Review – Supernatural – 12×22 & 12×23 – Season 12 Finale

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Διπλό το… φετινό κακό. Το τέλος έφτασε και για την 12η σεζόν με το 12×22 “Who We Are”, 12×23 “All Along The Watchtower” ως φινάλε.

Στο τελευταίο Review για την σεζόν που μας αφήνει, θα συμπεριφερθούμε σαν να είδαμε ένα ενιαίο επεισόδιο και δεν θα το χωρίσουμε σε δύο. Και τι να πρωτοπείς άλλωστε γι’αυτήν την τρελή επεισοδιάρα που είδαμε. Μιάμιση ώρα έπους και τρόμου, αγωνίας και χαράς, συγκίνησης και δακρύων. Μιάμιση ώρα γεμάτη καρδιοχτύπι, ένταση, πολλά Cliffhangers και πολλά σοκ που δεν μπορείς να ξεπεράσεις έτσι εύκολα. Ας πιούμε λοιπόν σε αυτό…

BRITISH MEN OF LETTERS

Κι ας ξεκινήσουμε από τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων οι οποίοι ετοιμάζουν την τελική τους κίνηση εναντίον των κυνηγών της Αμερικής. Η Μαίρη δέχεται σε μήνυμα τον επόμενο στόχο της και δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μας σερίφη Τζόντι. Με την βοήθεια της Άλεξ όμως καταφέρνει και την ακινητοποιεί δένοντάς την.

Οι Winchesters έχουν… κλειστεί στον τάφο τους και προσπαθούν να βγουν εγκαίρως στην επιφάνεια πριν χάσουν όλο τους το οξυγόνο. Δοκιμάζουν με υπερφυσικό τρόπο να διαφύγουν, μάταια όμως. Ο Ντιν αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το… βαρύ πυροβολικό που εδώ και χρόνια ήθελε. O εκτοξευτής βομβίδων διαλύει ένα τοίχος του καταφύγιου και οι Winchesters με την Τόνι καταφέρνουν και φτάνουν εγκαίρως στην Μαίρη.

Ο Σαμ αποφασίζει να ηγηθεί της επίθεσης εναντίον των Βρετανών Ανθρώπων των Γραμμάτων και καλεί όσους κυνηγούς μπορεί, μεταξύ άλλων αυτών που τους είχαν δολοφονήσει στο επεισόδιο “Dark Side of the Moon“. Με μια εκπληκτική ομιλία τους δίνει να καταλάβουν με ποιους έχουν να κάνουν. Ο Ντιν όμως δεν μπορεί να βρεθεί πλάι στον αδερφό του, καθώς το πόδι του είναι χτυπημένο. Αποφασίζει ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνει πίσω και να βοηθήσει την Μαίρη να θυμηθεί τον πραγματικό της εαυτό.

– Bitch
– Jerk

H αρμάδα του Σαμ καταφτάνει στη βάση των Βρετανών και το παιχνίδι παίρνει άγριες διαστάσεις. Πολλοί από τους κυνηγούς πεθαίνουν αλλά οι Άγγλοι έχουν χάσει το παιχνίδι. Οι Αμερικάνοι είναι άριστα προετοιμασμένοι και διαλύουν κάθε άμυνα των Βρετανών. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σαμ και η Τζόντι φτάνουν στην Αρχηγό τους. Εκείνη είναι πολύ πιο δειλή απ’ ότι αρχικά έδειχνε και τους αποκαλύπτει ότι ο Κράουλη είναι νεκρός αλλά ο Εωσφόρος κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος. Προσπαθεί να εξαγοράσει την ζωή της αλλά ο Σαμ αρνείται κάθε βοήθεια και η Τζόντι της φυτεύει μια σφαίρα στο κεφάλι, προτού απειλήσει τον Winchester. Ο Σαμ δεν μπορεί να το πιστέψει, ο Διάβολος περπατά και πάλι στη Γη…

MARY WINCHESTER

Η Μαίρη είναι ο χαρακτήρας που άκουσε τα πιο πολλά “γαλλικά” από τους fans σε αυτή τη σεζόν. Και κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο αδικημένο χαρακτήρα στην ιστορία του Supernatural. Επέστρεψε στο φινάλε της 11ης μετά από πολλά χρόνια όντας νεκρή και βρίσκει τον κόσμο της διαλυμένο από κάθε άποψη. Αφού λοιπόν μαζεύει τα κομμάτια της, αποφασίζει να βοηθήσει την μόνη οικογένεια που της έχει απομείνει, τους γιους της. Γνωρίζει ότι ο Σαμ και ο Ντιν μεγάλωσαν -κυριολεκτικά- μέσα στα τέρατα και οι Βρετανοί της προσφέρουν αυτό που κανείς άλλος δεν μπορούσε, να βρουν ειρήνη οι γιοι της σκοτώνοντας κάθε τέρας που υπάρχει στην Αμερική. Έτσι συνεργάζεται μαζί τους χωρίς όμως να γνωρίζει τι εστί BMoL.

Ο Ντιν εμπιστεύεται την Τόνι και μέσω ενός “τρικ” μπαίνει στο μυαλό της μητέρας του ώστε να την σώσει. Εκείνη βρίσκεται στο σπίτι της και περιμένει τον Τζον, ταΐζοντας τους γιους της όταν ήταν ακόμη πολύ μικροί. Ο Ντιν όμως του λέει πως την μισεί. Πως εξαιτίας της μεγάλωσαν όπως μεγάλωσαν. Πως εξαιτίας της ο Σαμ πέρασε τα πάνδεινα και ο Ντιν έπρεπε να είναι και μπαμπάς και μαμά και αδερφός ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά ο μικρός. Σε μια συγκλονιστική στιγμή ερμηνείας από τον Jensen Ackles, η Μαίρη ξυπνά.

 

Ο Κετς όμως αρπάζει την τελευταία στιγμή τον Ντιν και τον… σαπίζει στον ξύλο. Η Μαίρη συνέρχεται και δολοφονεί έναν από το πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες του Supernatural. Ο Ντιν συγχωρεί για όλα τη Μαίρη, ενώ πριν της είχε πει ότι την αγαπά. Ο Σαμ εμφανίζεται στο κατάλληλο σημείο και την καθησυχάζει λέγοντάς της να μην φοβάται. Την αγκαλιάζει και η Μαίρη νιώθει για πρώτη φορά ευτυχισμένη. Και ‘μεις; Έχουν μια τριπλή γλυκύτατη αγκαλιά που περιμέναμε 1 ολόκληρο χρόνο γι’ αυτήν…

KELLY & CASTIEL

Ο Κας έχει βρει ένα ήσυχο και όμορφο μέρος και έχει πάει την Κέλλυ εκεί ώστε να γεννήσει. Η ίδια φοβάται πολύ και προσπαθεί να προετοιμάσει τον ερχομό του γιου της όσο καλύτερα μπορεί. Ξέρει ότι θα πεθάνει. Ο Κας όμως την καθησυχάζει λέγοντάς της πως ο Τζακ θα φέρει την ηρεμία σε αυτόν τον κόσμο και τον Παράδεισο στη Γη.

