Review – Supernatural – 12×22 & 12×23 – Season 12 Finale

Καλύτερα Επεισόδια του SPN

Τελευταία Σχόλια

Διπλό το… φετινό κακό. Το τέλος έφτασε και για την 12η σεζόν με το 12×22 “Who We Are”, 12×23 “All Along The Watchtower” ως φινάλε.

Στο τελευταίο Review για την σεζόν που μας αφήνει, θα συμπεριφερθούμε σαν να είδαμε ένα ενιαίο επεισόδιο και δεν θα το χωρίσουμε σε δύο. Και τι να πρωτοπείς άλλωστε γι’αυτήν την τρελή επεισοδιάρα που είδαμε. Μιάμιση ώρα έπους και τρόμου, αγωνίας και χαράς, συγκίνησης και δακρύων. Μιάμιση ώρα γεμάτη καρδιοχτύπι, ένταση, πολλά Cliffhangers και πολλά σοκ που δεν μπορείς να ξεπεράσεις έτσι εύκολα. Ας πιούμε λοιπόν σε αυτό…

BRITISH MEN OF LETTERS

Κι ας ξεκινήσουμε από τους Βρετανούς Ανθρώπους των Γραμμάτων οι οποίοι ετοιμάζουν την τελική τους κίνηση εναντίον των κυνηγών της Αμερικής. Η Μαίρη δέχεται σε μήνυμα τον επόμενο στόχο της και δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μας σερίφη Τζόντι. Με την βοήθεια της Άλεξ όμως καταφέρνει και την ακινητοποιεί δένοντάς την.

Οι Winchesters έχουν… κλειστεί στον τάφο τους και προσπαθούν να βγουν εγκαίρως στην επιφάνεια πριν χάσουν όλο τους το οξυγόνο. Δοκιμάζουν με υπερφυσικό τρόπο να διαφύγουν, μάταια όμως. Ο Ντιν αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το… βαρύ πυροβολικό που εδώ και χρόνια ήθελε. O εκτοξευτής βομβίδων διαλύει ένα τοίχος του καταφύγιου και οι Winchesters με την Τόνι καταφέρνουν και φτάνουν εγκαίρως στην Μαίρη.

Ο Σαμ αποφασίζει να ηγηθεί της επίθεσης εναντίον των Βρετανών Ανθρώπων των Γραμμάτων και καλεί όσους κυνηγούς μπορεί, μεταξύ άλλων αυτών που τους είχαν δολοφονήσει στο επεισόδιο “Dark Side of the Moon“. Με μια εκπληκτική ομιλία τους δίνει να καταλάβουν με ποιους έχουν να κάνουν. Ο Ντιν όμως δεν μπορεί να βρεθεί πλάι στον αδερφό του, καθώς το πόδι του είναι χτυπημένο. Αποφασίζει ότι η καλύτερη λύση είναι να μείνει πίσω και να βοηθήσει την Μαίρη να θυμηθεί τον πραγματικό της εαυτό.

– Bitch
– Jerk

H αρμάδα του Σαμ καταφτάνει στη βάση των Βρετανών και το παιχνίδι παίρνει άγριες διαστάσεις. Πολλοί από τους κυνηγούς πεθαίνουν αλλά οι Άγγλοι έχουν χάσει το παιχνίδι. Οι Αμερικάνοι είναι άριστα προετοιμασμένοι και διαλύουν κάθε άμυνα των Βρετανών. Με αυτόν τον τρόπο, ο Σαμ και η Τζόντι φτάνουν στην Αρχηγό τους. Εκείνη είναι πολύ πιο δειλή απ’ ότι αρχικά έδειχνε και τους αποκαλύπτει ότι ο Κράουλη είναι νεκρός αλλά ο Εωσφόρος κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος. Προσπαθεί να εξαγοράσει την ζωή της αλλά ο Σαμ αρνείται κάθε βοήθεια και η Τζόντι της φυτεύει μια σφαίρα στο κεφάλι, προτού απειλήσει τον Winchester. Ο Σαμ δεν μπορεί να το πιστέψει, ο Διάβολος περπατά και πάλι στη Γη…

MARY WINCHESTER

Η Μαίρη είναι ο χαρακτήρας που άκουσε τα πιο πολλά “γαλλικά” από τους fans σε αυτή τη σεζόν. Και κατά τη γνώμη μου πρόκειται για τον πιο αδικημένο χαρακτήρα στην ιστορία του Supernatural. Επέστρεψε στο φινάλε της 11ης μετά από πολλά χρόνια όντας νεκρή και βρίσκει τον κόσμο της διαλυμένο από κάθε άποψη. Αφού λοιπόν μαζεύει τα κομμάτια της, αποφασίζει να βοηθήσει την μόνη οικογένεια που της έχει απομείνει, τους γιους της. Γνωρίζει ότι ο Σαμ και ο Ντιν μεγάλωσαν -κυριολεκτικά- μέσα στα τέρατα και οι Βρετανοί της προσφέρουν αυτό που κανείς άλλος δεν μπορούσε, να βρουν ειρήνη οι γιοι της σκοτώνοντας κάθε τέρας που υπάρχει στην Αμερική. Έτσι συνεργάζεται μαζί τους χωρίς όμως να γνωρίζει τι εστί BMoL.

Ο Ντιν εμπιστεύεται την Τόνι και μέσω ενός “τρικ” μπαίνει στο μυαλό της μητέρας του ώστε να την σώσει. Εκείνη βρίσκεται στο σπίτι της και περιμένει τον Τζον, ταΐζοντας τους γιους της όταν ήταν ακόμη πολύ μικροί. Ο Ντιν όμως του λέει πως την μισεί. Πως εξαιτίας της μεγάλωσαν όπως μεγάλωσαν. Πως εξαιτίας της ο Σαμ πέρασε τα πάνδεινα και ο Ντιν έπρεπε να είναι και μπαμπάς και μαμά και αδερφός ώστε να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά ο μικρός. Σε μια συγκλονιστική στιγμή ερμηνείας από τον Jensen Ackles, η Μαίρη ξυπνά.

 

Ο Κετς όμως αρπάζει την τελευταία στιγμή τον Ντιν και τον… σαπίζει στον ξύλο. Η Μαίρη συνέρχεται και δολοφονεί έναν από το πιο αντιπαθητικούς χαρακτήρες του Supernatural. Ο Ντιν συγχωρεί για όλα τη Μαίρη, ενώ πριν της είχε πει ότι την αγαπά. Ο Σαμ εμφανίζεται στο κατάλληλο σημείο και την καθησυχάζει λέγοντάς της να μην φοβάται. Την αγκαλιάζει και η Μαίρη νιώθει για πρώτη φορά ευτυχισμένη. Και ‘μεις; Έχουν μια τριπλή γλυκύτατη αγκαλιά που περιμέναμε 1 ολόκληρο χρόνο γι’ αυτήν…

KELLY & CASTIEL

Ο Κας έχει βρει ένα ήσυχο και όμορφο μέρος και έχει πάει την Κέλλυ εκεί ώστε να γεννήσει. Η ίδια φοβάται πολύ και προσπαθεί να προετοιμάσει τον ερχομό του γιου της όσο καλύτερα μπορεί. Ξέρει ότι θα πεθάνει. Ο Κας όμως την καθησυχάζει λέγοντάς της πως ο Τζακ θα φέρει την ηρεμία σε αυτόν τον κόσμο και τον Παράδεισο στη Γη.

Καθώς η γέννηση του γιου του Διαβόλου είναι τόσο κοντά, ο Τζακ από την κοιλιά της μάνας του δημιουργεί μια Πύλη για ένα εναλλακτικό σύμπαν.Α crack in Space and Time” και μια ακόμη αναφορά στο Doctor Who από τους σεναριογράφους του Supernatural που πέτυχαν διάνα!!! Όταν το Νέφελιμ γεννιέται, η δύναμή του δημιουργεί ρήγμα στη δομή του σύμπαντος. 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ

Σε αυτό το εναλλακτικό σύμπαν υπάρχει μια διαφορετική Γη, στην οποία ο Τζον πέθανε πριν από 40 χρόνια και η Μαίρη πριν από 10 από τον Azazel. Ο Σαμ και ο Ντιν δεν υπήρξαν ποτέ και η Αποκάλυψη έφτασε στον κόσμο μας. Η Κόλαση και ο Παράδεισος συγκρούονται στη Γη και το ανθρώπινο είδος έχει σχεδόν αφανιστεί.

Την εμφάνισή του κάνει όμως ένας παλιός – νέος μας γνώριμος. Ο Μπόμπι Σίνγκερ, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός σε αυτόν τον κόσμο. Φυσικά δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε τον Σαμ, ούτε τον Ντιν, ούτε τον Κας. Ο ίδιος μαζί με τον Ρούφους είναι στρατιώτες της Γης και έχουν φτιάξει σφαίρες για να μπορούν να σκοτώνουν αγγέλους.

Οι σεναριογράφοι μας δίνουν το απόλυτο σενάριο! Ένας κόσμος χωρίς τους Winchesters, θα ήταν ένας μετ’ αποκαλυπτικός κόσμος γεμάτος πόνο. Κόκκινες αστραπές σκίζουν τους ουρανούς, οι άγγελοι και οι δαίμονες σε έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους και στη μέση η ανθρωπότητα χωρίς να μπορεί να κερδίσει. Ο πλανήτης Γη είναι πλέον μια απέραντη έρημος και επάνω του κατοικούν κυρίως πτώματα και κουφάρια ανθρώπων που έχουν σαπίσει στο έλεος του πολέμου μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακόμα και σε αυτόν τον κόσμο όμως υπάρχουν ήρωες και ο Μπόμπι θα παίξει για μια ακόμη φορά καταλυτικό ρόλο στην έκβαση μιας μεγάλης μάχης.

ΚΡΑΟΥΛΗ

Οι Winchesters τηλεφωνούν στην Ροβίνα αλλά στο τηλέφωνο είναι ο… Εωσφόρος που τους ειδοποιεί ότι την σκότωσε με φρικτό τρόπο. Στο μεταξύ ο Κράουλη είχε επιζήσει από την οργή του Εωσφόρου δραπετεύοντας μέσα από ένα ποντίκι. Επιστρέφει στο σώμα του και προσπαθεί να βοηθήσει για μια ακόμη φορά τους Winchesters. Αποφασίζει να παρατήσει τον θρόνο της Κόλασης καθώς μισεί την θέση του Βασιλιά και σιχαίνεται τους δαίμονες. Συμφωνεί με τους Σαμ και Ντιν να καταστρέψουν τον Διάβολο και έπειτα να κλείσουν για πάντα τις Πύλες της Κολάσεως.

Κι όταν ο… Κράουλη κάνει σχέδια, ο Τσακ γελάει. Ο Διάβολος λοιπόν μπαίνει στην εναλλακτική πραγματικότητα της Γης κυνηγώντας τους Winchesters, την ώρα που η Κέλλυ γεννάει. Ο Κράουλη στήνει την σκακιέρα, όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει τόσο καλά. Με ένα ξόρκι, το σχέδιο είναι να κλείσουν την Πύλη και να παγιδεύσουν για πάντα τον Εωσφόρο σε αυτόν τον, ούτως ή άλλως, διαλυμένο κόσμο.

Μια θυσία, όμως, χρειάζεται για την ολοκλήρωση του ξορκιού. Μια ζωή πρέπει να αφαιρεθεί. Η τελική μάχη ξεκινά. Crowley VS Lucifer σε μια μονομαχία που μόνο ένας μπορεί να κερδίσει. Όχι όχι ο Εωσφόρος. Μόνο ο Κράουλη μπορεί να κερδίσει εδώ. Γιατί παίζει στο δικό του παιχνίδι. Η σκακιέρα έχει στηθεί από τον ίδιο και ο πιο έξυπνος και πιο πανούργος χαρακτήρας του Supernatural κάνει την κίνηση ΜΑΤ! Τραβάει το Angel Blade και αυτοκτονεί χαιρετώντας για πάντα εμάς και τους Winchesters. Ένα ηρωικός θάνατος, ένας θάνατος γεμάτος νόημα και απίστευτα όμορφος…

‘Bye boys…

CASTIEL

Η Πύλη του εναλλακτικού κόσμου είναι έτοιμη να κλείσει όμως ο Castiel βουτάει μέσα με αυτοθυσία και μαχαιρώνει του Εωσφόρο με την Αγγελική του Λεπίδα. Ο Ντιν ουρλιάζει στον Cas να γυρίσει πίσω αλλά ο Σαμ δεν έχει σκοπό να θυσιάσει τους πάντες και τραβάει τον αδερφό του ξανά στην Πύλη και πίσω στον κόσμο μας.

Ο Cas όμως επιστρέφει και αντικρίζει στα μάτια για μια τελευταία φορά τους μοναδικούς ανθρώπους που αγάπησε και τον έκαναν να νιώσει άνθρωπο. Ο Cas προσπαθεί να τους πει για μια τελευταία φορά ότι όλα θα πάνε καλά. Τους κοιτάζει σαν να τους λέει ότι θα είμαι για πάντα ο φύλακας άγγελός σας που η μητέρα τους τους ψιθύριζε στο αυτί όταν ήταν μωρά. Ο Cas όμως δεν μπορεί να μιλήσει. Ο Διάβολος τον μαχαιρώνει πισώπλατα και δεν μπορεί να ξανασώσει τα αδέρφια του. Δεν μπορεί να θυσιαστεί ξανά γι’αυτά.

