Review – Supernatural 7×23 – Survival of the Fittest

16
0
Tι να πρωτοπείς για αυτό το επεισόδιο! Πραγματικό έπος. Περιμένουμε τα σχόλια σας. Review 7×23:Κατά την γνώμη μου το καλύτερο φινάλε της σειράς μετά το 5ο. Έπος με όλη την σημασία της λέξεως. Η 7η σεζόν ήταν αρκετά καλή γενικότερα. Όμως με τέτοιο τέλος, οφείλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην Sera Gamble η οποία αποχώρησε από την σειρά μας.
7x23 - Survival of the Fittest crowley list dick roman
Ο Ντικ και ο Κράουλη κάνουν μια μεγάλη συμφωνία. Ο αρχηγός των Λεβιάθαν θα παραχωρήσει όλο τον Καναδά στους Δαίμονες και αυτός θα πάρει την Αμερική. Με αντάλλαγμα να πάει στους Γουιντσεστερ με λάθος αίμα και να τους το δώσει, ώστε να τους σκοτώσει ο Ντικ. Ο Κράουλη λοιπόν δέχεται, και το τέλος ξεκινά!
7x23 - Survival of the Fittest dean sam
Ο Ντην και ο Σαμ μαθαίνουν ότι ο Ντικ βρίσκεται στην Suprocorp και είναι έτοιμοι για το μεγάλο φινάλε. Πηγαίνουν σε ένα νεκροταφείο με καλόγριες και βρίσκουν το σωστό κόκκαλο ενάρετου ανθρώπου. Μόλις λοιπόν έχουν όλα τα υλικά, καλούν τον Κράουλη αλλά αυτός τους στήνει!!
7x23 - Survival of the Fittest cas dean
Από του πουθενά εμφανίζεται η Μεγκ. Την είχε πάρει από την άλλη άκρη του κόσμου ο Καστιήλ όπου φαίνεται να τα έχει τελείως χαμένα. Λέει ότι δεν θέλει να πολεμήσει άλλο και φοβάται μήπως τα ξανακάνει μαντάρα. Ο Κας, έψαξε για το Τάγμα αλλά είναι σχεδόν όλοι νεκροί. Ο Κέβιν είναι αιχμάλωτος του Ντικ!
7x23 - Survival of the Fittest crowley meg
Ο Κράουλη επιτέλους κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Λέει όλη την αλήθεια στα αδέρφια και τους δίνει όπως λέει το σωστό αίμα. Θέλει όμως όταν τελειώσουν όλα αυτά, την Μεγκ.
7x23 - Survival of the Fittest
Ο Ντικ εν τω μεταξύ καταλαβαίνει ότι ο Κράουλη θα τον προδώσει γι’αυτό κάνει ένα πανέξυπνο κόλπο. Έχει κρατήσει το αληθινό χέρι του Ντικ Ρόμαν, και πολλοί Λεβιάθαν το αγγίζουν για μην μπορέσουν τα αδέρφια να καταλάβουν ποιος είναι ο αληθινός. Το σχέδιο του ενάντια στην ανθρωπότητα είναι να την εξοντώσει. Έχει δημιουργήσει ένα μείγμα που θα μπαίνει μέσα στα φαγητά, και θα σκοτώνονται αυτόματα, όσοι έχουν καλό μεταβολισμό και δεν είναι χοντροί.
7x23 - Survival of the Fittest blood
Ο Σαμ και ο Ντην κάνουν την «τελετή» και το κόκκαλο τους είναι έτοιμο για να σκοτώσουν τον Ντικ. Όμως όταν πηγαίνουν προς τον αρχηγό των Λεβιάθαν, καταλαβαίνουν το κόλπο του και γυρίζουν πίσω. Εκεί όμως βρήκαν τον Μπόμπι. Ο Σαμ πήγε να τον φέρει πίσω, όμως εκείνος είναι έτοιμος να τον σκοτώσει. Ο Μπόμπι την τελευταία στιγμή καταλαβαίνει τι γίνεται και φεύγει από το σώμα την γυναίκας που ήταν. Ο Κας εν τω μεταξύ είναι το κλειδί για την νίκη τους. Μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός Ντικ, αφού ήταν το δοχείο του κάποτε.
7x23 - Survival of the Fittest bobbys flask fire
Ο Μπόμπι καταλαβαίνει το μεγάλο λάθος του. Αρχίζει να γίνεται εκδικητικό φάντασμα και ζητάει από τα αγόρια να κάψουν το φλασκί για να αναπαυθεί και να μην τους κάνει κακό χωρίς να το θέλει. Τα αδέρφια συμφωνούν, καίνε το φλασκί και έρχεται το οριστικό τέλος του Μπόμπι Σίνγκερ. Αντίο λοιπόν……
7x23 - Survival of the Fittest impala
Μετά το τέλος του Μπόμπι, ο Ντην αποφασίζει να πάρει πίσω την Ιμπάλα! Φαίνεται εν τω μεταξύ να συγχωρεί τον Κας για ότι έγινε και το σχέδιο τους ξεκινά. Η Μεγκ οδηγεί για αντιπερισπασμό την Chevy, και πηγαίνει κατευθείαν στην εταιρία του Ντικ. Εκεί τακτοποιεί κάποια Λεβιάθαν, όμως οι Δαίμονες κάνουν την εμφάνισή τους και την νικούν.
7x23 - Survival of the Fittest dick death dean kills dick roman bone
Ο Σαμ βρίσκει τον Κέβιν και τον ελευθερώνει. Ο Κας και ο Ντην αναζητούν τον πραγματικό Ντικ Ρόμαν. Τον βρίσκουν και προσπαθούν να τον σκοτώσουν. Ο Ντην τον χτυπάει με ένα κόκκαλο αλλά δεν καταφέρνει τίποτα. Πρόκειται όμως για παγίδα. Από πίσω ο Κας τον κρατάει, και με δεύτερο κόκκαλο ο Ντην τον χτυπάει στον λαιμό. Αυτό ήταν. Το τέλος έφτασε και ο Ντικ σκοτώνεται και μαζί μάλλον όλοι οι Λεβιάθαν!!!
7x23 - Survival of the Fittest dick death
7x23 - Survival of the Fittest dick death
Ο Ντικ κάνει μπαμ και ξαφνικά εξαφανίζονται ο Κας με τον Ντην! Έκπληκτος ο Σαμ ψάχνει τον αδερφό του. Ο Κράουλη εμφανίζεται και παίρνει τον Κέβιν.
Purgatory Gorilla-Wolves 7x23 - Survival of the Fittest
Ο Ντην με τον Κάς βρίσκονται σε ένα τεράστιο κατεστραμμένο δάσος. Ο Άγγελος του λέει ότι βρίσκονται εκεί όπου πηγαίνει όταν πεθαίνει κάθε τέρας. Στον Καθαρτήριο!!!!! Και ξαφνικά ο Κας φεύγει. Ο Ντην μένει μόνος και τον περιτριγυρίζουν πολλά τέρατα. Πρώτη φορά βλέπουμε την αληθινή τους μορφή. Όλα λοιπόν αυτά τα τέρατα που σκότωσε ο Ντην, είναι εκεί για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Πως θα ξεφύγει ο Ντην; Έγινε καλά ο Κας; Πως θα μπορέσουν να βγουν από το Καθαρτήριο; Αν κάποιο τέρας τους ξεκοιλιάσει τι μπορεί να συμβεί; Θα πεθάνουν; Όμως είναι ήδη νεκροί..
Γιατί ο Κράουλη πήρε τον Κέβιν; Τι σχεδιάζει;
Ο Σαμ είναι πλέον εντελώς μόνος του και δεν έχει κυριολεκτικά κανέναν.
Οι Λεβιάθαν πέθαναν όλοι; Θα ξαναδούμε τον Ντικ τώρα στο Καθαρτήριο;
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ : 10/10
QUOTE ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ :
Cas : Every soul here is a monster.