Καθώς η γέννηση του γιου του Διαβόλου είναι τόσο κοντά, ο Τζακ από την κοιλιά της μάνας του δημιουργεί μια Πύλη για ένα εναλλακτικό σύμπαν.Α crack in Space and Time” και μια ακόμη αναφορά στο Doctor Who από τους σεναριογράφους του Supernatural που πέτυχαν διάνα!!! Όταν το Νέφελιμ γεννιέται, η δύναμή του δημιουργεί ρήγμα στη δομή του σύμπαντος. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ

Σε αυτό το εναλλακτικό σύμπαν υπάρχει μια διαφορετική Γη, στην οποία ο Τζον πέθανε πριν από 40 χρόνια και η Μαίρη πριν από 10 από τον Azazel. Ο Σαμ και ο Ντιν δεν υπήρξαν ποτέ και η Αποκάλυψη έφτασε στον κόσμο μας. Η Κόλαση και ο Παράδεισος συγκρούονται στη Γη και το ανθρώπινο είδος έχει σχεδόν αφανιστεί.

Την εμφάνισή του κάνει όμως ένας παλιός – νέος μας γνώριμος. Ο Μπόμπι Σίνγκερ, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός σε αυτόν τον κόσμο. Φυσικά δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε τον Σαμ, ούτε τον Ντιν, ούτε τον Κας. Ο ίδιος μαζί με τον Ρούφους είναι στρατιώτες της Γης και έχουν φτιάξει σφαίρες για να μπορούν να σκοτώνουν αγγέλους.

Οι σεναριογράφοι μας δίνουν το απόλυτο σενάριο! Ένας κόσμος χωρίς τους Winchesters, θα ήταν ένας μετ’ αποκαλυπτικός κόσμος γεμάτος πόνο. Κόκκινες αστραπές σκίζουν τους ουρανούς, οι άγγελοι και οι δαίμονες σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους και στη μέση η ανθρωπότητα χωρίς να μπορεί να κερδίσει. Ο πλανήτης Γη είναι πλέον μια απέραντη έρημος και επάνω του κατοικούν κυρίως πτώματα και κουφάρια ανθρώπων που έχουν σαπίσει στο έλεος του πολέμου μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακόμα και σε αυτόν τον κόσμο όμως υπάρχουν ήρωες και ο Μπόμπι θα παίξει για μια ακόμη φορά καταλυτικό ρόλο στην έκβαση μιας μεγάλης μάχης.

ΚΡΑΟΥΛΗ

Οι Winchesters τηλεφωνούν στην Ροβίνα αλλά στο τηλέφωνο είναι ο… Εωσφόρος που τους ειδοποιεί ότι την σκότωσε με φρικτό τρόπο. Στο μεταξύ ο Κράουλη είχε επιζήσει από την οργή του Εωσφόρου δραπετεύοντας μέσα από ένα ποντίκι. Επιστρέφει στο σώμα του και προσπαθεί να βοηθήσει για μια ακόμη φορά τους Winchesters. Αποφασίζει να παρατήσει τον θρόνο της Κόλασης καθώς μισεί την θέση του Βασιλιά και σιχαίνεται τους δαίμονες. Συμφωνεί με τους Σαμ και Ντιν να καταστρέψουν τον Διάβολο και έπειτα να κλείσουν για πάντα τις Πύλες της Κολάσεως.

Κι όταν ο… Κράουλη κάνει σχέδια, ο Τσακ γελάει. Ο Διάβολος λοιπόν μπαίνει στην εναλλακτική πραγματικότητα της Γης κυνηγώντας τους Winchesters, την ώρα που η Κέλλυ γεννάει. Ο Κράουλη στήνει την σκακιέρα, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει τόσο καλά. Με ένα ξόρκι, το σχέδιο είναι να κλείσουν την Πύλη και να παγιδεύσουν για πάντα τον Εωσφόρο σε αυτόν τον, ούτως ή άλλως, διαλυμένο κόσμο.

Μια θυσία, όμως, χρειάζεται για την ολοκλήρωση του ξορκιού. Μια ζωή πρέπει να αφαιρεθεί. Η τελική μάχη ξεκινά. Crowley VS Lucifer σε μια μονομαχία που μόνο ένας μπορεί να κερδίσει. Όχι όχι ο Εωσφόρος. Μόνο ο Κράουλη μπορεί να κερδίσει εδώ. Γιατί παίζει στο δικό του παιχνίδι. Η σκακιέρα έχει στηθεί από τον ίδιο και ο πιο έξυπνος και πιο πανούργος χαρακτήρας του Supernatural κάνει την κίνηση ΜΑΤ! Τραβάει το Angel Blade και αυτοκτονεί χαιρετώντας για πάντα εμάς και τους Winchesters. Ένα ηρωικός θάνατος, ένας θάνατος γεμάτος νόημα και απίστευτα όμορφος…

‘Bye boys…

CASTIEL

Η Πύλη του εναλλακτικού κόσμου είναι έτοιμη να κλείσει όμως ο Castiel βουτάει μέσα με αυτοθυσία και μαχαιρώνει του Εωσφόρο με την Αγγελική του Λεπίδα. Ο Ντιν ουρλιάζει στον Cas να γυρίσει πίσω αλλά ο Σαμ δεν έχει σκοπό να θυσιάσει τους πάντες και τραβάει τον αδερφό του ξανά στην Πύλη και πίσω στον κόσμο μας.