Τα όσα φτερά του είχαν απομείνει πλέον βρίσκονται στο χώμα του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο γιος του Διαβόλου. Ο Καστιέλ είναι νεκρός και οι Winchesters έχασαν έναν ακόμη αδερφό…

Ο Ντιν κοιτάζει τον ουρανό σοκαρισμένος και φοβισμένος. Νιώθει απόγνωση και σιωπηρά αναζητά το θαύμα από τον Τσακ. Τίποτα όμως δεν κινείται. Ο Ντιν κατεβάζει το κεφάλι του συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί. Οι Winchesters έχασαν τα πάντα. Και είναι πλέον πιο μόνοι από ποτέ…

LUCIFER JUNIOR

Και ενώ προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της δολοφονίας του Κας, η Μαίρη τους λέει σ’αγαπώ και κάνει αυτό που περίμενε μια ζωή, όπως είπε. Να γρονθοκοπήσει στη μούρη τον Διάβολο!!! Οι σιδερογροθιές των Βρετανών Ανθρώπων των Γραμμάτων πιάνουν τόπο και η Μαίρη οδηγεί τον Εωσφόρο πίσω στην Πύλη. Ο Λούσιφερ στην προσπάθειά του να μην πέσει μέσα, τραβάει την μαμά Winchester μαζί τους και εξαφανίζονται στην μεταποκαλυπτική Γη. Ο Εωσφόρος είναι πάρα πολύ θυμωμένος και η Μαίρη βρίσκεται στο έλεος ενός αφηνιασμένου Διαβόλου με κόκκινα μάτια…

Το σπίτι στο οποίο βρισκόταν η Κέλλυ αρχίζει να… χρυσαφίζει από λάμψη. Ο Ντιν όμως δεν μπορεί να κουνηθεί. Δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο καλύτερός του φίλος και η μητέρα του χάθηκαν τόσο απλά. Ο Σαμ όμως από την άλλη βρίσκει την δύναμη και μπαίνει μέσα στο σπίτι. Βρίσκει την Κέλλυ νεκρή και στο βάθος ενός παιδικού δωματίου μια φιγούρα ξεπροβάλλει από το σκοτάδι. Είναι κουρνιασμένος αλλά δεν φαίνεται φοβισμένος. Τουναντίον, ο γιος του Εωσφόρου φαίνεται πιο κακός από ποτέ και χαμογελάει!!!

Ραντεβού τον Οκτώβριο για την 13η σεζόν…

Ερωτήματα – Θεωρίες – Απόψεις:

 1. Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό φινάλε. Το σενάριο αψεγάδιαστο, η σκηνοθεσία σε υψηλά επίπεδα(όπως πάντα), ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν και πάλι για ΟΣΚΑΡ.
 2. Ο Κράουλη μας τελείωσε. Λογικά για πάντα.
 3. Ο Κας όμως σίγουρα θα επιστρέψει. Το θέμα είναι πως και γιατί; Θα τον δούμε στο Κενό λόγω των συνεπειών για τον θάνατο της Μπίλι;
 4. Μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το εναλλακτικό σύμπαν. Και τι υπέροχη ιδέα από τους σεναριογράφους!!! Ένας μεταποκαλυπτικός κόσμος στον οποίο δεν παγιδεύτηκε μόνος ο Λούσι, αλλά με την Μαίρη.
 5. Άραγε τι έχει να τραβήξει η Μαίρη; Γιατί αποκλείεται να πεθάνει έτσι απλά. Μήπως την σώσουν ο Μπόμπι και οι άλλοι;
 6. Θα ξαναδούμε τον… νέο Μπόμπι;
 7. Θα δούμε κι άλλους παλιούς γνωστούς χαρακτήρες σε αυτό το σύμπαν;
 8. Τι συμβαίνει με τον Lucifer Jr.;
 9. Θα τον πάρουν μαζί τους οι Winchesters;
 10. Ας αναρωτηθούμε λίγο γιατί άνοιξε αυτός ο κόσμος. Ο Κας είπε ότι είναι φυσιολογικό. Όμως ήταν ένας κόσμος αντίθετος από αυτόν που περιέγραψε στην Κέλλυ. Αντίθετος από αυτός που είδε στο όραμα από τον Τζακ.
 11. Μήπως ο κόσμος άνοιξε επίτηδες; Για να δείξει ο Τζακ τι θα φέρει και στον δικό μας κόσμο;
 12. Ή μήπως τελικά δεν είναι κακός και ήθελε να προειδοποιήσει τον Κας τι θα γίνει αν δεν σκοτώσουν τον Λούσι;
 13. Μπορεί ο Τζακ να ανοίξει και πάλι αυτόν τον κόσμο;
 14. Αν ναι, μπορεί να ανοίξει κι άλλους; Είναι δυνατόν να δούμε ένα Supernatural – MultiUniverse;
 15. Γιατί ο Τζακ χαμογελούσε στην τελευταία σκηνή; Σίγουρα το χαμόγελο αυτό σημαίνει κακία, αλλά μήπως οι σεναριογράφοι μας παραπλανούν;

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σενάριο
Σκηνοθεσία
Ερμηνείες
Villains
Εφέ / VFX

ΣΥΝΟΨΗ

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό φινάλε. Το σενάριο αψεγάδιαστο, η σκηνοθεσία σε υψηλά επίπεδα(όπως πάντα), ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν και πάλι για ΟΣΚΑΡ.

261 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

261 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Maria Edward
Maria Edward
6 years ago

Είναι δυνατόν ?? ο Cas? Αποκλείεται αυτή είναι η σκηνή που έκανε μόνος ?… Γιατί το δειξαν αυτό…το επόμενο storyline από ότι καταλαβαίνει κανείς θα είναι το μπεμπε που δεν είναι μπεμπε, μεγάλωσε απότομα 😛 … Και από αυτά που έδειξε μόνο καλό δεν έχει μέσα του .. Το γελακι του το είδατε ??… Λογικά η Μαίρη θα βγει από καμία πύλη που θα ξανά ανοίξει το παιδί,ευτυχώς δεν πέθανε, δεν ήθελα να πεθάνει … Αγαπώ Μπομπιιιι <3 ωραίο πολύ ωραίο και το πρώτο μέρος και γαμω… Αχχ ρε κραουλι

Sawyer Orestis
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Αυτή η σκηνή για το τέλος είναι ίσως κάποιο teaser, είτε κάποια σκηνή που έπρεπε να ξαναγυρίσει..

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Ίσως να είναι και έτσι… Πάντως πολύ ωραίο φινάλε και με τους βρετανους έδειξαν τα αδέρφια ποιοι είναι το αφεντικό..και η σκηνή του Ντίν για να επαναφέρει την Μαίρη μαρεσε πολύ, κρίμα που δεν γύρισε έστω για το flashback o John … Και με τον εωσφορο ότι έγινε… Μαρεσε το πως γεννήθηκε το παιδί, αν κ είχα μια μικρή ελπίδα ότι τελικά η κελλυ δεν θα πεθάνει τλκ… Ο κραουλι με συγκίνησε με την θυσία του, τον αγαπώ… Απολαυστικό δίωρο… 🙂

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Και εγω σε αγαπω 🙂 Οπα κατσε ενα λεπτο…εγω υποτιθεται οτι δεν θα επρεπε να μιλαω? 😛

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

χαχαχαχαχαχα ωραιος 😉 😀

Joanna
Joanna
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Ο Πελεγκρίνο ήταν απίστευτος……)

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Δεν πιστευω να την ξαναδουμε.Ειναι απιθανο.Δεν γινετε να νευριασε τοσο πολυ τον λουσιφερ,και να την αφησει ετσι.Τι δηλαδη της ειπε “ασε με ειμαι χαλια,νιωθω πολυ emo τελευταια,φυγε” ?Να τον νικησε σε μαχη θα ειναι εντελως ηλιθιο,ειναι αρχαγγελος,και 10 αγγελοι να του την πεσουν και παλι,το μονο πιθανο ειναι τα εσκασε ο μπομπυ με παρεα,να τον καθυστερησαν με τις σφαιρες οπως ο ντιν,και καλα επειδη την μαιρη την ηξερε ο μπομπυ να την σωσει

Maria Edward
Maria Edward

Στο supernatural είμαστε, ποτέ δεν ξέρεις για κανέναν χαρακτήρα χαχα αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι το χειρότερο να εγκλωβιστει σ αυτό το παράλληλο σύμπαν αλλά και πάλι τα αγόρια θα βρουν τρόπο να την επαναφέρουν.. Επίσης εντάξει ο λουσιφερ μπορεί να την σκοτώσει αλλά γιατί να το κάνει αν σκεφτεί ββ ότι μπορεί να είναι μια λύση για να φύγει από κει πέρα μαζί με κείνη.. Αν δεν μπορεί ο ίδιος από τις δυνάμεις του… Ελπίζω να μην πάθει κάτι την θέλω την Μαίρη στην σειρά… Θα δειξει

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Σωστο αλλα υπαρχει ενα κενο.Τα παιδια δεν μπορουν να ξερουν αν ειναι ζωντανη η οχι,επισεις,εχουμε το νεφελιμ οπου θα ψαξει για τον πατερα του,και τελος,εχουμε και εναν λουσιφερ,ο οποιοε ειναι ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ.Το βλεμμα με το κοκκινο ματι στο τελος,εκανε εμενα και φοβηθηκα.Πραγματικα.Η μονη ελπιδα ειναι ή αυτο που ειπα με τον μπομπυ, ή να την βασανιζει για να εκδικηθει (κατι που θα ειναι μακαβριο)

Maria Edward
Maria Edward

Χαχα εντάξει και μένα με αγχωσε αλλά πάντα ο λουσιφερ κάνει επίδειξη δυνατοτήτων,εδώ έκανε τόση υπομονή με τον κραουλι που ήταν πραγματικά θυμωμένος για μερικές μπουνιές θα την σκοτώσει ?..δεν είναι απαραίτητο αυτό και να μην υπάρχει ελπίδα δεν θα αφήσουν την μάνα τους έτσι θα προσπαθήσουν…αλλά ναι δεν αποκλειετε κ αυτό που λες, έχω ελπίδες όμως.. Εδώ κάναμε 12 χρόνια να την ξανά δούμε σε αυτό θα κωλωσουν ? 😛

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
6 years ago

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ.Αχ να πω βασικα τι σκεφτομαι οτι θα κανουν αν θελουν να φερουν πισω κραουλι και κας?ΑΝ θελουν να τιυς φερουν πισω παντα,κατι λαθος για μενα

Maria Edward
Maria Edward

κας οπωσδηποτε θα κανουν και θα θελουν..τωρα για κραουλι δεν ξερω γιατι και ο ιδιος ο Μark εδωσε τελος στο ρολο οποτε δεν νομιζω να ξανα γυρισει…μακαρι ειναι αγαπημενη 4αδα για μενα…

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Βασικα,μπορουν να κανουν ταξιδι στον χρονο….αλλα εχω μια απορεια.Οταν ο κας πεθανε,που πηγαν τα φτερα του?Οταν πεθαινει ενας αγγελος,βλεπουμε τα φτερα του

Maria Edward
Maria Edward

δεν ξερω αν γινετε και αν γινετε αν υπαρχουν επιπτωσεις……αυτο τωρα που το λες…ειναι παραξενο…ουτε εγω ειδα φτερα…

Amalia
Amalia

Δυστυχως ειναι εκει τα φτερα… 🙁 Κανει γκρο πλαν καποια στιγμή και τα δειχνει… (Στο σημειο που γονατιζει ο Ντιν και τον δειχνει απο ψηλα)

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Amalia
6 years ago

σοβαρα? 🙁 … δεν το ειδα αυτο ,ισως επειδη κολλουσε το internet σε καποια σημεια ,δεν το ειδα… 🙁 και ελεγα αφου δεν εδειξαν φτερα υπαρχει ελπιδα…

Amalia
Amalia
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Κι εγώ έτσι νομιζα στην αρχη. Το τορρεντ που ειχα κατεβασει δεν είχε και την καλυτερη εικονα, δεν τα είδα τα καμμενα φτερα και αναθάρρησα. Αλλα όταν ξαναειδα το επεισόδιο και πατησα pause, δυστυχως, φαινονται. Και βυθιστηκε καθε ελπίδα μου ότι μπορει να τον προστατεψε ο Τζακ…

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Amalia
6 years ago

να λοιπον τι εννοουσε ο εωσφορος οταν ειπε οτι θα κανει κατι και θα τον μισησουμε σιγουρα 😛 …ο misha δεν εχει ανανεωσει για 13η σεζον?…δεν μπορει να μην βρουν τροπο να τον επαναφερουν πισω… 🙁

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Για τον Κραουλη χεστηκατε ετσι? 😛 🙂 Οχι, ενταξει, πλακα κανω. Ξεωρ οτι ο Κας ηταν κολλητος με τα αδερφια. Και ο Κραουλη εκανε θυσιες και συνεργαστηκε με τα αγορια και εσωσε τον κοσμο( απο την 5η σεζον κιολας, αλλα και στην 11η), αλλα ο Κας ηταν κατι το διαφορετικο για τα αδερφια.

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

εγω προσωπικα μαρεσουν πολλοι χαρακτηρες στην σειρα …και ολοι ειναι και γαμω ρολοι…αλλα η αγαπημενη μου 4αδα ειναι τα αδερφια κραουλι και κας δινουν χιουμορ και δενουν μεταξυ τους…απο τους οποιους ηδη εφυγε οριστικα ο κραουλι για τον κας ισως οχι ακομα…θα δειξει…ποιος θα λεει τωρα “hellooo boys??” χαχα ααα ρε κραουλι…αλλα ρε φιλεε εφυγε βασιλιας…respect για μενα … 😉

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια 🙂 (Eνταξει, κοβω τις χαζομαρες 😛 )
Ναι, εφυγε οπως θα επρεπε..με θυσια. Βεβαια αυτος εφταιγε για τον Λουσιφερ, οποτε επρεπε να κανει την θυσια.

Agent Dickinson
Agent Dickinson
Reply to  Amalia
6 years ago

Μπορεί να χει μεινει η χάρη του παιδιού μέσα του και να τον φέρει πίσω όπως έγινε με την Κέλλυ που αυτοκτόνησε. Μπορεί ο Κράουλη να κανε τπτ με το ξόρκι πάλι περίεργο για τον Κας γιατι ουσιαστικα το ξορκι(και ξεχασα να το πω στο δικο μου ριβιου για το επεισοδιο) δεν το είδαμε να δρα καθολου,κάτι παίχτηκε πάλι(κρυφές ελπίδες να ναι ζωντανός ο Κράουλη ή ο Κας) ναι εφυγε ηρωικα αλλα τοοσο ευκολα? Περιμενα να τον σκοτωσει ο Λουσι. Οι επιπτωσεις της Μπιλυ δηλαδη ήταν ενας ” απλος θάνατος ”?????????

Amalia
Reply to  Agent Dickinson
6 years ago

Εκεί εναποθέτω κι εγώ τις ελπίδες μου ότι για έναν χαρακτήρα σαν τον Κας δεν είναι αρκετός ο θάνατος που μας έδειξαν.. Πολύ άδοξα… 😞

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Amalia
6 years ago

To oti το παιζω σκληρος οτι ο κας επρεπε να πεθανει,αλλα μου λειπει ειναι κακο?Τωρα χαθηκε η μια μικρη ελπιδα😭😭

Katerina Kopelia
Katerina Kopelia
6 years ago

Μπράβο supernatural σε ένα επεισόδιο ξέκανες 4-5 βασικούς πρωταγωνιστές! Έτσι έτσι παιδιά συμμαζεύεις το budget 😛

Sawyer Orestis
Reply to  Katerina Kopelia
6 years ago

Δεν νομίζω ότι έγινε για το Budget

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Katerina Kopelia
6 years ago

To budget δεν εχει σχεση…Πολυ απλα:Ειχε κουραση.Ολοι οι side-characters πεθαιναν,και απο τους 5 βασικους,ειχαμε θανατος-ανασταση 25 φορες.Επρεπε να γινει κατι μονιμο.

