της για τελευταία φορά το βιβλίο που της διάβαζε εκείνη όταν ήταν μικρή. Το “Χόμπιτ”.
Βαθμολογία επεισοδίου : 9/10
[poll id=”58″]
Κάτι κακό θα συμβεί στον Sam αν δεν κάνω λάθος στην τρίτη δοκιμασία η οποία έρχετε… θα συμβεί κάτι κακό..όσο για τον Σαμ κοιτάξτε πιστεύω οτι κακός προσπαθεί να κρυφτεί απο τον αδερφό του.. θα μπορούσε να του λέει το τι γίνετε.. πάντως για να μας μοιράζουν τόση αγάπη μεταξύ σαμ και ντίν κατί κακό θα συμβεί.. κρίμα εύχομε να βγώ λάθος ='[
Πολύ ωραίο επεισοδιο.. μου άρεσε πολύ..εξάλλου πάντα μου αρέσει να βλέπω την τσάρλι…φέρνει μια δροσιά μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σε κάθε επεισόδιο που εμφανίζεται…Πολλές σκηνές με ωραίο χιούμορ…το είδα με ένα χαμόγελο το επεισόδιο και μάλλον οφείλεται στήν Τσάρλι….Το οτι ανέλαβε και χρέη κυνηγού κοντα στα παιδιά δεν με χάλασε καθόλου και είναι πιθανό να την δούμε στην επόμενη σεζόν σε πιο ενεργό ρόλο…
Επίσης μου άρεσε το “σ΄αγαπώ ” που μοιράστηκε με τον Ντίν…γενικά βγάζει μια ζεστασιά αυτό τό κορίτσι…Ελπίζω να την δούμε σύντομα….
Φοβερό επεισόδιο…..
Μου αρέσουν τα επεισόδια που συμμετέχει η Τσάρλι…Δίνει μια άλλη νότα….Στο συγκεκριμένο μ’ άρεσε που είδαμε και το παρελθόν της….
Όσο για τον Σάμ δεν τον βλέπω καλά….Πιστεύω πως θα έχει εξουθενωθεί τελείως μέχρι την τρίτη δοκιμασία…..
Η σκηνή με τον Ντιν και την Τσάρλι στο τέλος ήταν φοβερή….Και μου αρέσει πολύ που έχουν τέτοια επαφή….Πιστεύω πως την νιώθουν σα μικρή αδερφή τους…Και μετά από όλο αυτό….Έτσι που ήταν ο Ντιν απέναντι της… <3
Πόσο μα πόσο επική σκηνή;;;; http://www.youtube.com/watch?v=M7gECNkO5zc
Εντάξει… πόσο φοβερή μπορεί να είναι αυτή η Τσάρλι! Χάρηκα πολύ που την ξανά είδα και γενικά τα επεισόδια μαζί της είναι πολύ ευχάριστα. Είναι ωραίο που μάθαμε κάτι για το παρελθόν της και μου αρέσει που έχει αναπτήξει μια στενή σχέση με τα αδέρφια. Σίγουρα την θέλουμε και στον 9ο κύκλο! Τώρα για τον Σαμ τι να πω… τα μαύρα του τα χάλια έχει και είναι λογικό με τις δοκιμασίες που πέρασε, οπότε θα συμφωνήσω και εγώ ότι δεν τον βλέπω καλά τον Σαμ με την τελευταία δοκιμασία, σίγουρα κάτι κακό θα γίνει. Ένα είναι σίγουρο φυσικά… πάμε για τρομερό φινάλε!
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλεια που κάνετε στο site σας και είναι ένα απο τα καλύτερα ελληνικά που ασχολούνται με τηλεοπτικές σειρές.Δυστυχώς το Supernatural έπρεπε να κλείσει ΕΠΙΚΑ στη 5η σεζόν οπως το έχουν πράξει σωστά άλλες τηλεοπτικές σειρές (Σπαρτακος).Υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες (η 5η σεζον ήταν εξαιρετικα καλογραμμένη με φοβερά επεισόδια εξίσου και τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης και η εξαιρετικη αποδοχή που είχε στο κοινό. Ύστερα απο 5 σεζόν η σειρά μας είχε ακόμα ζωντάνια,και νέα πράγματα να δείξει ,δεν είχε κάνει κοιλιά όπως έχουν κάνει άλλες σειρες με αντιστοιχες σεζόν.,Στη 5η σεζόν είχαμε τον σούπερ κακό τον Εωσφόρο και μ’ αυτόν έπρεπε να κλείσει η σειρά δεν υπάρχει δυνατότερος κακός απο τον Λούσιφερ(αν και υπάρχουν 3 χαρακτήρες ανώτεροι του Λούσιφερ (Θεός,Θάνατος και ο Μιχαήλ),ελπίζω να μην θέλετε να δούμε τον Μιχαήλ σαν κακό ακόμα και αν τον παιζει ο Τζέφρι Ντήν Μόργκαν που έστω για λίγο στο τέλος της 1ης σεζόν έδωσε ρεσιτάλ σαν Κιτρινομάτης δαίμονας πόσο μάλιστα και αν ο χαρακτήρας του έχει απίστευτο βάθος, Ο Θάνατος θα ήταν εξαιρετικός κακός αλλά είναι ρε γαμώτο συμπαθής στο κοινό χαρακτήρας .Το Swan Song έρεπε να είναι το κύνειο άσμα της σειράς.
Δεν έχεις άδικο. Η 5η σεζόν ήταν εξαιρετική! Αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να σταματήσει εκεί η σειρά. Αν εξαιρέσεις κάποια επεισόδια νομίζω και οι υπόλοιπες είναι πάρα πολύ καλές! Να μη μιλήσω βέβαια και για την 8η που όλοι ίσως νομίζαμε ότι θα κάνει κοιλιά αλλά τελικά τα σπάει!!! Άμα είσαι supernaturalάκιας νομίζω ότι θα συμφωνήσεις.
Ευχαριστούμε πολυ 🙂
Η αλήθεια είναι ότι τα χουμε αναλύσει πολλές φορές σχετικά με το πότε έπρεπε να σταματήσει. Τσεκαρε το αρθρο μου : http://supernaturalgreece.gr/jeremy-carver-the-one-who-gripped-us-tight-and-raised-us-from-perdition/
Απαντώ εκεί σε πολλά ερωτήματά σου 🙂