Ο Cas όμως επιστρέφει και αντικρίζει στα μάτια για μια τελευταία φορά τους μοναδικούς ανθρώπους που αγάπησε και τον έκαναν να νιώσει άνθρωπο. Ο Cas προσπαθεί να τους πει για μια τελευταία φορά ότι όλα θα πάνε καλά. Τους κοιτάζει σαν να τους λέει ότι θα είμαι για πάντα ο φύλακας άγγελός σας που η μητέρα τους τους ψιθύριζε στο αυτί όταν ήταν μωρά. Ο Cas όμως δεν μπορεί να μιλήσει. Ο Διάβολος τον μαχαιρώνει πισώπλατα και δεν μπορεί να ξανασώσει τα αδέρφια του. Δεν μπορεί να θυσιαστεί ξανά γι’αυτά.

Τα όσα φτερά του είχαν απομείνει πλέον βρίσκονται στο χώμα του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο γιος του Διαβόλου. Ο Καστιέλ είναι νεκρός και οι Winchesters έχασαν έναν ακόμη αδερφό…

Ο Ντιν κοιτάζει τον ουρανό σοκαρισμένος και φοβισμένος. Νιώθει απόγνωση και σιωπηρά αναζητά το θαύμα από τον Τσακ. Τίποτα όμως δεν κινείται. Ο Ντιν κατεβάζει το κεφάλι του συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Οι Winchesters έχασαν τα πάντα. Και είναι πλέον πιο μόνοι από ποτέ…

LUCIFER JUNIOR

Και ενώ προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της δολοφονίας του Κας, η Μαίρη τους λέει σ’αγαπώ και κάνει αυτό που περίμενε μια ζωή, όπως είπε. Να γρονθοκοπήσει στη μούρη τον Διάβολο!!! Οι σιδερογροθιές των Βρετανών Ανθρώπων των Γραμμάτων πιάνουν τόπο και η Μαίρη οδηγεί τον Εωσφόρο πίσω στην Πύλη. Ο Λούσιφερ στην προσπάθειά του να μην πέσει μέσα, τραβάει την μαμά Winchester μαζί τους και εξαφανίζονται στην μεταποκαλυπτική Γη. Ο Εωσφόρος είναι πάρα πολύ θυμωμένος και η Μαίρη βρίσκεται στο έλεος ενός αφηνιασμένου Διαβόλου με κόκκινα μάτια…

Το σπίτι στο οποίο βρισκόταν η Κέλλυ αρχίζει να… χρυσαφίζει από λάμψη. Ο Ντιν όμως δεν μπορεί να κουνηθεί. Δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο καλύτερός του φίλος και η μητέρα του χάθηκαν τόσο απλά. Ο Σαμ όμως από την άλλη βρίσκει την δύναμη και μπαίνει μέσα στο σπίτι. Βρίσκει την Κέλλυ νεκρή και στο βάθος ενός παιδικού δωματίου μια φιγούρα ξεπροβάλλει από το σκοτάδι. Είναι κουρνιασμένος αλλά δεν φαίνεται φοβισμένος. Τουναντίον, ο γιος του Εωσφόρου φαίνεται πιο κακός από ποτέ και χαμογελάει!!!

Ραντεβού τον Οκτώβριο για την 13η σεζόν…

Ερωτήματα – Θεωρίες – Απόψεις:

 1. Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό φινάλε. Το σενάριο αψεγάδιαστο, η σκηνοθεσία σε υψηλά επίπεδα(όπως πάντα), ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν και πάλι για ΟΣΚΑΡ.
 2. Ο Κράουλη μας τελείωσε. Λογικά για πάντα.
 3. Ο Κας όμως σίγουρα θα επιστρέψει. Το θέμα είναι πως και γιατί; Θα τον δούμε στο Κενό λόγω των συνεπειών για τον θάνατο της Μπίλι;
 4. Μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το εναλλακτικό σύμπαν. Και τι υπέροχη ιδέα από τους σεναριογράφους!!! Ένας μεταποκαλυπτικός κόσμος στον οποίο δεν παγιδεύτηκε μόνος ο Λούσι, αλλά με την Μαίρη.
 5. Άραγε τι έχει να τραβήξει η Μαίρη; Γιατί αποκλείεται να πεθάνει έτσι απλά. Μήπως την σώσουν ο Μπόμπι και οι άλλοι;
 6. Θα ξαναδούμε τον… νέο Μπόμπι;
 7. Θα δούμε κι άλλους παλιούς γνωστούς χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν;
 8. Τι συμβαίνει με τον Lucifer Jr.;
 9. Θα τον πάρουν μαζί τους οι Winchesters;
 10. Ας αναρωτηθούμε λίγο γιατί άνοιξε αυτός ο κόσμος. Ο Κας είπε ότι είναι φυσιολογικό. Όμως ήταν ένας κόσμος αντίθετος από αυτόν που περιέγραψε στην Κέλλυ. Αντίθετος από αυτός που είδε στο όραμα από τον Τζακ.
 11. Μήπως ο κόσμος άνοιξε επίτηδες; Για να δείξει ο Τζακ τι θα φέρει και στον δικό μας κόσμο;
 12. Ή μήπως τελικά δεν είναι κακός και ήθελε να προειδοποιήσει τον Κας τι θα γίνει αν δεν σκοτώσουν τον Λούσι;
 13. Μπορεί ο Τζακ να ανοίξει και πάλι αυτόν τον κόσμο;
 14. Αν ναι, μπορεί να ανοίξει κι άλλους; Είναι δυνατόν να δούμε ένα Supernatural – MultiUniverse;
 15. Γιατί ο Τζακ χαμογελούσε στην τελευταία σκηνή; Σίγουρα το χαμόγελο αυτό σημαίνει κακία, αλλά μήπως οι σεναριογράφοι μας παραπλανούν;

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σενάριο
Σκηνοθεσία
Ερμηνείες
Villains
Εφέ / VFX

ΣΥΝΟΨΗ

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό φινάλε. Το σενάριο αψεγάδιαστο, η σκηνοθεσία σε υψηλά επίπεδα(όπως πάντα), ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν και πάλι για ΟΣΚΑΡ.

261 ΣΧΟΛΙΑ

Subscribe
Notify of
guest

261 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Maria Edward
Maria Edward
5 years ago

Είναι δυνατόν ?? ο Cas? Αποκλείεται αυτή είναι η σκηνή που έκανε μόνος ?… Γιατί το δειξαν αυτό…το επόμενο storyline από ότι καταλαβαίνει κανείς θα είναι το μπεμπε που δεν είναι μπεμπε, μεγάλωσε απότομα 😛 … Και από αυτά που έδειξε μόνο καλό δεν έχει μέσα του .. Το γελακι του το είδατε ??… Λογικά η Μαίρη θα βγει από καμία πύλη που θα ξανά ανοίξει το παιδί,ευτυχώς δεν πέθανε, δεν ήθελα να πεθάνει … Αγαπώ Μπομπιιιι <3 ωραίο πολύ ωραίο και το πρώτο μέρος και γαμω… Αχχ ρε κραουλι

Sawyer Orestis
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Αυτή η σκηνή για το τέλος είναι ίσως κάποιο teaser, είτε κάποια σκηνή που έπρεπε να ξαναγυρίσει..