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell

Πολυ σωστο.΄Ολοι πεθαιναν, αλλα κανεις απο τους βασικους. Βεβαια νομιζω θα αναστηθει καποτεο Κας, αλλιως…εε ενταξει μονο τα αδερφια θα μεινουν…ουτε κας, ουτε κραουλη, ουτε Μαιρη, ουτε Ροβινα..εμμ θα ειναι ΜΟΝΟΙ τους. Θα ειναι λιγο περιεργο, ισως καταληξει και λιγο βαρετο. Μηπως γινει το Νεφελιμ συμμαχος? Αυτοι θα το παρουν μαζι τους…εαν θελει και το νεφελιν βεβαια.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

Δεν θα ειναι βαρετο…εχει ανοιξει ιστοριες που πρεπει να κλεισει.Του κας και του ξρα τις εκλεισε.ΜΕΝΕΙ να δουμε τι θα κανει με τα αδελφια και το νεφ

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

Δεν πρεπει να αναστηθουν…οπως εχουν πει… Το spn,θα τελιωσει σιγα σιγα,και πρεπει να κλεισουν τα storylines… Ναι κλεισαν αποτομα 3 storylines,αλλα τα εκλεισαν καλα (ισως λιγο αποτομα του κας,αλλα επρεπε).Τωρα μενει να δουμε,πως θα κλεισει η ιστορια με τα αδελφια…φοβαμε παντως,πως θα το κλεισουν με….θανατο.Και δεν το θελουμε,ειμαι σιγουρος😭😭

Pireas Piraeus
6 years ago

Καλύτερο απο πέρυσι,αλλα δε τρελάθηκα κιολας. Αγνωστη φάτσα ο γιος

Igna1993
Igna1993
6 years ago

Λοιπόν, καλό ήταν αλλά δεν τρελάθηκα, δεν ξέρω είχε μια ψιλό προχειροδουλεια, ανοίγει το νεφελίμ παράλληλο σύμπαν σαν το justice league που πάνε σε ένα παράλληλο σύμπαν, και εκεί συναντάνε τον Μπόμπι όπου ζει μια αποκάλυψη , φτιάχνουν ένα ξόρκι που αν μη τι άλλο δεν κατάλαβα για το έφτιαξαν μάλλον για να παγιδέψουν τον εωσφορο και ααα η αγγελική λεπίδα δεν δουλεύει πάνω του και ο κας πεθαινει. Δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτά που είδα, είχαν πολλές προσδοκίες να φτιάξουν κάτι καλύτερο και αντί αυτού ξεπάστρεψαν αρκετούς χαρακτήρες αφήνοντας μας με ένα νεφελιμ που μεγαλώνει αλλά αμάρα αλλά δεν φαίνεται καθόλου καλό και εκεί τσουπ τελειώνει. Τεσπα από Σεπτέμβρη πάλι και ελπίζω να μας ενθουσιάσουν.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Igna1993
6 years ago

το εφτιαξαν για να κλεισει η πυλη γιατι οπως ειπε και οπως ειδες “στενεψε” με το που το εκαναν,η αγγελικη λεπιδα φυσικα και δεν δουλευει οπως ειχε πει και γραβριηλ μονο μια αρχαγγελικη λεπιδα σκωτονει αρχαγγελο,Το μονο “προχειρο” ειναι η πυλη,οπου εχει λογικη (και καλα επειδη το νεφελιμ ειναι κατι που δεν πρεπει να υπαρχει,δημιουργουσε αναταραχες στο συμπαν,make sense if you thing that)

Romar Moria
Romar Moria
6 years ago

Ουτε το Red Wedding δεν ειχε τοσους θανατους.

ncis merlin like
ncis merlin like
6 years ago

Έχω μείνει άφωνη… Τι ήταν αυτό, ρε παιδιά; Τι στον κόρακα είδαμε; Ο άγνωστος Χ τελικά ήταν ο Bobby!!! WHAT THE HELL?! Πολλοί θάνατοι κιόλας…Και καλά, η Kelly, να το καταλάβω, ο Crowley (R.I.P Crowley), τελικά θυσιάστηκε για να σταματήσουν τον Εωσφόρο, η Mary (δεν πέθανε, αλλά την χάσαμε), άντε κι αυτή να το καταλάβω… ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣ;! Όχι, πείτε μου, ποιος ο λόγος; 3 επιλογές υπάρχουν: είτε τον ανασταίνει ο Τσακ (κλασσικά), είτε τα αγόρια βρίσκουν κάποιον τρόπο, και τον επαναφέρουν (πόσες φορές το έχουνε κάνει αυτό ο ένας για τον άλλο;), είτε βλέπουμε Κενό και από ‘κει βλέποντας και κάνοντας. Επίσης, νομίζω ότι μπορεί ο θάνατός του (πάντα, ελπίζω προσωρινός) να ήταν αυτή η συνέπεια που περιμέναμε για τον θάνατο της Billie. Ααααχχχ, αυτά μας κάνουν και τρελαινόμαστε. Πώς θα δώσω στην εξεταστική εγώ τώρα, μου λέτε;

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Μην παραπονιέσαι, εαν το σεναριο το έγραφε ο Μάρτιν (Game Of Thrones) θα πέθαιναν οι Σαμ & Ντην δίχως επαναφορά, προσωπικα το βρήκα ελπιδοφορο season finale, καλυτερο απο το περσινο αλλά και απο αυτα της 9ης & 10ης. Είμαι της αποψης σε καθε αποχωρηση του main cast πρεπει να υπάρξουν και οι αναλογες αντικαταστάσεις, αρα βλεποντας τις επικειμενες μεταγραφες στο τελος θα κανουμε ταμειο!!!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

Λες, ε;

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Makari να μην αναστηθουν…αλλιως δεν θα μας νοιαζει πλεον.Αν ειναι να αναστηνονται ολοι ακομα και οι αγγελοι,ε ας πεθανουν και 100 φορες,χανει το νοημα πλεον.Ενανν λογο για να πεθανει?Γιατι ειχε κανει τον κυκλο του σαμ χαρακτηρας και ειχε αρχισει να γινετε,βαρετος

ncis merlin like
ncis merlin like

Απλά μια αναφορά κάνω: Ο Κας έχει ήδη αναστηθεί 5 φορές.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς

Ακριβως!Αν τον αναστησουν με τωρα,θα ξερουμε με σιγουρια πως ΤΙΠΟΤΣ δεν μπορει να τον καταστρεψει μια και καλη,και αντιο ενδιαφερων…

ncis merlin like
ncis merlin like

Γιατί δεν μπορεί να τον καταστρέψει τίποτα μία και καλή; Έχει ξαναπεθάνει από αγγελική λεπίδα (βλέπε April), και τον επαναφέρανε πίσω, οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό.

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο μόνος λόγος που κρατούσαν Κας και Κραουλι στη σειρά είναι για να μην απογοητεύσουν τους fans μέχρι να δουν πότε θα τελειώσει η σειρά. Τώρα που ξέρουν άρχισαν να “ξεκαθαρίζουν” χαρακτήρες και να κλείνουν ιστορίες.

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Για τον Κράουλη, ναι, θα συμφωνήσω. Για τον Κας, όχι και τόσο. Ο Misha, με το παίξιμό του, έχει αφήσει ιστορία στην σειρά, την έχει ‘σχηματίσει’ όσο και ο Jensen με τον Jared. Άλλωστε το έχει πει κι ο ίδιος ο Jared ότι το SPN δεν θα ήταν ποτέ πια το ίδιο χωρίς εκείνον. Οπότε δεν το δέχομαι να ξεκάνουν έναν τόσο iconic χαρακτήρα (συν έναν από τους κύριους πρωταγωνιστές) τόσο τσαπατσούλικα (γιατί, όσο κι αν λάτρεψα τα επεισόδια, ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε την Μαίρη – δεν πέθανε, αλλά όπως και να ‘χει – και τον Κας ήταν ‘άντε να τελειώνουμε’). Συμπερασματικά, δεν νομίζω πως τον σκοτώσανε. Έχει συνέχεια το πράγμα. Τι, στήνανε ολόκληρη σεζόν για να το κάνουνε λιανά οι σεναριογράφοι ότι ο Κας είναι μέλος της οικογένειας Winchester μόνο και μόνο για να τον σκοτώσουν στο φινάλε; Μπα…

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς

Εδω ειναι διαφορετικο.Οταν τον σκοτωσε η april, πεθανε σαν ανθρωπος,και αναστηθηκε εκειμη την στιγμη,τωρα,δεν μπορουσαν να κανουν κατι,και πεθανε σαν αγγελος…Και θα σου πω και το ποιο απλο.Πεθαναν τοσοι αγγελοι,πολυ σημαντικοι για μας (βλεπε hannah).Αυτοι,αν μπορουσαν λοιπον να αναστηθουν,γιατι δεν το εκαναν?

ncis merlin like
ncis merlin like

Δεν ήταν και τρελά σημαντική, απλα θέλανε ανάπτυξη storyline και του χαρακτήρα του Κας, ότι “Ξέρετε κάτι; Δεν είναι απλώς ένα τσιράκι των Winchesters, μπορεί να τα βγάλει πέρα και μόνος του, κοτζάμ αρχηγός ‘στρατιάς’ αγγέλων έγινε.”

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Noo noo noo ξεχνάς πως ο Κας αγγίζοντας την Κέλλυ στη μαχη με τη Dagon πηρε τη χάρη του παιδιού,θεράπευσε τον Ντιν και η Κελλυ με το Νεφελιμ μεσα της αυτοκτόνησε και την έφερε πίσω.Κάτι τετοιο θα γινει με τον Κας

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Agent Constantinos
6 years ago

Δεν ξερω ρε αδελφε..οι αγγελοι δεν μας εχουν δειξει οτι εχουν δυνατοτητα αναστασης,οποτε τωρα,αν μας δειξει κατι τετειο θα το θεωρησω φειλ.Επισεις,ναι μεν μου λειπει ο κας,αλλα δεν πρεπει να αναστηθει,γτ μετα δν θα εχει ενδιαφερων.What is dead,stays dead για να νιωσουμε την απουσια του..

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Οι Άγγελοι ναι,Ο Κας όχι,θυμίζω την πιθανότητα να υπάρχει μεσα του η χάρη του Νεφελίμ και να τον επαναφέρει το ίδιο το Νεφελίμ,δηλαδή δε θα χει ενδιαφέρον αν ο Κας επιστρέψει? Hell No Το ενδιαφερον θα ναι οτι θα γυρίσει με εναν τρόπο.Οχι όταν μιλάμε για το υπερφυσικό

Misty
Misty

No one stays dead,τουλάχιστον όχι πρωταγωνιστής 😛

cas4ever
cas4ever
6 years ago

τοσα χρονια βλεπω την σειρα και ποτε δεν εχω πει κατι κακο…τετοιο τραγικο season finale με θανατο κας κραουλι και παραλληλο κοσμο αλλα μπομπι και στο τελος το παιδι δεν εχω ξανα δει….πολύ κριμα….τερμα για τερμα τραγικο

Eleni Linaki
Eleni Linaki
6 years ago

Όχι ρε γαμώτο! Πάει ο Κραουλη! Άφησαν τον Λουσιφερ ελεύθερο για να ξεπαστρέψει το μισο cast? Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την όλη πλοκή!

Sawyer Orestis
6 years ago

Μα την Παναγία πρώτη φορά διάβασα σχόλιά σας και έχω τσαντιστεί. Ούτε ένας δεν μιλάει με σοβαρά επιχειρήματα ΓΙΑΤΙ διάολε δεν σας άρεσε το επεισόδιο. Τι το κακό είχε; Ένα, δύο, τρία. Όχι πέθανε ο ένας και ο άλλος. Αν είναι δυνατόν. Είχαμε μιαμιση ώρα φινάλε και εσείς μιλάτε μόνο για τους θανάτους. Σκηνοθεσία; Άψογη! Σενάριο και διάλογοι; Καταπληκτικά. Ερμηνείες; Άλλο πράμα! Twists; Σε άφηναν μαλάκα. Πέθανε ο Κράουλη και σιγά τι έγινε. Πέθανε φοβερά, ηρωικά, με μια πολύ όμορφη ερμηνεία και στεκόμαστε γιατί πέθανε; Αφού δεν πήγαινε άλλο ο χαρακτήρας του τι να κάνουμε τώρα

ΥΓ: Τα υπόλοιπα στο Review το βράδυ, αλλά ελπίζω ΕΝΑΣ μέχρι τότε να μιλήσει με επιχειρήματα επιτέλους

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

1) Ειμαι θυμωμενος με σενα και τη Αμαλια χθες διοτι σαν ναρκομανης εψαχνα τη δοση μου, να βρω link να το δω οπως 6×22 & 7×01 αλλα κατανοω τη θεση σας, τετοια αγωνια ειχα να νιωσω για τη σειρα εδω και χρονια!!!!

2) We’ re back in basics και ο νοων νοειτω!!!

3) Εαν η μη επική σεζον εχει badass Lucifer, ερμηνεια για emmy για τον Τζενσεν Ακλες και αυτοθυσια Μαιρης τοτε more no epic Seasons please.

4) Σκηνοθεσία Άψογη!

5) Σενάριο ταιριαστο με το ολο κλιμα των τελευταιων σεζον, μαλιστα δενει υπεροχα (κουμπι) με το ότι εχει ηδη συμβει και με το τι προκειτω να επακολουθήσει (οι φανς του κας & Καστιελ αδυνατουν να το κατανοήσουν διοτι ειναι θυμωμενοι mode) αργοτερα ομως ίσως δουν τα πραγματα πιο καθαρά.

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

Δεν μπορείς να τα βάζεις με τα παιδιά επειδή δεν σου βρήκαν ένα link, θα μπορούσαν αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι, οποίος θέλει ψάχνει και βρίσκει.. Και εγώ έψαχνα και τελικά βρήκα ένα ..