Dean : Are we in Purgatory??

 

 • Xristos Barkonikos

  Πέθανα στο γέλιο όταν είδα τον Κράουλι να βγάζει όλο αυτό το χαρτί για να κάνουν συμφωνία!!!

 • Iliana Xiouxioula

  KOITA ΕΚΦΡΑΣΗ Ο ΝΤΙΚ ΕΝΩ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ…ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ

  • Iliana Xiouxioula

   ΟΟΟ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟ-ΧΙΟΥΧΙΟΥΛΑ!!??? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ

 • evina

  Συμφωνώ για να έχει αυτή την έκφραση ο Ντικ κάτι θα ξέρει ,,,,
  ίσως ξέρει οτι θα τους πάρει μαζί του

 • evina

  άσχετη η εικόνα !! sorry ! αλλού πήγαινε ! 

 • Alexarv3

  Προχειρότητα παντού! Στη σκηνοθεσία (εντελώς ερασιτεχνική), στο σενάριο, στις ερμηνείες (ο καθένας έπαιζε όπως ήθελε). Ίσως το χειρότερο επεισόδιο όλων των κύκλων.

 • Iliana Xiouxioula

  ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!!!! ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥ 5ου ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΓΙΑ ΣΕΖΟΝ ΦΙΝΑΛΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

 • Stelios_Dean

  Λογικά κάτι θα γίνει μεταξύ του Dean και του Ντικ μέσα στο καθαρτήσιο!! Πάντως,αυτό θα το μάθουμε σε 141 μέρες!!!

 • eva

  Για season finale ήταν πάρα πολύ καλό… αφήνει ανοιχτά τόσα μέτωπα…ας μου πει ποιος δεν κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για να δει τι θα γίνει με καθένα από τους ηθοποιούς… όλοι έχουν κάποιον αγαπημένο και όλοι βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση….το πρώτο επεισόδιο για την νέα season θα είναι κανονικό έπος….

 • Lounae

  Ένα είναι σίγουρο οτι ο Σαμ και ο Ντίν δεν πρόκειται να πάθουν κάτι !
  Είναι οι πρωταγωνιστές. 

  • Nick

   Φτάνει πια…Αυτό που λέτε όλοι »Η πρωταγωνιστές δεν παθαίνουν τίποτε είναι πολύ απλά ένα ΣΤΕΡΕΟΤΗΠΟ.

   • notice

    ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο BOBBY ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΙΣΚΑΡΕΣ!!!!

  • Nick

   Φτάνει πια.Αυτό που λέτε όλοι »οι πρωταγωνιστές δεν παθαίνουν τίποτα και πεθαίνουν ποτέ»,είναι πολύ απλά,ένα στερεότυπο…..

 • Ηταν τελειο το επεισοδιο… συνχαρητηρια για ολη αυτην την καλη δουλεια που εχετε κανει μεχρι τωρα. συνεχιστε ετσι !!

 • Roza

  me anatrixiazei ola ta eixe tha ginei xamos sthn 8 season den mporw na perimenw katholou…….htan teleioooooooo