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ίσως να είναι και έτσι… Πάντως πολύ ωραίο φινάλε και με τους βρετανους έδειξαν τα αδέρφια ποιοι είναι το αφεντικό..και η σκηνή του Ντίν για να επαναφέρει την Μαίρη μαρεσε πολύ, κρίμα που δεν γύρισε έστω για το flashback o John … Και με τον εωσφορο ότι έγινε… Μαρεσε το πως γεννήθηκε το παιδί, αν κ είχα μια μικρή ελπίδα ότι τελικά η κελλυ δεν θα πεθάνει τλκ… Ο κραουλι με συγκίνησε με την θυσία του, τον αγαπώ… Απολαυστικό δίωρο… 🙂

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Και εγω σε αγαπω 🙂 Οπα κατσε ενα λεπτο…εγω υποτιθεται οτι δεν θα επρεπε να μιλαω? 😛

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
5 years ago

χαχαχαχαχαχα ωραιος 😉 😀

Joanna
Joanna
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
5 years ago

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ο Πελεγκρίνο ήταν απίστευτος……)

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Δεν πιστευω να την ξαναδουμε.Ειναι απιθανο.Δεν γινετε να νευριασε τοσο πολυ τον λουσιφερ,και να την αφησει ετσι.Τι δηλαδη της ειπε “ασε με ειμαι χαλια,νιωθω πολυ emo τελευταια,φυγε” ?Να τον νικησε σε μαχη θα ειναι εντελως ηλιθιο,ειναι αρχαγγελος,και 10 αγγελοι να του την πεσουν και παλι,το μονο πιθανο ειναι τα εσκασε ο μπομπυ με παρεα,να τον καθυστερησαν με τις σφαιρες οπως ο ντιν,και καλα επειδη την μαιρη την ηξερε ο μπομπυ να την σωσει

Maria Edward
Maria Edward

Στο supernatural είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις για κανέναν χαρακτήρα χαχα αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι το χειρότερο να εγκλωβιστει σ αυτό το παράλληλο σύμπαν αλλά και πάλι τα αγόρια θα βρουν τρόπο να την επαναφέρουν.. Επίσης εντάξει ο λουσιφερ μπορεί να την σκοτώσει αλλά γιατί να το κάνει αν σκεφτεί ββ ότι μπορεί να είναι μια λύση για να φύγει από κει πέρα μαζί με κείνη.. Αν δεν μπορεί ο ίδιος από τις δυνάμεις του… Ελπίζω να μην πάθει κάτι την θέλω την Μαίρη στην σειρά… Θα δειξει

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Σωστο αλλα υπαρχει ενα κενο.Τα παιδια δεν μπορουν να ξερουν αν ειναι ζωντανη η οχι,επισεις,εχουμε το νεφελιμ οπου θα ψαξει για τον πατερα του,και τελος,εχουμε και εναν λουσιφερ,ο οποιοε ειναι ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ.Το βλεμμα με το κοκκινο ματι στο τελος,εκανε εμενα και φοβηθηκα.Πραγματικα.Η μονη ελπιδα ειναι ή αυτο που ειπα με τον μπομπυ, ή να την βασανιζει για να εκδικηθει (κατι που θα ειναι μακαβριο)

Maria Edward
Maria Edward

Χαχα εντάξει και μένα με αγχωσε αλλά πάντα ο λουσιφερ κάνει επίδειξη δυνατοτήτων,εδώ έκανε τόση υπομονή με τον κραουλι που ήταν πραγματικά θυμωμένος για μερικές μπουνιές θα την σκοτώσει ?..δεν είναι απαραίτητο αυτό και να μην υπάρχει ελπίδα δεν θα αφήσουν την μάνα τους έτσι θα προσπαθήσουν…αλλά ναι δεν αποκλειετε κ αυτό που λες, έχω ελπίδες όμως.. Εδώ κάναμε 12 χρόνια να την ξανά δούμε σε αυτό θα κωλωσουν ? 😛

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
5 years ago

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.Αχ να πω βασικα τι σκεφτομαι οτι θα κανουν αν θελουν να φερουν πισω κραουλι και κας?ΑΝ θελουν να τιυς φερουν πισω παντα,κατι λαθος για μενα

Maria Edward
Maria Edward

κας οπωσδηποτε θα κανουν και θα θελουν..τωρα για κραουλι δεν ξερω γιατι και ο ιδιος ο Μark εδωσε τελος στο ρολο οποτε δεν νομιζω να ξανα γυρισει…μακαρι ειναι αγαπημενη 4αδα για μενα…

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Βασικα,μπορουν να κανουν ταξιδι στον χρονο….αλλα εχω μια απορεια.Οταν ο κας πεθανε,που πηγαν τα φτερα του?Οταν πεθαινει ενας αγγελος,βλεπουμε τα φτερα του

Maria Edward
Maria Edward

δεν ξερω αν γινετε και αν γινετε αν υπαρχουν επιπτωσεις……αυτο τωρα που το λες…ειναι παραξενο…ουτε εγω ειδα φτερα…

Amalia
Amalia

Δυστυχως ειναι εκει τα φτερα… 🙁 Κανει γκρο πλαν καποια στιγμή και τα δειχνει… (Στο σημειο που γονατιζει ο Ντιν και τον δειχνει απο ψηλα)

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Amalia
5 years ago

σοβαρα? 🙁 … δεν το ειδα αυτο ,ισως επειδη κολλουσε το internet σε καποια σημεια ,δεν το ειδα… 🙁 και ελεγα αφου δεν εδειξαν φτερα υπαρχει ελπιδα…

Amalia
Amalia
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Κι εγώ έτσι νομιζα στην αρχη. Το τορρεντ που ειχα κατεβασει δεν είχε και την καλυτερη εικονα, δεν τα είδα τα καμμενα φτερα και αναθάρρησα. Αλλα όταν ξαναειδα το επεισόδιο και πατησα pause, δυστυχως, φαινονται. Και βυθιστηκε καθε ελπίδα μου ότι μπορει να τον προστατεψε ο Τζακ…

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Amalia
5 years ago

να λοιπον τι εννοουσε ο εωσφορος οταν ειπε οτι θα κανει κατι και θα τον μισησουμε σιγουρα 😛 …ο misha δεν εχει ανανεωσει για 13η σεζον?…δεν μπορει να μην βρουν τροπο να τον επαναφερουν πισω… 🙁

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Για τον Κραουλη χεστηκατε ετσι? 😛 🙂 Οχι, ενταξει, πλακα κανω. Ξεωρ οτι ο Κας ηταν κολλητος με τα αδερφια. Και ο Κραουλη εκανε θυσιες και συνεργαστηκε με τα αγορια και εσωσε τον κοσμο( απο την 5η σεζον κιολας, αλλα και στην 11η), αλλα ο Κας ηταν κατι το διαφορετικο για τα αδερφια.