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Πλακίτσα κάνω, αλλά ημουν σε φάση εξαρτησης, καιρο εχω να νιωσω ετσι!!!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

Το ξέρω… και εγώ μέχρι να βρω ένα link να προλάβω πριν αρχίσει από την αγωνία μου δεν κοιμήθηκα 😛

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Έχουμε τσαντιστεί με τους θανάτους διότι πεθάναν χαρακτήρες, οι οποίοι πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, έδιναν λύσεις στα προβλήματα που είχαν οι winchesters σχετικά με τον big bad της κάθε σεζόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και κατά τη γνώμη μου, είναι αυτό που τους έκανε αγαπητούς στο κοινό.

Sawyer Orestis
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Για τον Κας σίγουρα υπάρχει σχέδιο. Την Ροβίνα τι να την κάνουμε; Ελάχιστα την βλέπαμε έτσι κι αλλιώς

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Ναι, κι εγώ έτσι πιστεύω. Κρίμα για την Rowena, αλλά ισχύει ότι δεν την βλέπαμε πολύ. Όσο για τον Κας, χίλια τα εκατό επιστρέφει, δεν μπορεί να ξέκαναν έναν από τους 3 βασικούς πρωταγωνιστές έτσι στο ξεκάρφωτο. Κάτι γίνεται. Μπορεί να έχει σχέση το Νεφελίμ στο να επιστρέψει ο Κας, όντας ο επιλεγμένος του προστάτης, δεν ξέρω…

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Η Ροβινα ήταν η ισχυρότερη μάγισσα της σειράς (αν κάνω λάθος πείτε μου) και χρήσιμη. Το μοναδικό σχέδιο που βλέπω να υπάρχει, είναι η σειρά να γίνει πάλι αυτό που ήταν κάποτε, δηλαδή, δυο αδέλφια χωρίς κανένα στον κόσμο να κυνηγάνε τέρατα…

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ναι, όντως, ούτε εγώ το είδα.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ακριβως αυτο!ΕΔΙΝΑΝ λυσεις,πλεον ομως?Αφηνει ανοιγμα για αλλα ατομα,νεα πλανα,να δουμε για τι ειναι ικανα τα αγορια,και το πως θα αντιμετωπισουν την μοναξια αυτη

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Άρα κάνουμε “πισωγύρισμα” στις πρώτες σεζόν που τα αγόρια ουσιαστικά ήταν μόνα τους.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ναι,κατι το οποιο ειναι glorius,πισω στα παλια

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Συμφωνώ σε αυτό, είναι γουαυου αλλά προσωπικά, θα ήθελα ένα ευχάριστο τέλος τουλάχιστον για τον Κας, για όλο το καλό και τη βοήθεια που προσέφερε στα αδέλφια, όπως έκαναν με τον Μπομπυ ο οποίος εν τέλει πήγε στον Παράδεισο.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Σεβαστο.Πραγματικα.Για τον κας βεβαια εχω αλλη αποψη αλλα οκ.Ειναι καπως διχασμενη προσωπικοτητα.Αλλα τον αγαπαμε

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Βασικα τα credits τι εδειχναν??

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Ειχαν πει οτι μετα τα credits θα παιχτει μια ακομη σκηνη. Οταν ειδα το επεισοδιο τελειωσε πριν πεσει μαυρο *

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Βασικα ναι και σε μενα.Καμια πληροφορια για το τι δειχνει η σκηνη?

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Αυτος ο φανμποισμος….οταν βλεπεις μια σειρα, την αγαπας για τα νοημα τα τις,και ΤΟΥΣ χαρακτηΡΕΣ,τονιζω τον πληθυντικο…ολοι σου δινουν απο κατι,σε μαθαινουν κατι,με τα σωστα και τα λαθοι τους,και μετα φευγουν.Κατι που ειναι δεδομενο γινετε βαρετο.Αντι ολοι να σχολιασουν το επικο “goodbye boys” που παντα λεει hello, και ορωτη φορα ειπε goodbay,κλαιγονται γιατι πεθανε.Ναι πεθανει,γιατι σεναριακα,δεν ειχε νοημα πλεον,σεναριακα ηταν τελιωμενος,και νοηματικα,για να δειξει την αγαπη που ειχε μεσα σε αυτο το ατελιωτο σκοταδι του,της οποια ολοι αγνωησαν για να κραξουν…

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Δεν είναι απαραίτητο να σκοτώσεις έναν χαρακτήρα απλά για να μην τον ξαναδείξεις ποτέ.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ειναι.Τι μηπως ο κας θα ελεγε “bye guys,συνταξιοδοτηθηκα,τα λεμε “? Σειρα βλεπουμε, με πολεμο με το υπερφυσικο και θανατο.Πως περιμενες να φυγει?

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Τον Μιχαήλ που παραμένει μέσα στο κλουβί τον ξέχασες? Η σειρά μπορεί να τελειώσει χωρίς να τον δούμε ξανά. Το ίδιο και ο Γκαρθ, η Κλαιρ και ίσως και άλλοι χαρακτήρες. Εν τελεί μπορούν να στείλουν τον Κας μόνιμα στον Παράδεισο για διάφορους λογούς και να είχαν τον Κραουλη να κλείσει τις πύλες της κολάσεως και να μην το δούμε ποτέ ξανά.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Τελος χωρις απωλιες?Καλο αν μιλαμε για παραμυθι

Eleni Linaki
Eleni Linaki

Γιατί το περσινό είχε? Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω σειρές όπου ο μόνος τρόπος για να τελειώσουν κάποια storylines είναι να σκοτώσουν χαρακτήρες. Για αυτό μου άρεσε πολύ το περσινό που δεν πέθανε κάνεις και βρήκαν τρόπο να λήξει ειρηνικά η ιστορία της Αμαρα. Άσε που θα ήταν εντελώς χαζό δυο άνθρωποι να συνέβαλαν στον αφανισμό μιας αρχέγονης δύναμης.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Κοιτα σωστο το τελευτεο επιχειρημα,αλλα αν τελιωνε ειρινα,θα ηταν σαν να περασε και να μην ακουμπησε.Σαν να μην επηρεασε το δικο μας “community”… Εστω ενας επρεπε να πεθανει.

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Λάθος κάνεις.Μιλαμε για ΚΡΑΟΥΛΗ,κανεις δεν περίμενε να αυτοκτονήσει ουσιαστικά περιμέναμε να τον σκοτώσει ο Λούσιφερ και μπορεί τελευταία να ναι ο ”καλός” που σώζει τα αδέλφια αλλά καταβάθος είναι ο Κράουλη αυτός που σε μαχαιρώνει την τελευταία στίγμη,σαφως και δεν περιμεναμε να μαχαιρωθεί ο ίδιος και οχι να γινει μια μαχη επικη με το Λουσι

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Agent Constantinos
6 years ago

Κοιτα μια επικη μαχη θα την θελαμε,αλλα 100αδες φορες ο λουσι μας εχει δειξει την δυναμη του εναντια στον κραουλι…ναι οκ,ειναι ο κραουλι,the darkest shit out there,αλλα οπως ειπες δεν περιμεναμε να αυτοκτονησει.Ανατροπη.Και πιστευω οτι ηθελε να δειξει οτι πραγματικα νιωθει πραγματα για τα αδελφια

Agent Constantinos
Agent Constantinos

Για μένα δεν το κανε για τα αδέλφια αλλά για να σωθεί γενικά ο κόσμος…

Romar Moria
Romar Moria
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Πες τα ρε Ορεστη!!Ολα τα σχολια που εχω δει μεχρι τωρα ηταν ολο παραπωνα και τιποτα αλλο.Ο θανατος του Κραουλι ηταν καταπληκτικος,πιο καλητερα δεν μπορουσαν να το χειριστουν.

Agent Constantinos
Agent Constantinos
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Μόνο εγώ τα γραψα τελικά 😛

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Sawyer Orestis
6 years ago

Συμφωνω απολυτως! Ηταν καταπληκτικα επεισοδια! Ενταξει δεν ηταν υπεροχο πυο πεθανε ο Κας, αλλα ενταεξι, δεν κανει αυτος ο θανατος κακ οτο επεισοδιο. Ειχε πολλα θετικα. Και με τον Κραουλη στεναχωρηθηκα, αλλα ισως επρεπε να τελειωσει σαν χαρακτηρας. Δεν χαρακτηριζω το επεισοδιο κακο μονο και μονο επειδη πεθανε ενας αγαπημενος μου χαρακτηρας..

Harris Zacharis
Harris Zacharis
6 years ago

Πολλά ανάμικτα συναισθήματα. Σε φάση μου άρεσε & δε μου αρεσε. Εντάξει έπαθα τρελό σοκ με τον θάνατο Καστιέλ, ήταν πολύ φάση σοκ και δέος. Όσο και αν τον λάτρευα όλα αυτα τα χρόνια ελπίζω να παραμείνει νεκρός και να μην τον ξαναφέρουν γιατί κάπου πρέπει και η σειρά να τελειώσει. Εν τω μεταξύ, ολο το φινάλε έβγαλε ενα vibe σα να τελειώνει σιγά σιγά το SPN γτ εχουμε Κράουλι στην αρχή που λέει οταν ξεμπερδεύουμε με Εωσφόρο θα κλείσω τις πύλες και μετα έχουμε τον Κας που λέει οτι το παιδί του Εωσφόρου είναι κάτι σε φάση Θεός 2.0 που θα ξανακάνει τη Γη “Παράδεισο”. Με χάλασε αρκετά ο πρόχειρος θάνατος Κράουλι(για χαρακτήρα που ζήσαμε & αγαπήσαμε τόσο όλα αυτα τα χρόνια περίμενα ενα πιο δραματικό & πιο ταιριαστό τέλος) και η “για χιλιοστή φορά” επιστροφή του Μπόμπυ. Τον έχουνε ξαναφέρει τόσες φορές πίσω απο την 7η που πρακτικά έχει γίνει series-regular. Τον αγαπώ, όλοι τον αγαπάμε δε λέω αλλα ήταν σε φάση ψιλοάκυρος & αχρείαστος για τα τωρινά γεγονότα. Εν τέλει ήτανε ενα καλούτσικο φινάλε, σαφώς καλύτερο απο το περσινό shitshow.

P.S: Πόσο θα γαμούσε ο Σαμ να πήγαινε να βρεί το Νεφελίμ και να δεί τον εαυτό του μωρό? (MIND BLOWN)
PS 2: Τα εφέ του alternate universe ητανε ψιλοτραγικά.
PS 3: To storyline me to Νεφελιμ δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει ενδιαφέρον(εκτος και αν ειναι τελευταία σεζόν και το πάνε σε φάση God 2.0), είχανε 1 ευκαιρία να παίξουνε με το Empty αλλα τη χάσανε.

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
6 years ago

Ρε παιδια,συγνωμη που θα το πω,αλλα σταματηστε να κανετε σαν μωρα που δεν το πηραν το δωρο που περιμεναν!Ο κας ΕΠΡΕΠΕ να πεθανει.Σαν χαρακτηρας εκανε τον κυκλο του.Βοηθησε,κατεστρεψε,αναστηθηκε καμια 20αρια φορες,πλεον δεν ειχε κατι αλλο να προσφερει.Επισεις,αν τον αναστησουν,απλα θα ειναι για γελια,γιατι μετα κανεις δεν θα νοιαζετε.Να οπως τωρα.Ολοι μεσα σας λετε “ε νταξ,θα αναστηθει,κριμα,αλλα θα αναστηθει κλασσικα”.Αυτο ειναι μεγαλο σφαλμα.Οταν ο χαρακτηρας πεθαινει,πρεπει να ειναι μονιμο,αντε να αναστηθει 1-2 φορες το πολυ,και αυτο βαση καλου σεναριου.Καταλαβαινετε πως αν αναστηθει,αυτο σημαινει,πως τελικα ΟΛΟΙ οι αγγελοι,ΟΛΟΙ οι δαιμονες και γενικαΟΛΟΙ μπορουν να αναστηθουν,οποτε η σειρα πλεον χανει το νοημα της.Η billie ηταν η καλυτερη προσθηκη στην σειρα,γιατι με το “οποιος πεθαινει μενει πεθαμενος” τονισε το “τωρα,δεν εχουμε επιστροφες,ετοιμαστειτε για σοκ”.Ο κραουλι απο την αλλη,δεν ειχε κουρασει οπως ο κας (για μενα ειχε κουρασει καπως,γιατι εκτος απο το οτι εκανε το ενα λαθος μετα το αλλο,συνεχως ειχε και καλα ενοχες,για πραγματα που ειχε κανει επιτιδες,και ηξερε οτι μπορει να κατεληγαν λαθος,γενικα με το σεζον της 10ης σεζον,οσο πηγαινε επεφτε το ενδιαφερον για αυτον) αντιθετα,ειχε καποιους στοχους,το εκανε πραξη οσο μπορουσε,και μας εδειξε οτι εδειξε το φιναλε τις 8ης σεζον,οτι μεσα στο σκοταδι που το παιζει the darkest king,και το παιζει πολυ καλα,κρυβετε καποιος μαχητης που ειναι ετοιμος να θυσιαστει για αυτους που νοιαζετε,και ας μην νοιαζονται αυτοι για αυτον (κατι σαν elias απο person of interest).Σαν συνολο γενικα,καταπληκτικο.Ειπαν πως μαλλον midseason της 13ης τριτης τελιωνει.Και κανουν σωστα οτι κανουν.Τελιωνουν τις ιστοριες που αρχισαν.Σορρυ fan boys and fan girls,αλλα το τελος δεν μπορουσε να ειναι “και ο κας παντρευτηκε τον ντην,και μειναν μαζι με τον σαμ και καναν πολλα παιδακια”.Θελουμε ενα τελος που να ειναι ικανοποιητικο,και να τελιωνει ρεαλιστικα,με συναισθημα.Θα κανω μονο μια ερωτηση.Οσοι διαβαζουν αυτο εδω το σεντονι ( σνιφ,ουτε ενας) θελω να μου πειτε,πως θα μπορουσε να τελιωνει ωραια η ιστορια του κας και κραουλι?Τι?Ο ενας βασιλιας για παντα και ο αλλος,πηρε ενα σπιτι στο λιβαδι?Δεν ειναι παραμυθι για παιδιακια που δεν πρεπει να λυπηθουν,ειναι σειρα,που στην τελικη παρουζιαζει πολεμο,και ετσι ειναι ο πολεμος.Καταπληκτικο τελος και επεισοδιο.Και θελω να πιστευω πως με το που ειδαμε τι εκανε η μαιρη,ολοι απο μεσα μας ειπαμε respect
Moνο μια ερωτηση.Λετε να ζησει η μαιρη στο αλλο συμπαν? (σε φαση,ο μπομπυ επειδη η μαιρη εκει ειναι νεα,σχεδον οσο ηταν οταν πεθανε,την αναγνωριζει ο μπομπυ και μαζι με αλλα ατομα καθιστερουν τον λουσιφερ,με τις σφαιρες,για να την απομακρυνουν,η την κανει λεγκο? )