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
5 years ago

εγω προσωπικα μαρεσουν πολλοι χαρακτηρες στην σειρα …και ολοι ειναι και γαμω ρολοι…αλλα η αγαπημενη μου 4αδα ειναι τα αδερφια κραουλι και κας δινουν χιουμορ και δενουν μεταξυ τους…απο τους οποιους ηδη εφυγε οριστικα ο κραουλι για τον κας ισως οχι ακομα…θα δειξει…ποιος θα λεει τωρα “hellooo boys??” χαχα ααα ρε κραουλι…αλλα ρε φιλεε εφυγε βασιλιας…respect για μενα … 😉

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια 🙂 (Eνταξει, κοβω τις χαζομαρες 😛 )
Ναι, εφυγε οπως θα επρεπε..με θυσια. Βεβαια αυτος εφταιγε για τον Λουσιφερ, οποτε επρεπε να κανει την θυσια.

Agent Dickinson
Agent Dickinson
Reply to  Amalia
5 years ago

Μπορεί να χει μεινει η χάρη του παιδιού μέσα του και να τον φέρει πίσω όπως έγινε με την Κέλλυ που αυτοκτόνησε. Μπορεί ο Κράουλη να κανε τπτ με το ξόρκι πάλι περίεργο για τον Κας γιατι ουσιαστικα το ξορκι(και ξεχασα να το πω στο δικο μου ριβιου για το επεισοδιο) δεν το είδαμε να δρα καθολου,κάτι παίχτηκε πάλι(κρυφές ελπίδες να ναι ζωντανός ο Κράουλη ή ο Κας) ναι εφυγε ηρωικα αλλα τοοσο ευκολα? Περιμενα να τον σκοτωσει ο Λουσι. Οι επιπτωσεις της Μπιλυ δηλαδη ήταν ενας ” απλος θάνατος ”?????????

Amalia
Reply to  Agent Dickinson
5 years ago

Εκεί εναποθέτω κι εγώ τις ελπίδες μου ότι για έναν χαρακτήρα σαν τον Κας δεν είναι αρκετός ο θάνατος που μας έδειξαν.. Πολύ άδοξα… 😞

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Amalia
5 years ago

To oti το παιζω σκληρος οτι ο κας επρεπε να πεθανει,αλλα μου λειπει ειναι κακο?Τωρα χαθηκε η μια μικρη ελπιδα😭😭

Katerina Kopelia
Katerina Kopelia
5 years ago

Μπράβο supernatural σε ένα επεισόδιο ξέκανες 4-5 βασικούς πρωταγωνιστές! Έτσι έτσι παιδιά συμμαζεύεις το budget 😛

Sawyer Orestis
Reply to  Katerina Kopelia
5 years ago

Δεν νομίζω ότι έγινε για το Budget

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Katerina Kopelia
5 years ago

To budget δεν εχει σχεση…Πολυ απλα:Ειχε κουραση.Ολοι οι side-characters πεθαιναν,και απο τους 5 βασικους,ειχαμε θανατος-ανασταση 25 φορες.Επρεπε να γινει κατι μονιμο.

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell

Πολυ σωστο.΄Ολοι πεθαιναν, αλλα κανεις απο τους βασικους. Βεβαια νομιζω θα αναστηθει καποτεο Κας, αλλιως…εε ενταξει μονο τα αδερφια θα μεινουν…ουτε κας, ουτε κραουλη, ουτε Μαιρη, ουτε Ροβινα..εμμ θα ειναι ΜΟΝΟΙ τους. Θα ειναι λιγο περιεργο, ισως καταληξει και λιγο βαρετο. Μηπως γινει το Νεφελιμ συμμαχος? Αυτοι θα το παρουν μαζι τους…εαν θελει και το νεφελιν βεβαια.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
5 years ago

Δεν θα ειναι βαρετο…εχει ανοιξει ιστοριες που πρεπει να κλεισει.Του κας και του ξρα τις εκλεισε.ΜΕΝΕΙ να δουμε τι θα κανει με τα αδελφια και το νεφ

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
5 years ago

Δεν πρεπει να αναστηθουν…οπως εχουν πει… Το spn,θα τελιωσει σιγα σιγα,και πρεπει να κλεισουν τα storylines… Ναι κλεισαν αποτομα 3 storylines,αλλα τα εκλεισαν καλα (ισως λιγο αποτομα του κας,αλλα επρεπε).Τωρα μενει να δουμε,πως θα κλεισει η ιστορια με τα αδελφια…φοβαμε παντως,πως θα το κλεισουν με….θανατο.Και δεν το θελουμε,ειμαι σιγουρος😭😭

Pireas Piraeus
5 years ago

Καλύτερο απο πέρυσι,αλλα δε τρελάθηκα κιολας. Αγνωστη φάτσα ο γιος

Igna1993
Igna1993
5 years ago

Λοιπόν, καλό ήταν αλλά δεν τρελάθηκα, δεν ξέρω είχε μια ψιλό προχειροδουλεια, ανοίγει το νεφελίμ παράλληλο σύμπαν σαν το justice league που πάνε σε ένα παράλληλο σύμπαν, και εκεί συναντάνε τον Μπόμπι όπου ζει μια αποκάλυψη , φτιάχνουν ένα ξόρκι που αν μη τι άλλο δεν κατάλαβα για το έφτιαξαν μάλλον για να παγιδέψουν τον εωσφορο και ααα η αγγελική λεπίδα δεν δουλεύει πάνω του και ο κας πεθαινει. Δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτά που είδα, είχαν πολλές προσδοκίες να φτιάξουν κάτι καλύτερο και αντί αυτού ξεπάστρεψαν αρκετούς χαρακτήρες αφήνοντας μας με ένα νεφελιμ που μεγαλώνει αλλά αμάρα αλλά δεν φαίνεται καθόλου καλό και εκεί τσουπ τελειώνει. Τεσπα από Σεπτέμβρη πάλι και ελπίζω να μας ενθουσιάσουν.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Igna1993
5 years ago

το εφτιαξαν για να κλεισει η πυλη γιατι οπως ειπε και οπως ειδες “στενεψε” με το που το εκαναν,η αγγελικη λεπιδα φυσικα και δεν δουλευει οπως ειχε πει και γραβριηλ μονο μια αρχαγγελικη λεπιδα σκωτονει αρχαγγελο,Το μονο “προχειρο” ειναι η πυλη,οπου εχει λογικη (και καλα επειδη το νεφελιμ ειναι κατι που δεν πρεπει να υπαρχει,δημιουργουσε αναταραχες στο συμπαν,make sense if you thing that)

Romar Moria
Romar Moria
5 years ago

Ουτε το Red Wedding δεν ειχε τοσους θανατους.

ncis merlin like
ncis merlin like
5 years ago

Έχω μείνει άφωνη… Τι ήταν αυτό, ρε παιδιά; Τι στον κόρακα είδαμε; Ο άγνωστος Χ τελικά ήταν ο Bobby!!! WHAT THE HELL?! Πολλοί θάνατοι κιόλας…Και καλά, η Kelly, να το καταλάβω, ο Crowley (R.I.P Crowley), τελικά θυσιάστηκε για να σταματήσουν τον Εωσφόρο, η Mary (δεν πέθανε, αλλά την χάσαμε), άντε κι αυτή να το καταλάβω… ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣ;! Όχι, πείτε μου, ποιος ο λόγος; 3 επιλογές υπάρχουν: είτε τον ανασταίνει ο Τσακ (κλασσικά), είτε τα αγόρια βρίσκουν κάποιον τρόπο, και τον επαναφέρουν (πόσες φορές το έχουνε κάνει αυτό ο ένας για τον άλλο;), είτε βλέπουμε Κενό και από ‘κει βλέποντας και κάνοντας. Επίσης, νομίζω ότι μπορεί ο θάνατός του (πάντα, ελπίζω προσωρινός) να ήταν αυτή η συνέπεια που περιμέναμε για τον θάνατο της Billie. Ααααχχχ, αυτά μας κάνουν και τρελαινόμαστε. Πώς θα δώσω στην εξεταστική εγώ τώρα, μου λέτε;

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  ncis merlin like
5 years ago

Μην παραπονιέσαι, εαν το σεναριο το έγραφε ο Μάρτιν (Game Of Thrones) θα πέθαιναν οι Σαμ & Ντην δίχως επαναφορά, προσωπικα το βρήκα ελπιδοφορο season finale, καλυτερο απο το περσινο αλλά και απο αυτα της 9ης & 10ης. Είμαι της αποψης σε καθε αποχωρηση του main cast πρεπει να υπάρξουν και οι αναλογες αντικαταστάσεις, αρα βλεποντας τις επικειμενες μεταγραφες στο τελος θα κανουμε ταμειο!!!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  GeorgeBest_37
5 years ago

Λες, ε;

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  ncis merlin like
5 years ago

Makari να μην αναστηθουν…αλλιως δεν θα μας νοιαζει πλεον.Αν ειναι να αναστηνονται ολοι ακομα και οι αγγελοι,ε ας πεθανουν και 100 φορες,χανει το νοημα πλεον.Ενανν λογο για να πεθανει?Γιατι ειχε κανει τον κυκλο του σαμ χαρακτηρας και ειχε αρχισει να γινετε,βαρετος

ncis merlin like
ncis merlin like

Απλά μια αναφορά κάνω: Ο Κας έχει ήδη αναστηθεί 5 φορές.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς

Ακριβως!Αν τον αναστησουν με τωρα,θα ξερουμε με σιγουρια πως ΤΙΠΟΤΣ δεν μπορει να τον καταστρεψει μια και καλη,και αντιο ενδιαφερων…

ncis merlin like
ncis merlin like

Γιατί δεν μπορεί να τον καταστρέψει τίποτα μία και καλή; Έχει ξαναπεθάνει από αγγελική λεπίδα (βλέπε April), και τον επαναφέρανε πίσω, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  ncis merlin like
5 years ago

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που κρατούσαν Κας και Κραουλι στη σειρά είναι για να μην απογοητεύσουν τους fans μέχρι να δουν πότε θα τελειώσει η σειρά. Τώρα που ξέρουν άρχισαν να “ξεκαθαρίζουν” χαρακτήρες και να κλείνουν ιστορίες.

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Για τον Κράουλη, ναι, θα συμφωνήσω. Για τον Κας, όχι και τόσο. Ο Misha, με το παίξιμό του, έχει αφήσει ιστορία στην σειρά, την έχει ‘σχηματίσει’ όσο και ο Jensen με τον Jared. Άλλωστε το έχει πει κι ο ίδιος ο Jared ότι το SPN δεν θα ήταν ποτέ πια το ίδιο χωρίς εκείνον. Οπότε δεν το δέχομαι να ξεκάνουν έναν τόσο iconic χαρακτήρα (συν έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές) τόσο τσαπατσούλικα (γιατί, όσο κι αν λάτρεψα τα επεισόδια, ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε την Μαίρη – δεν πέθανε, αλλά όπως και να ‘χει – και τον Κας ήταν ‘άντε να τελειώνουμε’). Συμπερασματικά, δεν νομίζω πως τον σκοτώσανε. Έχει συνέχεια το πράγμα. Τι, στήνανε ολόκληρη σεζόν για να το κάνουνε λιανά οι σεναριογράφοι ότι ο Κας είναι μέλος της οικογένειας Winchester μόνο και μόνο για να τον σκοτώσουν στο φινάλε; Μπα…

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς

Εδω ειναι διαφορετικο.Οταν τον σκοτωσε η april, πεθανε σαν ανθρωπος,και αναστηθηκε εκειμη την στιγμη,τωρα,δεν μπορουσαν να κανουν κατι,και πεθανε σαν αγγελος…Και θα σου πω και το ποιο απλο.Πεθαναν τοσοι αγγελοι,πολυ σημαντικοι για μας (βλεπε hannah).Αυτοι,αν μπορουσαν λοιπον να αναστηθουν,γιατι δεν το εκαναν?

ncis merlin like
ncis merlin like

Δεν ήταν και τρελά σημαντική, απλα θέλανε ανάπτυξη storyline και του χαρακτήρα του Κας, ότι “Ξέρετε κάτι; Δεν είναι απλώς ένα τσιράκι των Winchesters, μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνος του, κοτζάμ αρχηγός ‘στρατιάς’ αγγέλων έγινε.”