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
6 years ago

R.I.P Kelly Kline διότι κανεις μα κανεις, μα κανεις ομως δεν στεναχωριεται εδω μεσα γι’ αυτον τον χαρακτήρα, το μονο της λάθος που είχε αντιεπαγγελματικη σχεση με τον Πλανηταρχη που για κακη της τυχη ηταν το δοχειο του Εωσφόρου, εμεινε εγκυος απο τον ιδιο τον Σατανα, ηταν κυνηγημενη απο Δαίμονες & Αγγελους στο μισο της σεζον, εκανε το καθηκον της σαν μανα στο ακεραιο παρολο που σχεδον ολοι της λεγανε πως το παιδι της ηταν βδέλυγμα και επρεπε να πεθανει και ομως σχεδον ολοι εδω μεσα κλαινε για τον Κράουλι που βασανιζει και σκοτωνει ανθρώπους & αγγέλους, για τον κας που δεν εβγαλε τα φτερά του που επισης σκοτωσε αγγελους & καποιους ανθρώπους και επιθυμουν να πεθαινει η Μαιρη που εκανε ενα λαθος να κοιμηθει με τον Κετς, ομως εσωσε με το παραπανο την παρτιδα οταν τα εβαλε με τον Σατανα, δεν σας ακουω κυριοι να της λετε ενα μπραβο σαν γνησια Γουινστστερ.Courtney Ford ή αλλιως κυρια Σουπερμαν στη κανονικη ζωή σ’ ευχαριστουμε, εδωσες και γαμω τις ερμηνειες φέτος. Λαίδη Τόνυ ήσουν γυναικαρα, ξινη καπως, σνομπ αλλά η παρουσια σου ομορφυνε τη σεζον!!!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

Εγώ είχα μια ελπίδα ότι τελικά δεν θα πεθάνει η κελλυ κάτι ή και ο ίδιος ο γιος της θα την σώσει αλλά μπα 🙁 … Respect στις μαμάδες Μαίρη Κελλυ και Τονυ γτ με συγκινησαν που θυσιαστηκαν για τα παιδιά τους… Και η Τονυ πάρα τα όσα έκανε, δεν ήθελα να πεθάνει, ήθελε να αποσυρθεί με το παιδί της, κρίμα….

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Να σαι καλά βρε κοπελιά, διοτι τον τελευταιο καιρό, τα εχω πάρει στο κρανίο, με το που δεν βλέπω καποια αναφορά για τις ladies,τόσο αναισθητοι έγιναν κάποιοι; μα τόσο εύκολα ξεχάσαν καποιες θεμελειώδεις αρχές της σειράς:

1) Saying-Saving People Hunting Things The Family Business.

2) ίσως να μη μπορει να τους σώσουμε όλους, στη πορεία θα σώσουμε όσους μπορούμε.

Και νε βρε μαγκες τα αγορια πια θα πορευτουν μόνα τους, με τις εμπειριες τους, με τη family legacy τους, τιμωντας τους γονείς τους, πορευομενοι με τους εναπομειναντες φίλους τους απένατι σε δαιμονες, Αγγέλους, το Νεφελίμ και σ’ οποιον βρουν μπροστα τους στη πορεία!!!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

δεν ειναι αναισθητοι απλα δινουν βαση ορισμενοι σε βασικους χαρακτηρες

που αγαπουν χρονια…δεν ειναι οτι δεν στεναχωριομαστε για θανατο καποιου χαρακτηρα οταν γινετε αδικα κιολας…η κελλυ θα μπορουσε να ζησει με καποιο τροπο..η μαιρη δεν πεθανε αλλα εκει που πηγε ειναι σαν να την “εδιωξαν” απο την σειρα….και η τονυ ναι μεν επρεπε να κλεισει η ιστορια της αλλα θα μπορουσε απλα να φυγει οχι να την σκοτωσει ο κετς…ειδικα αν το παιδι που εχει ειναι και δικο του αφου ειχανε σχεσεις στο παρελθον…τελοσπαντων…παλιες ιστοριες εκλεισαν,καινουργιες θα ανοιξουν 🙂 ολα για καποιο λογο γινονται…

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Όταν η Μαίρη σκότωσε τον Κετς καταχάρηκα όσο δεν πάει! Ήταν η αγαπημένη μου σκηνή από το 22!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

εμενα παλι ηταν πολλες οι αγαπημενες μου…και η σκηνη-flashback με τον ντιν και την μαιρη…και ο σαμ που μιλουσε σε ολους τους κυνηγους…και η οικογενειακη αγκαλια στο τελος…πολυ μαρεσε το πρωτο μισο 😀

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Ο Σαμ αρχηγος! Πολυ μου αρεσε διοτι συνηθως ο Ντεαν ειναι αυτος που παιρνει τη θεση του αρχηγου. Ο Σαμμυ μεγαλωσε!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

ναι ηταν η πρωτη επιχειρηση που χωριστηκαν τα αδερφια και ηταν δυο πολυ καλες σκηνες….εξαλλου ββ δεν θα μπορουσε να γινει διαφορετικα μονο ο ντιν θα μπορουσε να φερει πισω την Μαιρη…τον φοβηθηκα λιγο εκει που παραλιγο να τον πεισει αυτη η ξινη η χες και να σκοτωνε την jody αλλα ευτυχως ολα καλα …

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Ίσως να το διατύπωσα λάθος αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο με μερικούς που λένε: και τωρα δηλ. θα πορευτούν μόνοι τους οι Σαμ & Ντην, κατάντια, πισωγυρίσματα στις πρώτες σεζόν, βαρεμαρα, πλήξη, έ θα σταματήσω τη σειρά και θα αρχισω κάποια άλλη και στο μυαλό μου ο Ντην θα είναι πάντα μαζί με τον Κας(κουταβι) ζευγαράκι, και ο Κράουλι θα είναι ο ένας και μοναδικος ο γαμ@μενος βασιλιάς της κόλασης. Θα στεναχωρηθώ για τον Καστιέλ, διοτι παρόλα τα λάθη του στη ψυχή του ήταν αφελης(κουταβακι ομως) και επαναστατης respect βρε μάγκα, όσο για τον Κράουλι respect στον Μάρκ Σέπαρντ, αλλά καλή ψόφο, για τους Αγγέλους και ανθρώπους που βασάνισες(τη οικογενεια Τραν τη θυμουνται οι φαν του) και που ηταν η αιτια οι Κας και Ντην να στραφουν στη σκοτεινή πλευρά. Ότι κακο προεκυψε απο τη 6η εως τη 12η σεζόν ηθικοι αυτουργοι είναι ο Κράουλι και ο Μέτατρον, το οτι βοηθησε τα αδερφια προσωπικα δεν μου λεει κατι, ουτε τον βγαζει λάδι.

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

ενταξει εγω προσωπικα υπηρχαν στιγμες που μισουσα τον κραουλι αλλα δεν ηθελα να πεθανει,ομως να πεθανει με αυτο το τροπο ηταν πολυ ωραιο…οσο για τον κας και εγω δεν το περιμενα εμεινα πραγματικα …με πειραξε δεν ηθελα αυτην την καταληξη,ηταν ο τριτος αδερφος λογικο να μην θελουμε να πεθανει αλλα καποιος λογος θα υπαρχει που εγινε…το σημαντικο ειναι οτι δεν επαθαν τα αδερφια παλι κατι να ψαχνουν ο ενας τον αλλον …και ιστοριες και καινουργια προσωπα θα βοηθησουν την σειρα και τους ιδιους…

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
Reply to  Maria Edward
6 years ago

Στον Καστιέλ θα συμφωνήσω πως δεν άξιζε τέτοιο θάνατο (πισωπλατα) απο τον Διαβολο, αλλα μήπως το σύμπαν έχει τους δικους του αγραφους νόμους(;) διοτι μαχαιρωσε τον αδερφό του Μπάλταζαρ και τη ψηλομύτα Μπίλλυ, ασφαλως θα υπάρχουν επιπτωσεις καποια στιγμή στο μέλλον, εμεις κραταμε τα θετικα πως ηταν αδερφος- ενας απο τους καλυτερους του φίλους των Γουίντσεστερ, ματωσε, πονεσε γι’ αυτους και εαν πρεπει η θυσια του να εχει νοημα εας μεινει νεκρος, Ο Κραουλι μαστερ του παιχνιδιου των πρωτων σεζον που τον γνωρισαμε, τελευταια αρχισε να χανει το εδαφος απο τα ποδια του εξαιτιας της αλλαζονειας του, αρα οτι του συνεβη αυτος φταιει!!!

Maria Edward
Maria Edward
Reply to  GeorgeBest_37
6 years ago

ενταξει για οσα εκανε τελευταια εγω τον συγχωρεσα λογω της θυσιας…επισης την σκηνη που τρωει μια γυριστη απο τον ντιν χαχαχα ενταξει πολυυ καλοο…αλλα απο την μια να κανει συμφωνιες με τα αγορια και μετα να θυσιαζετε..ελα ρε κραουλι ..τι να πω

giorgos anagnostopoulos
giorgos anagnostopoulos
6 years ago

Το Troll το κανονικο θα ειναι να σκασει ο Chuk και να παρει το νεφελιφ σαν γιο του αφου ο Lucifer δεν του εκατσε.Που το παω ο Lucifer γεννηθηκε καλός αλλα μετατράπηκε σε κακος ε να γίνει το αναποδο με το νεφελιμ απο κακο να γινει καλό με την βοηθεια του Θεου.Αλλού…

Sawyer Orestis
Reply to  giorgos anagnostopoulos
6 years ago

xaxaxaxaxaxxaxaxaxaaxxaxa

Red
Red
6 years ago

Άψογο το φινάλε, τα είχε όλα. ΨΟΦΟΣ στους Βρετανούς και στην διευθύντρια τους! ΨΟΦΟΣ στον πο***τη τον Ketch! ΨΟΦΟΣ στην Rowena επιτέλους! ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΨΟΦΟΣ για τον Crowley που η παρουσία του τελευταία είχε χάσει το νόημα της. ΨΟΦΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στον Castiel που είχε κουράσει πάρα πολύ με το να πηγαινοφέρνει το κουφάρι του αριστερά και δεξιά! Γενικά η σειρά ΚΑΘΑΡΙΣΕ απο χαρακτήρες που δεν χρειαζόταν και πάμε για ενα reboot του χρόνου με εναν νέο χαρακτήρα – τον γιό του Διαβόλου – και τους Sam & Dean να μην έχουν κανέναν παρα μόνο ο ένας τον άλλο. Ας σταματήσει η σειρά να ασχολείται με δαίμονες και αγγέλους που τους έχει ξεζουμίσει και ας κάνουμε focus σε νέες απειλές.

Τι θέλω απο την επόμενη σεζόν:

– Να δούμε περισσότερο Earth-2 (μήπως βγεί κανένας Zoom η Savitar απο καμιά γωνία :P)
– Να ΜΗΝ επιστρέψουν οι Cass & Crowley
– Να έχουμε ωραία filler επεισόδια όπως είχαμε σε αυτήν και στην προηγούμενη σεζόν.
– Περισσότερο Σαμ & Ντιν ΜΟΝΟΙ τους για να θυμηθούμε λίγο παλιές χρυσές εποχές 1-2-3 σεζόν.
– Να αξιοποιήσουν σωστά τον big bad της σεζόν (είτε αυτός θα είναι ο γιός του Lucifer είτε θα είναι κάποιος άλλος)

Εν κατακλείδι νομίζω πως αυτό ήταν ενα απο τα καλύτερα season finale που έχουν κάνει στα 12 χρόνια της σειράς (με το φινάλε της 5ης να εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου) και ήδη ανυπομονώ για την επόμενη. Για πόσες σειρές 10+ ετών μπορούμε να το πούμε αυτό? Εγώ μόνο για αυτήν.