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Noo noo noo ξεχνάς πως ο Κας αγγίζοντας την Κέλλυ στη μαχη με τη Dagon πηρε τη χάρη του παιδιού,θεράπευσε τον Ντιν και η Κελλυ με το Νεφελιμ μεσα της αυτοκτόνησε και την έφερε πίσω.Κάτι τετοιο θα γινει με τον Κας

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Agent Constantinos
5 years ago

Δεν ξερω ρε αδελφε..οι αγγελοι δεν μας εχουν δειξει οτι εχουν δυνατοτητα αναστασης,οποτε τωρα,αν μας δειξει κατι τετειο θα το θεωρησω φειλ.Επισεις,ναι μεν μου λειπει ο κας,αλλα δεν πρεπει να αναστηθει,γτ μετα δν θα εχει ενδιαφερων.What is dead,stays dead για να νιωσουμε την απουσια του..

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Οι Άγγελοι ναι,Ο Κας όχι,θυμίζω την πιθανότητα να υπάρχει μεσα του η χάρη του Νεφελίμ και να τον επαναφέρει το ίδιο το Νεφελίμ,δηλαδή δε θα χει ενδιαφέρον αν ο Κας επιστρέψει? Hell No Το ενδιαφερον θα ναι οτι θα γυρίσει με εναν τρόπο.Οχι όταν μιλάμε για το υπερφυσικό

Misty
Misty

No one stays dead,τουλάχιστον όχι πρωταγωνιστής 😛

cas4ever
cas4ever
5 years ago

τοσα χρονια βλεπω την σειρα και ποτε δεν εχω πει κατι κακο…τετοιο τραγικο season finale με θανατο κας κραουλι και παραλληλο κοσμο αλλα μπομπι και στο τελος το παιδι δεν εχω ξανα δει….πολύ κριμα….τερμα για τερμα τραγικο

Eleni Linaki
Eleni Linaki
5 years ago

Όχι ρε γαμώτο! Πάει ο Κραουλη! Άφησαν τον Λουσιφερ ελεύθερο για να ξεπαστρέψει το μισο cast? Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την όλη πλοκή!

Sawyer Orestis
5 years ago

Μα την Παναγία πρώτη φορά διάβασα σχόλιά σας και έχω τσαντιστεί. Ούτε ένας δεν μιλάει με σοβαρά επιχειρήματα ΓΙΑΤΙ διάολε δεν σας άρεσε το επεισόδιο. Τι το κακό είχε; Ένα, δύο, τρία. Όχι πέθανε ο ένας και ο άλλος. Αν είναι δυνατόν. Είχαμε μιαμιση ώρα φινάλε και εσείς μιλάτε μόνο για τους θανάτους. Σκηνοθεσία; Άψογη! Σενάριο και διάλογοι; Καταπληκτικά. Ερμηνείες; Άλλο πράμα! Twists; Σε άφηναν μαλάκα. Πέθανε ο Κράουλη και σιγά τι έγινε. Πέθανε φοβερά, ηρωικά, με μια πολύ όμορφη ερμηνεία και στεκόμαστε γιατί πέθανε; Αφού δεν πήγαινε άλλο ο χαρακτήρας του τι να κάνουμε τώρα

ΥΓ: Τα υπόλοιπα στο Review το βράδυ, αλλά ελπίζω ΕΝΑΣ μέχρι τότε να μιλήσει με επιχειρήματα επιτέλους

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

1) Ειμαι θυμωμενος με σενα και τη Αμαλια χθες διοτι σαν ναρκομανης εψαχνα τη δοση μου, να βρω link να το δω οπως 6×22 & 7×01 αλλα κατανοω τη θεση σας, τετοια αγωνια ειχα να νιωσω για τη σειρα εδω και χρονια!!!!

2) We’ re back in basics και ο νοων νοειτω!!!

3) Εαν η μη επική σεζον εχει badass Lucifer, ερμηνεια για emmy για τον Τζενσεν Ακλες και αυτοθυσια Μαιρης τοτε more no epic Seasons please.

4) Σκηνοθεσία Άψογη!

5) Σενάριο ταιριαστο με το ολο κλιμα των τελευταιων σεζον, μαλιστα δενει υπεροχα (κουμπι) με το ότι εχει ηδη συμβει και με το τι προκειτω να επακολουθήσει (οι φανς του κας & Καστιελ αδυνατουν να το κατανοήσουν διοτι ειναι θυμωμενοι mode) αργοτερα ομως ίσως δουν τα πραγματα πιο καθαρά.

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
5 years ago

Δεν μπορείς να τα βάζεις με τα παιδιά επειδή δεν σου βρήκαν ένα link, θα μπορούσαν αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι, οποίος θέλει ψάχνει και βρίσκει.. Και εγώ έψαχνα και τελικά βρήκα ένα ..

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Maria Edward
5 years ago

Πλακίτσα κάνω, αλλά ημουν σε φάση εξαρτησης, καιρο εχω να νιωσω ετσι!!!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
5 years ago

Το ξέρω… και εγώ μέχρι να βρω ένα link να προλάβω πριν αρχίσει από την αγωνία μου δεν κοιμήθηκα 😛

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Έχουμε τσαντιστεί με τους θανάτους διότι πεθάναν χαρακτήρες, οι οποίοι πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, έδιναν λύσεις στα προβλήματα που είχαν οι winchesters σχετικά με τον big bad της κάθε σεζόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και κατά τη γνώμη μου, είναι αυτό που τους έκανε αγαπητούς στο κοινό.

Sawyer Orestis
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Για τον Κας σίγουρα υπάρχει σχέδιο. Την Ροβίνα τι να την κάνουμε; Ελάχιστα την βλέπαμε έτσι κι αλλιώς

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Ναι, κι εγώ έτσι πιστεύω. Κρίμα για την Rowena, αλλά ισχύει ότι δεν την βλέπαμε πολύ. Όσο για τον Κας, χίλια τα εκατό επιστρέφει, δεν μπορεί να ξέκαναν έναν από τους 3 βασικούς πρωταγωνιστές έτσι στο ξεκάρφωτο. Κάτι γίνεται. Μπορεί να έχει σχέση το Νεφελίμ στο να επιστρέψει ο Κας, όντας ο επιλεγμένος του προστάτης, δεν ξέρω…

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Η Ροβινα ήταν η ισχυρότερη μάγισσα της σειράς (αν κάνω λάθος πείτε μου) και χρήσιμη. Το μοναδικό σχέδιο που βλέπω να υπάρχει, είναι η σειρά να γίνει πάλι αυτό που ήταν κάποτε, δηλαδή, δυο αδέλφια χωρίς κανένα στον κόσμο να κυνηγάνε τέρατα…

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Ναι, όντως, ούτε εγώ το είδα.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Ακριβως αυτο!ΕΔΙΝΑΝ λυσεις,πλεον ομως?Αφηνει ανοιγμα για αλλα ατομα,νεα πλανα,να δουμε για τι ειναι ικανα τα αγορια,και το πως θα αντιμετωπισουν την μοναξια αυτη

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Άρα κάνουμε “πισωγύρισμα” στις πρώτες σεζόν που τα αγόρια ουσιαστικά ήταν μόνα τους.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Ναι,κατι το οποιο ειναι glorius,πισω στα παλια

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Συμφωνώ σε αυτό, είναι γουαυου αλλά προσωπικά, θα ήθελα ένα ευχάριστο τέλος τουλάχιστον για τον Κας, για όλο το καλό και τη βοήθεια που προσέφερε στα αδέλφια, όπως έκαναν με τον Μπομπυ ο οποίος εν τέλει πήγε στον Παράδεισο.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Σεβαστο.Πραγματικα.Για τον κας βεβαια εχω αλλη αποψη αλλα οκ.Ειναι καπως διχασμενη προσωπικοτητα.Αλλα τον αγαπαμε

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Βασικα τα credits τι εδειχναν??

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Ειχαν πει οτι μετα τα credits θα παιχτει μια ακομη σκηνη. Οταν ειδα το επεισοδιο τελειωσε πριν πεσει μαυρο *

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Βασικα ναι και σε μενα.Καμια πληροφορια για το τι δειχνει η σκηνη?

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Αυτος ο φανμποισμος….οταν βλεπεις μια σειρα, την αγαπας για τα νοημα τα τις,και ΤΟΥΣ χαρακτηΡΕΣ,τονιζω τον πληθυντικο…ολοι σου δινουν απο κατι,σε μαθαινουν κατι,με τα σωστα και τα λαθοι τους,και μετα φευγουν.Κατι που ειναι δεδομενο γινετε βαρετο.Αντι ολοι να σχολιασουν το επικο “goodbye boys” που παντα λεει hello, και ορωτη φορα ειπε goodbay,κλαιγονται γιατι πεθανε.Ναι πεθανει,γιατι σεναριακα,δεν ειχε νοημα πλεον,σεναριακα ηταν τελιωμενος,και νοηματικα,για να δειξει την αγαπη που ειχε μεσα σε αυτο το ατελιωτο σκοταδι του,της οποια ολοι αγνωησαν για να κραξουν…

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Δεν είναι απαραίτητο να σκοτώσεις έναν χαρακτήρα απλά για να μην τον ξαναδείξεις ποτέ.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Ειναι.Τι μηπως ο κας θα ελεγε “bye guys,συνταξιοδοτηθηκα,τα λεμε “? Σειρα βλεπουμε, με πολεμο με το υπερφυσικο και θανατο.Πως περιμενες να φυγει?

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Τον Μιχαήλ που παραμένει μέσα στο κλουβί τον ξέχασες? Η σειρά μπορεί να τελειώσει χωρίς να τον δούμε ξανά. Το ίδιο και ο Γκαρθ, η Κλαιρ και ίσως και άλλοι χαρακτήρες. Εν τελεί μπορούν να στείλουν τον Κας μόνιμα στον Παράδεισο για διάφορους λογούς και να είχαν τον Κραουλη να κλείσει τις πύλες της κολάσεως και να μην το δούμε ποτέ ξανά.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Τελος χωρις απωλιες?Καλο αν μιλαμε για παραμυθι

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Γιατί το περσινό είχε? Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω σειρές όπου ο μόνος τρόπος για να τελειώσουν κάποια storylines είναι να σκοτώσουν χαρακτήρες. Για αυτό μου άρεσε πολύ το περσινό που δεν πέθανε κάνεις και βρήκαν τρόπο να λήξει ειρηνικά η ιστορία της Αμαρα. Άσε που θα ήταν εντελώς χαζό δυο άνθρωποι να συνέβαλαν στον αφανισμό μιας αρχέγονης δύναμης.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
5 years ago

Κοιτα σωστο το τελευτεο επιχειρημα,αλλα αν τελιωνε ειρινα,θα ηταν σαν να περασε και να μην ακουμπησε.Σαν να μην επηρεασε το δικο μας “community”… Εστω ενας επρεπε να πεθανει.

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Λάθος κάνεις.Μιλαμε για ΚΡΑΟΥΛΗ,κανεις δεν περίμενε να αυτοκτονήσει ουσιαστικά περιμέναμε να τον σκοτώσει ο Λούσιφερ και μπορεί τελευταία να ναι ο ”καλός” που σώζει τα αδέλφια αλλά καταβάθος είναι ο Κράουλη αυτός που σε μαχαιρώνει την τελευταία στίγμη,σαφως και δεν περιμεναμε να μαχαιρωθεί ο ίδιος και οχι να γινει μια μαχη επικη με το Λουσι

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Agent Constantinos
5 years ago

Κοιτα μια επικη μαχη θα την θελαμε,αλλα 100αδες φορες ο λουσι μας εχει δειξει την δυναμη του εναντια στον κραουλι…ναι οκ,ειναι ο κραουλι,the darkest shit out there,αλλα οπως ειπες δεν περιμεναμε να αυτοκτονησει.Ανατροπη.Και πιστευω οτι ηθελε να δειξει οτι πραγματικα νιωθει πραγματα για τα αδελφια

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Για μένα δεν το κανε για τα αδέλφια αλλά για να σωθεί γενικά ο κόσμος…

Romar Moria
Romar Moria
Reply to  Sawyer Orestis
5 years ago

Πες τα ρε Ορεστη!!Ολα τα σχολια που εχω δει μεχρι τωρα ηταν ολο παραπωνα και τιποτα αλλο.Ο θανατος του Κραουλι ηταν καταπληκτικος,πιο καλητερα δεν μπορουσαν να το χειριστουν.