Agent Constantinos
Agent Constantinos
6 years ago

” Carry on my wayward son ”…Το φινάλε της σεζόν ήταν πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΟ ΓΑΜΑΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ . Βλέπω όοοολους εσας στα σχόλιά σας τα αρνητικά και γελάω.Συγγνώμη ξέρω ο καθένας τη γνώμη του αλλα αντικειμενικά ΔΕ μπορείς να πεις κακά πράγματα με εξαιρέσεις στο φινάλε.Σενάριο,σκηνοθεσία,ΔΙΑΛΟΓΟΙ κλπ ήταν όλα ΤΕΛΕΙΑ.Τα αγόρια βρίσκουν τρόπο να βγουν απτο καταφύγιο στο ξόρκι του Κετς και ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη μάχη ενω οι Βρετανοί βάζουν στο στόχαστρό τους Αμερικανούς κυνηγούς(Τσαρλάκι τη γλύτωσες) ενώ η Μαίρη τα χει χασει απτην εγκεφαλική κάκωση θα λεγα.Ο Καθένας στο κρυσφήγετο του άλλου,Σαμ Τζοντυ και οι Αμερικανοι Κυνηγοι ξεπαστρέφουν τους ΒαΤΓ μαθαίνοντας στο τέλος πως ο Εωσφόρος είναι ελεύθερος έτοιμος να καταστρέψει την ανθρωπότητα.Ο Ντιν τα λέει με τον Κετς τον σαπίζει στο ξύλο και έρχεται η Μαίρη και τον σκοτώνει( ΤΕΛΕΙΟ απλά το FLASHBACK στη ζωή των αδελφών και οι διάλογοι και η κούνια και τα δάκρυα επίσης).Λυπάμαι που πεθανε η Τόνι,θα μπορούσε να κολλήσει κάπου ή έστω να εξαφανιζόταν.Τέλος οι Βρετανοί ,η οικογένεια ενώνεται και πάμε για την δεύτερη και οριστική μάχη εναντίων του Εωσφόρου,ενωμένοι.Αναζητούν τον Κας και την Κέλλυ και τσαακ εμφανίζεται ο Κράουλη,πού όντως το χέρι ήταν δικό του βρήκε τη λύση να σώσει το τομάρι του και τώρα προσπαθει να σώσει τον κόσμο απαυτόν που τον γελοιοποίησε στους Δαίμονές του,του πηρε το θρόνο και τον έκανε σκυλάκι του.Ο Εωσφόρος καίει τη ROWENA( Μελανό σημείο γιατί περίμενα να τη δω και όχι κάτι τοσο πρόχειρο) και έπεται και συνέχεια.Ο Καστιελ τα λέει με την Κέλλυ και ανακαλύπτει ξαφνικά μια πύλη που μοιάζει με Κενό,με μια ΓΗ με άλλη πραγματικότητα του επιτιθεται κάποιο τέρας και τον σώζει…ένας φίλος απτα παλιά.Ηρθε η ώρα της γέννησης εκει που η Κέλλυ το νιώθει έντονα σχηματίζει το όνομα του μωρού (JACK εις το όνομα του πατρός Λουσι και του υιού και του Αγίου Πνεύματος) και νιώθει πως θα πεθάνει ενώ φτάνουν τα αδέλφια ξεκινάει το σχέδιο για να στείλουν το Λούσιφερ πίσω στοο κλουβί.Αχ ρε Ντιν,ησουν για μενα badass στο επεισόδιο όχι μονο για την επιθεση στον Κράουλη αλλά για την επιθεση με λόγια στον Κας που τους στέλνει σαυτον τον νεο κόσμο (Καθαρτήριο φάση ΚΑΙ καλύτερο)και τους αποκαλύπτει το φίλο…ΒΟΒΒΥ επιστρέφεις για λίγο (άλλο περίμενα αλλα δε με χάλασε) και αρχίζει την ιστορία απτην αρχή.Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ εμφανίζεται ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ Ο MARK PELLEGRINO και το παιχνίδι ξεκινάει boys,πέφτει στη παγίδα τους για λίγο και ο Ντιν τον κρατά με τις αγγελικές σφαίρες μέχρι ο Κράουλη να στήσει το ξόρκι επιστροφής στο κλουβί ενώ τελειώνει με το ότι κάποιος πρεέπει να θυσιαστεί,και το κάνει ο ΙΔΙΟΣ αφου ο Λουσι δερνει τον Ντιν ο Κας αναλαμβάνει και τον σκοτώνει και αυτον μπροστά στα μάτια των αδελφών. Και εκει που λες τι γινεται μετα σε φαση θα σκοτωσει και τα αδέλφια(λέμε τωρα) τσουυπ η Μαίρη τα βάζει με τον Εωσφόρο και εκείνος την τραβάει στην τρύπα ( ΠΟΟΟΣΟ ΦΙΝΑΛΕ 5ΗΣ ΜΕ ΣΑΜ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ??)

1. Αρνητικα πραγματα δε θα πω ολα ηταν τέλεια,BITCH – JERK ποσο καιρο ειχαμε να ακούσουμε ή το KICK IT IN THE ASS? ΜΈΕΧΡΙ και το ” Have a deal ” με Κράουλη. ΞΑΝΑΛΕΩ τέλειο ξανα το flashback με τη Μαίρη μαμά και τους γιούς της
2. CAS : Κάτι έγινε κάατι θα μας δείξουν και θα μας πουν πως ο Κας είναι ζωντανός.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ?? Εχει μέσα του την ας την πω ” ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΗ ΧΑΡΗ ” η οποία θα τον φέρει πίσω ή κάτι έκανε με το ξόρκι ο Κράουλη στο τέλος
3. CROWLEY : Ημουν αυτός που το ήθελε πολύ να μείνει αλλά ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΛΟΓΟ που έβγαλε,μ ενα ”goodbye” boys έφυγε ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΕΙΡΩΙΚΑ ….ΑΝ ΕΦΥΓΕ ( Crowley είναι,θα σκεφτομουν το ιδιο με το ξόρκι πως κάτι άλλο έβαλε και κάπως ζει) ΗΡΩΙΚΑ θυμίζω έφυγε και ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ
4. WINCHESTERS : Μάρεσε η ερμηνεία τους και οι διάλογοί τους,ειδικά στην άρχη που πέθαιναν αργά πως έζησαν τον κόσμο ποιους έσωσαν και ναι ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ αν και το περίμενα να μην τους αγγίξει. ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ακούγεται καπως αλλά ΘΑ ΠΡΕΠΕ,να βρουν λύσεις ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και οχι απο Κας Κράουλη Ροβενα ΒΟΒΒΥ ή δεν ξερω κ γω τι,θα χει ενδιαφέρον.
5. ΜARY : ΗΘΕΛΑ και το λέω με αόριστο χρόνο να πεθάνει γιατι δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ σχεδόν στη σεζόν όπως είπε μόνο προβλήματα προκάλεσε ΑΛΛΑ σκοότωσε τον Κετς,δέρνει ΚΑΙ ΕΩΣΦΟΡΟ? Τι γινεται μετά που έκλεισε η πύλη?? Μας την δυνάμωσαν ξαφνικά οι σεναριογράφοι και δεν το περίμενα
6. JACK : Η Τελευταία σκηνή ήταν ΕΠΙΚΗ με τα βήματα να φαίνονται στο πάτωμα αργά αργά και το ΣΑΜ να βλέπει το ΝΕΦΕΛΙΜ,με την τεράστια δύναμη να χει γεννηθεί και το βλέμμα και των 2 τα λεγαν όλα.

ΤΕΛΕΙΟ ΦΙΝΑΛΕ κλείνω με το ΚΟΜΜΑΤΙ του BOB DYLAN και τον τίτλο του τελεταίο επεισοδίου της σεζόν και με μια 13η σεζόν ελπίζω καλύτερη ποολυ καλύτερη απτη 12η.

”All along the watchtower Princes kept the view while all the women came and went barefoot servants,too ”…………………… 10/10

Agent Constantinos
Agent Constantinos
Reply to  Agent Constantinos
6 years ago

ΥΓ : ΑΝ δεν ειχε ΘΑΝΑΤΟΥΣ το επεισόδιο δε θα χε ενδιαφέρον,λέτε πεθανε ο ενας και ο άλλος…ουσιαστικα αυτο είναι και το ενδιαφέρον στη σειρά πως θα πεθάνουν το γιατί και αυτό πρέπει ήδη να το ξέρετε τόσα χρόνια. Νo JOHN αλλά δε με πείραξε,ελπίζω για 13η

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Agent Constantinos
6 years ago

Αχχ Μετατρον. Τον λατρεψα 😛 🙂 Σε αντιθεση με πολλους:) Και εχω και επιχειρηματα. Αλλα οχι τωρα, αλλη φορα . Kαι πεθανε και ηρωικα, ναι. Εσωσε την ανθρωπποτητα. Μακαρι να μην τον ειχε σκοτωσει ! Μπορει να τον εστειλε σε καμθια αλλη γη ή καπου μακρυα στο διαστημα, ωστε να μπορει να επιστρεψει καποτε 🙂 Οχι εε?:P Πολυ αισιοδοξια εε?:P

GeorgeBest_37
GeorgeBest_37
6 years ago

Απο τότε που συνειδητοποίησα πως χάσαμε τον Καστιέλ παίζω συνεχώς 5 φορές το simple Man-lynyrd skynyrd και σκεφτομαι τον Κας σαν ομοσπονδιακό να κρατάει το σήμα ανάποδα, that is guys, ενας ηρωικος θάνατος αντι για μια ατολμη συμβιβαστική ζωή, αυτό καταφερε η team free will, μπραβο στους showrunners που τολμησαν σε αντιθεση με πέρσι να ρισκαρουν, να τολμησουν περαν της πεπατημενης, τερμα οι ηρωες-εχθροι μεσα στις ασφαλες φουσκες και γυρω οι υπολοιποι να πεθαινουν. Μετα απο τα season finale 5ης,4ης,8ης,3ης το αγαπημενο μου.
Υ.Γ. Το νεφελίμ το σοι γάλα(δαιμονικο χυμό) πινει και μεγαλωσε τοσο αστραπιαία;

Μαρία
Μαρία
6 years ago

Τι να πρωτογράψει κανείς γι’αυτά τα επεισόδια. Πολύ ωραία και τα δύο, αν και μου άρεσε περισσότερο το πρώτο. Ο Σαμ έδειξε ότι έχει ικανότητες αρχηγού και ο Ντην, για άλλη μια φορά, ήταν εκείνος που φρόντισε να είναι ενωμένη η οικογένειά τους – για όσες ώρες κράτησε αυτό βέβαια…

Μου έκανε εντύπωση που ανάμεσα στους κυνηγούς, που ειδοποίησαν, ήταν κι εκείνοι που επιτέθηκαν στον Σαμ και τον Ντην στο 5.16. Δεν περίμενα να τους δείξουν ξανά. Μου άρεσε που από τη μεριά τους υπήρξε στιγμή αμηχανίας όταν είδαν τα αδέρφια ζωντανά. Κι ο Σαμ, αρχικά, φάνηκε πως είχε τρακ βλέποντάς τους, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε γρήγορα. Πέρασε τόσα πολλά διορθώνοντας όσα προκάλεσε στο τέλος της 4ης σεζόν που θα ήταν άδικο να τους αφήσει να του το “χτυπήσουν” ή έστω να υποννοήσουν κάτι με τη στάση τους. Μίλησε πολύ δυνατά και με αυτοπεποίθηση.

Τι συγκινητική που ήταν η σκηνή μέσα στο μυαλό της Μαίρης! Έπρεπε να τα ‘χε βγάλει από μέσα του ο Ντην νωρίτερα. Κι επιτέλους, η Μαίρη έπρεπε να αντιμετωπίσει το τι επέφερε στα παιδιά της η συμφωνία της με τον Κιτρινομάτη. Δεν μπορούσε πια να κρύβεται πίσω από ευχάριστες αναμνήσεις και να αποφεύγει για πάντα τους γιους της. Από τότε που επέστρεψε ζωντανή, βρήκε σαν δικαιολογία τους Ανθρώπους των Γραμμάτων και έφυγε μακριά τους. Κρίμα, γιατί έτσι έχασαν πολύτιμο χρόνο. Όμως, ήταν σημαντικό και για τους τρεις που τελικά ο Σαμ και ο Ντην συγχώρεσαν τη μητέρα τους, και που η Μαίρη κατάφερε να αποδεχθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Αν είχε ανοιχτεί ο ένας στον άλλον από την αρχή, θα είχαν περισσότερο χρόνο μαζί σαν οικογένεια και οι τρεις τους. Τουλάχιστον, υπήρξε η αγκαλιά τους στο τέλος του 12.22. Βέβαια, αυτό κάνει ακόμα χειρότερη την τελευταία σκηνή στο 12.23, γιατί παρόλο που δεν πέθανε, παγιδεύτηκε σ’έναν άλλο κόσμο για να σώσει τα παιδιά της. Άλλά πιστεύω ότι θα βρουν τρόπο να τη σώσουν.

Τραγικό τέλος είχε κι η κακομοίρα η Κέλλυ, η οποία αγάπησε το μωρό που κουβαλούσε παρόλο που όλοι της έλεγαν πως ήταν ένα τέρας. Όπως όταν ο Ντην μιλούσε στην μητέρα του και της είπε ότι την μισεί, αλλά την αγαπά ταυτόχρονα γιατί είναι η μητέρα του, έτσι και η Κέλλυ δεν μπορούσε να μισήσει το “μωρό” της. Επίσης, παρόλο που δεν συμπαθούσα καθόλου την Τόνι, εξαιτίας του κακού που είχε προκαλέσει, είχε κι εκείνη ένα παιδί το οποίο έμεινε ορφανό και που πιθανότατα, πατέρας του ήταν ο Κετς.

Πάντως, ο Ντην μπορεί να περίμενε καιρό, αλλά τελικά χρησιμοποίησε τον εκτοξευτή χειροβομβίδας. Χαχα! Από τις καλύτερες σκηνές! Όπως ήταν κι η μάχη του με τον Κετς. Πάνω που η Μαίρη τον “είδε” και έλεγα πως θα τον αγκαλιάσει, δείχνουν τον Κετς να τραβάει τα καλώδια από το κεφάλι του Ντην και την Τόνι Μπιβέλ με κομμένο λαιμό. Όχι πως πίστεψα ότι ο Ντην είχε αποτύχει να συνεφέρει την μητέρα του, αλλά όλα έγιναν ξαφνικά. Και για ακόμη μία φορά, υπήρξε ο παραλληλισμός του Ντην με την Μαίρη για το φονικό τους ένστικτο.

Ουάου, στο φετινό τέλος του κύκλου υπήρξαν αρκετοί θάνατοι χαρακτήρων! Λυπήθηκα που ο Κράουλι και η Ροβένα πέθαναν. Όμως, για να πω την πικρή αλήθεια, η ιστορία τους είχε τελειώσει. Όσον αφορά στον Κράουλι, είχαν δείξει ό,τι ήταν να δείξουν. Όπως είπε κι ο ίδιος, είχε βαρεθεί την κόλαση και τους δαίμονες που ήθελαν συνεχώς τη θέση του. Επιπλέον, ο ίδιος, από κακός, είχε καταλήξει να είναι από ο μηχανής θεός των Γούιντσεστερ, όταν δεν ήταν εύκαιρος ο Κας. Θα μου λήψει σαν χαρακτήρας, αλλά πέθανε παίζοντας το τελευταίο του, κρυφό, χαρτί ενάντια στον Λούσιφερ. Επίσης, θα μου λήψει κι η Ροβένα. Από τη στιγμή που εγκατέλειψε το όνειρό της για τη μεγάλη σύναξη των μάγων και εκδικήθηκε τον γιο της για τη δολοφονία του Όσκαρ, οι μέρες της ήταν μετρημένες. Ήδη από τον περασμένο κύκλο, ο χρόνος της είχε “λήξει”, αλλά είχε επανέλθει με μάγια. Αυτή τη φορά, ο Λούσιφερ απλώς βεβαιώθηκε πως δε θα ξαναεπιστρέψει.

Για τον Κας, δεν ανυσηχώ και πολύ, με κάποιο τρόπο θα γυρίσει πίσω. Υπάρχουν ακόμη οι επιπτώσεις από το σπάσιμο του όρκου αίματος που ανέφερε η Μπίλι πριν τη σκοτώσει. Αν γίνει αυτό, ελπίζω να έχουν ωραία ιστορία για τον Κας.

Όσον αφορά στον Λούσιφερ, η ιστορία του θα συνεχιστεί. Δεν μπορεί να μείνει για πάντα εκεί. Το ίδιο και η Μαίρη, πάνω στην οποία πιστεύω πως θα ξεσπάσει όλη την οργή του. Βέβαια, δε θα βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Σαμ και όχι για πολύ καιρό. Σίγουρα, ο ΜΠΟΜΠΙ!!!.Νο2 θα βρει κάποιον τρόπο να τη σώσει και να κρυφτούν απ’αυτόν. Επίσης, το νεφέλιμ, το οποίο δεν είναι καν μωρό, δε φαίνεται τόσο καλό όσο νόμιζε ο Κας. Άνοιξε ήδη μία πύλη προς την άλλη μεριά, εννοείται πως θα την ξανανοίξει κάποια στιγμή. Εκτός αυτού, και τα αδέρφια δεν μπορούν να αφήσουν εκεί την μητέρα τους – όχι όσο υπάρχει τρόπος να την πάρουν πίσω. Είναι και μία πολύτιμη ευκαιρία για τον Μπόμπι να επιστρέψει στη σειρά. Κάτι τέτοιο θα ήταν συναρπαστικό! Δεν είναι ο γνωστός σ’εμάς, Μπόμπι, όμως πιστεύω πως θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μία άλλη εκδοχή του χαρακτήρα του και την ιστορία του.

Τώρα που το σκέφτομαι, αναρωτιέμαι το πώς η γη, στην οποία ζει ο Μπόμπι.Νο2, κατέληξε έτσι (αν και δεν έχω καταλάβει ακόμη αν είναι παράλληλο σύμπαν ή εναλλακτική πραγματικότητα). Ο Μπόμπι ανέφερε μονάχα για τον πόλεμο ανάμεσα σε αγγέλους και δαίμονες, αλλά φυσιολογικά κάποιος θα πρέπει να τον ξεκίνησε. Προς το παρόν, ξέρουμε είναι ότι ο Σαμ και ο Ντην δεν γεννήθηκαν ποτέ και ότι ο Μπόμπι είχε ακουστά τον Τζον μόνο εξ ονόματος μέσω της Μαίρης Γουίντσεστερ, η οποία είναι κι εκείνη νεκρή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στη θέση των αδερφών, αλλά απέτυχαν;;

Ο Κας είπε πως αυτό θα γινόταν στη Γη εάν ο Σαμ και ο Ντην δεν είχαν σταματήσει την Αποκάλυψη, άρα αυτός ο τόπος, στον οποίο παγιδεύτηκαν η Μαίρη και ο Λούσιφερ, δείχνει την καταστροφή που θα είχε επιφέρει ο Λούσιφερ μετά τα γεγονότα του 5.04, που πιθανώς θα γίνονταν, εάν ο Σαμ δεν είχε τελικά πηδήξει στο κλουβί στο 5.22. Όμως, σ’εκείνη τη γη υπάρχουν ή δεν υπάρχουν ο Λούσιφερ και ο Μιχαήλ – ή τουλάχιστον όμοιοί τους σε δύναμη; Και τι επίπτωση θα υπάρξει σ’εκείνο τον κόσμο από την παρουσία του Λούσιφερ;

Όσο για το νεφέλιμ, περίμενα πως θα ήταν κακό, αλλά γιατί άνοιξε πύλη συγκεκριμένα σ’εκείνη τη γη;
Πολλά ερωτήματα για την επόμενη σεζόν!!! Κι είναι ακόμη Μάιος…

Paris Chatzigeorgiou
Paris Chatzigeorgiou
6 years ago
Paris Chatzigeorgiou
Paris Chatzigeorgiou
6 years ago

Δεν είχα ιδέα ότι θα πάει για 13 σεζόν ! το κατάλαβα έτσι όπως τελείωσε και το googlara μετά … το βλέπω από το 2007 χαίρομαι που δεν τελείωσε 😛

Amalia
Amalia
6 years ago

Θα αποδώσω τα όσα παθιασμένα αρνητικά σχόλια διάβασα σήμερα εδώ μέσα στο σοκ που μας προκάλεσαν οι πολλαπλοί θάνατοι – με αποκορύφωμα αυτόν του Κας. (Εγώ προσωπικά έχω από εποχής Μουφάσα να κλάψω έτσι με το θάνατο κάποιου φανταστικού χαρακτήρα.) Αλλά παιδιά μην χάνετε την αντικειμενικότητά σας. Όσο κι αν μας θύμωσε/στενοχώρησε ο θάνατος του Κας, τα επεισόδια ήταν και τα δυο εξαιρετικά, σκηνοθετικά, σεναριακα και ερμηνευτικά.

Από το 12χ22 ξεχώρισα 3 σκηνές:

Η πρώτη είναι εκεί που οι Winchesters έχοντας προσπαθησει (και αποτυχει) να σπάσουν τον τσιμεντενιο τοίχο κάθονται και τα λένε – και στον Ντιν έρχεται η ιδεα για τον εκτοξευτήρα χειροβομβιδων! (Επιτέλους τον χρησιμοποιησε!) Όμορφος ο διαλογος μεταξύ των αδερφιών, όπου ο Σαμ αναλαμβανει την ευθυνη των επιλογών του και συνειδητοποιεί την ανάγκη κάποιος να παρει τα ηνία και να οργανώσει τους κυνηγούς.

Η δευτερη σκηνή είναι στο σπίτι της Τζοντι (btw πόσο την παραδεχτηκα που τσακωσε την Μερι ρε φιλε) όπου ο Σαμ στρατολογεί τους κυνηγούς εναντιον των Βρετανών. Θα ήθελα είναι η αλήθεια περισσότερο αντιλογο απο τους κυνηγούς, αλλά γενικά η σκηνή ηταν δυνατή. Μαζι με την προηγουμενη μας έκλεισε λιγο το ματάκι νομιζω για την κατευθυνση που πανε τον χαρακτηρα του Σαμ. Ειναι αρχηγός! (Επίσης, οι ατακες bitch-jerk και kick it in the ass, ολα τα λεφτα!)

Η 3η σκηνή του 22 που ξεχωρισα ήταν φυσικά το flashback/ονειροβασία όπου ο Ντιν τα χωνει την Μέρι. Τζενσεν Ακλς στα καλυτερα του και η σκηνη παει στο hall of fame των πιο δυνατών της σειράς. “I hate you… and I love you. Because you’re my mother.”.

(Α, και να μην ξεχάσω τη σκηνή που η Μερι σκοτώνει τον Κετς. Τσιριξα απο χαρα! χεχεχε)

Από το 12χ23 τι να πρωτοξεχωρίσω τωρα; (Ειχε πολύ καιρό να με κρατησει επεισόδιο στην άκρη της καρεκλας μου! )

Λατρεψα το χιουμορ στην αρχή. Η σχέση του Κας με την Κελι ήταν αξιολατρευτη πραγματικά. Σχεδόν σου δημιουργουσε μια ελπίδα ότι μπορει και να μην πεθάνει η νεφελομανα…

Την ιδέα του παραλληλου συμπαντος την λατρεψα! Και το cameo του Bobby τέλειο! (Τοσο τέλειο που δεν απογοητευτηκα καν, αν και είχα ψηθει για Τζον) Μου αρεσει η προοπτική να το εξερευνησουμε κι άλλο στην επόμενη σεζόν. (Και μας δινει και την ελπιδα οτι θα ξαναδουμε Κας, έστω κι αν ειναι της Γης 2)

Ο θάνατος του Κράουλι πάρα πολύ όμορφος. Έφυγε ηρωικά, με τους δικούς του όρους, και εξιλεώνοντας τον εαυτό του. Δεν θα ήθελα να επιστρέψει μόνο και μόνο για να μην χαλάσει ο τόσο όμορφος τρόπος που έφυγε. “Bye, boys.” Κι εγώ που δεν τον χώνεψα ποτέ τον Κράουλι, εκεί λύγισα. Υπέροχο.

Ο θάνατος του Κας είναι άλλη ιστορία… Δεν ειχε κατι το ηρωικό ο θάνατος του, δυστυχως. Ηταν απλά τραγωδία. Μια αναπαντεχη τραγωδία. Η εικόνα των καμένων φτερών του Κας είναι απλά συνταρακτική. Θα ήθελα μια πιο εντονη αντιδραση του Ντιν, αλλα ήταν μουδιασμένος, όπως όλοι μας, οπότε το δικαιολογώ. Εχω διαφορες θεωρίες για τον συγκεκριμένο θάνατο που θα σας τις αναλυσω σε ξεχωριστό άρθρο (σιγα που θας σας άφηνα έτσι! 😛 )

Ο off-screen θάνατος της Ροβίνα ήταν το μοναδικό που με χάλασε στο επεισόδιο. Καταλαβαινω ότι σεναριακά δεν τράβαγε άλλο ο χαρακτηρας της κι έπρεπε να φύγει (είχε καταντησει ο απο μηχανης θεός, ότι πρόβλημα είχαν “ας παρουμε τη Ροβίνα”), αλλά δεν έπρεπε να γινει τόσο άδοξα.

O Mark Pellegrino τωρα… Παιδιά σας το έχω ξαναπει πόσο τον γουσταρω σαν ηθοποιο και πόσο ιδανικός ειναι ως Λουσιφερ. Ε, το απέδειξε για άλλη μια φορα. Ανατριχιαστικά τέλειος. (Τον μισω εννοείται σαν Εωσφόρο, ειδικά μετά απο αυτο που έκανε, αλλά χαίρομαι κιόλας που δεν τελειωσε εδώ το storyline του.)

Και κλείνω με το Νεφελ– συγνωμη, με τον Τζακ (πιο μπαναλ όνομα δεν μπορουσαν να βρουν υποθετω). Επαρκούντως μυστηριώδης και creepy η τελευταία σκηνή. Τα πυρακτωμενα χνάρια στο πάτωμα, τα χρυσα ματια που γυαλιζουν απειλητικά μεσα στο σκοτάδι και το πονηρο χαμόγελο… Ειναι καλός ή κακός τελικα; Το τέλειο cliffhanger.

Αυτές ήταν οι πρώτες σκόρπιες σκέψεις για το φιναλε. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθω με αναλυτικότερα άρθρα. Γενικά τα 2 τελευταία επεισόδια με άφησαν με συναισθηματα που κυμαινονται απο “απολυτως ικανοποιημενη” μέχρι “παγωτό”. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο φιναλε για τη φετινή σεζον απο αυτο που μας έδωσαν. Το 22ο έκλεισε αξιοπρεπώς το μέτριο (για να λεμε και την αληθεια) storyline των Βρετανών. Ενώ το 23ο απλά απογείωσε (για μενα) το storyline Εωσφόρος/Νεφελίμ.

Βαθμολογία: όλα τα αστεράκια του ουρανού!

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Amalia
6 years ago

Το γεγονος οτι δεν με χωνεψες ποτε, θα το προσπερασω 😛 Εν τω μεταξυ δεν μπορεις να το πεις οτι πεθανε ηρωικα. ΦΥΣΙΚΑ και συμφωνω οτι πεθανε αξιοπρρεπως, πολυ καλος θανατος! Απλα λεω οτι αυτος εφταιγε για τον Λουσιφερ, οποτε ηταν υποχρεωση του να το τελειωσει, να θυσιαστει.Δηλαδη δεν θα τον χαρακτηρισω και ηρωα, επειδη επρεπε να το κανει ετσι και αλλιως, αλλα αξιοπρεπεστατος θανατος!

Amalia
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

Επειδή όμως μιλάμε για έναν δαίμονα, θα μπορουσε άνετα να ΜΗΝ έχει καν ασχοληθει, αλλά αυτός αντιθετα, θυσιαστηκε για να σωσει τον κόσμο απο τον Λουσιφερ. (ασχετα που τελικα ηταν αχρειαστος ο θανατός του) Το έκανε για να παρει την εκδικηση του, σιγουρα (αρα και παλι δεν μπορουμε να πουμε οτι το έκανε ανιδιοτελώς) αλλά εγω τον θαυμαζω που την πηρε αυτην την αποφαση, ξεροντας και το ποσο παρτακιας ηταν στο παρελθον και προσπαθουσε να σωσει παντα το τομαρι του. Για τα δεδομενα του Κραουλι, ναι, πεθανε ηρωικά. (οχι οτι ηταν ηρωας ομως, εχουν διαφορα αυτα τα δυο)

Αλέξανδρος Παππάς
Αλέξανδρος Παππάς
Reply to  Amalia
6 years ago

Ειμαι ο μονος που σκεφτετε κατι αλλο?Ο λουσιφερ τον εκανε σκουπιδι,τον ξεφτιλησε…ο κραουλι,πηρε την εκδικηση του,πανηγυρικα μαλιστα,και εκει που ο λουσιφερ,θα τον σκοτωνε ισα ισα για να ικανοποιηθει,ο κραουλι δεν του εδωσε την χαρα!Εκλεισαν ενα storyline,με τελεια τροπο,με εναν χαρακτηρα που ενω στον πυρηνα του ειναι κακος,του εδωσαν ηρωικο τελος….Παντως σχετικα με το παραλληλο συμπαν,σιγουρα θα το ξαναδουμε.

Angelous
Angelous
Reply to  Amalia
6 years ago

Νομιζω θα συμφωνησουμε ολοι οτι το season finale της 12ης μπηκε στο πανθεων των καλυτερων επεισοδειων!! αν οχι το καλυτερο! και απο θεμα πλοκης, αγωνιας και shock value! πραγματικα μου θυμισε το red wedding (χωρις το αιμα φυσικα) αριστουργημα. Εχω ενα μικρο εως μεγαλο φοβο βεβαια για πως θα διαχειριστουν την καταπληκτικη ιδεα του ενναλακτικου συμπαντος που ειναι συναμα συναρπαστικο και επικινδυνο και δεν φημιζονται οι σεναριογραφοι για την καλη τους διαχειρηση στα storyline, εχω πολλα ερωτηματα που θελω απαντηση, οπως π.χ υπαρχει 2ος θεος? λουσιφερ? αμαρα? η ειναι ενας θεος που τα δημιουργησε? η ηταν μια μαχη εναντιων 2 θεων και επικρατησε ο τσακ? με καινε λιγο αυτα με τα πολλαπλα συμπαντα! ελπιζω να μας δωσουν ενα ωραιο storyline.

Amalia
Amalia
Reply to  Angelous
6 years ago

Κι εγώ φοβάμαι για το πως διαχειριστούν το παράλληλο συμπαν.. Αν ήταν ο Καρβερ πραγματικά θα φοβομουν ότι θα τα σκατωνε.. Τώρα έχω περισσότερες ελπίδες.. Οι νέοι showrunners απέδειξαν ότι έχουν περισσότερα κότσια κ ταλέντο στη διαχείριση μιας σεζόν.. Ίδωμεν…

Angelous
Angelous
Reply to  Amalia
6 years ago

Και τωρα που ειπες κοτσια Αμαλια, θελω πολλα μα παρα πολλα κακαλα για να ”φας” 2 πολυαγαπημενους χαρακτηρες που το μισο fandom απειλουσε οτι αμα πεθανουν θα παρατησουν την σειρα, (ειδικα για τον κας) Εμενα να πω την αμαρτια μου ποιο πολυ με ταραξε ο θανατος του κραουλη παρα του κας! δεν ξερω ισως φταει οτι ηταν εκτελεσμενος αριστουργηματικα χωρις ψεγαδια και αυτη η εκφραση…. Βye Boys!! ανατριχιασα και σοκαριστικα.

Amalia
Amalia
Reply to  Angelous
6 years ago

Προσωπικά με άγγιξε περισσότερο ο θάνατος του Κας.. Πρώτον γιατί τον Κραουλι δεν τον συμπαθούσα ποτε έτσι κι αλλιώς και δεύτερον για τον θάνατο του κραουλι τον περίμενα.. Ο θάνατος του Κας ήρθε από το πουθενά κι έπαθα σοκ! Ήθελε πολλά… κότσια να το κάνουν αυτό οι παραγωγοί..

Johny_21
Johny_21
6 years ago

Καλησπέρα παιδιά!Διαβάζω τις απόψεις σας εδώ και δυο χρόνια.Πολλές φορές ήθελα να γράψω και εγώ το σχόλιό μου αλλά πάντα κάτι με καθυστερούσε. Θα ήθελα να πω δυο λόγια για τα χθεσινά δυο επεισόδια. Πιστεύω οτι ήταν πολύ προσεγμένα και στοχεύουν στο να μας προετοιμάσουν για τον επόμενο κύκλο. Θέλουν με κάποιον τρόπο να μείνουν τα δυο αδέρφια μόνα τους ενάντια σε κάθε εχθρό με μεγαλύτερο το baby nephilim, αν και δεν ξέρουμε αν ακόμα ειναι κακό.Ο Chuck τους είχε πει ,πριν φύγει με την Αμαρα, οτι δε χρειάζεται να είναι εκεί αφού έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα αδέρφια στο να προσέχουν το δημιούργημά του. Έτσι τώρα χωρίς Κας, Mary και Crowley θα πρέπει να βρουν κάποιον τρόπο να χειριστούν το μικρο Luciferακι και να μελετήσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Όσον αφορά τον Cas πιστεύω οτι θα προσπαθήσουν να τον αναστήσουν πάλι, αλλά γνώμη μου είναι ότι τα τελευταία δυο χρόνια τον έχουν απενεργοποιήσει και μπορεί να ήρθε το τέλος του οριστικά. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Crowley. Μπορεί να τους αγαπάμε αυτούς τους δυο αλλά μάλλον οι σεναριογράφοι θέλουν να φρεσκάρουν λίγο την σειρά. Η μαμά Mary σίγουρα θα μας απασχολήσει και στον νεο κύκλο και έχω μια αίσθηση οτι σχετικά νωρίς στη 13η σεζόν θα εμφανιστεί πάλι ο Chuck. Σαν συμπέρασμα νομίζω ότι ήταν δυο όμορφα επεισόδια για season finale που αφήνουν πολλά θέματα ανοικτά για να μας κρατήσουν στην ‘πριζα’ μέχρι τον Οκτώβριο.

cas4ever
cas4ever
6 years ago

comment image

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  cas4ever
6 years ago

Τι πραγμα? Οχι ρε φιλε αυτο δεν το δεχομαι! Τον Μισα τον κανανε τον ηθοποιο για ολους τους ρολους οπως λεμε “το παιδι για ολες τις δουλειες”?

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Το καλό είναι ότι επιστρέφει! Έχουμε ακόμα να δούμε αν θα παίζει τον Κας (εδώ που τα λέμε, σαν ποιον άλλον να παίξει, δηλαδή;)

Amalia
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Ακούγεται οτι μπορεί να παίξει τον Κας του παραλληλου σύμπαντος.. Αλλά αυτή τη στιγμή,ότι κι αν διαβασετε είναι απλά φήμες.. Είναι πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις.. Αυτές λογικά θα έρθουν στο κομικ-κον το καλοκαίρι…

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Amalia
6 years ago

Καλά, σίγουρα είναι φήμη, αλλά από το τίποτα… (Όταν σου σκοτώνουν έναν από τους βασικότερους λόγους που ξεκινάς μια σειρά, ε, κι οι φήμες δεν κάνουν κακό. ;D )

Amalia
Amalia
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Οι φήμες και οι ελπίδες θα μας κρατησουν 4 μήνες στο hellatus, όντως! Χαχα

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Amalia
6 years ago

Άσ’τα… Οι κερατάδες… Ξεκινάει και τελειώνει η σεζόν πριν τις αντίστοιχες εξεταστικές. Λες και το κάνουν επίτηδες, ξέρω ‘γω…

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Amalia
6 years ago

Να κάνω μια ερώτηση; Η σκηνή που λέγανε ότι θα δούμε αφότου μαυρίσει η οθόνη για κάμποσα δευτερόλεπτα, ποια ήτανε; Γιατί εγώ που τα κατέβασα τα επεισόδια, δεν είδα κάτι.

Joanna
Joanna
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Δεν ξερω και εγω την έψαχνα…..

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Joanna
6 years ago

Έχω φάει το ίντερνετ… Στο 12×22 είναι ή στο 12×23;

Joanna
Joanna
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

τι να πω δεν ξέρω, γιατί και βίντεο με αντιδράσεις που είδα στο youtube όλα τελείωναν στο ίδιο σημείο….
Αν βρει κάποιος κάτι ας μας το πει παιδιά….

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Joanna
6 years ago

Ισχύει. Τσέκαρε μία το άρθρο. Μόλις ανέβασα καινούργιο σχόλιο… Θα σ’αρέσει, trust me… @disqus_4zYBnaOc8J:disqus, κι εσύ το ίδιο. 😀

Amalia
Amalia
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Ούτε εγώ είδα κάτι… Δεν ξέρω τι παίχτηκε… Μπορεί να μας τρολαραν…

Harris Zacharis
Harris Zacharis
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Βασικά όχι δεν ειναι καθόλου καλό οτι επιστρέφει ο Κας.

Eleni Linaki
Eleni Linaki
Reply to  ncis merlin like
6 years ago

Εχει παιξει τον Λουσιφερ και τον Τζιμ Νοβακ οποτε δεν θελω για τριτη φορα να παιξει εναν εντελως διαφορετικο χαρακτηρα απο αυτον του Κας!

ncis merlin like
ncis merlin like
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ακριβώς αυτό! Όχι ότι θα ήταν κακός. Έχει αποδείξει επανειλημμένα ο Misha ότι μπορεί να παίξει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες στην ίδια σειρά, κι όμως να μπορείς να τους ξεχωρίσεις (το ίδιο πάει και για τον Jared).

Castiel Lover
Castiel Lover
Reply to  Eleni Linaki
6 years ago

Ναι, αλλά μπορεί να κάνει τον εαυτό του!!! Τον Castiel!!!

Marianna Winchester
Marianna Winchester
Reply to  cas4ever
6 years ago

ΝΑΙ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ

Βά'ι'ος Τσιμητράς
Βά'ι'ος Τσιμητράς
6 years ago

Λοιπον το επεισοδια ηταν συναρπαστικα και με ωραια εξελιξη στην ιστορια..Θα πω τα εξης..22η επεισοδιο…Τα αδερφα μαζι με την toni παγιδευμενοι μεσα στο bunker ψαχνουν να βρουνε μια λυση για να κανουν escape ωστε να μην πεθανουν!!..Κανουν ενα spell πρωτα που θα τους βοηθουσε να ξεκλειδωσουν της κλειδαριες αλλα (εγω πιστευω οτι θα ειχε πετυχει) ο mr.ketch παντως το σχεδιασε ωραια το πλανο του και εβαλε συμβολα για να μην πιανουν τα ξορκια…Για να ξεφυγουν σκεφτηκαν να χρησιμοποιησουν το εκτοξευτη πυραυλων!!..(ΖΗΤΩ Ο ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ!!)..Τωρα στο μερος που βρισκονται οι κυνηγοι..Ο samuel βγαζει ενα απιστευτο λογο απεναντι σε κυνηγους εξ’αυτων δυο απο αυτους σκοτωσανε τα αγορια στο 5χ16…Ο sam ομως προσπαθει να μην τα θυμαται γιατι γ’αυτον πια ειναι παρελθον και δεν το νοιαζουν οτι εγινε,εγινε δηλαδη με λιγα λογια!!!…Τωρα στο θεμα που παλι ο Dean βρισκεται στο bunker μαζι με την mary και την τονι εκει καταλαβα (Και σε αλλα επεισοδοια βεβαια) οτι μπορει το παλικαρι μας να συνγχωρεσει καποιον και ας στο εκανε ζημια εδω τωρα εμπιστευοταν την τονι (οχι αδικα εκεινη την στιγμη)..Αλλα το τρολ ειναι οτι την εδεσε για insurance..Και εξαιτιας της “ασφαλειας” την εκοψε το λαιμο ο ketch χωρις μπορει να πω μεγαλη αντισταση…Μετα ειδε το πτωμα και ειπε απο μεσα του “ωχ τι μ@λ@κι@ εκανα” και αυτο μου θυμισε καποιες φορες τον bobby που ελεγε οτι οταν εχει ενα ιδιαιτερο βλεμμα προκειται να κανει κατι stupid :P…Επισης στην μαχη επαιξε ο Κetch και ο Dean εγω μπορω να πω οτι αν δεν ειχε προβλημα με το ποδι του ο dean θα τον ειχε σκοτωσει χωρις οπλο τον ketch ασχετα αν του εριξε αυτο λιγες αλλα και με χτυπημενο ποδι τον ξεσκισε (λιγακι :P) and then η μαιρη δανειστηκε το style του και τον εκτελεσε εν ψυχρω!!!..Η εισοδος που εκανα οι hunters μου θυμισε λιγο την meg που εκανε entrance στο 7χ23 στην εταιρια του dick roman για να τους αποσπασει την προσοχη!! (Cool!!!)…O Sam και οι υπολοιποι εκαναν το καθικον τους..Μονο τρεις hunters πεθαναν και ενας εκ των αυτων ηταν απο τους δυο που σκοτωσαν τα αδερφια παλια,,,Τωρα εχουν σε μια γωνιτσα την γρια και προσπαθει να τους αλλαξει γνωμη αλλα του δειχνει φωτος απο τον lucifer who is back και sam μενει εκπληκτος αλλα δεν δεχεται την βοηθεια τους και η jodi την σκοτωνει…Και τελος γι’αυτο το επεισοδιο αγκαλια και οι τρεις (What a blast man!!)…Τωρα στο 23η..Δεν θα πω πολλα (well for you :D)…H Ροβινα,Ο Κραουλι και ο Καστιελ…Μας αποχαιρετησαν πρωσορινα (Μαλλον για τον τελευταιο ισχυει)..Την ροβινα δεν την προλαβαμε να την ακουσουμε εστω για τελευταια φορα (την ειδε HITLER o LUCIFER)…O Κραουλι ανεφερε για εμενα τον πιο συγκινητικο λογο που εχει βγαλει απο ολα αυτα τα χρονια που τον αντικριζουμε!!!..Και του Καστιελ να πω την αληθεια ηταν ξαφνικος!!..Δεν ξερω αν το γνωριζετε ο κας εχεις πεθαινει με τους εξης τροπους…Απο εκρηξη του ραφαελ,απο disinegration απο τον εωσφορο,απο την κυριευσει των λεβιαθιαν στο σωμα του και επισης απο το μαιχαιρωμα οταν ηταν ανθρωπος..Και τωρα προστεθηκε και ο αγγελικος (classic) θανατος…Λοιπον anyway..Δεν γνωριζω αν το προσεξατε το φιναλε θυμησε το 5×22..Τον lucifer να δερνει το dean σχεδον οπως εκεινο το επεισοδιο..Παλι να σκοτωνει τον κας οπως εκεινο..ΠΑΛΙ να ειναι ο bobby ασχετα αν δεν ηταν ο κλασσικος μπαμπης..Kαι γενικα να το κλειδωσουν πισω στο κλουβι η σε εκεινη την διασταση..Η κελλυ πεθανε οπως ηταν αναμενομενω..Η μαιρη επαιξε ξυλο με τoν lucifer (δεν το περιμενα) και τον εριξε στην διασταση αλλα δυστηχως παγιδευτηκε και εκενη μεσα μαζι του..Και στο τελος ρε φιλε θελεις να πας να δεις το μωρακι τι κανει το αγγελουδι σου…Και να βλεπεις ενα 15χρονο εε αμα ειμουν στην θεση του sam θα τα ειχα παιξει..Παντως δεν φανηκε (τουλαχιστον) να ειναι φιλικο κατα την γνωμη μου!!..Παντως τα επεισοδια ηταν perfect για εμενα και αξιζουν περρισοτεροι προσοχη!!!..Τα καλυτερα μου seasons finale;;..5X22,8X23,12X23!!!!..Σας ευχαριστω που κανατε υπομονη (λογικα χεχεχε) να διαβασετε την γνωμη μου!!!..Να ειστε ολοι καλα!!..See yaaa TFW!! <3

Maxi
Maxi
6 years ago

τον φαγαν τον Κασαρο ρε? Δεν το εχω δει ακομα. Τον φαγαν τον χωνεψαν και τον αποβαλαν? Οριστικο?

FuckingKingOfFuckingHell
FuckingKingOfFuckingHell
Reply to  Maxi
6 years ago

Axx κριμα που εφαγες spoiler. Μπορει να επιστρεψει στην αλλη σεζον. Τιποτα δεν ειναι οριστικο!

Maxi
Maxi
Reply to  FuckingKingOfFuckingHell
6 years ago

Κραουλι φιλε μου… αν θες εναν ωμο να κλαψεις προσφερομαι. Γαμω τους σαδιστες που μπλεξαμε. Μαζικες στιγνες δολοφονιες…. ω ρε θα κλαψουν φαν και θα βγουν τα πιεσομετρα